Ledig dag och sjukdag!

Idag har varit en ledig dag=) men ändå fick man gå upp tidigt... vid sju,halv åtta ville lillfisen gå ner... så då var det ju bara att gå upp=).. trodde thomas skulle till jobbet idag, men han hade sms:at sin chef vid 04.00 inatt för han mådde inte bra.. föskyld,huvudvärk,hostig mm.. så han har varit hemma hela dagen me=).. efter att vi ätit frukost idag så tog vi det lite lugnt och satte oss framför tv:n... vid halv 10 somnae theo och strax därefter somnade thomas och ja me... alla vi tre låg i soffan och sov.. hehe.. familjen slapp.. haha men skönt va det... vi vaknade vid kvart över elva=).. så då var det ju dax att göra lunch..efter lunchen gjorde vi oss iordning för vi va ju tvugna att åka till ikano.. thomas följde me fast han va sjuk... men han sa att jag fick köra idag! hahaha då är han sjuk för jag brukar typ aldrig köra när vi åker nån stans hela familjen=) Så på ikano gick vi till lekia och handlade en åkpåse till vagnen.. en svart blev det..=) och det blev även några väggord.. hihi.. efter det blev det en sväng till h&m för mitt puder va slut.. sen va vi klara där och åkte mot skopunkten.. theo behövde ett par nya varma dagis skor.. och det hittade vi ett par... så nu är han varm om fötterna på dagis me=)..
Nu på kvällen har rille och cissi varit här en sväng.. vi käkade lite tacopaj.. det var faktiskt gott för det var sålänge sen vi åt det=)..
men det blev ingen långstund för dom här... cissi skulle iväg vid 20.. så när dom åkt så somnade theo... mellan idol har vi färgat håret på thomas... mörkbrunt och det blev jättefint!=) och sen började ju vårat efterlängtae Grey´s Anatomy!! åhh så jag har längtat! hihi äntligen har det börjat!


Det nya väggordet övet tv:n..


Amor vincit omnia- kärleken övervinner allt!


Väggordet i köket..
Post nubila phoebus-efter regn kommer solsken..


O här sitter thomas i sin nya hårfärg, visst blev han fiin?!=) och dom nya gardinerna=)
o även en trött kille i bakgrunden=)


Även jag har ny hårfärg..
Haha trött som tusan me!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0