Dagarna går och går..

Guu va den här dagen har gått fort.. förstår inte vart dagarna tar vägen egentligen..

igår åkte vi från husvagnen tidigare än vad vi tänkt... vi åkte redan vid 11.. för när vi skulle gå ner till vattnet för att bada så blomma det i vattnet.. och då är det ju inte så bra att bada..=( jättetråkigt för jag hade verkligen sett fram imot att va i husvagen på dagen och åka hem mot eftermiddagen... men vi kände det att sitta där när det är så jäkla varmt och sen inte kunna bada... det var inte riktigt vad vi kände för..  så som sagt vi åkte hem... stannade på max på vägen hem för vi va ganska hungriga... och vi satte oss ute och käka när vi kom hem.. och typ precis när vi ätit klart började det att regna och åska.. fyy vilket åskväder det var igår alltså!  men jag tycker att det var skönt för det behövdes verkligen..
på kvällen sen så åkte vi hem till monika och micke... blev bjudna på en jättegod kinagryta som monika gjort=) mumma..  vi blev inte kvar där sålänge men till 22 stannade vi iallafall.. både jag och theo va aströtta... hade ju inte sovit så mycket i husvagen pga vissa saker.. tex att rullgardinen vi dragit ner åkte upp var tionde minut typ.. så man vaknade ju till varje gång...men iallafall när vi kom hem så somnade theo direkt... och vaknade pigg och glad idag typ vid 8....

och idag har vi på varit hos theo´s farmor och farfar och fikat lite... det var ju ett tag sen vi träffades! trevligt..  sen åkte vi och titta efter pressent åt Leia som fyller 2 år snart=) och så har vi köpt en liten sak till monika och mickes bebis som ska komma ut på tisdag om allt går som det ska..=) en liten flicka=) jag kan ju inte säga vad vi har köpt för jag vet ju att monika är här inne och kikar hihi=)..

efter att vi vart och tittat på presenter så åkte vi ut till emelie och leia.. emelie ville ha thomas hjälp med att skruva ihop deras nya tvbänk.. och det tog sin lilla tid...men det kommer att blir jättefint hos dom=)..

nu kommer lite bilder från våran lilla tripp nere i husvagnen...


tuffing i sitt nya linne som han fick av mormor och morfar..


va bara tvugnen att testa flytvästen på honom.. men som ni ser gillar han det inte lika mycket=) hihi


hämtat lite vatten till poolen.. och theo älskat att åka den här vagnen och såklart
skulle han sitta i den fast det var backar med vatten.. och han får ju som han vill såklart=)


mormor, theo och cissi badar... *förlåt* hihi


hemma i sin gå vagn... han har kommit på att det är roligsre att sitta sådär och ta fart
än att gå med den...

Detta va vad jag hade att bjuda på idag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0