Verkstadspartaj!

Igår va det den årliga verkstads festen=)... i pappas verkstad... Jättetrevligt... Det blev god mat och pingisturnering=)... och så klart så vann thomas pingisen.. men det var väl bäst;) hehehe... Nu kommer det att va en pingisturnering varje år.. så då får thomas se till att hålla i första platsen=)...han fick ett diplom som står nere i verkstaden.. där kommer det att sättas upp ett diplom för varje år och för varje som vinner=) Jättekul!
Fast vi  åkte hem ganska tidigt.. ja redan vi 20.. vi hade ju theo med oss och han ska ju sova på kvällen.... emelie och Leia följde med oss hem då.. jättetrevligt=)... Och så måstejag ju säga tack till rille och marie som va här och tog hand om Ozyy medans vi va på partaj=)

Idag annars då... joo emelie, denny och leia kom och fikade här på förmidddagen...det var kul! Sedan skulle dom till Ikea så vi följde med=)... åhh det är så mycket man vill ha!! hittade massor.. fast vi köpte bara batterier.. hahaha..¨
Nu annars idag ska vi kolla på ensam mamma söker och sen sanningens ögonblick! hehehe thomas är inte så road över att se dom programmen men så är det ibland.. måste ju göra sånt man inte vill..=)

Här kommer lite bilder från verkstadsfesten=)

Theo finklädd och med tuppkam innan vi ska åka=)

Thomas gald med sitt diplom=)

Party på g...

Carro och Leia=)

Thomas, Theo och Leia åker båt hehe!

Tiiiittuuutt!!

Smaskar på ostbåge=)

Thomas diplom hehehehehe!



Kommentarer
Postat av: Cissi

Vilken cool kille :)

2008-11-16 @ 23:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0