En bra dag!

Jobb idag har det ju varit... 7-13... inte så lång dag men det är skönt det med... hinner ju med lite här hemma då... har ju hela lägenheten att packa!! idag ringde dom till thomas från barnomsorgen.. och sa att dom ställen vi sökt plats på inte har nått ledigt=(... men sen sa hon även att det troligtvis kommer att byggas ett nytt dagis som kommer att starta den 17 augusti... precis det datumet vi vill att han ska börja=)... men hon sa att det kommer att starta om det finns tillräckligt med barn, så hon ringde till oss för att kolla om vi var intresserade... och det är vi ju såklart!! nu får vi hoppas och hoppas!! får reda på det nästa vecka om det kommer att bli så!!=) håll nu alla era tummar=)..Sen fick vi ett samtal till... från ann-louice på stångåstaden... hon sa att vi får nyklarna fredagen den 29:e maj kl 10.30!! hihi jippi!! guuu va vi längtar!! frågade även om allt kommer att va klart... jag menar gräsmatta och huset målat... hon sa attdom sattsar på det.. men att det har varit kalla ätter så dom har inte velat lägga gräset än... men hon trodde att det skulle både målas och läggas gräs i veckan=)... men annars så ska allt va klart SENAST midsommar! kuuuul va??!!

Så nu har vi kartonger överallt här!! tråkigt men ändå roligt!=) imorrn börjar jag inte förrän 16... så jag får nästan en hel dag med min familj... myyyysigt!!

Puss,bye, hej!

Kommentarer
Postat av: emelie

Kalla nätter? ja dem e för roliga på stångåstaden, grannen fick ju gräs förra veckan... hoppas de e klart tills ni flyttar in.. för man får ju inte gå/använda gräset på 2-3veckor när de e lagt... Grrr!!

2009-05-14 @ 12:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0