JUL!!=)

Åhh vilken fin jul vi har haft.. med snö o allt=) Och så har det ju varit Theo´s första jul=)
På självaste julafton gick vi upp skapligt.. åt lite frukorst tillsammans alla tre.. sen satte vi Theo på golvet så han fick öppna sina julklappar som vi hade köpt.. han fick en blå svea mössa, en snigel som spelar, strumpor och så fick han ju gå stolen som han öppnade tidigare i veckan.. Vi bestämde att vi inte skulle köpa så mycket till honom eftersom han skulle få endel av alla andra=).. och Cissi kom förbi dagen innan julafton med en julklapp till Theo som han öppnade på julafton me! Det va en Adidasdress! Jättefin.. han är så bortskämd av cissi så..!
Sen efter julklapps öppningen var det ju dags att göra sig iordning.. skulle ju va hos Theos farmor och farfar vid 13.. så vi tog en dusch och theo ville ju bada som vanligt=).. Så klart fick han göra det me=)
Sen bar det iväg till farmor och farfar.. när vi kom va redan emelie, denny och leia där.. och emelies bror mattias.. sen kom resten av släkten typ.. som består av therese,micke,kevin,liam och ida men hon kom senare.. och uffe me..
Sen blev det dax att äta julbord.. det är ju jättegott men man blir ju sååå mätt alltså! förstår inte.. man vill ju äta av den goda maten men man orkar ju inte! men gott va det iallafall=) Efter maten kom Tomten!=) Theo bara tittade på han och sa inte ett ord.. men lilla leia blev jätterädd=(.. usch då! Theo fick jättefina saker, kläder och leksaker! Kläder är nått som han verkligen behöver.. han har typ inget i storlek 74.. stora pojken är han ju nu=)
Sen åkte vi vidare hem till theo´s gammelfarmor och gammelfarfar.. alltså min farmor och farfar.. vi kom ju lite senare.. mamma, pappa,timmy,sylvia o dolle hade ju varit där hela dagen när vi kom strax efter 16.. Fick lite fika när vi kom.. sen blev det julklappsutdelning.. theo fick kläder,leksaker,en overall och trisslotter.. han vann 75 kronor=) så dom ska vi köpa nya lotter för.. kan ju hoppas han blir miljönär min pojke=).. hehe! Vi fick oxå trisslotter, jag vann 50:- och Thomas 75:- 
Sen åkte vi hem vid typ 18.30.. vi skulle ju ha folk här på kvällen.. thomas och rille har ju som tradition att sitta och dricka lite glögg på julaftons kvällen, det här va elfte året!! Kusin Leia med familj kom oxå.. theo hade ju köpt en julklapp till henne..;) en docka=).. och theo fick oxå en julklapp.. ett piano typ eller vad man ska kalla det.. jättekul tycker han det är iallafall.. trycker och spelar=) Så det blev lite öl och glögg här på kvällen.. jag hade gjort skinsmörgåsar och köttbullesmörgåsar som vi mumsa på lite sen på kvällen!

Jaa nu är det dagen efter julafton då! gick hem till mina föräldrar på förmiddagen.. har varit där hela dagen idag.. firat jul med dom! Hinner ju inte fira med alla på julafton.. Dom borde göra julafton längre så man hinner med mer! hehe! 
Theo va jättetrött när vi kom för han brukar ju sova den tiden.. så när timmy och sofie kom så delade vi ut julklappar!
Theo fick kläder, leksaker och en jättefin bil i trä som han ska sitta och köra i! handgjord va den! Den är lite stor åt honom nu men kommer att bli perfekt sen när han kan köra själv! Thomas o jag fick en digital fotoram, så nu kan vi lägga in massor bilder på Theo så kan den va  på hela dagarna och slumpa fram bilder på honom hela tiden!!=) och så fick vi ny hemtelefon, med två telefoner, kläder och presentkort! jättefint alltihop!
Sen kom farmor,farfar,sylvia och dolle vid 14.30.. då blev det julmat igen.. jättegott idag med faktiskt!

Tack alla för en jättefin jul! och tack för alla fina julklappar som både vi och Theo har fått!!

Det har inte blivit så mycket kort tagna, men vi har ju videofilamt Theo´s första jul=)
Här kommer lite bilder iallafall..


På julaftons morgonen=)

Snart dax att åka till farfar o farmor=)

Tomten!

Kusin Leia och farbror..

Leia..=)

Står hos morfar hemma hos gammelfarmor o gammelfarfar..

Granen med alla julklappar hemma hos morfar o mormor..=)

Hehe.. lite trött kanske..

Såå söööt! Han fick det här av timmy och sofie.. plus en tröja som det står
"född LHC supporter" på! Jättefint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0