Vet inte vad rubriken blir idag!

Jaa nu var det ett tag sen igen.. hahaha... haft haft så mycket för mig så bloggen har blivit lidande... i fredags jobbade jag igen efter att ha varit hemma med Theo från måndag-torsdag.. när jag pratade med thomas på dagen så hade lämnandet på dagis inte varit bra... inte för att Theo va ledsen eller så utan att en av personalen betätt sig illa... det var att när dom kom till dagis stod det en lapp vid hans fack att dom var i gympasalen... så theo och thomas gick dit... öppnade dörren och hälsade på en personal... thomas sätter sig på huk framför theo och frågar om han ska gå in.. men svaret blev nää... heltr plötsligt bbakom kommer mattanten/vikarien och bara plockar upp theo och går in och stänger dörren mittframför ögonen på thomas!! så gör man väl för helvete inte... theo bara kollade undrandes på thomas. fick ju inte ens säga hej då!.. thomas hann ju inte ens prata med dom,lämna nappen eller nått.. han skulle ju säga att theo tagit sprutan på torsdagen så att dom visste det ifall han skulle må sämre och så skulle han även få en lapp ifylld men det blev ju inget med det! så när jag hämtade theo kavrt i tre så frågade jag marcus vad det var för sett som theo vart lämnad på på morgonen... men han visste ju inget men skulle prata med henne som gjorde så.. han sa även att det inte bra gjort av henne och att vi ska ju känna att det känns bra när vi lämnar honom... så jag hoppas verkligen att han har pratat me henne om det! för om det hade varit jag som lämnat honom och hon gjort så så hade jag bara slitit upp dörren och tagit theo ifrån henne och gått därifrån! kärring rent ut sagt! usch alltså!
Nog om det nu!!

i lördags så jobbade jag till 14.. thomas och theo va hemma hos mamma och pappa och hjälpte till att sätta upp julbelysningen på huset... jag åkte dit när jag slutat och det var jättefint! Theo låg och sov när jag kom men vaknade strax efter jag klivit in innanför dörren=) när jag tog upp honom så var han kokhet! feber igen! tog tempen på honom när vi kom hem och den visade 39,5 grader=(... så det var bara att ge honom lite panodil... att han aldrig får va riktigt frisk alltså!!!=(.. men jag tror att det beror på tänderna nu igen... för idag har febern varit på 38,3 och senare på 37,1.... så nu verkar febern vara borta så det blir dagis för honom imorrn om inte febern dyker upp igen!

Vi tog ju baconsprutan i torsdags... jag har inte känt nått efter det.. eller jag har varit jäkligt öm i armen i typ tre dagar och i fredags kväll kände jag mig lite frusen men inget annat! thomas hade lite huvudvärk av sprutan på fredagen men inget mer.. jo öm i armen... Theo har vi knappt märkt nått på... han har ibland sagt  aj aj och tagit sig på benet men inget mer och det är jätteskönt att ingen av oss har fått nån jobbigare biverkning=)

Idag har jag jobbat me... sen när jag kom hem så bröjade vi plocka och städa lite.. sen kom timmy,mamma och pappa med lite pizza som vi smaskade i oss allihop=).. även lite fika på det! sedan satte vi upp lite julbelysning på framsidan.. hihi men det är inte klart men fint blev det... så det kommer upp mer saker imorgon eller i övermorgon!! det är ju så mysigt med julstök hihi!

Theo bara pratar på om allt och inget... han härmar typ allt vi gör.. kommer fram och tjicklas(eller hur det stavas) på sitt gulliga sätt... han härmar djur som han ser... oftast hund och häst.. men även lejon.. svarar jättebra när man frågar honom om nått... han är så stor nu!!!ååå va tiden går! han har även nu när vi varit hemma velat kolla mer och mer på tv... för va han ju så att han inte ville sitta still och titta... men nnu så sitter han jättesnällt och tittar men oftast bara om vi sitter me honom.. så jag tror jag har sett pippi på rymmen 4 gånger! även teletubbies och rasmus på luffen har gått varm=)

nu ska thomas ha datorn... min ska in på service igen=(.. tror kanske thomas och theo ska lämna in den imorrn när jag jobbar kväll..
God natt och sov gott!=)


Sitter skönt=) (jag såg ju väldigt road ut ahahhaah)

Älskar att rita & måla nu för tiden=)

ÄLSKLING!!!!!!

Julbelysningen...

Mysigt=) men det ska ju upp lite till=)

Och lite julmys i vardagsrummet=)


Vaccinerade och klara!

Nu så är hela familjen vaccinerad mot baconinfluensan! Theo blev jätteledsen när dom stack honom.. men sen fick han en skumtomte av hon som tog sprutan så då blev allt bra igen=).. skönt att äntligen ha tagit den.. hoppas bara vi inte får några biverkningar..! hoppas!
Annars idag har vi inte gjort så mycket.. Theo är jättemycket bättre i ögonen så det är skönt... så det blir dagis för hans del imorgon om allt är som det ska!.. På dagen kom cissi förbi en sväng, hon har ju me varit sjuk så vi har ju inte setts sen i måndags ;)...


potatismos och falukorv!

Potatisen kokar på spisen nu... ska bli potatismos och falukorv som jag och min lilla kille ska äta idag=) ingen galamiddag men det är gott=)... har varit på maxi och handlat en sväng idag me... theo har ju fortfaranade sin ögoninflammation=( pratade med dagis förrut me och dom sa sålänge det inte kommer grojs i ögonen och han gnor sig så ycket så kan han gå... men jag bestämde att han får va hemma imorgon me och sen gå på fredag... så då hoppas vi att ögonen är bättre... fast dom är ju mycket bättre än vad dom har varit...
Theo ligger och sover middag nu.. väldigt sent på eftermiddagen, men han har typ varit vaken en stor del av natten! han vaknade strax efter 00 och somnade väl om vid 02.30... ville ha allt coh göra allt.. han skulle ha banan,sat och smörgås och fick det men då skulle han inte ha det..! så kan det va...!
så vi vaknade inte föräns tjugo i tio imorse..! men trött som tusan va man ialafall!

nu måste jag kolla till potatisen!
bye!


Jobb sökes!

Är det någon som har ett jobb ledigt till min kära sambo Thomas??!! allt av intresse!! Han jobbar ju just nu på Mz men det är ju inte så många timmar, och schenker verkar det inte bli så mycket av mer! så ett heltidsjobb är ju ett måste!

Finns det någon räddande lite själ därute kanske ;)
Ring eller maila Thomas eller mig vet ja=)
Eller kanske lämna en kommentar vad vet jag;)



Här är han!!


Alltid är det nått!

Är hemma med Theo idag me... nu har han åkt på ögoninflammation=(... pratade med BVC förrut och dom skulle skriva ut ett recept till honom eftersom han har haft det ett par dagar nu.. och så hade han det när han bara var 1 månad gammal...  jaa är det inte kräksjuka så är det nått annat! hahha! men så är det ju med småbarn... Är ledig imorgon så då blir ju Theo hemma.. men eftersom han får medicin nu så kan han förhoppningsvis gå till dagis på torsdag!.. han är ju pigg i övrigt, hade lite feber igår men inte mycket.... men han gnuggar sig i ögonen och blinkar hela tiden... och så är han gult grojs i ögonen=( plutten då!.. Vi skulle ju åkt och tagit baconsprutan på honom idag me, men dom på BVC tyckte att det var bättre att vänta med den tils på torsdag och se om det är bättre med hans ögon, för det kunde bli värre om han tog sprutan nu när han redan har en infektion i kroppen..
=(. Just nu ligger han och sover middag... ville inte somna direkt när jag ville att han skulle göra det.. men nu sover han iallafall.
Så såhär är det hemma hos oss idag ;)


Kräknatt igen..=(

Det blir lite glest mellan inläggen här nu;)... i Lördags hade vi ju verkstadsfest och det var jättetrevligt! god mat var det me=)... sen lite senare på kvällen så följde jag me cissi ut! mötte även upp emelie sen och det var jättekul! det är ju inte allt för ofta jag,cissi och emelie går ut;)... så thomas och denny åkte hem till oss, så jag och emelie fick skjuts hem hit sen på natten... när vi kom hem satt thomas och denny vakna kl 03.30=)... dom hade suttit och spelat och tagit ett par öl efter att barnen somnat... efter att dom kom hem efter verkstadsfesten så hade barnen somnat på en halvtimma!=) så trötta och dom hade verkligen varit jätteduktiga under hela kvällen! busat och sprungit runt!

Söndagen igår då var ju inget kul alltså... fyyy faskien va dåligt jag mådde... men man förtjäna det väl... usch!! jag var nog inte människa förräns jag gick och la mej vid 23.. hahahha! och natten nu har inte varit så bra heller... theo vaknade vid tolv och la på världens spya... och sen fem till.. så jag tror jag har bytt fyra pyjamaser och fem lakan eller nått sånt inatt! inget vidare! så jag är hemma med honom idag... men nu på morgonen så är det som inget har hänt... han är lite tröttare än vanligt men han är uppe och leker som han brukar! jättekonstigt alltså!
hmmmmmmmmm.....! måste väl va nått han har ätit,, men vi har ju ätit samma sak så jag vet inte... han åt ju lite pepparkaksdeg i går när vi baka pepparkakkor men inte överdrivet mycket.. ajaa jag vet inte!

Nu ska jag lägga mig bredvid min underbara och vila lite!


Vem åker ut?

Sitter och väntar på att idol ska börja igen.... vem ska ut ikväll då? det är frågan... men nu vill jag faktiskt att mariette eller reza ska ut! får väl se om 4 minuter vem det blir!;)..

Igår hade jag en jättetrevlig kväll.... LHC matchen va ju toppen och vi hade jättebra platser! för att inte tala om maten! mumma! vi va på butterfly och jag och cissi tog en butterfly special.. det var grillad kycklingfilé,grillad fläskfilé och grillad oxfilé med grönsaker och klyftpotatis och även fyra olika såser! jättegott!! thomas och rille tog varsin pizza! TACK SNÄLLA NI FÖR DEN FINA PRESENTEN!!! Hade verkligen en jättebra kväll!=)

När vi kom hem efter matchen så sov theo... mamma åkte hemåt och typ 10 minuter efter att hon åkt vaknade han och ville inte somna om.. han skulle äta bläpplää och smörgås och bara va busig och vaken fast han va jättetrött... så det gick inte att få honom i säng inte! så när vi gick upp och la oss då gick det bra att sova! toker där!

Och på dagis idag hade det varit en jätteglad och nöjd kille hela dagen! va kul att höra!! han är så duktig nu!=)

Nu börjar idol igen.... weiiii! Bye!


En underbar dag med en underbar kille!

Idag har vi haft en heldag hemma! jätteskönt! men theos humör vet jag inte riktigt vad det har varit med.. han vill att man ska bära på honom ena stunden, och sen när man tar upp honom vill han va nere på golvet, och när man ställer ner honom så vill han inte va där längre... åhhh! han ska ha grejer ena stunden, men när han får det ska han inte ha det längre... ja och så vidare! men men... vi har ändå kunnat gjort endel saker här hemma.. som städat och plockat! även en mysig eftermiddagsdusch=)... såna hära dagar gör att jag vill va hemma med honom jämt(förrutom gnället då)... och bara mysa och va bara vi=) hur mysig som helt... han har även tjatat om nan och läppläpple idag.. banan och äpple alltså... så han har väl fått sig sig en banan och tre äpplen tror jag=) och även ätit väldigt bra både på lunchen och middagen!=) duktig där! och så har väl teletubbies varit på i tre timmar ungefär.. när han vill se på den kommer han med dvd fodralet och säger: "se" eller "ja se"... så han satt där med ett äpple och tittade på teletubbies=)... men han ska bara ha röda skalade äpplen... dom gröna va nog lite sura=).. när jag satte mig bredvid honom i soffan så kom ha upp och krama mig och sa mamma och la armarna om mig och krama ännu mer!! åhhh vilken kärlek!!!♥ och jag får ju aldrig nog av den lilla killen=) han är ju helt underbar fast han har sina utbrott ibland=)

Imorrn bli det dagis och jobb igen... jag skulle sluta 16 men kommer att sluta 14 istället.... jag fick ju en present när jag fyllde som va att gå ut och äta på butterfly och sen gå och se LHC! kommer att bli hur kul som helst! har sett fram imot det=) så mormor skulle komma och ha hand om theo imorrn kväll=)..

Ozzy har inte mått så bra idag... imorse när vi vaknade hade han spytt ner hela hallen där uppe.. och nu ligger han bara på golvet och vill inte göra nått... jag bar upp honom förrut och han bara skakade! stackars lille plutt=( är det inte theo som är sjuk så är det ozzy hehe... Så imorrn så får han åka till mamma på dagen medans vi jobbar så han slipper vara själv.!=)

Just det pratade med BVC idag me... dom sa att det var ju dax för 1,5 års sprutan, men frågade även hur vi tänkt att göra med baconvaccinationen.. och den hade vi ju tänkt att han skulle få... så hon sa att man kan inte ta båda så tätt inpå varandra och att det var bättre att han får bacon sprutan först för den är viktigast och sen efter andra dosen så ska vi kontakta dom så han får komma och ta 1,5 års sprutan! så på tisdag åker vi och tar den där jäkla sprutan hela familjen! jag passade även på att fråga om hon visste om han skulle ta några sprutor till Thailand.. men hon sa att det bästa är at höra med vaccinationcentralen, för ibland räcker det skyddet dom får från sprutorna av BVC... så dom ska jag ringa till nån dag nästa vecka tänkte jag..
Hahaha igår kväll innan jag gick och la mehj började jag skriva en liten packningslista och en lista på vad som behöver inhandlas=) haha vill jag åka eller?!! hahaha



♥Världens finaste♥


Vet inte riktigt vad...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag................................................!
Har lite funderingar över 1,5 års sprutan som theo ska taa, ska man ringa till BVC eller kontaktar dom oss för att komma dit och få en tid?! hmmm.. får kanske ta och ringa och fråga..
Sen även vill jag ju att theo ska ta baconsprutan, men kan han ta den nu om han ska ta den andra spruta... sen lite längre fram ska vi ju ta spruta till thailnd, ska han oxå?! jaa det är lite saker jag måste kolla upp känner jag.. nu är det ju lite drygt fyra månader kvar tills vi ska åka men det känns som man redan måste börja planera och inhandla saker.. måste ju köpa en sån där soldräkt till theo.. men fyy tusan så dyra dom är 500 spänn... men det är det ju värt för han måste ju ha en sån och en solmössa.. sen är det ju solkräm,magtabletter,vätskeersättning och massor mer... kanske tillochmed är så att jag ska börja inhandla sånt... det håller sig ju... så slipper man ju handla allt på en och samma gång me... jaa vi får se lite... Men jag längtar så enormt mycket tills vi åker!!!=)

Vi har inte fått schemat än på jobbet om jul och nyår, så ja vet inte än om vilken dag jag kommer att jobba... men pappren till dagis ska fyllas i och det är tre veckor som dom ska ha ifyllt men jag följer det schemat jag har nu så får vi se hur det blir... theo blir ju hemma två veckor runt jul och nyår iallafall.. thomas har semester då... jag skulle me vilja ha lite ledigt men tror inte att det går=( så kan det va ibland.. jaja det löser sig väl.....

Nää nu finns det nog inte mer på lager att skriva om=) imorrn har jag iallafall ledig dag.. och vad ska man hitta på... joo det blir väl lite städning antar jag... och MASSOR med mys och bus med min underbara perfekta kille=)

Bye Hugs & kisses!


Ser ni så härligt!!!


Lördag på busfabriken..

Är nyss hemkommen från träningen... skitkul!! det är så skönt att köra slut på sig själv!=)
Innan idag har jag jobbat en kortdag.. mellan 12-15.15 haha... vi hade tid för utvecklingsamtal kl 16... och det gick jättebra! theo tar för sig mycket mer nu och kommer mer och mer in i dagis stuket=) jätteskönt att höra!

Igår så hade vi ju söta Leia här... Efter att dom vaknat så käka vi lite frukost och bebisarna vill kolla på telitubbies och på nalle puh... så det blev att sätta på film åt dom.. och såklart skulle dom sitta nästan på varandra=)... sen åkte vi hem till mamma och pappa och fick lite brunch.. jättesmaskigt.... sen bar det iväg till busfabriken... och såå kul dom hade!! Leia skulle hoppa hela tiden, och tillsist vågade sig theo med upp och hoppa och han tyckte det var skitkul=) båda barnen va så trötta så efter drygt en och en halvtimma bagav vi oss hemåt... theo somnade i bilen och Leia somnade här hemma!=) Denny kom och mötte upp oss på busfabriken så när barnen låg ocg sov passade papporna på att spela lite playstation.. När emelie kom hem hit efter jobbet gjorde vi iordning lite taco´s=) smaskigt=)


Myser framför tv:n..

Busfabriken=)

Cykla va skojsigt=)

Hoppande Leia=)


Så här såg Theo ut efter dagis idag=( hade ramlat när han spelade fotboll stackarn=(


Barnen nattade för ett tag sen=)

Så där ja! nu ligger barnen och sover... va lite besvärligt att få dom två att sova ikväll.. för det första så hade båda sovit midag sent så ingen av dom va trötta... och sen när den ena började slappna av och somna till, ja då skulle den andra börja gapa och skrika... hehe... theo måste ha fullkontroll på var Leia är hela tiden... Om hon satt hos thomas skulle han kika på henne titt som tätt.. och thomas gick upp med henne i Theo´s säng precis innan hon somnade, för Theo va så gnällig.. men det blev ju inte bättre... då skulle ju Theo upp till henne=)... så det blev att dom kom ner igen... sen slocknade dom båda två! haha Så nu ligger Leia i Theo´s säng och Theo ligger här nere på soffan sålänge tills vi går upp.. han får sova inne hos oss inatt=)..♥

Annars idag har vi varit på invigning av Salong Model... jättetrevligt... jag passade även på att klippa mej... men det blev inte riktigt som jag tänkt mej... men kanske svärmor Kinna kan fixa till det åt mej? ;)
Sen åkte vi ut till torby... frågade i typ varje affär om dom hade sommarkläder kvar i strl. 92 mn det fanns ingenstans... nu nu får vi hoppas att det kommer in lite sommar kläder innan vi åker i mars=)... sen blev det hem och slappa på soffan innan vi åkte och hämtade Leia!... Så det har varit fullrulle här hemma på dom två busarna! jagar varandra,kramas,pussas jaa guud vet allt va dom håller på med!

Just det har glömt att säga det att är vi satt i bilen i onsdags så frågade jag theo..: var är näsan? och då pekade han på den, sen frågade jag om ögonen och så pekade han på den me=), sen även när jag frågade om munnen,öronen,benen,fötterna,armarna,händerna,magen,snoppen så han pekade på alla kroppsdelarna.. även sa orden efter mig! såå duktig han är alltså! han lär sig mer och mer för varje dag som går... men att han vet var allt sitter på kroppen tyckte jag va lite roligt=)

Imorrn blir det nog hem till mamma och pappa på fika.. kanske en brunch eller? ;)... sen även kanske busfabriken om dom så busarna vill=)

God natt!


Sitter och tittar på disneydags=) dom skulle sitta båda två i fotöljen samtidigt=)♥


Väntar och väntar...

Sitter här och väntar på att idol ska börja.. måste det vara så långa paus??! vem åker idag då tro.. är det eddie kanske.. men det hoppas jag inte.. tycker mariette ska ut men hon sjöng ganska så bra idag så det blir nog inte så tyvärr=(..
Mamma har varit hemma här med Theo idag.. inte mycket till feber hade han imorse.. 37,8... men han har inte velat äta nått knappt på hela dagen.. och håller sig för munnen... tror han har ganska så ont... men nu på kvällen har han fått i sig lite potatismor och korv iallafall..  men han dricker ju så det är huvudsaken... när jag kom hem så hade han 38,0... och nu innan han somna var tempen på 38,5... får se hur han mår imorgon min lilla skrutt!=)

Imorrn och på söndag är jag ledig!! vet ni hur skönt det ska bli!!=) hihi... så imorrn ska vi på invigning hos ida tänkte vi=) och sen kanske en sväng ut till ikano om det hinns med=) håller på att leta efter sommarkläder till theo, som vi kan ha med till Thailand... för dom kläderna han hade i somras lär ju va försmå när vi åker... ska inte handla mycket utan ha lite t-shirts ett par shorts och så.. så vi har nått att börja med.. så vi inte behöver shoppa det första vi gör=) Nu är det inte många månader kvar tills vi åker! 4 st bara!!=)
 sen på kvällen imorgon kommer Leia för hon ska sova här=) såååå mysigt så=)

Bye Bye sålänge!


Tråkig natt=(

Vilken natt det har varit här hemma.. theo har vänt och vridigt på ig hela natten.. även vaknat till... så har han hållt på... jag skulle upp vid 05.45 och jobba, hade ställt klockan då.. men vaknade 05.40 och tänkte att det var bäst att gå upp då så inte theo skulle vakna av alarmet... men så fort jag satte mig upp i sängen så ropade han mamma och vägrade släppa mig... men jag var ju tvugen att gå upp då det var ju bara att ta honom på armen och gå ner... men det var inte lätt att sminka sig och göra sig iordning med en arm.. hmm.. för så fort jag satte ner honom blev han galen...! och när han satt på armen på mig såg man hur trött han var och höll på att omna... så jag satte mig i soffan me honom och han höll på att somna hela tiden... men det tog ett bra tag.. men till sist så kunde jag gå upp och åka iväg till jobbet!så han det vara men nu har jag fått förklaring till nattens jobbigheter..
när jag hämtade honom på dagis så såg jag genom fönstret att han va jätteledsen... så jag gick in och ropade på honom och han komer sprinagdes med armarna upp mot mej... och han är jättevarm! även dagisfröken sa att han inte varit sig själv sen han vaknade efter han sovit... så vi gick hem och tog tempen och den visade 39,5 grader!! typsikt!
Så han fick panodil och vi gjorde lite mat och duschade, sen somnade theo och även jag.. hahha.. vaknade inte ens av när thomas skickade sms till mig om att han var på väg hem... hahah..
så nu förstår jag ju att natten va som den var... tror att det beror på att det kommer fler tänder.. för han har både idag och igår varit lös i magen..! så imorrn blir det inget dagis för theo.. Mamma va snäll och kunde ta honom så vi kan jobba! tack!!

så nu blir det inte många knop gjorda här hemma, sängen får nog besök väldigt tidigt ikväll!=)
 


Ett litet fel..

Blev visst ett litet fel i förra inlägget... oooopsss! Theo hade namnsdag i måndags och inte i torsdags, vet inte vad jag fick det ifrån! men nu är det ju till rättat=)
 
God natt allesammans!


Glömde ju..


Theo hjälper till=)


Sitter i bilen och värmer sig lite..=)
Theo har blivit så käär i bilar... pekar och ropar biiil så fort han ser en.. hahaha


Hann inte med att blogga igår..

vi satt och kollade på Johan Falk filmerna.. nu har vi sett dom alla!! hihi såå bra! och Joel Kinnamann är ju en skitbra skådis=) och ser väl ganska så bra ut med måste jag ju tillägga ;)..  Så igår blev det tre filmer på raken... eller ja nästan iallafall.. cissi och jag var tvugna att åka lite på span bara;).. hihihi!..
Thomas hjälpte Cissi att byta till vinterdäck på hennes bil me... och såklart ville Theo hjälpa till;)
Efter jag hämtat theo igår på dagis och vi gick genom husen så lasta dom av ett stooort lass med snö på ett av husen.. sen började dom fixa iordning och ställa upp tomtar och julbockar och började fotografera=) såå fint det blev med snön utanför husen=)

Och i torsdags hade Theo namnsdag=) Det var ju Theodor.. men eftersom Theo är en förkortning på Theodor så har han den namnsdagen... typ alla som heter Theodor kallas ju för Theo iallafall... Så grattis igen min lilla kille!

Idag då har vi varit och handlat lite med mamma/mormor... sen blev det ett stopp i verkstan så theo kunde äta lunch med morfar.. så varsin lasagne blev det för dom två=)..

ikväll ska jag och teo hem till mormor och morfar och äta lite mat.. Taco´s skulle det bli.. goooott! Thomas jobbar ju kväll, men jag tar med en liten matlåda hem till honom ;)..


Farsdag=)

NU var det ju flera dagar sen jag va här inne ... hehe...men det har varit så mycket jobb och så så jag har helt enkelt inte orkat slå på datorn... så kan det va ibland...
Idag har det ju varit farsdag... theo vaknade när jag gick upp imorse vid 7.40... så då passade vi på att ge pappa thomas lite presenter från sin son=) Theo hade handlat: en tröja,mössa,halsduk och två par vantar( så inte pappa fryser när han jobbar), varma strumpor och två par björn borg kalsonger=) Pappa thomas blev jätteglad för presenterna theo varit och handlat=) Vi käkade frukost allihop tillsammans.. jag va lite halvstressad.. skulle ju börja jobba 8.45.. men jag hann dit iallafall.. medans jag va på jobbet så åkte theo och thomas hem till farfar/pappa Jemma och firade honom på farsdag=)... och när jag slutat vid 13.30 så var det fika hemma hos min farmor och farfar... där även pappa och mamma va... så av mig och timmy fick pappa en biljett till whiskeymässan, som han ska gå på med två vänner=) toppen bra blev det=)...efter fikat åkte vi hem en kortsväng bara för thomas skulle hämta ett usb minne... sen åkte vi vidare hem till mamma och pappa... thomas skulle lägga in nått på pappas dator... theo har verkligen lärt sig massor nu... kan hela imse vimse spindel i rörelser=) han säger emma(dagis fröken) jacka,blöja,hoppa,sitta och även lite två ordsmeningar även några tre ordsmeningar dyker upp=) och mycket mer än vad jag kommer på just nu=) och man förstår vad det är han vill nu när han säger saker och ting=)! gullet!!..
Och nu på kvällen har vi haft rille och cissi här=)... har sett avslutningen på ensam mamma söker! ååå det är ju så bra vill se mer!! sen har vi även sett en johan falk film... jättebra! såg en igår me=)


Myyysigt!!


Min stora kille!

Fyy fasiken va ont i nacken jag har... det kom efter träningen i måndags och är värre idag.. vet inte om det har med träningen att göra eller om det är nackspärr eller nått... men ont gör det!
Jobbat idag 7-16... gått ganska så bra... va lite mer att göra idag än vad det har varit i början av veckan... men det är bara kul=)
Thomas skulle ha slutat tidigt idag, men dom hade ringt från schenker så han hoppade in och jobbade en sväng...
Det är ju Theo´s 1,5 års dag idag=) så det har blivit tårta här hemma=)

Igår va jag på inredningsparty... va jättekul, menb det var inte så mycket som föll mig i smaken... men tack fia för att vi fick komma... och även theo som röjde runt som bara den hemma hos er..=S...

Det hade gått jättebra ¨på dagis idag me.. ätit bra och inga sura miner=)... hoppas det håller i sig bara!=)

Så grattis igen min älskling på din 1,5 årsdag!! Älskar dej mest av allt!=)

Sitter på thomas datior och har inga bilder här tyvärr=(


Tröööött!

Fan jag hade så ont i kroppen igår efter träningen så det var inte klokt alltså!! och lika ont har jag nu... haha... det var verkligen hårt igår.. men skönt=)
När jag kom hem igår sov theo som jag redan hade förväntat mig... och han sov när jag gick till jobbet imorse me.. lite tråkigt... men han blev jätteglad när jag hämtade honom på dagis vid kvart i tre=) Det hade gått jättebra idag... inte många sura miner.. han hade inte ätit så mycket till lunch.. det var soppa... men han hade fått i sig en smörgås och ett äpple... det är ju alltid nått ;)
Nu på eftermiddagen/kvällen kom cissi hit och har umgåtts med mej och theo=)... men både jag och cissi var helt slut... skittrötta! det är som om nån har spridit sömnpulver här hemma... usch alltså.. så det blir sängen här snart!
Har ju min lediga dag imorgon.. ska till ikano med mamma när vi baknat.. hon ska leta lite nya kläder;)... sen blir det nog hem och städa lite och sen vidare på inredningsparty hemma hos sofia(karleksbarn.blogg.se)... ska bli himlans trevligt;)

Nää som sagt så är man ju skapligt trött så det blir nog att krypa ner nu!
God natt!


Hästar och kalas=)

Idag bestod dagen av först jobba 8-12.. hade endel att göra och timmarna bara flög förbi!=) sen var det bara hem och duscha och göra sig iordning för kalas... Theo tyckte att det var jättekul att träffa alla sina kusiner=) dom har hästar som theo va lite nyfiken på när vi kom dit... efter fikat gick vi ut och titta på dom... men han ville inte klappa dom eller va nära... på avstånd gick det bra..;) men Leia va jättetuff och red till och med på en av hästarna...=) sötnosen=)

Det blir inget längre inlägg än såhär idag... måste gå och lägga mig.. lång dag imorrn...8-18 i charken sen är det tränings som gäller klockan 19... mamma ska hämta theo på dagis imorrn och så ska ha va där till thomas hämtar honom efter han har slutat vid 20... så jag kommer inte att träffa theo på hela dagen imorrn, för han sover nog när jag kommer hem vid 21..=( kommer inte träffa honom förräns på tisdag när jag hämtar honom på dagis vid halv 3=(... för jag börjar 7 på morgonen.. väldigt tråkigt faktiskt!=(

Godnatt!


Thomas och Leia på hästen=)


Emelie och Leia rider=)


RSS 2.0