3 årskalajs..

Idag blev det 3 årskalas för mattias.. Åkte vä'l till monika och dom vid tolvhugget..  han fick massor av presenter och det var ganska mycket folk=)... Theo tycker det är jätekul att leka med alla barnen, och speciellt Linda... Så fort han får se henne ska han upp i hennes famn=) Monika hade beställt en jättefin spindelmannen tårta till mattias... jättefin och god för den delen.=)

Nu på eftermiddag/kvällen har jag varit så jäkla rastlös... har inte vetat ett dugg va vi ska göra... och thomas har inte velat göra nått utan bara va hemma.. så här hemma har det inte hänt mycket... joo vi städade badrummet däruppe... theo röjjer ju omkring alla saker där inne, dom sakerna vi inte hunnit få upp ännu.. så nu så är det färdigt..
Imorrn tror jag det blir STORstädning här hemma. som det känns nu i allafalll... men det kanske ändrar sig till imorrn hehe;) ska även åka och handla lite.. behöver lite frukost..

Har nyss sett filmen om Anna Nicole Smith som gick 5:an.. Jag tycker den va ganska bra! Vilket liv hon levde... och en hel del tur också.. men fyy tusan för att behöva begrava sitt eget barn..=(..

Imorrn är det en vecka kvar tills vi åker på våran minisemester... ska blir så härligt=)

Nu lite bilder:

 
Lillprinsen sover..


Spindelmannen tårtan..


Barnen fikar..


Theo har lite fest..=)


GOOOOTTTT!

Familjen Karlsson/Johansson


Hihihihi!


Och en trött liten kille=)

Kommentarer
Postat av: rille

haha fina bilder ;)

2009-07-23 @ 20:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0