Natti natti!

är inte jättetrött men lite iallafall.. eller joo jag är nog ganska trött... lillprinsen ligger här i soffan bredvid mig och sover förfullt!
Köpte ju matsalsbordet förut.. kommer att bli toppenfint tror jag=).. så nu är det bara en lampa,stolar till köksbordet och hallmöbler kvar... sen lite gott o blandat me såklart!
Theo har ätit ganska duktigt idag.. han har ju inte fått nån direkt mat utan ätit potatis med smör och sina puréer... vet inte hur länge jag ska fortsätta med det? är ju rädd att om jag ger honom vanlig mat att han ska kräkas upp det... Just det han har ätit ostbågar me... han älskar verkligen det=) och det är klart han ska få det om han vill ha det.. läkarna sa det i fredags me att om han vill ha saft så ska han få det... det finns ju barnsaft att köpa som inte är lika onyttig som vanlig saft... bara han får i sig vätska.. och läsk kunde han få med men då ska man späda ut det 1 del läsk och 3 delar vatten! men det får han inte utan vi håller oss till saften... och han tycker det är så gott! =)
Imorrn blir det en sväng till ikano med cissi.... som föresten va här förrut... hon hade problem med datorn så thomas allas vårat lilla datageni hjälpte henne=)

Haha pratade med rille me förrut.. nu har han åkt på maginfluensa.. tror att det kan va theo som smittat honom... fast han har ju kommit hit självmant, vi har ju inte tvingat honom...
Han skulle komma o kolla hockeyn här imorrn och på torsdag men det får han INTE!

Nu är det verkligen dax för sängen!

Kommentarer
Postat av: "moster"

Klart Prinsen älskar ostbågar...!!Kram på er

2009-03-11 @ 08:56:25
Postat av: therese

ja inte kan det ha varit liam iaf hahaha!

tycker synd om emelie(liams älsklings moster) som blev smittad med stackars gumman...

hoppas det är över snart...verkar vara lååångdraget

2009-03-11 @ 10:03:20
Postat av: Jennie

haha nee det var theo som smitta rille... liam träffar väl inte rille..

Tycker verkligen synd om alla som har åkt på det, för det är inget roligt.. men det verkar ju som att det är över nu..

2009-03-11 @ 15:39:11
URL: http://theoprinsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0