Onsdag betyder.. ledig!=)

Theo vaknade vid 8 imorse.. jätteskönt med lite sovmorgon..! fast ändå så är man jättertrött.. beror det på vädret tro? hmm..  tror nog faktiskt att det är så... det blåser som faan här hemma usch.. vill ha sommar nu!! men det blir ju inte sommar än på länge... får ju vänta enda till mars!!=).. eftersom jag va ledig idag åkte vi me mamma en sväng ut mot tornby.. mamma skulle köpa en ny mus till datorn.. det blev en sväng in på toys ´r´s oxå.. ut därifrån kom theo med tre bilar och en grävskopa=)..  sen åkte vi vidare till klädjätten i skäggetorp.. vi behöver ju rullgardiner till våra fönster... dom har inte dom måtten vi behöver nånstans... men på klädjätten hade dom det!=) så det blir att införskaffa sig några därifrån=)..
Efter vi va klara där blev det en sväng ner till verksatden... vi frågade theo i bilen om vi skulle till morfar.. så sa han bara : moffa med ett stort leende=).. så det var bara att åka dit.. när vi kom in gick han fram til morfar direkt och kom upp i hans knä=)! hihi!
Theo somnade i bilen på väg hem.. och sover fortfaranade... får se hur länge han sover idag.. på dagis har han bara sovit 40 min dom senaste dagarna.. men nu är han ju hemma och kanske sover längre.. vi får se!

Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0