Spyor igen...=(

trodde att det var över med spyat men icke! idag har det blivit två... va ju på BVC idag me och dom sa att det kan ta typ 2 veckor innan magen är helt återställd... så vi ska bara ha tålamod och ta det lugnt med maten till honom... fortsätta med vätska och puréer... tråkigt men han måste ju bli bra... känns bara som att han blir mindre och mindre...=(. fast nu har han ju inte maginfluensa, utan nu är det ju bara att magen ska komma igång ordentligt.. så han smittar inte nu iallafall=)
Han vägde idag iallafall.. 9230g gått upp 200 g sen senaste gången, men så har han ju varit magsjuk i en vecka med så dom sa att det inte var några som helst problem... skönt att höra! lång hade han blivit med.. 75 cm! stor pojke!
Annars har vi inte gjort så mycket... myst och myst=) det är såå mysigt... hihihi..! Joo hittade ett matsalsbord och stolar idag me.. ska köpa imorrn!! hihi kuuuul!
Hockey ikväll me då... LHC vinner! ( hoppas jag)... Ska sitta här hemma o kolla på matchen! Rille skulle nog komma me tror jag.,,  

Hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0