Bilder på underverket=)

Här kommer lite bilder på min underbara son som jag älskar över nånting annat!!
♥Stolt över att få vara hans mamma!♥

Håller hårt i sina nycklar... lilla tjockis=)

Älskar att bli fotograferad=)

Världens underbaraste...

Puss min söta prins..=)


Ikea och Ikano

Nu på eftermiddagen va jag och Theo med Cissi till ikea... först gick vi in på ikano.. titta runt lite.. cissi handlade lite grann.. efter det gick vi till ikea.. kollade på lite gardiner och grejjer=) jättekul.. tog en fika me! Theo ville bli buren hela tiden.. han är så mysig, men han börjar bli så tung..! efter det åkte vi hem till oss och satt o snacka lite skit=)... Theo va tjurig hela kvällen.. det var typ inget som hjälpte.. det enda som gick va att jag fick stå upp med han och att han fick titta på tv:n.. så fort jag satte mig ner började han gnälla igen=)... sen när jag väl kunde sätta mig ner så somna han sittandes.. prinsen då!=).. så nu sover han iallafall..!
Han har fått smakat mer puréer.. han tycker inte om efterrätts puréerna.. så idag fick han majs och potatispuré och det tyckte han va jättegott!!=)
det märks verkligen att han blir större.. nu vill han inte ligga ner utan ska sitta eller stå hela tiden.. och han pratar och tjuttrar hela tiden=) min lilla prins!

I lördags va vi med Theos farmor och farfar på stan.. skulle kolla på en fantomen utställning... men det var inte mycket att se... så vi gick vidare ner mot stan, kolla lite i affärer.. köpte dopkläderna till Theo som han ska ha efter dopet! han kommer att bli så söööt!!=)...

Annars har det bara varit packande som gäller här! usch o fyy.. fast nu finns det inte mycket mer att packa här.. och det är ju skönt.. fast det känns verkligen som vi bor i en kartong just nu..

Va o kolla på tapeter idag oxå.. hitta en jättefin som vi troligen ska ha i sovrummet... kul!!
jag va me mamma o kolla på tapeter i går me.. men dom som jag ville ha va så jäkla dyra.. 939:- rullen!! fyy alltså dom tänker jag inte köpa... men det var ju tur att jag hittade dom här idag.. kostade 349:- rullen..! men men..

Nu ska Thomas och jag titta lite på tv...


Pappa och prinsen myser... sötnosar=)

Vårat bredband har blivit helknäppt, så det tar aslång tid att lägga upp bilder.. men det kommer mer senare!!

Absolut ingenting!

idag har vi gjort.. ja typ ingenting! hehe.. det är ganska skönt faktiskt.. men dagen blir ju så lång... det känns som att thomas aldrig kommer hem ju=(... nu är det bara 3,5 timma kvar=(.

Theo har fått smakat puré idag.. mangopuré.. tyckte inte att det var så himla gott faktist... får väl se om han tycker bättre om det nästa gång...
Prinsen har sovit massor idag, fast bara enstaka timmar åt gången... så om jag hade haft ork så hade det blivit massor packat idag!

Vet inte vad jag ska laga för mat idag heller... fyyy vad tråkigt det är att hitta på nått att äta.. känns som man äter samma sak hela tiden...bläää
och så har jag fått ont i huvudet idag me..usch!

När Thomas kommer hem så ska vi packa lite mer.. sånt som inte jag får packa ner själv hahaha.. och det är vad vi kommer göra hela helgen, packa! för nästa helg går ju flyttlasset till tallboda!!! åhh så skönt och bra allting kommer att bli!!

så här gott va det med puré=)

Sötnos....

Packar o packar

Jag tycker aldrig att det tar slut.. och det gör det verkligen inte heller... fyy så mycket skit man samlar på sig!
Nu har jag nästan tömt min garderob.. fyra säckar med kläder blev det hahaha... har även packat ner skor och jackor... usch så mycket grejjor=)... jag får passa på att packa medans lillplutten sover.. för annars när han är vaken vill ju han ha hela min uppmäksamhet och det får han ju med=)...

Prata med hyresvärden igår... han får reda på i början av september om den där killen ska ha lägenheten eller ej.. så hoppas han inte ska det för då kan vi ju försöka få i väg den här lägenheten fort som bara den.. för det blir ju en dubbelhyra nu=(...

Thomas va ju hos sjukgymnasten igår me... foten va överansträngd! så han va tvugnen att sluta med övningarna han gör.. och om det inte blir bättre om typ en och en halv vecka så ska han ringa ortopeden.. för skruvarna har kanske flyttat på sig!.. usch så jobbigt han har det! han har iallafall fått hämta ut ett par special skor som är anpassade för hans fötter.. hoppas det blir bättre med dom iallafall...

Idag har Theo badat! åhhh han tycker det är så himla kul! plaskar med fötterna i vattnet.. och han vill bara sitta på rumpan hela tiden... han blevlite arg när han va tvugnen att gå upp ur vattnet.. men han kan ju inte sitta där hela dagen och bli som ett russin =)
När han va naken och jag tog upp han från skötbordet så kissa han på  mig såklart!=) pussgurkan=)
nu sover lilla prinsen så gott..... när han vaknar ska han få lite mat, sen ska vi ta o gå en sväng med Ozzy!.

Nybadad!

Myser med handuken på skötbordet=)

Sover så mysigt i mammas säng=)

Thomas trött efter att han jobbat, och ont i foten=(

Segt..

det var nu ett tag sen jag blogga, men det har inte hänt så mycket...
jobbat lite grann...SAKNAT theo som bara den=)
Packat och packat och åter packat! fyy va tråkigt det är alltså!det känns som man inte kommer nån vart!

Idag va mamma, theo o jag först på stan och beställde blommor.. sen åkte vi till mitt jobb.. skulle hämta ännu mer banankartonger...det går ju åt=)...

Sen åkte vi till min farmor, theo´s gammelfarmor och fika! det var trevligt, hon tyckte att Theo blivit såå stor... hon har inte sett han på en månad.. och han har verkligen vuxit! Han är stor nu min Prins...
Vi provade dopklänningen oxå... han kan ha den om man tar bort ett band som sitter på armen.. lilla tjockis... så det blir nog bra.. ska sätta i mörkblå band!

och ja just det.. solisten är klar nu till dopet.. det kommer att bli så fint!! =)

Ska kanske jobba på fredag , vet inte än.. dom skulle ringa nu i veckan.. så jag får se..!

Thomas ska till sjukgymnasten imorrn.. han har fått ont i foten igen=( stackarn!.. får se om han bli sjuksriven igen.. isfåfall så kommer jag att jobba lite mer.. men det ska nog funka det me=)

nu sover den sötaste kille i världen! han är ju så fiiiiin!!


Sååå underbar!!


Jobbat!

Igår va första dagen jag jobbade på 5 månader.. hihi... det var faktiskt ganska kul att hoppa in... det var många frågor och det var kul att träffa alla igen=).. Mamma hade Theo när jag jobba... det hade gått jättebra.. va inte ledsen en gång!! men fyy va jag saknade honom!! Mamma hade packat tre kartonger när jag kom hem.. jättesnällt! för det är ju så himla tråkigt att packa! men det blir desto roligare att packa upp=)

idag har jag oxå jobbat 7-13.. då hade farmor kinna honom... det gick också jättebra! Va lite nervös över att han skulle va ledsen och så men icke! va duktig han är min Prins!!
Ska även jobba på måndag och fredag.. bara 4 timmar varje dag! men det ger ju lite mer klirr i kassan hehe... Men jag saknar Theo så otroligt mycket när jag jobbar! Han är ju mitt ALLT!

Timmy och Sofie förlovade sig i igår! GRATTIS till er!=)

Theo bara växer och växer! När vi är ute och går med Ozzy vill han inte ligga i vagnen.. utan jag ska bära honom i bärselen så han kan sitta o titta på allt! sen när vi är hemma igen och jag lyfter ur han blir han galen hahah! det är ju så kul att se sig omkring.. det märks att han blir större för han sover inte lika mycket längre om dagarna.. är typ vaken 3-4 timmar åt gången.. oxh ska va me hela tiden.. ligger och pratar o skrattar!

Det är lustigt.. varenda gång Thomas kommer hem efter jobbet är Theo vaken... han brukar ju sova vid 20 annars men inte nu när Thomas börjat jobba... han vaknar alltid 5 minuter innan thomas kommer hem... i Onsdags somna han 19.30 och vaknade vid20.05 och Thomas klev in innaför dörren 20.10=).. han vill nog ha en gonatt puss av sin pappa! för sen somnar han efter typ 20-30 min! Han är så mysig!!!!

Imorrn ska vi kanske åka o kolla på utemöbler.. måste ju ha det till nya lyan... och så vill jag åka o titta på tapeter=) vi får väl se vad vi gör=)..


Mamma och sötaste killen i världen!

Sötaste killen jag har sett i bar överkropp;)

Theoprinsen=)



Shoppning sväng!

idag har vi varit på stan ett tag med mamma... det fanns endel som man ville ha.. men köpte inget... mamma köpte present åt sofie... och så fick Theo ett par jeans och badkläder.. badkläderna ska han ha nästa år om vi åker utomlands.. annars får han ha dom o bada i nere i husvagnen... va nere i verkstan en snabbsväng med.. så theo fick träffa morfar och gammelfarfar!... han blev ju hungrig med så han fick lite mat..=)

Theo har sovit lite dåligt dom senaste nätterna.. vaknat ett par gånger och har velat haft mat.. det är ju lämpligt nu när thomas börjat jobba hihi...

Annars har det inte hänt så mycket... thomas har ju börjat jobba igen... han har fortfarande ont i foten...
jag bara packar o packar.. det känns inte som man komer nån vart med det.. men men...

Imorrn ska jag jobba 7-12..hihi.. ska bli ganska kul faktiskt... så mamma ska ha Theo mellan 10-12.. så det blir inte så länge... kommer att SAKNA ihjäl mig alltså! men det kommer att gå bra!

Usch va mycket det är att planera till dopet då! börjar få lite smått panik!.. det är ju kläder till Theo, kläder till oss, smörgåstårta, ja guu vet allt! men men det är ju kul samtidigt=)

♥idag greppa han fjärilen som hänger över babygymmet.. duktig kille=)♥


Prinsen=)

Trevlig helg=)

Igår så följde vi ju med Denny och Emelie och kolla på lägenheten i Tallboda.. den va jättefin=) Det tyckte dom också=)...
Men dom ska inte ta den tyvärr... lite tråkigt tycker jag=(.. men men det kommer nog fler tåg=)
Sen åkte vi hem till oss och tog en liten fika.. Thomas och Denny satte sig ettt tag framför playstation och spelade lite Guitar Hero..så klart!... sedan åkte emelie och jag iväg o handla lite Mc donald´s.. och som alltid så fattas det nått när man kommer hem.. denna gång va det Leia´s pommes... men hon fick lite pommes iallafall.. det är ju såå gott=)
Senare spelade vi lite kort och Uno.. tog några öl och alkoläsk=)... det var en jättetrevlig kväl=).. Cissi kom också och gjorde oss sällskap...Hon skulle köra hem Emelie och Denny o Leia på kvällen... Theo somna vid typ 20... och inte långt efter det somnade Leia med=)... Så söta så!

Idag har vi varit hos Thomas föräldrar och fikat lite... Jag har köpt gardintyg till Theo´s nya rum.. och Kinna ska sy dom åt mig.. för jag kan inte det=)
Vi stanna en väldigt snabb snabbsväng på ikano.. jag sprang bara in och köpte en mössa till Theo.. måste ju ha en liten varmare nu när det är så kallt... kan ju inte ha kepsen eller sin fiskarmössa.. då fryser han ju om öronen=)

Rille kom förbi också på en fika... och så fick han lite mat=)...

Åhh jag nu bara längtar jag tills flytten!!! men det är ju så j*vla tråkigt och packa bara=( men jag har ju nått att göra när Thomas börjar att jobba igen... imorrn.. hihi...
Jag ska jobba några timmar på torsdag.. och då ska mamma va barnvakt till Theo.. men det blir bara två timmar eftersom Thomas börjar 10 och jag slutar 12..=).. sen ska jag jobba lite på fredag me.. och då ska Kinna ha honom.. då blir det några fler timmar.. typ 4! ojj så länge har jag aldrig haft barnvakt åt honom... men det ska nog gå bra=)..
Skönt att jobba lite.... det är ju så dåligt betalt att va hemma o va mammaledig....


Det är klart han är min sötnos ;)

 Det är spännande att titta på när farbor spelar=)

I sin nya mössa=)
♥Att man kan älska en söt liten kille så mycket att det gör ont♥

Barnvakt=)

Nu ikväll har vi varit barnvakt åt kusin Leia=) Har gått jättebra.. ett riktigt litet charmtroll=)
Hon hitta en tom banankartong som hon har dragit omkring och lekt med.. vi fick även dra henne i den.. det tyckte hon va skoj.. att åka lite kartongbil=)
Åhh ostbågar va såååå gott!! Hon blev lite trött nu mot slutet och höll på att somna, men då kom ju hennes mamma o pappa o hämta henne.... Jättesnäll har hon varit=)
Så nu har vi provat på o va tvåbarnsföräldrar hihi...
Theo har också varit jättesnäll under kvällen.. har legat i soffanoch bara tittat runt och pratat=).. han somna 19.30 typ... och sovit hela tiden..

Annars idag har vi inte gjort så mycket.. varit ute o gått... jag va en snabb sväng på ikano efter att Thomas kom hem.. va ju tvugnen att handla lite mat till Theo och lite blöjor..

Imorrn ska vi följa med Denny och Emelie och kolla på lägenhet i Tallboda!! jättekul tycker jag=)... hoppas ni tycker om den bara..=)

Nu kom Thomas upp med tvätten så det är bara sätta sig och vika=(.. fyy så tråkigt...


Ostbågemonster=)

Sötnos=)

Leker med banankartongerna...

Theo,Thomas och Leia=)

ännu en dag..

Fast vi inte har gjort nått speciellt idag  så tycker jag dagarna bara springer iväg...
Theo, ozzy och jag har varit hemma själva typ hela dagen.. Thomas har varit nere i verkstan och hållt på med soffan och hjälpt pappa med lite saker..
Måste ju börja vänja oss att va själva.. Thomas börjar ju jobba igen på måndag.. 10-20 mån-fre.. så det blir långa dagar för oss... men vi får hitta på olika saker=)

Så idag har vi bara varit hemma och myst=)... varit ute och gått ganska långa promenader med ozzy... det är skönt att ut och gå lite=)

När Thomas kom hem åt vi pannkakor.. det var gott.. det var ett tag sen... Theo satt i sin stol hela tiden medans jag lagade mat... han satt o skratta o prata hela tiden, tyckte det var jätteintressant att laga mat..

efter vi hade ätit kom Rille förbi och drack lite kaffe... men det blev bara en kortis idag.. han skulle på skänningemarken..

Nu har Theo somnat för natten... vi ska nog kolla lite på film och kanske poppa lite popcorn och bara mysa=)


Theo ligger på ozzy...

Det är så roligt...=)

Dreggelpelle=)

Skänningemarken..

Mamma kom och hämta oss idag strax efter 10.. vi åkte först till Theo´s farmor och farfar och lämnade Ozzy.. Sedan åkte vi till skänningemarken..
Det fanns inte så mycket att handla.. det va som varje år.. samma stånd och lika mycket folk haha..
Vi köpte en tröja till Theo som han ska ha som jacka.. den är lite stor men han växer ju i den.. så han kommer att bli jättesöt=)
Theo va jätteduktig hela tiden vi gick där.. han tyckte om att sitta i bärselen framåt så han kunde se allt som händer...

När vi kom hem va Theo jättetrött.. jag me för den delen.. så Thomas åkte ner till verkstan och jag gav Theo lite mat... sedan gick vi och la oss i sängen.. och somna båda två... hihi... det var skönt för Theo sov inte så bra på natten för han hade ju feber och va lite grinig... men febern hade gått över på morgonen... det var den där himla sprutans fel=(...

Sen kom Thomas hem.. han hade varit och hämtat upp Ozzy på vägen... han va jättetrött när han kom hem.. har ju busat med Zacco hela dagen ju=)... sen kom rille också... tog en liten fika och köpte pizza... hmmm..


Thomas och Theo på marknaden..

Theo´s nya tröja=)

Den här t-shirten fick Theo av mormor=) jättefin!

3 månader idag=)

 ♥VÅRAN LILLA PRINS BLIR 3 MÅNADER IDAG!! GRATTIS!♥

Vid 11.00 va vi på BVC.. Theo fick sin spruta.. usch så läskigt det va.. han blev lite ledsen.=(...
Fast han hade gått upp bra i vikt.. nu väger han 5.940g och va 60.5 cm lång! växer bra lillprinsen=)

Sedan åkte Thomas ner till verkstan och fortsatte på Theo´s soffa... den blir nog jättefin=)...
Johanna kom till mig och vi tog en liten fika... hon kom hem från turkiet igår.. så hon hade mycket att berätta..=)

Prata med hyresvärden idag oxå... han har fortfarande inte pratat med den killen än.. SÅKLART!
Jag blir så j*vla trött på han alltså!... jag pratade med hyresgästföreningen med om att han inte hade några papper på besiktningen.. och dom sa att det bara va till våran fördel om det skulle bli nått tjafs eller så.. så det är ju skönt!

Sedan när thomas kom hem åkte vi till Emelie som fyller år idag.. GRATTIS GRATTIS=)... det blev en snabb visit för vi skulle hem till mamma och pappa o hämta ozzy.. och så fick vi lite mat.. jättegott=)

Theo har fått feber nu=( stackars liten!.. det är nog av sprutan.. han är jättehängig!=( Hoppas att det är nått som går över snabbt iallafall.. vi har fått ge han lite panodil..

Imorrn blir det skänningemarken om Theo´s feber har gått över.. annars får vi va hemma med lillprinsen.. och kanske åka på torsdag istället.. om det har gått över tills dess...


Sötaste kusinerna=) Pussgurkor=)

Theo med kepsen han fick av mormor=)♥

mmm... usch!

Idag så har Thomas varit nere hos pappa i verkstaden och jobbat på Theo´s soffa som han ska få i sitt rum=)
Kommer nog att bli jättefin=)
Jag och Theo har varit hos mamma typ hela dagen.. va och handla och lite så.. Theo vart jättearg i affären och bara skrek hahah... Pussunge=) Han fick leksaknycklar och en keps av mormor.. jättefint! tack så mycket=)

Sen har vi även varit och hälsat på thomas kusin som har kommit hit.. han bor annars i finland..  och är här och hälsar på! det var trevligt=) Och hans barn som blir Theo´s syssling. Fanny heter hon.. jättesöt=)

Ja just det så har jag pratat med den där j*vla hyresvärden idag oxå! helt puckad alltså! frågade honom om han hade nån som skulle flytta in här.. men då har han inte fått tag på han ÄN! så han skulle ringa han imorrn så då skulle jag ringa honom på kvällen nån gång och kolla vad han sa.. sen frågade jag även om besiktningpappren innan vi flytta hit.. men då sa han att det hade han i huvudet!! Vilken idiot!, så han har verkligen inget uppskrivet på hur lägenheten va innan vi flytta hit. så faan ta han om han klagar på nått.. men jag ska ringa till hyresgästförening imorrn och höra vad dom säger!
Men men vi får la se vad som händer imorrn!=)
Skönt att slippa han som hyresvärd iallafall!

Imorgon ska Theo få en spruta=(


Sitter och sover=) som den lilla prins han är!

Sitter själv...=)

Idag när vi skulle äta provade vi att sätta Theo i matstolen.. Gick jättebra!! Han satt och pratade och skrattade hela tiden...!
Han har ju kunnat sitta med stöd nu ett tag så vi tänkte att han skulle prova att sitta med oss när vi äter istället för att sitta i babysittern.. och det funkade ju utmärkt=)
Vad duktig han är våran ÄLSKLING!!

Nu ligger han i sin säng och sover för natten=)

Han bara växer och växer... är ju redan 3 månader på tisdag!


Prinsen=)

Vad är det här..?=) Nyfiken på allt...

Vaknat efter att ha sovit middag... säger ingenting utan ligger bara och tittar på djuren=)

Sötaste prinsen i världen=)

Hemma igen!

Igår kom vi hem igen från husvagnen... har verkligen varit jätteskönt! Ska kanske åka ner igen nästa vecka nån gång.. vi får se...
i tisdags kväll kom rille och cissi ner också.. jättetrevligt=) vi skulle ju ha åkt hem i onsdags men eftersom dom kom så stanna vi till tordagen.. det blev lite lite sovplatser eftersom timmy och sofie också va me ner.. så när cissi och rille kom så fick cissi sova på madrasser inne i gången i husvagnen och rille sov på en tältsäng i förtältet...=) hahaha men natten mot tordagen kommer rille in i husvagnen.. hmm.. för varje morgon när vi har vaknat så har Ozzy´s hundmat varit borta... så den natten vaknade rille av att en RÅTTA va inne i förtältet och tog ozzy´s mat!! hahah faan va rädd han va!! =)
Det skulle jag me ha varit!  Men det har verkligen varit jättetrevligt.. Tack allihop för några trevliga dagar!=)
Och så klart när vi skulle börja grilla så öppnade sig himlen! usch vilket oväder.! fast det behövdes för att rensa lusften lite!

Idag så har vi städat och tvättat.. fyy så tråkigt det är! och så har vi storhandlat.. hade verkligen ingenting hemma.. så det var skönt att fylla kylen och frysen igen... men det är ju så himla dyrt bara med mat!

Theo har verkligen blivit hur duktig som helst! han somnar för natten mellan typ 19.00 och 21.00.. och så sover han till typ 06.00-07.00... vilken duktig prins vi har=)  Världens stoltaste föräldrar!
Så man får ju lite gjort hemma också om kvällarna när han somnar så duktigt=)


Ny duschad prins i värmen=)

Så här roligt har man när det regnar=) UNO...

Grillmästar´n i ösregnet...

Världens underbaraste underverk..*ler*




RSS 2.0