Fullt upp!

Ja hela helgen har varit fullspäckad=).. hihi... i lördags då jobbade jag 8-14... kom hem och gjorde smörgåstårtan till timmys födelsedag... mamma och pappa kom och hämtade tårtan runt 17 hugget.. jag hade ju ingen plats här hemma att förvara den över natten.. runt klockan halv 7 kom rille,cissi,wirre,danne och timmy!! kuuul! hade en JÄTTETREVLIG kväll... började med att grilla och käka lite.. sen blev det tre omgångar kubb=).. vi körde tjejerna mot killarna och vi tjejer vann alla tre gångerna....yeeei!! bäst! sen blev det så jäkla kallt så vi gick in.. satte på lite kaffe och åt efterrätt.. vitchokladmousse med jordgubbar!! supergott.. wirre hade gjort dom=)..Efter det tog vi och spela ett parti poker.. hihi och jag vann!!! haha va kuul! så det blev en helkväll! jättetrevligt verkligen!! sen blev det bara att snacka lite skit och bara umgås..

Söndag idag så... har jobbat på förmiddagen 8-12 bara.. sen hem och göra sig iordning.. timmy fyller ju 20ÅR idag!! Grattis! va där klockan 14... åt smörgåstårtan som jag gjort.. blev jättegod.. hihi.. på väg hem kom vi på att vi bestämt med wirre och danne att vi skulle åka ut till ekängen och titta på vårt hus=)... ringde dom så vi möttes upp på vägen.. visade vart vårat NYA boende är!! och vi hade världens tur när vi kom ut dit... för vi åker förbi dom färdiga husen.. och då ser vi att stångåstaden har visning!! haha va roligt.. så nu fick dom se hur det ser ut invändigt också! det var kul för oss också at se igen! Längtar nått enormt till att flytta!! vill nu!!
Va väl hemma här igen strax innan 18... så nu sitter vi och tittar på film på 3:an.....och så kom polly... har sett den förrut men det är ganska bra=)

Theo är så stor nu alltså... hela tiden håller han på och säger "titta, titta".. "ä dä??".. och det har han gjort ett tag nu... och vinkar åt allt och alla hela tiden..! usch så fort det går... om man ska gå och säger hejdå åt honom så vinkar han.. hihi så söt alltså!

Näää nu ska jag kolla vidare! hoppas på fint väder imorrn!!



 


Kommentarer
Postat av: Cissi

Tack för en jätte trevlig kväll!

2009-04-19 @ 22:47:46
Postat av: Hanna

Jaa tack så mycket =) Vi får köra kubb fler gånger så bra som vi är!!

2009-04-20 @ 12:05:07
Postat av: Anonym

Haha jaaa det får vi göra=)

2009-04-20 @ 19:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0