blev så glad över dom fina kommentarerna=)

Vad roligt att det är några där ute som läser=) och kommentarerna angående om jag ska sluta eller inte var ju bara positiva till att jag skulle fortsätta och det gjorde mig jätteglad=) så jag kanske fortsätter ett tag till ;)

Idag var det inskolning på det nya dagiset för Theo.. thomas lämnade hoom redan vid 9 för dom skulle bara vara där på förmiddagen... men hela dagen hade gått jättebra... dom hade fått nya leksaker till det nya dagiset som barnen fick vara med att packa upp... tror dom va i himmelriket just då=)... det är så skönt nu att det går så bra för theo på dagis..(peppar,peppar).. och han är oftast alltid glad och vill hem när vi hämtar honom... men det finns även dom dagarna han vägrar att klä på sig och gå därifrån! han har nog blivit en dagis kille nu om  ni förstår vad jag menar;)...

jag förundras varje dag över hur mycket theo pratar och hur mycket han kan helt plötsligt... kommer fram och säger att han vill sätta på strumporna... när han har fått dom på sig springer han iväg glatt... frågar hela tiden..:ää däää?.. och man ska förklara en eller flera gånger och vissa gånger säger han till och med det jag har sagt att det är... om man fågar honom om han kan säga namnen man frågar honom så gör han det! han springer och låtsas ramlar och bara ligger och skrattar=) och sjunga har han börjat göra massor me.. för sig själv och även för oss.. hämtar micken till singstar och håller den framför munnen och sjunger!! sååå sööööt ska ni veta!  åååå såå mycket kärlek det finns i den killen!!!!=) får snart inte plats med mer kärlek.. eller jooo hans kärlek kan man aldrig få nog av=)!!!!
jag tycker han kan massor.. vet inte han är ju bara 1,5 år men dom kanske kan så mycket... ojj ojj hur mycket kommer han inte kunna när han blir två då!!! hjäälp var tar tiden vägen?!

nää det blev ju ett litet imlägg iallafalll... mest bestod den ju av min underbara son som jag älskar så otroligt mycket!=)


Tog på sig mössan själv och sprang omkring och levde apa=)!

♥ en otroligt fin kille ♥


Kommentarer
Postat av: Cissi

Världens underbaraste o mysigaste kille<3 Men kan inte bli annat me såna fantastiska föräldrar=)

2009-12-08 @ 22:46:37
Postat av: Jennie

Tack så mycket vännen! =)

2009-12-08 @ 22:58:35
URL: http://theoprinsen.blogg.se/
Postat av: annica

jag kan instämma helt med cissi där :)

ni är för goa hela familjen !!

2009-12-08 @ 23:15:09
URL: http://tokan.devote.se
Postat av: Emelie

De e nog normalt...iofs har ja bara Leia att jämföra med.. men som ja sa.. när man börjar på dagis så händer de massor...Dem blir så stora o duktiga snabbt..



haha, han kanske skulle få en mikrofon i julklapp!! ;)



Puss

2009-12-08 @ 23:39:48
Postat av: Maja

guuud så söt!

2009-12-09 @ 00:01:59
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: mormor

Han är världens finaste,vad skall det bliva av honom.kram :)

2009-12-09 @ 06:41:52
Postat av: rille

siiken liten fin gutt :) saknar han allt men kommer till jul :)

2009-12-09 @ 17:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0