Underbara dagar..

Vilket underbart väder vi har!! åhh så himla skönt... igår hade vi en myskväll med picknic i berg och lyssnade på Lundell... Väldigt trevligt sällkap va det ju med såklart... Monika,Micke,Linda,Jesper,Tyra,Alex,Pehr,Linus och David!.. innan vi började picknicen så blev det lite bad vid badplatsen i berg=) Hur skönt som helst va det att bara sitta på en gräsmatta med god mat och barnen kunde springa själva och leka=) Theo bara lyser upp när han är med andra barn, så dagis kanske kommer att gå bra när han börjar nästa tisdag.. jag kanske inte behöver va så orolig..=)

Idag så hade vi ett par som va och kolla på vagnen på förmiddagen.. och dom köpte den... så vi åkte och kolla på en ny vagn, även cissi hängde med.. och vi hittade en som föll oss båda i smaken, så den fick även följa med hem=) och extra pris va det med på den för det var en modell 09 så som sålde ut dom så 10:orna får plats=) mycket bra! Så det blev en blå och svart brio race.. kommer bild senare! På vägen hem stannade vi till hos monika och Micke och tog en fika... Sen följde hela familjen Andersson med hem till oss... så vi gick ner och badade lite.. har hittat en genväg ner till badet nu så nu går det ganska så fort att gå dit=).. efter allt badande blev det tacos här hemma.. så himla skönt att kunna sitta ute och äta! och kunna sitta ute överhuvudtaget!.. det jobbiga är bara alla dessa jävla mygg som finns här!

Imorrn blev det BVC besök... ska väga och mäta och sen göra Tymp-kontrollen igen... Hoppas det funkar bättre den här gången och att han kan sitta still=) men det ska nog gå bra! På eftremiddagen blir det nog att åka till smultronstället=) hoppas bara vädret är lika bra imorgon.. 

Nu är det dax för duschen, man blir ju så smutsig av allt busande och lekande hela tiden=)
Godnatt!

Theo och David badar i berg=)


Kaaaaallllt!! hihihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0