Äntligen semester!

Jaa vad har vi gjort idag då.. hmm... joo har varit på ikano med sara en sväng... ville ju hitta nått som jag kunde ha på mej imorrn, men som vanligt hittar man inget när man letar=(... så nu vet jag inte vad jag ska ha på mej!! åhh hatar det här med kläder.. kanske blir att gå naken hahaha näää vars!

Thomas jobbade sin sista dag idag! äntligen semester för hans del=) det är han värd..! han slutade även tidigare idag.. kl 19... så när han kom hem blev det lite mat och en öl till honom såklart...  måste ju inviga semestern=) sen klippte han och Theo gräset..

så imorrn nu då blir det sexparty för min och monikas del... ska åka från dom redan vid halv 5.. men vi ska va där tidigare..  partyt börjar 18.. kommer kännas konstigt att göra sig iordning så tidigt ju.. hoppas att blir kuul nu bara, men det tror jag nog.. det skulle va 15-20 personer som skulle dit.. så jag va på systemet idag... corona blev det.. mumma! finns inget godare att dricka än corona med lime=) ska ta det väldigt lugnt imorrn.. thoms och jag pratade förut om att den senaste gången jag festade ordentligt om man säger så va på inflyttningsfesten vi hade när vi flyttade in i Tallboda... och det är typ 10 månader sen.. hehe man är ju inte ung längre och orkar hålla igång som på unga dar hahaha!
Köpte fina naglar idag på ikano, så nu är jag fin om fingrarna iallafall=)

nu måste jag komma på vd jag ska ha på mej..hmmm...

godnatt!


Sötgris! byxorna på huvudet och strumporna på händerna=) oxh pyjamaströja=)


Klipper lilla gräsplätten..

Det här har han lärt sig idag att göra!
min lilla prydnadskille..

Det blev läskigt när han skulle ställa sig upp där, så nu får han inte va där mer..!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0