barnkliniken..


Efter en lång dag med kräka och bajs så ringde jag till 1177 för att höra om theo´s magsjuka... för det är ju 4:e dygnet han är inne på nu... det tar ju så himla mycket på krafterna på honom... han åt lite gröt imorse men det kom upp lika fort... fast han har fått i sig bra med vätska iallafall, för när vi kom upp till barnkliniken ( som dom på 1177 tyckte vi skulle) så fick vi först sitta och vänta i ett litet väntrum.. dom höll på att bygga om så dom hade inte så många sittplatser så theo och jag fick sitta i en rullstol .. hahaha..  men iallafall.. dom tittade på honom och vägde... men det såg bra ut.. så vi fick gå ut till väntrummet igen  och theo fick vätskersättning och blåbärssylt tror jag det var.. det var nått med blåbär iallafall... Sen efter en lååång stund fick vi träffa en läkare som gjorde massor med tester.. men allt såg bra ut... han måste bara få i sig mer vätska... och vi ska strunta i att ge honom värskersättningen om han bara spottar ut den... det har han ju gjort hittills.. så vi ska bara ge honom sånt han tycker om.. som saft, vatten, fruktpuréer mm.. och sen börja med mat när han har börjat få hålla kvar det där.. dom sa det att om barnet är väldigt slött och att man tar på huden och den typ är torr och inte går tillbaka när man tar ett nyptag så måste man sätta dropp så dom får i sig tillräckligt med vätska och mat... och det var verkligen jätteskönt att vi slapp det! men nu känns det iallafall som att man fått det bekräftat att det man har gjort hittills har varit rätt iallafall, så det är skönt!
Hahaha när vi satt i väntrummet så la theo först av världens bajs!! sen när vi bytt blöjan så la han av världens längsta fiss!! hahaha va det lät!! haha folk omkring oss bara skratta! skönt för honom när allt släppte i magen, men det var lite pinsammt=) men men han är ju min lilla älskling för det=)
nu mår han iallafall mycket bättre.. har fått behålla det han fick uppe på barnkliniken och vällingen här hemma.. så nu sover han som den lilla prins han är!!
Ska på kalas till farbror denny imorrn, men vet inte om theo och jag kan följa med... vill ju inte riskera att smitta ner andra som inte har varit sjuka... ganska taskigt att göra så om jag får säga det själv! så vi får se.. det beror helt på theo hur vi gör=) .. men thomas åker i vilket fall till sin bror..


Bye bye


Sjuklingen!


Så trött..


Både mamma och theo sjuka..


Thomas är så larvig när han ska byta theos bajsblöja.. va tvugnen att ha en klämma för näsan!

Kommentarer
Postat av: mormor

plutten är snart på bättringsvägen,puss puss gullunge.ha ha thomas nu vet vi vad du skall få på 30-årsdagen ha ha.

2009-03-07 @ 06:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0