Mycket att göra!

Nu har jag inte skrivit på ett tag.. har verkligen haft fullt upp! Har ju dop imorrn..=)

i torsdags då.. så va sofia och tuwa här och fika.. verkligen jättekul!!!..=).. måste ta en ny fika snart... ska följa med dom till samlan på onsdag tror jag... det skulle nog theo tycka va jättekul!
Tack för en trevlig dag=)
Thomas va även uppe med sin fot.. han har fått en inflamation i foten.. det är därför han har så ont.. nu har han fått lite medicin, så vi får hoppas det går över.. dom skulle försöka lägga operationen en månad tidigare.. hoppas hoppas!

Igår då.. så maskerade thomas hallen o trappen.. så nu är det bara att måla! Emelie, denny o Leia kom förbi en sväng med...=)..

idag har vi varit barnvakt till lilla Leia... hon kom strax efter 10.. har varit jättesnäll hela tiden.. gullunge=) hon är verkligen jättesnäll lilla kusinen.. Theo är så fascenerad av henne.... det är kul med nån i sin storlek=).. dom kommer nog ha jättekul sen när dom kan leka ihop=)
Sen har vi varit på kräftskiva hemma hos mamma o pappa... jättegott med kräftor.. dom första iår=)...

Imorrn då är ju dopet! fyy så mycket det är att tänka på, men det kommer nog att gå bra... har lagt fram allt nu ssom vi ska ha med oss...! ska åka o hämta smörgåstårtorna efter 9 imorrn och sedan bär det iväg till kyrkan o duka..sen hem och byta om.. johanna kommer hit och fixar mitt hår=).. sen åker vi till kyrkan igen.. dags fö dopet kl 14!

Våran underbara son!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0