1 årskontroll!

Va på BVC  idag.. har ju en liten kille som snart blir 1 år!!=) hihi.. han vägde nu 9.940g och va 76 cm lång.. på ett ungefär.. han vägrade att va still så 76 va den längden som det fick bli... va jätteilsken hela tiden.. hade ju även läkar besök idag... när han träffade läkaren skrek han rakt ut... han fick knappt kolla hjärtat och lungorna.. bara sparkade och slog hela tiden.. haha vilken kille vi har.. läkaren sa att han har ett väldigt temprament för att va så liten.. och att vi kommer nog att få det lite jobbigt när han blir äldre.. hehe inget kul att se fram imot!! men han är ju ändå våran lilla prins!
Tog även spruta idag me.. vänatr bara på att han ska få feber.. har ju fått det av dom andra sprutorna tyvärr=(
Träffade även lollo & engla som också va där på 1 årskontroll.. Engla fyller ju tre dagar innan theo=).. 

Thomas slutade tidigt idag så vi har varit och storhandlat... lika tråkigt som vanligt.. men mamma och pappa hade theo så det gick lite smidigare.. men jag tror halva linköping va på maxi..=(... Sen va det bara att åka hem och packa upp och hämta theo... han hade klippt gräset med morfar=).. jättekul!
Så nu är ju kvällen slut... hinner inte med så mycket fast thomas kommer hem vid 16...
Theo hade jätteont i magen nu på kvällen.. bara skrek och gnällde.. va jättehård i magen.. kom på att han inte bajsat sen i förrgår.. så vi gav honom lite resulax.... och han bara skrek och tog i men till sist kom det ut... stackars killen... nu ligger han och sover.. somnade på mig direkt efter att han bajsat.. va så jobbigt för honom..=( 

Ska på personalmöte imorrn... mamma va snäll och kunde ta hand om theo medans jag är på jobbet=)

Hej svejs! =)


Min lilla trötter=)


Lektajm..


så kuuul!


Sand överallt!!


Så kul det kan va att gunga=)..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0