Hallå!!

Nu sitter vi här i våran nya lya=)... hihihi så kuul! fast det är inte lika kul att packa upp... fyy tusan vilken tid det tar! och theo som är överallt och ingenstans me.. men det börjar se ut som ett hem.. iallafall på nedervåningen.. men det är ju hur många kartonger som helst kvar! det tar ju sån tid!
Igår när vi skulle koppla in tv inser vi att det inte finns nånstans där man kan koppla in antenn!! och inte hemtelefon heller... så jag gick över till våra nya grannar här förrut.. dom har bott en månad här redan.. och jag frågade dom varför det inte fanns nått.. men då säger han att det inte finns nått basutbud utan man måste ha en boxer eller nått.. så jävla dåligt!! och ingen information om det har vi fått heller! vi vill ju inte ha bredband här, för vi hade tänkt att köra med det mobila ett tag.. men så säger killen där att det bara funkar ed ip telefoni.. och med ip telefoni måste vi ju ha bredband! varför informeras man inte om sånt innan!!?? om dom på stångåstaden hade sagt nått så hade man ju kankse kunnat fixa det innan vi flytta nu.. så att det fanns så vi kunde se på tv och ha hemtelefon redan nu... nää men nu kommer det typ att ta 3-4 veckor innan vi kommer få nått utav det!! vara utan tv så länge?!! åhhhh va irriterande! och inte nog med det... när vi skulle sätta ihop soffan fattas det 9 skruva!! 9 stycken likom! så det var ju bara för mig att sätta mig i bilen och åka och hämta nya skruvar på nordik... fick man nån ersättning för man suttit och åkt ner dit då.. näää! jag frågade om dom kunde komma hem med skruvarna och det kunde dom, men inte förräns på tisdag! HA utan soffa tills tisdag nää skulle inte tro så! och inte nog med det heller! haha.. så när vi kom in här igår och tittar på våran fina kakel... som verkligen är superfint alltså.. men iallafall då ärd et fläckar på hela kaklet, typ som att nått skulle ha runnit... och jag provar torka bort det, men tror ni att det går bort?! näää! 
och inte är huset målat och inget gräs finns det!!!

Nu får det verkligen va nog med allt det här som går fel hela tiden!!

Men för att säga nått positivt så är det jättefint och jättemysigt... kommer att bli hur bra som helst sen när allt är klart!=).. men det är ju så dyrt att flytta... måste ha det,det och det! åhh!

nu ropar sängen och imorrn är det uppackning och ikea som gäller... kommer troligtvis en uppdatering imorrn!

godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Herregud människa vad du klagar! Är du aldrig nöjd?

2009-05-31 @ 08:55:38
Postat av: Anonym

Håller verkligen med, faan vad du klagar på allt, kan inte va lätt att leva med dig..

2009-05-31 @ 10:12:18
Postat av: Jennie

Åå va fan läser ni för då om det är så mycket klagomål!!?? tror inte ni heller skulle tycka det skulle va så kul att va utan hemtelefon och tv i 4 veckor!! Gå inte in och läs här om ni inte har några bättre kommentarer!

2009-05-31 @ 10:47:30
URL: http://theoprinsen.blogg.se/
Postat av: emelie

Dåligt av stångåstaden att inte informera, borde räknas in i hyran då att man inte får nån tv utan att betala..!! Kaklet kommer dem nog fixa ska du se :)

2009-05-31 @ 11:58:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0