Söndag

Nu sitter vi vakna här hela familjen fast klockan är kvart i 10... Theo vägrar sova.. han är inte gnällig eller så, han ligger här i soffan och ska mysa hela tiden.. pilla oss i ansiktet och känna närhet.. just nu killar thomas honom i ansiktet och han tycker det är sååå skönt... verkligen älskar det.. och så ska man pilla honom i handen=) får se det kanske blir en tidig kväll för thomas och mej med, så theo kanske somna i sängen istället..

Annars idag har Kinna och Jemma varit häär... Kinna har hjälpt oss att sy upp ALLA våra gardiner=) tack så jättemycket för hjälpen! och även sytt gardinen till tvättstugan... Jag är jättenöjd!! äntligen vågar jag ta till lite färger här hemma.. men det är är inte riktigt klart än, ska upp lite pill här och där, men det ska nog inhandlas imorrn så då kommer en bild när allt är klart!!=) hihi.. Har även nya gardiner i köket och där blev det oxå super bra.. kommer väl en bild på det med imorrn=)

Ska kanske till stan med mamma en sväng imorrn.. se om man hittar nått kul, inte för att man har så mycket casch kvar sen semestern men man kan ju titta=)..

Theo provade att äta russin för första gången igår och han bara älskar det.. när han har tagit en så ska han ha hela kartongen=) pussgurka!


Russin!!

Gott! Här har han sin nya spiderman pyjamas som vi shoppade i ullared=)


Pappa Thomas..=)

Kommentarer
Postat av: emelie

Så de blev alltså bra med en orange matta då? Sa ju de ;)

Får köpa den andra handduken nästa gång inte thomas me.. haha

2009-08-02 @ 23:41:01
Postat av: jennie

Jag köpte en till matta orange så nu är det två stycken därinne... jättefint är det=)

jaa jag får göra det;) hehe

2009-08-03 @ 13:13:15
URL: http://theoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0