Ulfåsa möbler..

Imorse ringde mamma o pappa o fråga om vi ville följa med dom en sväng till Ulfåsa=) absolut att vi ville!! ville ju kolla på våran kommande soffa hehehe... jaa det lär nog dröja innan vi kan köpa den.. men den är ju sååå fin!! åhh vill ha nu=)
Vi blev lite tidiga, dom öppna ju inte förräns 12.. men när vi ändå va därute så passa vi på att åka o kolla vart therese, micke och kusinerna ska flytta... det tog ett tag innan vi hitta.. men efter ett tag kom vi fram iallafall.... det var ett blått hus med pool... låg typ mitt i skogen... lite väl ödsligt för mig.. men hoppas dom kommer att trivas=)det blir nog bra!

efter att vi kollat på våran soffa åkte vidare hemåt.. mamma släppte av hos hemma.. vi gick bara upp en sväng, tog varsin knäckemacka, bytte blöja och åkte vidare ut mot ikea! har hittat en hatthylla och ett skoställ som vi ville titta på... och så hitta man ju MASSOR annat som vi ville ha så klart! men vi köpte inget!
Vi hade Theo i bärselen idag .. han tycker ju det är så roligt att titta på allt och alla..=).. men strax innan vi skulle gå ut därifrån så somnade han i bärselen.. hahah såå underbar! Vi gick även till babyproffsen för att titta på ny bilstol och då sov han fortfarande! Thomas fick gå och hålla upp huvudet på han=) så han inte skulle få så ont i nacken... Guu va trött han måste ha varit om han kunde sova i den ställningen=)

Sen när vi kom hem fick både vi och Theo lite mat i magen.. och efter det gick thomas in i sovrummet med Theo för han va fortfarande trött.. och när jag tycker att det har varit tyst ett tag så går jag in.. och då ligger båda sötnosarna och sover! 1 timmas sömn blev det för dom=)... jag försökte också vila lite men kunde tyvärr inte somna=(.. så är det när man verkligen vill slumra till ett tag...


I bilen på väg till Ulfåsa..

Sovandes på Ikea=)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jätte söta bilder. Han är verkligen hur go som helst:)

2008-10-19 @ 23:40:56
Postat av: jennie

hihi jag vet=)

2008-10-20 @ 00:05:27
URL: http://theoprinsen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hallå bruden.. Tänkte höra med dig vad du ska göra på lrdag om du vill följa med på sexparty coh sedan ut?? Kram kram

2008-10-20 @ 21:15:32
URL: http://karleksbarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0