Huset!

Va ute i huset idag!! yeeeii! jättekul att se hur det ser ut.. och hur det går med byggandet=).. vi mätte och kikade runt lite... det var en grej vi var väldigt missnöjda med... do hade tapetserat halva trappen med den tapeten vi har i hallen däruppe och halva trappen hade dom målat vit som vi ville ha det.. sjag ringde till ann-louise när vi kom hem och hon tyckte också att det var väldigt konstigt.. hon sa att det måste ha skett ett missförstånd.. så hon skullle kolla upp det.. men hon garanterade mig iallafall att dom skulle fixa iordning det=) så det var ju skönt!! lugn igen haha=) annars har vi nog gjort ett bra val på tapetena tror jag=).. va ju lite orolig hur tapeten skulle bli i vårat sovrum.. men fondväggen va jättefin, men den andra tapeten va lite ljusare än vi trott men det funkar endå! Kommer lite bilder nedanför.. hihi=)

Sen har vi varit på ikea/ikano med emelie och leia idag=).. mycket trevligt... det är så roligt att gå med nån som vill gå i affärer.. än att gå med thomas, för då ska det gå så fort med allt! honner ju knappt titta på några kläder... blev lite inhandlat iallafall.. ett par svarta leggins till mig, två par byxor och en skjota och en polispyjamas till theo... det var tag 3 betala för 2 på kappahl! och så ade jag ett erbjudande att jag fick 25% på ett helt köp... så det blev inte så fasligt dyrt... då är det roligt att shoppa! =) det blev en ganska lång sväng ute i tornby så vi åkte och hämtade thomas när han slutade vid 16... åkte bara hem och lämna av kassarna och åkte till mamma o pappa... timmy skullkomma dit med... han har köpt en ny bil!! jättefin.. en röd BMW skitfin=)

Sen va det bara hem en sväng igen... thomas tog en snabbdusch och theo fick lite mat, sen åkte vi till thomas farmor och fikade... trevligt det med=)

Såå det var hela våran dag typ... har inte haft tid att blogga tidigare!

Hej!


Theos nya polis pyjamas=) såå söt!


Skjortan och byxorna.. har börjat köpa strl. 80 nu... stor kille=)


Hallen...

Mamma och theo i hallen.. ( förlåt mamma men du fick va med på bild)

Köket..

vardagsrum...

Vardagsrum/trappen

Köket från vardagsrummet..

Hallen uppifrån ner mot trappen.. som dom ska göra om..

Theos lekrum=)

Vårat sovrum.. fondväggen..

Theos blåa väggar i sitt sovrum..

från hallen till theos sovrum, och klädkammaren=)

Det här är det dom ska fixa iordning.. ska vara vitt hela vägen upp..

Baksidan...

uteförrådet..

Framsidan..

Från sidan..

Baksidan..


Kommentarer
Postat av: rille

tja huset va fint:)

2009-03-01 @ 12:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0