kort helg=(

Va fort helgen har gått då! jaa det har hunnits me en hel del.. varför ska helgerna gå så fort för?! hmm..
I fredags då efter jobbet, så blev det att hämta upp theo som vanligt på dagis=).. sen hem och packa theo´s sova över väska.. för han skulle till mormor och morfar på övernattning... vi åkte dit , fikade lite.. sen åkte thomas och jag hem.. det var ju party hos cissi=) mycket trevligt måste jag säga.. ingen utgång utan bara ett hemma party.. är lite trött på att gå ut varje gång, så det här var helt perfekt! mycket skratt och mycket utav det goda=) hehe.. åkte hemåt därifrån runt två snåret.. det var ganska lagom faktiskt.. vaknade på lördagen kvart i 10 av telefonen.. då var det mamma som ringde och sa att dom kommer med theo om en timma.. jaa så det var bara att kliva upp och känna av hur man mådde..=(... det var ju ganska okej men hade en sån konstigt huvudvärk.. hmm.. men theo kom hem glad och vi fikade lite... när mamma och pappa skulle åka blev theo jätteledsen.. han ville ha dom kvar.. och bara grät och grät stackarn=(... men han va lite trött me för han hade vaknat vid 07..=).. så vi gick upp till sängen oh la oss och somnade efter ett tag.. theo och ag sov i två timmar!=).. skönt och sen var huvudvärken borta!! hahah härligt!

vi åkte och handlade en sväng sen på eftermiddagen och körde mamma och pappa till kinna och Jemma.. nu var det deras tur för partajj=)... hämtade även upp cissi! hon va inte kapabel till att köra själv ;).. så det blev att handla lite och sen köpa bakis pizza! väl hemma sen då blev det bara lugnt.. kollade på tre filmer, sommaren med Göran, imagine that och Van Wilder Freshman year unrated... dom va bra!

Och idag vaknade vi runt 8... gick väl inte upp förräns vid 9 nån gång.. åt lite frulle och sen gjorde oss iordning.. för nu är vi nyss hemkommna från familjen rödin! kuuuul!
så nu sitter jag här framför, theo sover och thomas sitter och spelar fotboll.. va händer sen då?!

nää nu ska jag kika vidare.. kanske kommer lite bilder sen från partyt ;)
Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0