Semestern..

Nu har bloggen blivit lidande, men jag har varit så jäkla trött alltså.. vi har haft en jättebra semester.. både skara,liseberg,universeum och ullared... det har inte blivit så sena kvällar men det har blivit långa dagar... så på kvällarna va vi alla helt slut!=)

När vi kom till Liseberg så va det hur lång kö som helst utanför, men vi va lite fula så vi hamnade helt plötsligt ganska långt fram hihi... när vi väl kom in så va det ju bara att stå i kö igen, för att köpa åkband och åkkuponger.. vi köpte varit åkband och så fick theo 6 åkkuponger... Men under hela dagen va det världens jäkla köer... det var från 45min till 1 timmas kö på typ alla karuseller... och till theo´s barnkaruseller va det typ en halvtimmes kö... så det mesta man gjorde på liseberg va att stå i kö inte åka karuseller.. det var jättetråkigt att man inte kunde åka så mycket... jag hade ju sett fram imot att åka balder och kanonen... men under hela dagen va det 1 timmas kö tyvärr=(... Thomas och jag gick in på skökhotellet... åff fyy tusan det ska jag inte göra nått mer... sååå rädd jag blev när dom äcklen hoppa fram! usch!  Theo när vi skulle åka kålorado så tog vi med oss theo upp, men han fick inte åka, inte ens om han satt i mitt knä... väldigt dåligt tycker jag för den går ju inte ens fort... så thomas gick och satte sig utanför med honom.. men han fick åka ponnykarusellen flera gånger... första gången va lite läskig men sen satt han och vinka till folk och gapade=) hihi va kuul!

På onsdagförmiddagen blev det universeum.. kolla på lite djur.. och det älskade verkligen theo.... han bara peka och kikade på alla fiskar som simma förbi både bredvid och över honom..=) sen gick vi in i tropiska rummet...  åhh guuuu så varmt och kvavt det va där inne... alla djuren är ju lösa så helt plötsligt ser vi en liten gullig apa!!=) jättesöt och det tyckte theo med.. han ville jättegärna klappa den men man får ju tyvärr inte röra djuren=( och så fanns det skölpaddor, grodor i olika färger(lila,gul,grön), jättefina fåglar.. nemo fiskar... jaa det fanns mycket roliga djur att titta på... theo blev ganska farsinerad av hajen som kom simmandes... jättestor va den, jag tycker nog att det är lite läskigt att se så stora djur på så nära håll..
Efter det tog vi en liten promenad, vi skulle leta efter en kiosk innan vi skulle åka vidare.. och vi gick och gick men tillslut kom det en=)... vi hade ju inte med oss vagnen när vi gick inne på universeum och inte hade vi ju med den på lilla promenaden heller.. så vi turades om att bära honom och till sist så somnade han i thomas famn... jättetrött! dom här dagarna har man mäskt hur stor han har blivit... både tyngre och längre... och han pratar så mycket nu..=)

Sen bar det iäg till Ullared.. jättekul... det är det jag sett fram imot mest!! hihi.. hittade faktiskt ganska så mycket.. och väldigt mycket till theo.. två sett med termobyxor och jacka, ett ska han ha på dagis.. sen hittade vi massor byxor och t-shirts mm... så jag är välsigt nöjd av vad vi har köpt=) tror thomas med är det.. och inte en onödig sak köpte vi=) bra gjort=) Sen blev vi trötta och vi hade u hyrt stuga som vi alla skulle sova i... men tyvärr efter mycket krångel och så så va monika och dom tvugna att åka hem=( så theo, jag och thomas fick hela stugan själva.. vi försökte att boka av den så vi alla kunde åka hem istället, men om vi skulle avboka den så skulle vi få betala den iallafall.. och då kände både jag och thomas att vi kunde va kvar den natten.. och det var väldigt skönt ska jag säga!.. det var lite mycigt med att bara va vi lilla familjen=).. på torsdagmorgonen gick vi upp skapligt och gjorde oss klara och städade stugan... sen tog vi ett varv till inne på Ge-kås... och såklart hittade vi lite till hihi! men det blev bara en kort sväng för vi kände att vi ville hem skapligt.. så vi var nog hemma här vid 15 hugget=)

Vi har verkligen haft en jättebra semester! tack för ett trevligt sällskap!
Och så har vi kommit på det att nästa gång vi åker till ullared blir det nog att sova över igen... inte alls dyrt att hyra stuga! vi betalade 695:- för en 6-bäddad... ocg om vi skulle haft en 4-bäddad hade den kostat 500:-... det är ju inte alls farligt om man är två familjer.. 250:- per familj!

Så nu har jag äntligen bloggat här nu då!
MEN LITE BILDER SKA DET ALLT BLI MED=)


Linda,Liana och Thomas i slänggungan=)

Ponnykarusellen.. det här är första gången han åker den..

Thomas,Liana och monika i uppskjutet!

Mamma och Theo på kvällen strax innan vi går ut från Liseberg..
Ser ni vad vi vann? hihi ;)

Folkmassan när alla skulle gå hem!

Söta apan på Universeum..

I stugan i Ullared..

Min lilla älskling!

Min stora älskling!

Nu kommer lite bilder från när emelie, denny och leia va här och grilla igår=)


Theo och Leia leker... grejjer överallt!=)

Söto!! ska kolla på bilderna i kameran direkt när man tagit ett kort.. då säger han titta och pekar på sig själv!

Söt!! Leia med sina strumpbyxor på huvudet=) hihi




Skara sommarland

Sitter nu för tillfället i världens minsta stuga/rum... 22 kvm! hahaha..  inte ens toalett eller dusch..  men det vet jag inte om vi hade beställt eller inte! men men det är som det... vi får ta det som det är... när vi åkte ner så stannade vi på vägen och fika...och såklart hade monika glömt kaffet till gubbarna hahahaha!  så det blev en smörgås och pucko för deras del.. =) så kan det gå... väl nere här skara så regnade det så klart... hade man kunnat tro nått annat?! näää! men dagen har iallafall varit toppen, bara vädret som kunde vart bättre som sagt.. men det blev inget bad i vattenlandet tyvärr... lite tråkigt för barnen hade ju sett framimot det, men det va ju så kallt! Guu vad jag har varit barn idag... åkt flera karuseller med Liana och Linda! jättekul... även theo har åkt karusell... han tyckte bilarna va roligast för då kunde han sitta och styra själv=) även Alex och hennes sambo pär och deras barn Linus och David följde med ner hit... Linus är 3år och han va inte ett dugg rädd för att åka karuseller... han verkligen älskade det.. åkte tillochmed bergodalbana! tuffgrabb!
Så nu för ett tag sen har alla barnen somnat efter en lång dag... så imorrn blir det att gå upp tidigt igen och bege sig till Göteborg och Liseberg=) ännu mer karuseller!! jippi!!

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla kille i sängen!
Nu hoppas vi på bättre väder imorgon!!=) Håll alla era tummar!
Godnatt!


Fika pausen.. längs vägen..


Gocart Thomas..!


Theo och Linus..


Theo och mamma i bilen=)... snyggt med stolpen mitt i huvudet hahahaha!

I bilen!

Nu sitter jag i bilen o skriver från mobilen! Va tvugnen att testa ju:-P lite knöligare men det går. Snart ska vi stanna o fika när theo vaknat. Vi har typ lite drygt en timma kvar att köra. Thomas säger att det är 6 mil kvar till skövde. Ses sen!

sexparty!

Igår va nog den roligaste kvällen jag haft på länge!=) jag, monika och alexandra begav oss till motala vid halv 5... väl framme gick vi först upp och hämtade alex mamma som också skulle med till sexpartyt som va hemma hos alex syster... när vi kom dit va det fullt me folk... typ 15 pers... allt va jättetrevligt verkligen!=) Tack monika och alex för en superkväll! måste vi göra om;)... sen blev det harrys men det var inget vidare tyvärr... knappt nått folk alls.. så monika och jag kände att vi va klara med allt nu så vi ringde till micke så han kunde hämta oss... han kom vid kvart iett... så det blev inte så sent, men väldigt skönt!
så idag va vi uppe med tuppen... theo vaknde sju, men han gick in i sitt rum och lekte..  men vi gick upp vid 8=)... inte ett dugg bakis är jag.. skönt som tusan! så vid kvart över 9 va vi ute i sandlådan och lekte lite=)...
Nu har jag packat lite, för vi åker ju imorrn!!! weiii! hur skönt som helst! ska fortsätta med packandet nu!
jag tar med mej datorn så det blir uppdateringar här hihi! kan ju inte va utan denna lilla dumburk hihi!

ha det bra!

Äntligen semester!

Jaa vad har vi gjort idag då.. hmm... joo har varit på ikano med sara en sväng... ville ju hitta nått som jag kunde ha på mej imorrn, men som vanligt hittar man inget när man letar=(... så nu vet jag inte vad jag ska ha på mej!! åhh hatar det här med kläder.. kanske blir att gå naken hahaha näää vars!

Thomas jobbade sin sista dag idag! äntligen semester för hans del=) det är han värd..! han slutade även tidigare idag.. kl 19... så när han kom hem blev det lite mat och en öl till honom såklart...  måste ju inviga semestern=) sen klippte han och Theo gräset..

så imorrn nu då blir det sexparty för min och monikas del... ska åka från dom redan vid halv 5.. men vi ska va där tidigare..  partyt börjar 18.. kommer kännas konstigt att göra sig iordning så tidigt ju.. hoppas att blir kuul nu bara, men det tror jag nog.. det skulle va 15-20 personer som skulle dit.. så jag va på systemet idag... corona blev det.. mumma! finns inget godare att dricka än corona med lime=) ska ta det väldigt lugnt imorrn.. thoms och jag pratade förut om att den senaste gången jag festade ordentligt om man säger så va på inflyttningsfesten vi hade när vi flyttade in i Tallboda... och det är typ 10 månader sen.. hehe man är ju inte ung längre och orkar hålla igång som på unga dar hahaha!
Köpte fina naglar idag på ikano, så nu är jag fin om fingrarna iallafall=)

nu måste jag komma på vd jag ska ha på mej..hmmm...

godnatt!


Sötgris! byxorna på huvudet och strumporna på händerna=) oxh pyjamaströja=)


Klipper lilla gräsplätten..

Det här har han lärt sig idag att göra!
min lilla prydnadskille..

Det blev läskigt när han skulle ställa sig upp där, så nu får han inte va där mer..!



Torsdag..

Har verkligen inte haft tid att skriva nått tidigare idag.. vart fullt upp hela dagen... cissi och johhan kom hit runt 13 hugget.. så vi har fikat och snackat lite skit.. sen kom Kinna och Jemma och hämtade en grej ner till husvagnen och även med dom blev det fika=) Sen åkte vi och handlade lite cissi, theo och jag... johanna skulle hem... vi åkte vidare och hälsade på hemma hos familjen andersson=) 
Cissi och jag har haft bakdag eller bakeftermiddag idag=) mycket roligare att baka när man är två... så idag blev det bullar, vetelängder,chokladbollar och kärleksmums... så nu har vi fika bröd igen... så ni är hjärtligt välkomna på fika ;)..
och tills thomas kom hem gjorde vi tacos.. och han hade med sig rille...
Som alltid en trevlig kväll!=)

Jag ska på sexparty på lördag... hihi... med monika i motala... kommer nog att bli kul.. sen ska vi tydligen till Harrys=) hoppas iallafall det blir roligt, men det tror jag nog..

Det var nog inte så allvarligt med bilen... thomas säger att det absolut inte är någon fara att köra med bilen... och även Jemma sa det till mig idag, så nu är jag lugn.. vi åker på semestern som vi tänk och tar bilen sen efter=)
Nu jobbar Thomas bara imorrn me sen går han på en välbehövlig semester=) 

Och jag har ju nytt mobilnummer som jag medelat tidigare... och det funkar alldeles utmärk... super nöjd... nu kan jag va varsom helst här inne och prata!=) mycket bra!

Denna mobil äger jag nu=)


Helvete!

Faan hur ska den här dagen sluta egentligen!!
För det första så har ju ABS gejen pajjat på bilen.. thomas va inne och kolla den imorse och då är det nån styrledsknut eller nåt sånt som ä trasigt.. 3000 spänn! skitbilar.. lagom att det kommer tills vi ska åka på måndag.. men thomas säger att det går att åka med bilen iallafall... hoppas det jag vet inte!

sen så funkar inte hemtelefon igen! så då fick jag ringa dit.. och dom säger att dom håller på att titta på det men dom vet inte hur lång tid det tar!! åhhh... detär så jobbigt att ringa från mobilen eftersom det inte finns nån täckning! så jag har fått stått utanför dörren och pratat! men som tur är har min nya mobil med mitt nya nummer från tre kommit på posten så jag ska åka och hämta ut det när theo har vaknat och ätit!

Så nu får vi se hur det blir... det kommer säkert nått mer som gör den här dagen sur!!

hej!

Grattis till farmor!

Stort Grattis till min farmor som fyller år idag!!=)
Har varit hos dom på kalas idag.. Fick smörgåstårta, som va gjort på mitt jobb såklart=) och mycket god som vanligt=) Det blev även massor fika efteråt!
Grattis igen farmor!!


Nu på kvällen kom cissi hit och kolla på Allsång på skansken med oss=)... Thomas kom hem lite tidigare än 20... skönt... dagarna blir så långa här när han jobbar till 20 varje dag.. så idag när han kom hem fick han kina mix och snitzel=) Så snäll jag är som lagar mat åt honom=) men det är ju en självklarhet att han ska ha det när han kommer hem från jobbet... jag gör även frukost åt honom på morgonen=) hihi!
Jag själv åt ingen mat när thomas åt... va proppmätt efter alla godsaker vi fick hemma hos farmor=)
Har även pratat med våran telefon leverantör idag... för det är upptaget när folk ringer hit... så hon la en felanmälan så det kommer att fixa sig=)..
Just det imorrn byter jag telefonnummer till mobilen( om den nya kommer imorrn som det är sagt)... är så trött på att comviq inte fungerar här.. så nu blir det 3.. och det vet jag ju fungerar.. thomas har det på sin arbetstelefon och det har aldrig varit nått fel.. så det blir nog så att thomas med kommer att byta sen.. Så jag medelar er om det nya numret imorrn=)

Har varit astrött hela dagen idag... har haft jättesvårt att somna flera nätter i rad... sist jag kolla på klockan inatt va den 02.30 typ... vet inte varför jag inte kan somna=( men jobbigt är det...
Tror jag ska gå och sova nu.. hoppas bara jag kan somna..

Godnatt!

Vill ha en PT..

Theo vaknade sent idag me... kl 9.30... guu så bortskämd man blir av all sovmorgon=)... vi gick upp och käkade frukost, sen va det dax för pappa thomas att åka o jobba... det blev en kort morgon för oss eftersom vi fick sova så länge... konstigt!=) Jag hade ju tänkt att göra en storstädning idag, men orkade inte..;).. så vi tog och åkte o handlade lite.. och fyy tusan så mycket folk det va på maxi!1 ujj ujj... barnbidraget kom ju idag, va väl därför.. !
Sen tog vi en snabbsväng hem till mamma och pappa och sa hej!...

Idag har jag varit duktig och bakat hemmagjord pizza! blev riktigt gott den här gången, vi brukar göra den på bakpilver men jag tog jäst idag... mycket bättre!

Jag tror jag skulle behöva ha en personal trainer.. vill ju gå ner i vikt, men jag har ju ingen ordning på mej själv.. jag skulle behöva ha nån som säger till mig hur jag ska träna, hur jag ska äta, nån som håller ordning på mej! men kan tänka mej att det är jävligt dyrt att ha en sån=( men jag skulle verkligen vilja!!

Snart börjar beck filmer igen!

Bye bye

3 årskalajs..

Idag blev det 3 årskalas för mattias.. Åkte vä'l till monika och dom vid tolvhugget..  han fick massor av presenter och det var ganska mycket folk=)... Theo tycker det är jätekul att leka med alla barnen, och speciellt Linda... Så fort han får se henne ska han upp i hennes famn=) Monika hade beställt en jättefin spindelmannen tårta till mattias... jättefin och god för den delen.=)

Nu på eftermiddag/kvällen har jag varit så jäkla rastlös... har inte vetat ett dugg va vi ska göra... och thomas har inte velat göra nått utan bara va hemma.. så här hemma har det inte hänt mycket... joo vi städade badrummet däruppe... theo röjjer ju omkring alla saker där inne, dom sakerna vi inte hunnit få upp ännu.. så nu så är det färdigt..
Imorrn tror jag det blir STORstädning här hemma. som det känns nu i allafalll... men det kanske ändrar sig till imorrn hehe;) ska även åka och handla lite.. behöver lite frukost..

Har nyss sett filmen om Anna Nicole Smith som gick 5:an.. Jag tycker den va ganska bra! Vilket liv hon levde... och en hel del tur också.. men fyy tusan för att behöva begrava sitt eget barn..=(..

Imorrn är det en vecka kvar tills vi åker på våran minisemester... ska blir så härligt=)

Nu lite bilder:

 
Lillprinsen sover..


Spindelmannen tårtan..


Barnen fikar..


Theo har lite fest..=)


GOOOOTTTT!

Familjen Karlsson/Johansson


Hihihihi!


Och en trött liten kille=)

Nyklippta!

Idag starta vi dagen med en sovmorgon=)... lillplutten vaknade inte förrän nio.. skönt!
Vid 10 kom rille hit.. hade bestämt dagen innan att han skulle komma på morgonfika... trevligt... sen åkte vi och kolla på bil=) har bestämt att det blir nog en ny bil snart... skulle åka och kolla  i alla bilfirmor hade vi tänkt men det vara bara EN som va öppen...=( jättetråkigt, eftersom vi hade ställt in oss på att åka och titta lite..
OCh så typsikt när vi åker så går ABS bromsarna paj.. eller nått sånt va det... tråkigt nu till semestern vi ska på, men det måste ju lagas=(...
Eftersom det inte blev att kika runt i bilaffärer så åkte vi hem till Kinna och Jemma(theos farmor och farfar)... fick lite fika och Kinna va snäll och klippte både Thomas och mej!! och jag blev verkligen HEL nöjd! tack snälla kinna för den fina klippningen=)

Sen bar det av hemåt.. och här hemma har vi inte gjort mycket mer än att busat och myst=) det är så livet ska va!=)

Det är jätteskönt för oss när Theo vaknar senare på morgonen, men när han gör det så somnar han ju senare på kvällen me... försökt att få honom att sova i typ två timmar.... och för en typ 40 min sen somnade han=(... Han har även provat att äta popcorn idag! Vilket han tyckte va jättegott!!=) men det bästa jag tror han tycker är att få ta popcornen från burken själv... han tar typ 3 och stoppar en i munnen och lägger tillbaka resten.. och så håller han på hihi!

Nu ska jag fortsätta att sen dom 101 dalamtinerna... som man förövrigt har sett flera gånger, men det fanns inte så mycket att se på idag tycker jag!

Godnatt med er!=)

Fredag!

Nu på kvällen har vi varit på kalas hos Leia! Hon fick massor av fina presenter=)..

Annars idag har Theo och jag inte gjort mycket nytta hehe.. eller joo jag har dammsugit det är väl det enda... theo har börjat sova ganska länge nu när han sover på dagen... typ 2 timmar... men ändå somnar han ju tidigt på kvällen, men han vaknar ju tidigt me... runt sju hugget...  men men..
Theo stupade på näsan idag när vi va ute med ozzy=( stackars lillplutt.. och det var strax innan vi skulle på kalaset med..=(..
När vi kom hem från kalaset så det fösta Theo gjore

Cissi ska med till Öland när vi åker... kommer att bli skitkuuul! roligt att du ville följa me=)

Imorrn ska vi nog ut en sväng till Tornby tror jag... kolla runt lite.. Thomas är ju ledig i helgen som vanligt.. Och så jobbar han bara en vecka till så har han semester i 3 veckor=) fast den här sista veckan är till 20 alla dagar så den är ju inte så kul, men hoppas den går fort..


Ser ni hans två tänder=) hehe


Pappa och Theo leker..


kuuul!


Så här gick det när man strutta på näsan=(

En tripp till.. hihi

Idag har dom satt upp staket mellan oss och grannen! blev verkligen toppen... dom började igår och sätta upp i sista huset på våran länga.. och jag frågade en kille när det skulle va klart hos oss.. han sa på fredag... men tydligen så har dom jobbat på bra så vi fick det idag=) hihi sååå fint!
Jag frågade även en annan gubbe om buskarna... dom kommer i slutet av september och början av oktober...så det är ju ett tag kvar tyvärr=( men men det funkar ju utan buskar nu iallafall... och så har dom även fått upp gunghästar och en sandlåda i lekparken=)... Theo springer dit hela tiden och sätter sig och gräver... sen springer han tillbaka till tomten för att hämta nått annat att gräva med... det syns så tydligt på honom att han trivs när han får röra sig så mycket! kuuul!=)

Nu ikväll har monika med familj varit här.. käkat lite gott och planerat våran tripp.. det blir även en sväng till Ölandsdjurpark den 3 augusti... hittade ett jättebra pris på en stuga... och inträdet kostar bara 300:- samma som på kolmården som vi först tänkt att ta... men öland känns mycket bättre! Vilken rolig semester vi kommer att få... Först Skara sommarland, sen liseberg och universeum, sen ullared... sen hemma tre dagar och sen till ölandsdjurpark hihi! jippi!!..

Så nu får det räcka med grejjer att göra på semestern... det kostar ju med tyvärr..=(.. Hade ju velat åka utomlands men det kostar ju lite mer.. men men det får vi ta en annangång..;)  Man måste ju komma överens i familjen om vad man ska göra på semestern.. och prioritera lite... så nu blir det såhär och det kommer att bli jättebra!

God natt och sov så gott! Imorrn ska vi till Leia som fyller 2 år!!

pratar och pratar

Som vanligt vaknade Theo av allt oväsen här utanför imorse.. kl 6.45 slog han upp sina fina blå=).. men jag va riktigt trött så jag orkade inte gå upp då... så theo gick ner från sängen och rev ut allt i våra nattduksbord och slängde typ allt undersängen... hehe... men strax efter 7 gick jag upp med honom... käkade lite frukost... Thomas kom inte ner förräns efter 9 nån gång.. så efter Thomas käkat frukost så gick han och theo ut lite för att leka... så jag kunde dammsuga och städa lite.. så inte allt skulle dras fram igen när jag precis plockat bort det.. hehe;)

Igår va det ju ganska fint väder ett tag... sen ringde cissi och sa att hon skulle komma ut till oss på cykeln=)... men såklart började det ju regna strax efter att vi lagt på luren så började det regna såklart... men cissi dök upp här fast med bilen=)...
Och igår gick när Theo gick runt och lekte med sina saker så går han till Cissi med hennes telefon och så säger han cissi!=) och idag gick han runt med fjärrkontrollen och pratade i den som en telefon... och thomas frågade vem han pratade med o han sa cissi.. hihi! duktig han är min lilla pojke=)
OCh när han vill sitta i typ sin matstol säger han sitta hää... va fort det går alltså... tycker han lär sig nya saker varje dag.. och tänkt då när han börjar på dagis.. ujj ujj va grejjer han kommer att lära sig.. hela tiden springer han omkring och pratar..


åhh min underbara kille!


ute och busar nu på förmiddagen..=)


HAHA thomas bär Theo i sina byxor..


Hahaha sötgrisar!

Dundrande huvudvärk..

Orkade inte blogga igår... hade sån dundrande huvudvärk!!=( usch alltså...
Emelie,Denny och Leia kom förbi här en sväng på kvällen=) alltid lika kul.. Theo och Leia fick för sig att bada.. det var ju jätteskönt väder igårkväll så det fick dom göra...
Lilla Leia fylle 2 år på fredag... stora tjejen=)

Annars gjorde vi inte så mycket igår.. va och handla en sväng, mat och present till Mattis som fyller 3 år på söndag.. Theo ska på barnkalas=)

Idag så blir dagen full med tvättande och städande.. ska väl ut och njuta av det fina vädret med... Helt underbart!=)



Badar!!


Plask plask!

Raggarbil..

Det blev att vi tog en sväng till mamma o pappa... dom hade köpt en skinnjacka och ett par skor till Theo=) Tack! Theo satt även i morfars nya bil... när han satt i framsätet och körde med ratten så sa han:buuum buumm.. så himla söööt! Theo har även lärt sig att säga morfar eller han säger mopa=) hihi..

Cissi och Rille ringde och dom va på G hem till oss, så vi hoppa in i bilen och körde hemåt.. Alltid så trevligt att ha dom här... Thomas slutade lite tidigare idag me=)... så när han kom hem gjorde vi hemma gjord hamburgetallrik=) mumma.



Hjälper till att köra bort gräset som dom klippte igår=)


Thomas kommer bara hem från jobbet så börjar han jobba hemma=)


Skinnjackan och tofflorna... Vilken snygging han kommer att bli=)


Kör mopas bil=)


Snygg bil va?! ;)


Titta så söt han är i tofflorna=)

Soligt väder!

Vilket väder denna dag har att bjuda på... sol nästan hela tiden, vissa moln finns det ju allt..=) härligt är det..
Idag har vi haft Timmy,Sara och lilla Felicia på besök.. jättetrevligt=)..
Vet inte vad vi ska hitta på mer idag, åker nog till mamma o pappa en sväng sen när dom kommit hem från husvagnen.. Theo ligger för tillfälllet och sover... det blev en sen sovstund för honom idag... men han vaknade inte förräns vid 10 imorse=).. eller han vaknade först strax innan 7 men då kände jag inte riktigt för att gå upp.. så theo drack lite vatten och tog nappen igen och somnade om=).. skönt ibland att få sova lite, men jag känner mej trött fortfarande.. det är väl att man fick sovmorgonen imorse kan jag tänka mej.. är inte van att sova så mycket=)

Tror Rille och Cissi ska komma förbi en sväng ikväll=) hihi
Bye bye!

Gräsklipparkillarna..

Sitter och kollar på en film på 4:an för tillfället... har inte sett den förut... ganska så bra.. The contract..
Hade inget bloggsug igår tyvärr=(  men iallafal så va familjen andersson på besök igår... himlans trevligt som vanligt... och även cissi va här med=)... vi käkade lite plankstek och hade det allmänt bra som vanligt.. planerade lite till våran "lillsemster" vi ska på.. och lilla Tyra då, hur kan man va så söt?=) on är så snäll med, gör inte mycket ljud ifrån sig=)..

och idag har det inte hänt speciellt mycket här hemma.. Theo´s farmor och farfar va här på fika på dagen...=).. sen fick thomas för sig att klippa gräset, så vi åkte ehm till mamma och pappa och lånade deras gräsklippare.. theo tyckte det var jättetroligt när thomas klippte gräset så han gick med sin gräsklippare bredvid och klippte han me=) så sööt..
Tänkte att vi skulle åkt och hälsat på emelie,denny och Leia.. men vi får ta det en annan dag.. det blev så sent...!

nu börjar filmen igen.. men lite bilder kommer iallafall=)


Theo och mamma sover lite middag=)


klipper gräset=)


Gullfisar=)


hjälper till at göra iordning gräsklipparen..


ozzy har det skönt=)


ny badad och klar för sängen=)

Här kommer lite bilder från igår...

Både thomas och Micke skalar potatis till moset=)


Lilla Tyra i Theos babysitter han hade när han va så liten=)


Titta vilken skillnad, och jag som tycker theo är liten.. stor bebis jag har nu=)

Theo blir jätteavundsjuk när jag håller i Tyra.. ska komma upp i min famn direkt...

Orkar inte idag.

Orkar inte blogga nu... har ingen riktig lust..
men imorrn kanske..=)
Här kommer en bild iallafall på lilla Tyra som varit här med sin familj idag=)


Så himla fin=)


Så bra vi har det ;)

Jag tänkte på det nu när vi va ute med ozzy.. att vilket bra område vi har flyttat till.. kan inte tänka mej nått bättre område att bo i när man har barn.. eller joo tallboda är också ett väldigt bra område.. jag gick och funderade på att här behöver jag aldig va rädd för att släppa ut theo och leka själv.. jag skulle aldrig va säker på att släppa ut honom i tex.ryd,skäggetorp,ekholmen med flera... och det är inte så långt från stan/ikano som det finns endel som tror... det tar 10-12 minuter att åka till tornby... och det är ju där man mestadels är om man ska iväg och handla eller shoppa... vi är nästan aldrig på stan.. och om man skulle dit så skulle jag tippa att det tar 10-15minuter att åka dit... inte alls långt... och här har man 10 minuter gångväg ner till badet=) och en lekplats precis utanför huset.. och nästan inga bilar som åker här... ingen stor väg som man behöver va rädd för att för att barn ska springa ut på.. jaa det är helt enkelt hur bra som helst... är jätteglad att vi valde att bo här.. kommer nog att bo här vääääldigt länge! om  man nu inte skulle bo kvar just i det här huset hela livet så kan jag nästan garantera att det blir i ekängen man kommer att bo!
Så jag rekomenderar starkt ekängen! även till dom som inte har barn än, men kanske planerar en familj=) och även det här hyrköp som vi bor i är ju jättebra... kan bo ett tag och känna om det är nått man verkligen vill och sen köpa det! hur bra som helst!
Jajaja jag va bara tvugnen att skriva hur glad jag är över att vi tog ett sånt bra beslut att flytta hit... lagom stort och allt! va lite rädd först att det skulle kännas litet, men planlösningen gör det så öppet... men det skulle ju inte skada om rummen där uppe va lite större... men det är inget jag hakar upp mej på... det är toppen här!!=)
Gå in på stångåstadens hemsida och läs och kolla får ni se hur bra det är här=)  www.stangastaden.se
Kanske nån som planerar boende som jag lyckas locka hit=) hihi!

va på jobbet en sväng förrut... va tvugnen att se hur det blev efter ombyggnaden av delin... och det blev evrkligen jättebra! mycket större yta att arbeta på..kuuul!
Åkte förbi monica på vägen hem.. men dom va inte hemma=( ville ju klämma lite på bebisen=).. så vi åker dit en snabbsväng ikväll, fick lite bebissug=)... och så åker vi dit imorrn me=)... och nej till alla som undrar vi ska inte skaffa nått syskon till Theo än... kanske när han är 3-4 år... det tycker jag är en bra ålder att få ett syskon... nu vill jag bara lägga all min energi på min lilla prins=)

ska mysa med min prins nu.. och gå upp och leka i hans rum=)


spya och bajs..

Skulle ju ha åkt och hälsat på lilla Tyra med familj idag... men det blev inte så... theo har varit dålig i magen i typ 4 dagar nu.. han har diarre.. eller typ det har bara runnit ur honom... men jag tyckte att han blivit bättre för han har inte bajsat lika mycket nu.. men när jag skulle ge honom lunch idag så tvär vägrade han att äta... trodde han inte gillade matlådan jag gjort så jag tog fram spagetti m köttfärsås som alltid går hem.. men inte idag, nee det ville han inte ha... så det blev ingen mat.. men efter typ 5 minuter och jag stog och höll honom i famnen så spydde han rätt ut! över mig och han själv och på hela köksgolvet.. stackarn då förstår jag att han inte ville ha mat=(... så jag ringde till monica och hon tyckte med att det var bäst att vi nte kom idag ifall det skulle va nått... men det är enda gången han kräkt idag.. och han är ju inte hängig elelr så.. utan han är sitt vanliga spralliga jag, men lite mer  grinig imellanåt.. så jag vet inte vad det är för nått me honom.. så det enda han har ätit idag är en risifrutti och tre mariekex... men han har druckit hur mycket som helst! och det är ju viktigt... två nätter irad har han vaknat och velat ha vatten.. typ druckit upp hela flaskan me vatten..
men eftersom vi inte kom till monica idag så får vi ta det antingen imorn eller i helgen, men det lutar nog åt helgen..

annars idag har vi inte gjort så mycket.. jag tog på theo hela regnstället och gummistövlarna och vi gick ut en sväng.. han tyckte det var jättekul att plaska runt i pölarna=) och det regnade ju när vi va ute men det var ju inte lika roligt för mej, men vad gör man inte för sin älskling=)

Just det har fått tillbaka kameran nu med, den har ju vart på lagning.. så det kommer bättre bilder framöver och då bilder på hur vi har det här med ..  ;)

Just för tillfället är det bara jag vaken... thomas ligger i soffan och sover och theo o ozzy ligger på varsin sida på mattan och sover..=)


I lekrummet och leker, har gått upp på stolen själv=)  (vilken suddig bild det var)


spelar lite..


hihi så gullig!


plask plask..


en bild från igår.. har häng på brallorna=)


Kikar genom fönstret på dörren=)


tuffing=)


så här somnade han idag, på mattan med sopkvasten i handen=)

mys och bus kanske

Monica ringde här för en stund sen... dom va hemma nu... det var knöka fullt uppe på förlossningen... när dom skulle åka såg dom 3 gravida kvinnor som stod och hände på sina män.. och dom hade inte fått nått rum ännu... konstigt ska alla föda sina små barn just denna månad... så kan det va..
för tillfället ligger  min lilla prins och sover här bredvid mig i soffan.. idag blir det noh inte många knop gjorda.. cissi kommer hit efter hon slutat.. men det är inte förräns vid 18... så fram tills sess har jag igen aning om vad vi ska hitta på... bara mys och bus=)... sen när thomas slutat ska vi åka och hälsa på Tyra med familj=)

hejsvejs!

inbrott/fågeljakt

Det blev ett litet äventyr för oss här på kvällen.. mamma ringde vid halv åtta och sa att lamret hade gått nere i verkstan..  men att vi skulle avvakta och se om larmet går igen.. så hon ringde tillbaka efter typ 5 minuter och sa att larmet hade gått igen.. så det var bara för mig att ringa thomas så han kunde följa med mej, klä på theo och hoppa in i bilen.. tror det tog typ 2 minuter från att mamma ringde till att vi satt i bilen..=) eftersom att mamma och pappa är nere i husvagnen så har jag nykeln in så det var därför vi fick åka... guu va tankar det flög genom huvudet... så jag sa till thomas att han inte fick åka upp utanför utan att han skulle ställa sig så han kunde spana innan vi kom... haha jag ringde timmy med så han kom också.. jag hade ju theo med mig så jag ville inte gå in om det skulle va nått... men iallafall när vi kom dit stod vi och spana ett tag, men vi såg inget... så jag låste upp och timmy och thomas gick in.. och det var inget inbrott iallafall... så theo, jag och ozzy gick in med.. men strax innan vi skulle åka så gick timmy och kolla inne på lagret... och då flyger det fram en fågel!! haha så det var fågeln som utlöst larmet... den kom ju inte ut..=(.. så vi öppnade alla dörrar och försökte fösa ut fågeln.. men såklart flög den inte åt det hållet vi ville.. den flög igenom hela verkstan bort till andra lagret... som tur va så hade vi en dörr öppen där me.. så vi omgringade den, stod på alla håll så den inte skulle flyga ut mot butiken igen.. trodde vi ja..... men såklart står jag i den gången mot butiken och fåglen kommer flygandes mot mej och theo... och jag blir skiträdd och hukar mej ner.. så fåglen flyger först in i min mage och sen ut mot butiken och sen va den spårlöst borta!! helkonstigt! så vi tror att den flög ut genom dörren vi hade öppen där... hade verkligen alla dörrar öppna... så nu får vi se om den är kvar där inne och larmet år igen eller om vi fick ut den... hoppas det... det var ju en liten fågel så den gömde sig ganska så bra! Annars är det bara att åka dit igen och jaga fågel=)

haha jaa så knasigt det kan bli... hade ju ställt in mej på att se nån som gjorde inbrott och ringa polisen.. men istället blev det fågeljakt.=) Men det var kul=) hihihi!

Imorrn blir det att hälsa på lilla Tyra..=) Godnatt och sov så gott!

TYRA!!=)

NU HAR LILLA TYRA KOMMIT TILL VÄRLDEN!

Klockan 17.15 föddes monika och mickes dotter!
En liten flicka på 2610g och 48 cm lång.

Ett STORT grattis till dom stolta förlädrarna och dom stolta syskonen=)

=)


Idag kommer bebis=)

Idag har jag bestämt att det blir en slapp/städdag... det är verkligen behövligt..
 
monica ringde mej imorse.. och då hade dom pratat med dom uppe på förlossningen och det fanns inte plats för dom att komma in=(... men dom hade bett monica att ringa vid tio igen för att kolla hur det var då.. så hon pratade med dom då och fick komma upp!! hihi hon ska va där uppe kl 14=)... så idag blir det bebis=) hihi va roligt! så det är riktigt kul..
fick ett jätteroligt samtal till imorse.. det var från stangåstaden.. ann-louice.. hon hade pratat och skickat mail till dom som ska kolla vårat kakel.. så nu hoppas både jag och thomas att det blir fart på dom... sen sa hon även att det har ju varit så mycket föresningar och att allt inte va klart som det var sagt.. så hon sa att vi skulle få hyresrabatt nästa månad=) 3000:- billigare=) härligt!! men det ska dom ju tycker jag ju för det är ju absolut inte kul att bo när det ser ut såhär... och man hör lastbilar, grävskopor och allt byggande hela tiden... så tack stångåstaden!!

städdax! bye

1 års jubileum..=)

Idag är det ett helt år sen jag gjorde det första inlägget här!=) Herregud alltså... ett helt år kan ni tänka er.. och jag tycker ju att det fortfarande är kul.. hoppas ni som läser att det är kul med ;)

Det blev ingen bebis idag=(... monika skulle ringa upp imorse och det gjorde hon... och det var två före som skulle bli igångsatta och dom fick bli det idag... så imorrn ska hon ringa upp igen och då blir det att hon kommer att få åka upp... Monica blev jättebesviken idag och det förstår jag.. har sällt in sig på att bebisen skulle komma ut idag men så blev det inte... men imorrn gäller det... hoppas bara att det inte är nått annat som kommer ivägen nu.. lycka till imorrn=)!!

Vi åkte och handlade på förmiddagen med mamma, på maxi... Theo fick sitta i en sån vagn med bil på... och han satt där i bilen och tyckte verkligen att det var superkul.. han satt och tuta och körde på ratten och bara bumm bumm... hehe va roligt.. så hädan efter kommer vi säkert få ta en sån vagn och en vanlig... theo vill väl inte va på maxi längre om han inte får åka en sån vagn=)..
Sen när vi kom hem kom cissi förbi... och theo fick presenter av henne.. fast han inte fyller år;) bortskämd han är alltså... och han tycker ju om cissi så mycket med.. vissa gånger vill han hällre va uppe i hennes famn än min.. han fick en skottkärra med massor saker i och en wileda sopborste och mopp=) du är så snäll cissi tack så mycket från theo... han tacka cissi genom att ge henne massor pussar=)...
sen som en suprice dök monica och micke upp=)... dom hade inget att göra så dom kom och hälsade på oss... så trevligt! så vi käkade lite tacos och hade det jättetrevligt.. det åska ju ganska mycket förrut men det kom aldrig här över ekängen.. så vi satt ute och lyssnade på åksan och såg blixtrar.. och theo sprang runt på gräsmattan... så härligt ska ni veta med gräsmatta och uteplats.. så skönt att theo kan springa omkring och leka hur han vill..


På maxi..


måste ju titta på allt..


Sover middag.. sååå söt!=)


Sopar igen.. fast med den stora borsten..



 


Har besök..

Nu sitter vi här monica,micke, thomas och jag... dom har varit här och ätit ikväll.. även sara har varit här... nu är det inte långt kvar till dom ska sätta igång henne imorrn.. hihi snart kommer det ut en lite söt flicka... så mysigt!! =) hihi! till och med jag är nervös för imorrn när bebisen ska titta ut... hehe!

annars idag har vi varit med sara hela dagen idag.. va på ikano och gick en sväng och kika runt... tog sen en lunch pepperoni.. har aldrig ätit där förrut men det var gott... sen efter det har vi bara varit här hemma och snackat skit.. det var ju hur längesen som helst vi såg och det var jättetrevligt... även cissi och rille kom förbi på en fika på eftermiddagen..=) hihi! och vid 18 hugget kom monica och micke..

nahe nu ska jag va social igen som vanligt!
ha en trevlig kväll!

Imorrn är en stor dag.. inte bara för att bebisen ska komma utan också att det är 1 års jubileum för min blogg!!

BYE!!

Theo går lös!

jag förstår inte som jag skrev i förra inlägget vart dagarna tar vägen... jag tycker nyss att jag gick upp men nu sitter jag här och klockan ä 21 liksom... och ändå gick jag upp halv nio imorse..hmmm det kanske har med att theo sover lite längre så dagarna känns kortare... mm jag vet inte..
på morgonen idag tog vi det bara lugnt hela familjen.. gick runt i myskläder och bara myste... som man ska göra på en söndag... satte upp lite tavlor och lampor pch lite finjusteringar...;) theo tog en förmiddagslur som vanligt och vaknade strax efter 12.. som tur va för det var ju lunchtajm för honom då.. så han fick lite falukorv med pasta.. och sen steg vi ur myskläderna och begav oss ut till torbny.. skulle kolla på en byrå och ett nattuksbord till theo.... byrån som vi vill ha till honom kostar liksom 995:- så det får vi vänta me... måste ju spara pengarna till semestern... och nattuksbordet kostar bara 189:- eller vad det var men när vi kollar på det(på ikea) så måste man hämta det på hämtlagret och det orkade inte vi..så det blev inget sånt idag... latarslen vi är hihi.. vi fick till toys R us med..,. och "släppte" theo lös hahah.. och gissa om han tyckte det var kul att gå omkring där inne.. han va nog i himmelriket!!.. pilla på allt och flytta om lite här och där.. =) så kul att se när han utforskar världen..=)... sen gick vi en sväng till sagoland.. och där sprang han omkring med.. hittade en gå vagn en sån som han springer omkring med här hemma.. och den va han ju på direkt och klättrade upp i och sen sprang med den.. och såg sig inte för så han höll på att vippa ett säll med leksaker hihi..=) gull!! det gör ju inget ju.. han måste ju få utforska lite..

sen efter att vi kommit hem har vi bara slappat igen.. guuu så skönt det är med söndagar ibland.. =)
imorrn är det jobbardag för thomas igen.. och jag o theo ska först ut till ikano och ta en fika med sara torstensson.. jättekul.. va hur längesen som helst vi sågs.. sen ska vi vidare och handla lite mat.. för på kvällen kommer monika och micke.. utan barn med.. så vi ska äta lite och bara ta det lugnt.. doms ka ju upp till BB på tisdag morgon=) hihi så kuuul!!

OCH GRATTIS MIN LILLA ÄLSKLING SOM BLIR 14 MÅNADER IDAG!!!=)


ska leka med sopkvastarna som vanligt. hihi =)


"En sån vill jag ha pappa" hihi va på den där poolen hela tiden..=)


och bollar såklart!! o så grymt söt han är i sina hängslebyxor då=)


Theo och mamma sover.. hihi igår kväll va det här.. han fick sova hos oss så, det är ju så mysigt..=)
men inatt är han tillbaka i sin säng.. ;)




Dagarna går och går..

Guu va den här dagen har gått fort.. förstår inte vart dagarna tar vägen egentligen..

igår åkte vi från husvagnen tidigare än vad vi tänkt... vi åkte redan vid 11.. för när vi skulle gå ner till vattnet för att bada så blomma det i vattnet.. och då är det ju inte så bra att bada..=( jättetråkigt för jag hade verkligen sett fram imot att va i husvagen på dagen och åka hem mot eftermiddagen... men vi kände det att sitta där när det är så jäkla varmt och sen inte kunna bada... det var inte riktigt vad vi kände för..  så som sagt vi åkte hem... stannade på max på vägen hem för vi va ganska hungriga... och vi satte oss ute och käka när vi kom hem.. och typ precis när vi ätit klart började det att regna och åska.. fyy vilket åskväder det var igår alltså!  men jag tycker att det var skönt för det behövdes verkligen..
på kvällen sen så åkte vi hem till monika och micke... blev bjudna på en jättegod kinagryta som monika gjort=) mumma..  vi blev inte kvar där sålänge men till 22 stannade vi iallafall.. både jag och theo va aströtta... hade ju inte sovit så mycket i husvagen pga vissa saker.. tex att rullgardinen vi dragit ner åkte upp var tionde minut typ.. så man vaknade ju till varje gång...men iallafall när vi kom hem så somnade theo direkt... och vaknade pigg och glad idag typ vid 8....

och idag har vi på varit hos theo´s farmor och farfar och fikat lite... det var ju ett tag sen vi träffades! trevligt..  sen åkte vi och titta efter pressent åt Leia som fyller 2 år snart=) och så har vi köpt en liten sak till monika och mickes bebis som ska komma ut på tisdag om allt går som det ska..=) en liten flicka=) jag kan ju inte säga vad vi har köpt för jag vet ju att monika är här inne och kikar hihi=)..

efter att vi vart och tittat på presenter så åkte vi ut till emelie och leia.. emelie ville ha thomas hjälp med att skruva ihop deras nya tvbänk.. och det tog sin lilla tid...men det kommer att blir jättefint hos dom=)..

nu kommer lite bilder från våran lilla tripp nere i husvagnen...


tuffing i sitt nya linne som han fick av mormor och morfar..


va bara tvugnen att testa flytvästen på honom.. men som ni ser gillar han det inte lika mycket=) hihi


hämtat lite vatten till poolen.. och theo älskat att åka den här vagnen och såklart
skulle han sitta i den fast det var backar med vatten.. och han får ju som han vill såklart=)


mormor, theo och cissi badar... *förlåt* hihi


hemma i sin gå vagn... han har kommit på att det är roligsre att sitta sådär och ta fart
än att gå med den...

Detta va vad jag hade att bjuda på idag ;)

husvagnen

hej allihop!

nu sitter jag,theo och cissi nere i husvagnen!!=) så skönt ska ni veta..!... vi bestämde imorse att vi skulle åka ner hit..  så nu sitter thomas hemma själv... han slutade ju jobbet kl20 ikväll och så ska han ju jobba imorrn me... det har verkligen varit hur skönt som helst att sitta här nere istället för hemma... här fläcktar det mer än vad det gör hemma.. men vi åker hem skappligt imorrn tror jag... eller skapligt och skapligt.. det blir bad och så först och sen på kvällen ska vi hem till monika med familj på middag... theo och vi har badat i sjön idag... han tycker det är så himla skönt att bada... kommer bilder imorrn för jag glömde adapterna till minneskortet hemma=(..

 nää nu ska jag va lite social med cissi... theo somnade här för en halvtimma sen...
 
bye!

Underbar dag!

Idag har vi haft mysdag med cissi hela dagen..=)... började en sväng ute i tornby.. blev en en till min kruka på framsidan=) mycket bra blev det... efter att vi bara vart hemma i typ en kvart så ringde emelie... så då åkte vi till henne och fikade... theo och leia badade i stort sett hela tiden vi va där... det är så kul nu att se att dom verkligen leker med varandra=) världens finaste barn!!=)..
sen blev det en sväng hemtill mamma och pappa på vägen hem... dom kom ju hem från tyskland idag...theo fick lite choklad, ett linne,en t-shirt,badbyxor, en telefon som han blev helt frälst i och ett par solglasögon... och thomas och jag fick lite godis och lite drickbart=) TACK så otroligt mycket... jättefina saker! kommer lägga in bilder imorrn på theo´s saker..!
sen åkte vi hem hit och bara va.. vi gjorde iordning lite mat som vi käkade när thomas kom hem... blev lite lätt... ingen av oss va speciellt sugna på att äta.. man blir ju inte det i värmen..men man måste ju äta liksom.. så det fick bli potatissallad och revbenspjäll... och till efterrätt gjorde vi äpplepaj..=) Har haft en jättetrevlig dag idag...! Vad kan va bättre än att umgås med personer man tycker om hela dagarna?! Det har jag svar på: INGET hihi!

Det får vi göra om snart!

see you!

RSS 2.0