Akuten!

Ja igår kväll innan vi skulle gå o lägga oss så blödde thomas jättemycket från foten... det blev blod fotspår efter honom...  han satte sig på toan och la upp foten på badkaren och det kom massor blod.. hela kompressen va helt blodig! så först så ringde vi sjukvårdsupplysningen, och dom sa att det bara va för oss att linda om ett bandage och åka upp till akuten.. dom skulle skicka en remiss dit... klockan va ju endå 23.30 och Theo låg o sov, så vi ringde till Kinna så hon fick köra upp honom... för jag ville inte väcka theo o klä på honom o sätta honom i bilen.. för då hade han blivit skitgrinig..

Men iallafall.. Thomas kom in på akuten efter typ 5 min väntande och då la dom om foten och tvätta rent det...  så nu har han fått andra tabletter han ska ta som är utan morfin i.. för han mår så illa av dom.. och har ingen matlust.. Det gick ganska fort på aluten.. han va väl hemma efter nån timma.. och det märktes på han att han mådde bättre... han tog en varma koppen och en knäckemacka och sen hopppa i säng...

så det har inte blivit allt för mycket sömn inatt.. men så är det..
Thomas tog kort på foten när han va uppe på akuten.. så  nu kommer bilden här... måste nog varna känsliga tittare för det är inte en så rolig bild att titta på!

Usch alltså!

Kommentarer
Postat av: mormor

det såg inte så kul ut.

det var ju bra att dom inte gjorde ett nytt snitt

2008-10-22 @ 13:45:27
Postat av: Carro

Stakars mosters lilla,(F.. va ont)

2008-10-22 @ 13:53:46
Postat av: Jennie

Nee det är inte så kul.. Han är ju sängliggandes=(

2008-10-22 @ 15:37:49
URL: http://theoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0