Vårdcentralen..

Ringde BVC imorse.. eller försökte iallafall.. dom har ju bara telefontiid mellan 9-9.30.. jättedåligt.. thomas satt o ringde hela den tiden men det var upptaget.. och sen typ 1 minut över halv, nej då var det telefonsvarare!! Fyy så dåligt alltså! Så jag ringde till vårdcentralen vid typ 10 och dom skulle ringa tillbaka 14.25!! haha hela dagen!.. men punktliga va dom för 14.25 ringde telefonen... och sköterskan i telefon tyckte att det var lustigt att dom inte hade tittat till Theos öra tidigare i veckan.. och jag sa att jag hade ringt BVC i tisdags och det tyckte hon va jättekonstigt att vi inte fått nån tid för att komma upp.. men iallafall.. dom hade hur mycket att göra som helst men tyckte att det var viktigt att titta till Theo så vi fick en tid vid 16.00.. Och väl där kom vi inte in förräns vid 16.30.. dom va jätteförsenade.. men när läkaren väl tittade till våran lilla kille så hade han början till öroninflammation! och det är ju det jag har sagt hela tiden!.. så vi fick åka till apoteket och hämta ut medicin till till honom och så ska vi ge panodil var 4-6 timme i 2 dagar.. få får vi hoppas att slemmet i halsen och att öroninflammationen går över snart!.. så vi får en glad liten kille här hemma..

Annars idag har vi vart o handlat lite mat till theo och sen vart hemma hos timmy och sofie och spelat wiii!!! jättekul!!
Sen när vi kom hem kom johanna och fikade med oss.. jättetrevligt.. har ju inte träffat henne på jättelänge känns det som!




Kommentarer
Postat av: rille

låt lillen krya på sej då!!! lämnar alltid en kommentar ju:)

2009-01-02 @ 23:30:36
Postat av: Cissi

Hoppas att de blir bättre snart:)

2009-01-03 @ 00:04:29
Postat av: Lollo

Stackars liten :( Hoppas han blir bättre snart! och gott nytt år! Kram

2009-01-03 @ 13:21:23
URL: http://keelone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0