Hemma igen!

Igår kom vi hem igen från husvagnen... har verkligen varit jätteskönt! Ska kanske åka ner igen nästa vecka nån gång.. vi får se...
i tisdags kväll kom rille och cissi ner också.. jättetrevligt=) vi skulle ju ha åkt hem i onsdags men eftersom dom kom så stanna vi till tordagen.. det blev lite lite sovplatser eftersom timmy och sofie också va me ner.. så när cissi och rille kom så fick cissi sova på madrasser inne i gången i husvagnen och rille sov på en tältsäng i förtältet...=) hahaha men natten mot tordagen kommer rille in i husvagnen.. hmm.. för varje morgon när vi har vaknat så har Ozzy´s hundmat varit borta... så den natten vaknade rille av att en RÅTTA va inne i förtältet och tog ozzy´s mat!! hahah faan va rädd han va!! =)
Det skulle jag me ha varit!  Men det har verkligen varit jättetrevligt.. Tack allihop för några trevliga dagar!=)
Och så klart när vi skulle börja grilla så öppnade sig himlen! usch vilket oväder.! fast det behövdes för att rensa lusften lite!

Idag så har vi städat och tvättat.. fyy så tråkigt det är! och så har vi storhandlat.. hade verkligen ingenting hemma.. så det var skönt att fylla kylen och frysen igen... men det är ju så himla dyrt bara med mat!

Theo har verkligen blivit hur duktig som helst! han somnar för natten mellan typ 19.00 och 21.00.. och så sover han till typ 06.00-07.00... vilken duktig prins vi har=)  Världens stoltaste föräldrar!
Så man får ju lite gjort hemma också om kvällarna när han somnar så duktigt=)


Ny duschad prins i värmen=)

Så här roligt har man när det regnar=) UNO...

Grillmästar´n i ösregnet...

Världens underbaraste underverk..*ler*




Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja de va verkligen jätte trevligt, får ta o hitta på nå skoj snart igen:D Tack så himla mycke än en gång

2008-08-02 @ 01:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0