Vilken bilresa=)

På vägen ner så stanna vi först i Åtvid för att handla lite på willy´s... världens kallaste och rörigaste affär! usch alltså..
sedan fortsatte vi mot falerum.. tänkte ta en sväng in på klädhuset! fanns massor jag ville ha men köpte bara ett par crocs skor.. kosta bara 375:-!! så klart så blev vi hungriga! och så klart så fanns det inget där att äta.. så thomas kolla på GPS:n om det blev en omväg att åka till överum..han sa att han hitta en genväg som bara va 3 mil..och det var ju inte så långt.. men efter att vi åkt en bit så var det verkligen en genväg... kom in på nån skogsstig/väg!! det var bara som två stigar vi körde i! haha och ibland va det bara nån decimeter från vattnet! fyy !! jag tror inte att vi kommer att åka på dom genvägar GPS:n visar igen! aldrig mer haha! vi kom ju fram till överum iallafall.. och mat fick vi!

när vi kom ner till husvagnen va timmy och sofie redan här.. det första vi gjorde va att slänga oss i vattnet.. det va verkligen glöhett!! men skönt...
så nu har vi precis grillat ... thomas, timmy och sofie åkte precis ut med båten för att fiska strömming.. jag stanna kvar, det blir så rörigt att ta med både Theo och ozzy.. så vi har det mysigt kvar här!=) Theo har fått på sig pyjamas nu så det är snart dax för han att sova!
'
imorrn blir det bara sol o bad!


Skogstigen!!

Thomas o Timmy .... o ölen=)

Theo nakenfis=)

Grillmästar´n!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hahaha.. att ni inte lärde er efter våran Ullared resa.. :)

2008-07-29 @ 19:22:17
Postat av: Jennie

haha aaa just det! =)

2008-07-29 @ 20:15:46
URL: http://theoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0