Busfabriken=)

Efter jag slutat idag tog jag,theo och cissi en tur ut till busfabriken...=) om theo tyckte det var roligt?! hmmm ni ska bara veta va kul han tyckte det var!!=) så garanterat busfabriken många gånger till!! vi har ju varit där tidigare men då har ju theo varit så lite och inte uppskattat det så mycket... men idag så var han i himlen=) och trött blev han me... vi var där i 1,5 timma ungefär och när vi åkte hem somnade han i bilen=)









fredagsnöjet...

jahoopp va ska man skriva idag då?? hmm..  Jobbat idag som vanligt... hade endel att göra så dagen gick okej fort.. jag slutade 14 och det var väldigt skönt!=).. thomas slutade med tidigt idag, så när han kom hem lagade vi lite mat och sen åkte till mamma och pappa på en fika... och sen vidare ut till maxi.. på maxi blev det ganska mycket handlande... vi var inte hemma förrän strax innan 20.. och då började ju idol!!!=) idol är vårat fredgasnöje numera!=)..
imorrn är det jobbardax igen... fast bara 8-14 himlans skönt! efter jobbet har vi inget planerat än sålänge... såå skönt=)... sen söndag är det jobb igen. sen ut till therese och ida och fira dom=)

God natt!


Smyckesparty!

Jag har lite blogg torka... vet inte varför men känner mig inte alls sugen på att blogga.. så det kanske inte blir lika många uppdateringar som det brukar ha varit... vi får se=)
Idag har vi haft smyckesparty här hemma.. och det var väldigt trevligt... jättefina smycken=) jag köpte mig ett armband och så fick jag ett halsband som värdinnegåva=) jättefint!!
Fick även sakerna från sexpartyt idag... så nu har jag lite påsar att dela ut, men det varju några här idag som hade beställt så dom tog ju me sig dom hem=)
Annars idag har vi varit och handlat lite på förmiddagen... sen när vi kom hem har jag plockat och städat lite... theo somnade sent på eftermiddagen men han vaknade ju inte förrän 10 imorse.. när han väl somnade så hann han sova i 20 minuter sen ringde det på dörren.. det var från stensätt som skulle kolla vårat kakel i köket... hallå det har ått 4,5 månad och nu har dom fåttt arslet ur vagnen och kan komma.. så dom tittade lite snabbt och kom fram till att dom var tvugna att ha nått medel och smeta på som dom inte hade med sig! så dom ska komma imorrn kl 8!... och den snabba titten gjorde att min lilla kille bara fick sova i 20 minuter... arrrggg!!
men han har varit jätteduktig under kvällen fast han har varit trött... inte många sura miner från honom...=) han hade ju så många att titta på här hemma idag... han har börjat göra sig till så mycket när det är folk här hemma! sötnos!=)

Nu ska jag sova är väldigt trött faktiskt.. börjar 7 imorrn..! godnatt!=D


Tack så jättemycket=)

Kan bara bara säga otroligt tack till alla grattishälsningar jag har fått idag!! både här på bloggen,sms,facebook ,telefon och faceto face=) tack igen!

Min dag idag började med att gå upp kvart i sex och göra sig klar för jobbet..mindre roligt.. men slutade kl 13... men gick redan vid 12.30 för wirre bjöd mig påkina idag... Tack! även cissi var med=) fick ju nån att äta mat med idag.. kunde ju inte äta med thomas eftersom han jobbar kväll..=( lite tråkigt men jag fick ju ett jättetrevligt sällskap iallafall=)
Sen bar det hemåt och cissi följde me.. vi hämtade theo och både jag och cissi blev jättesega och trötta... så vi besämde att vi skulle ta en unda till torby så vi inte skulle somna! hhaha..
vi tog skopunkten först... och jag såg några som stal... plockade ner flera par skor i en ryggsäck.. så jag sa till personalen!! jag hade span på dom....jag tycker det är jättekul ju... kanske ska utbilaa mig till butikskontrollant.. vart man nu gör det?? nån som vet?? skulle verkligen vilja veta!!=) efter spanningen tog vi ett varv in på ikano... men hittade inget..=( tråkigt men då sparades ju dom pengarna... så vi åkte hemåt... skulle ju träna kl 19.... både jag och cissi hade inget pepp eller ork att träna... men med lite övertalning från wirre så åkte vi dit iallafall... när vi kommer in genom dörren säger danne att det kanske inte blir nån träning för det står stora jäkla stutsmattor i hela rummet... och tyvärr blev det träning.. synd för jag blev skitpeppad när jag kom dit ju=( så vi tog en sväng och provade på att klättra klättervägg men det gick inget vidare så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem igen.... Thomas hadekommit hem när vi kom... så mamma åkte typ precis när vi steg innanför dörren! hon hade ju varit här och tagit hand om theo.. som förövrigt sov när vi kom hem=) 

Så det var min 24 års dag=)
och om det är nån som vet vart man kan utbilda sig till butikskontrollant säg gärna till ;)


Födelsedagskalas dag!

idag har det varit kalasdag här hemma.. jag fyller ju år imorrn så vi har firat mig idag=) har haft en jättebra dag, med smörgåstårta och fina presenter=)..
På förmiddagen kom rille och cissi.. och jag fick en biljett till LHC-Djurgården och mat på Butterfly innan! skitkul ska det bli!
Sen på eftermiddagen kom släkten... massor fina presenter=) och även bath till thailand=) tack snälla allihop..
så dagen idag har bestått av kalas och inte mycket annat.. så så mycket mer än att det har varit en kalasdag kan jag ju inte säga=) hihi!

såå imorrn blir det jobba igen... 7-13, men sen är det träning på kvällen som gäller..yees!

Så nu är det duschen som gäller.. vilket roligt inlägg va hahahha kort men bra!

god natt!


Sexpartyt=)

Blev en ortroligt lyckad kväll igår! tack alla som va här för en supertrevlig kväll=)


Lite sakerna:)



Skål!

Sötisar!

Den omdiskuterade King Kong.. Vi ställde en tändare bredvid för att man skulle kunna förstå hur stor den egentligen är hahahaha!



Mycket folk i vårat lilla vardagsrum.. men vi fick plats=)
Finns det hjärterum finns det stjärterum...

Orkar inte skriva så mycket men kvällen var verkligen kanon! både här hemma med partyt och singstar och även på Harry´s sen=) Så det blev en helkväll... vi var väl hemma framåt halv 4 skulle jag tro klockan va!=)


bloggeli bloggeli blogg!

Natten till idag var inget vidare... strax efter att thomas och jag gick och la oss så gnällde theo till så jag gick in till honom... han sträckte upp armarna och ville komma upp till mig.. och när jag hade honom i famnen börjar han hurkla sig och jag ser att han är påväg att kräkas! så fort in till toaletten och som jag förutspådde så kräktes han stackarna... så han fick ligga i våran säng... thomas gick och hämtade hinken ifall det skulle hända igen.. och riktigt efter en timma kom det igen=(... stackarn... han ville ha nått att dricka men det enda som dög till honom va saft, så det fick han faktiskt mitt i natten... man vet ju själv att man blir törstig efter kräkandet och han måste ju få i sig vätska... så idag har jag varit hemma med theo... kändes inte rätt at skicka honom till dagis när han har kräkts.. och det ska man ju inte heller för den delen!
Men inget mer kräkande har det varit för lillkillen idag.. men vi tog ju det säkra före det osäkra iallafall!
Så idag har vi inte gjort alls mycket... städa iofs men inte mycket mer... myst och sovit=)
haha eller just det theo ittade på ett bus strax innan thomas kom hem idag.. vi har ju en brandsläckare uppe i sovrummet.. och jag stod och bytte sängklader och ser theo komma med säkringen i handen! och så var det lite vitt på golvet... och jag mitt smartskaft trodde att jag skulle kunna sätta i säkringen igen och tröck ner handtaget och poooffff... så blev det vitt överallt!!! hahaha... just nu skrattar jag åt det! men när thomas kom hem så var han inte lika glad.. å det var ju bara att börja städa upp röran! tyvärr hade jag inte kameran i närheten då så det blev inget kort tyvärr!=(... vilken liten buse vi har va?=)...

Imorrn är det party dax... är taggad till tusen! blir ju en hel del folk! riktigt kuuuul!!

Bye bye!


en kort men lång dag..

Idag har det varit ledig dag=) det blev att gå upp kl 8 iallafall..=) lillen ville inte sova mer.. så efter frukost och så gjorde vi oss iorndning och åkte och hämtade upp mormor... åkte och handlade lite påfyllnad till kylskåpet... sen stannade vi hos mamma en sväng och fikade lite.. även pappa kom hem på lunchen och hade köpt med sig hamburgare... theo smaskade på som bara den... och gjorde precis som morfar hela tiden.. tog han en tugga på hamburgaren gjorde theo det med.. torkade han sig om munnen så gjorde han det me=) gullunge! sen åkte vi hem och cissi kom hit... theo somnade för middagsluren och jag och cissi satt och snackade lite skit som vanligt=) när theo vaknade var han fortfarnade trött men ville inte osva.. så vi klädde på oss och gick ut med ozzy en sväng, sen ville theo leka lite i sandlådan.. kallt var det ute med. theo tyckte nog inte det med tremobyxor och jacka..=) sen gick vi in men det ville inte theo men det blev så iallafall.. han va lite grinig så vi ställde oss och bakade chokladbollar och då blev an glad igen=)... han fick en egen liten skål att gojjsa runt i=)... thomas kom hem en snabbis precis i bakande och theo ropade hela tiden på honom om att han skulle komma och kolla vad han gjorde=) hihi söööt!
sen kom theo´s farmor och farfar hir, även kusin ida var med=)... kinna skulle hjälpa oss att klippa ozzy... vi körde med trimmern och det gick jättebra, men det tog tid så han är inte helt klar än.. men det blir han snart=).. rille va även här.. så när farmor och farfar åkte hem så satte vi på singstar och körde järnet!! jättekul ju! ska även ha det på fredag på festen så det kommer nog blir kul;)... sen började ju Grey´s Anatomy så det blev inge mer singstar.. theo va så trött så han somnade i thomas famn medans vi satt och sjöng=) så är man trött om man kan somna i det här oljudet=)... nu på kvällen har thomas hjälpt cissi med sin datorn som är paj.. han är inte klar än så vi får väl se hur lång tid det tar..

imorrn är det jobb igen..7-16... sen har jag tagit semester på fredag=) jippi!!

godnatt på er!


Theo och cissi bakar=)


och äta smör och allt annat måste man ju me=)


ozzy blir trimmad=)


tisdag..

Orkade inte med att blogga igår, så får göra det nu=).. och på thomas dator får jag sitta nu me... hehe.. min dator är helt puckad.. går inte att gå ut på internet... så thomas hjälper mig nu och kollar om man kan hitta felet=) han är snäll han=)...
Idag har dagen betsått av jobb 7-14... hämtade theo på dagis när jag slutat.. han skulle precis äta mellis, men han ville inte så vi gick hem och åt det istället.. han hade inte ätit knappt nått på dagis idag.. det var nån soppa som han inte tyckte om=(... så han var ganska så hungrig när han kom hem..
Nu har jag blivit lite knäpp på dagis... en dag kom han hem med en trasig blöja, en annan dag var det en blöja som satt bakåfram och nu två dagar han har kommit hem med nån annans blöjor! har dom ingen koll eller?! ... thomas har sagt till dom och dom säger att det ska bli ändring, men igår va det ju en annan blöja igen! skulle sagt till dom när jag hämtade honom, men det var så mycket annat då så vi får göra det på torsdag!
Imorrn är det ju onsdag igen!! och ledighet för mig=) ska bara mysa och umgås med min lilla kille=)... kanske ta och städa lite om jag känner fört! men det måste ju städas innan partyt på fredag!=) längtar!
Nu har thomas fixar min dator så ska säta mig vid den istället!

<bye bye


Söndag...


Min nya frisyr=)





Haha ser där ja!


Idag har det varit söndag och sista lediga dagen på den här helgen=( tråkigt men sant! imorrn blir det jobb 12-16 bara, ska träna sen på kvällen.. ska bli härligt! ser fram imot det=)
Ja vad har vi gjort idag då? hmm vaknade tidigt som vanligt... vid halv tio va vi hela famliljen ute på promenad med ozzy... och theo gick hela långa svängen själv! duktig kille! vid 11 åkte vi hem till mormor och morfar på lite brunch!=)
Efter det åkte vi hem och fika på lite äppelpaj hemma hos emelie och denny.. trevligt.. va jättelängesen vi sågs=)
vi kom hem därifrån vid halv fyra och theo somnade i bilen.. så bar in honom och han höll på att vakna.. han hade ju inte sovit nått på hela dagen så det var väl bäst att han skulle få sova en halvtimma tänkte vi.. så jag la mej bredvid honom och somnade me såklart! thomas satt och spela och när han gör det har han ingen tidsuppfattning... så jag och vaknade av att mamma ringde.. och då var klockan halv sex!! såå det var bara upp fort som tusan och laga mat... men det blev snabblagat idag... wook! men gott var det..
Så eftersom theo och jag sov så länge förrut så somnade han ju väldigt mycket senare idag .. men då fick vi ju nästan räkna me..  

Nu kallar duschen på mej sen ska jag väl hoppa ner i sängen och förska sova lite..
God natt allesammans!


Lördag!

Idag är det lördag och en jätteskön sådan!!=) åhh så härligt att va hemma och ledig.. känns lite tråkigt att jobba men ändå roligt.., tråkigt att man inte kan va hemma med theo hela dagarna och mysa och hitta på roliga saker,att man missar lite,fast det gör man kanske inte.. och det roliga är väl att ha börjat jobba igen,träffa arbetskamrater och träffa folk.. jajaja det blir nog bättre snart!
idag har vi iallafall vaknat utan att nån klocka ringde=) inte för att man fick sova speciellt länge iallafall.. men det var skönt att vakna av sig själv, eller ska jag säga theo;)... han vaknade tjugo i åtta.. men vi låg och drog oss lite.. satte på tv och försökte somna om.. men hjärtat ville inte det.. så vi gick väl upp till halv nio.. käkade lite frukost och tog det lugnt... sen klädde vi på oss varma kläder och gick ut.. det var ju svinkallt ute ju!  men theo med termobyxor,jacka,vantar,kängor och mössa frös nog inte;).. vi har ju köpt tulpanlökar  som vi planerade idag.. så det blev att göra ett litet tulpanland=)... ska ha mer blommor bredvid tulpanerna sen, men det måste vi inhandla.. sen ska vi ha en stor solros på sidan av huset.. men vet i tusan när man ska planetra en sån.. tror nog det är på våren eller nått....
efter vi hade varit ute i en dryg timma gick vi in.. satte på tv:n och både jag och theo somnade! sååå skönt ska ni veta!=).. vi vaknade till vid halv ett och då var det dax för lunch för theo..så han käkade lite och efteråt gick jag upp och gjorde mig iordning... skulle hem till theo´s farmor och farfar på fika och kinna klippte mej!! jättefint! tacksnälla.. kort är det nu.. kortare än vad jag hade förrut=) men fint!!=) lägger upp bild på det imorrn för nu har jag inte gjort iordning håret! hade tänkt att färga det med men vet inte riktigt när jag ska göra det=)..
hemma hos farmor och farfar va även kusin Leia som dom va barnvakt åt... Leia låg och sov  när vi kom.. theo gick fram till henne och tog ut nappen ur hennes mun och pussade henne fler gånger.. och sen stoppade han in nappen igen!! haha snacka om söt eller vad!!=) men när hon sen vaknade så busade dom som bara den! helatiden springer dom omkring och har kul med varandra=).. när vi skulle åka sen så gick theo och gav alla en puss... sen kommer han till Leia och dom pussas flera gånger och till sist lägger Leia armarna om Theo och bara trycker honom till sig och pussar honom jättelänge!! åhh så söööta dom är... ni ska bara veta!!;)


Hahaha den här bjuder jag på!! mitt lilla face och jag=)


Thomas börjar gräva för landet..

Spännande att titta på vad pappa gör...

Passade på att leka lite i sandlådan=)

Så var lökarna på plats!

Färdigt. men det ska va lite fina stenar runt om me=)


Smörgåstårta!



Ser väl gott ut va?=) hihi
Har gjort den här under kvällen till min kära bror som ville ha en smörgåstårta till imorgon=)


Idag har det varit jobb igen.. hade inte jättemycket att göra, så jag åkte hem vid halv fyra istället för fyra=).. hämtade theo på dagis.. hade gått jättebra idag.. han va lite ledsen när thomas lämnade honom men sen var det inget mer... när dom hade suttit och ätit hade Leo blivit ledsen, så då började även Theo=).. så dom hade allsång vid matbordet haha! sa även till på dagis idag att jag ville förlänga hemtiderna med en kvart och det gick jättebra.. har kännt att jag får stressa gärnet för att hinna hämta upp honom på dagis efter jag har slutat.. så nu blir det nog kanon=)
Han hade bara sovit en halvtimma, så han va väldigt trött när jag hämtade honom.. men han höll sig vaken och somnade vid halv åtta..=)

Imorgon är det fredag!! och jag slutar 14 sen ledig hela helgen!! sååå skönt!! ska bara njuta av att va ledig en hel helg=)

Good night!


onsdag!

Mamma ringde imorse.. då vi fortfarande låg i sängen.. och skulle höra om vi skulle me o handla lite... och det gjorde vi ju=).. men innan käkade vi lite frukost och myste lite=).. sen åkte vi iväg och hämtade mormor... har letat efter några långkalsonger till Theo men inte hittat några speciella.. så vi stuntade i det.. skulle ju åka till maxi när thomas slutat me och handla lite... efter vi släppt av mamma hemma så somnade theo i bilen... och jag bar in honom och tog av honom ytterkläderna och skorna.. och han sov fortfarande.. snacka om trööt! så en och en halv timma sov han... han somnade ju strax innnan han skulle äta lunch, så det fick bli lunch vid halv två.. lite sent men jag vill ju inte väcka honom bara för att han ska äta lite.. så är det ju bättre att han får mat när han vaknat... är han superhungrig så skule han ju vakna av det! men när han vakna så ville han inte ha å mycket mat.. han har varit så nu dom senaste dagarna att han inte vil äta så mycket.. äter typ bara tre fyra tuggor sen vill han inte ha mer! men jag tror det beror på att han har ont i munnen! men nu ikväll har han faktiskt ätit jättebra.. då fick han potatismos och korv och det behöver man ju inte tugga så mycket.. så det gick ner väldigt snabbt=)..

Idag har theo sagt massor av namn, han har ju kunnat säga sitt namn i typ en och en halv månad nu, men idag sa han även: immi(timmy) issi(cissi) leia(leia) ikard(richard) moffa(morfar) momma(mormor) heeo(theo)mamma(mamma)pappa (pappa) ja det var lite av namnen han kan säga... är fler men kommer inte på mer just nu.. han har börjat prata som bara den nu efter han har börjat på dagis!=) min stora kille! och man förstår vad han vill och han kan tala om vad han vill.. man förstår ju inte allt men endel iallafall! han har även börjat med för ett tag sen att säga att han ska issa och springer till toaletten.. då vill han ta av sig blöjan och sätta sig på pottan! än sålänge har det inte kommit nått kiss men han är ju duktig som vet att man ska gå på pottan och kissa=)
åhh han växer så fort!=(.. !!


Hihi sötnos=)


febern är bättre! skööönt!

hade tänkt att blogga igår men va så jävla trött! natten mellan söndag-måndag fick man ju inte så mycket sömn.. theo bökade i sängen.. och han vaknade vid 04 och ville inte somna om.. jag skulle ju upp kvart i sex så man var ju lagom trött.. men typ en kvart innan min klocka ringde så somnade han till, men när klockan väl ringde så vaknade han ju såklart igen..=(.. så jag gick upp och gjorde mig iordning, sen ser jag att badrumsdören öppnas och så kommer lillfisen helt yrvaken! han är ju så gnällig när han är sjuk så jag fick sminka mig med en hand och ha honom på andra armen..! gick inte så jättebra men det gick=).. vi gick ner och käka frukost och thomas kom ner oxå.. sen när jag åkte och jobba så hade dom kunnat somna om efter ett tag.. sen kom mormor och hade hand om theo.. jag skulle slutat 13 men blev kvar till 14.. va astrött hela tiden på jobbet.. va jobbigt det är att inte så sova dom timmarna man är van vid.. man är ju som en zombi hela dagen... när jag kom hem sen så hade inte theo sovit någonting.. yes tänkte jag, för då kan ju vi gå och sova en stund.. men tror ni han ville sova.. icke sa nicke! han ville vara vaken..! sen vid sex kom mamma igen och skulle vara barnvakt åt theo medans jag åkte och träna! shit va kul det är alltså.. helt slut är man.. igår körde jag på som bara den!! skönt faktiskt!!
Idag då har jag varit hemma med theo.. hans feber är mycket bättre.. han har haft 37.8 och i stort sett hela dagen! jätteskönt.. men han är fortfarande jättegrinig och håller på med fingarna i munnen hela tiden! så det är nog tänder på g igen! för han är lite svullen i munnen! stackarn.. jobbigt att han ska få feber bara för att dom där jäkla tänderna ska ploppa upp=(.. idag på eftermiddagen åkte vi hem till mamma o pappa... mamma och vi gick till lekparken ensväng.. och när vi knappt kommit halvvägs så står det en bil parkerad på gångvägen med ett släp.. så kommer den en man och lastar in massor saker.. han frågade oss om theo ville ha en bobbycar med släp, för dom skulle kasta den.. och det var ju inget fel på den... så theo tog glatt imot den.. och åkte bobbycar till lekparken.. han är jätteduktig.. så han parkerade den på gräsmattan vid lekparken, åkte en gång i rutschkanan och sen skulle han sätta sig på bobbycaren igen=) och åkte hela vägen hem till mormor... så det var jättebra sak han fick.. så nu har han en bobbycar hos mormor och morfar och en här hemma! superbra!
sen gick vi in och åt lite lasagne.. cissi ringde och fråga vad vi gjorde så hon kom ut en sväng till mamma... sen åkte vi hem hit... lagade lite mat till thomas och sen har vi bara glott på tv, fast det inte finns nått att se på! haha..

så nu ska man väl snart sova.. finns ju inget att se på som sagt... imorrn ska jag nog ta och städa lite känns det som.. det behövs!

godnatt!

FINAST!!


febern är inget bättre...

Febern verkar inte bli bra! usch vad jag tycker det här är tråkigt.. igår innan thomas och jag skulle gå och lägga oss så vaknade theo till, så jag passade på att ta tempen på honom... 40,2grader! stackars killen! så han fick lite panodil och vi gick upp och la oss allihop... natten har varit lite sisodär.. han har vaknat ett antal gånger, antingen bara gnällt och stökat runt i sängen, annars så vill han ha nått att dricka eller nappen.. så man har ju inte alls fått den sömn som man brukar... som tur va så började jag ju inte förrän 13.30 idag och det var väldigt skönt med tanke på natten! Så vi alla vaknade vid kvart i tio imorse.. skööönt! så vi gick ner och åt lite frukost.. theo´s temp låg då på 39,5.. men han är ju ganska pigg fast han har hög feber, men det syns ju på honom att han inte är 100 procentig! så efter frukost så gick vi upp så theo fick bada lite.. det tyckte han jättemycket om=).. efter badet när han va torr och påklädd så tog vi på honom termobyxor,jacka,mössa och vantar...fullt vinterklädd.. thomas skulle klippa gräset för sista gången innan vinetr kommer.. och när han ska klippa så vill theo jättegärna va ute och gå efter med sin gräsklippare=) då fullt påklädd fick han faktiskt gå ut idag fast han hade feber... och han verkligen sken när han såg att det var gräsklippardax=) efter att thomas och theo var nästan klara så kommer mormor och morfar förbi..! trevligt!=).. sen var det dax för mig att åka till jobbet..=(.. theo skulle precis få lite lunch när jag åkte.. pratade med thomas senare och han hade ätit bra.. och det är ju toppen! theo och thomas hade varit en sväng och hälsat på farmor och farfar.. men febern har inte blivit bättre underdagen utan den ligger just nu på 39,2=(.. efter att jag slutat vid 18 så åkte jag direkt hem till mamma och pappa.. theo och thomas va där för vi skulle få lite mat! och direkt när jag klev innanför dörren så kom theo fram till mig och det syntes direkt att han inte var pigg=(... så efter att vi ätit och fikat så åkte vi hem.. och theo somnade nästan i stort sett direkt! hoppas verkligen att febern försvinner snart!!
det blir inget dagis för theo imorrn.. jag ska jobba 7-13 och thomas börjar 11 så mamma skulle komma hit och ta hand om honom! tack snälla!=) och på kvällen imorrn blir det boxning igen!! jippi! får se hur det blir på tisdag om han ska va hemma från dagis då me.. beror på hur han mår imorrn.. tar en dag i taget!

Nu ska jag umgås lite med min lilla sambo! bye!=)


Idag fick han nutella på mackan, tänkte att han kanske kunde äta lite bättre då på frukosten..
men man ser ju vart allt har hamnat!=)

Hahahaha! ska göra sig till nästan varenda gång jag vill ta ett kort på honom=)

här blev det inga grimarser=)

Klipper gräset...


Hihi nya hemköparn kanske..;) provade min hatt innan jag slände den i tvätten=)


Sjuk igen??!

Sverige-Danmark går på tv:n här hemma just nu.. thomas och rille sitter fastklistrade i soffan=) hehe... Efter jag kom hem från jobbet idag vid 18 så stod maten på bordet!! kors i taket! vad har hänt?? ris,kött och sås blev det.. jättegott!=)
Såg på theo när vi satt och åt att han såg hängig ut.. kände på honom och han va jättevarm och ville knappt äta nått.. så efter maten tog jag tempen på honom och den visade 39,5!! stackars liten.. så det blev lite panodil för honom och vi gick och satte oss i soffan.. han har bara myst med mig i mitt knä hela kvällen.. tills han somnade nyss.. varför ska han få feber igen??! det var ju inte alls längesen han va hemma för feber.. en månad för att vara exakt! men så kanske det är på dagis.. vad vet jag?! hmm.. jaa vi får se hur det är med honom imorrn. hoppas febern är borta!..
jag som hade köpt en liten egen godispåse till honom.. men han va relativt pigg en stund när panodilen börjat verka och då ville han ha sin lilla påse=)..
imorrn blir det jobb igen.. 13.30.18.15..ingen värst rolig tid men jag har det så var 8:e vecka! så det är helt okej!=)inna jobbet blir det väl bara att va hemma och ta det lugnt antar jag.. finns ju inte så mycket mer att göra om lillfisen fortfarnade har feber.. men om febern är bättre så ska vi kankse åka hem till mormor och morfar efter jag har slutat och äta lite mat... tror thomas och theo skulle hem till farmor och farfar när jag jobbar.. om han är bättre vill säga!
Vid halv 10 imorse kom mamma och pappa hit.. dom hade med sig en fotolj med bilar på till Theo! och han blev jätteförtjust i den! jättefin! tack så himla mycket.. han har börjat vilja sitta mer och mer på stol när vi sitter framför tv.. vi har fått bära ner han stolar som han har i sitt lekrum på kvällarna.. så fotöljen är ju helt perfekt!


Fotöljen=)


Febrig men med godispåsen=)


Ett litet leende fick han till ialafall!=)


idol!

Idol! vem tycker ni är bäst??!?! just nu står det mellan carolina och Eddie .. nån av dom ska ut! och jag hoppas verkligen att Eddie får va kvar! han är ju skitduktig, bra röst! vi får väl se, det är ju inte långt kvar! hejjjaa eddie!!
_______________________________________________________________________________________________

Annars idag så innan jobbet hade jag tråkigt.. började ju inte förrän kl 13.. så jag åkte ner till verkstaden en sväng innan.. haha och ett gott skratt fick jag mej me=) hihi! och även lite lunch, korv med bröd=)... satt perfekt innan jobbet=)... väl på jobbet hade vi mycket att göra idag, men det gick ganska bra iallafall.. dagen går ju så fort när det finns mycket att göra=)...
och nu går det jättebra på dagis! såå skönt ska ni veta... han är knappt ledsen när thomas lämnar honom, och han äter bra, och sover bra.. och busar med dom andra barnen! toppen!

JAAAAA EDDIE BLEV KVAR!!!! HEJA HEJA!!! det är många som är jäkligt bra i idol iår! kul att se!

Natti natti!


hockey hos mormor och morfar!

Har jobbat idag..7-16... va inte överdrivet mycket att göra men det fanns saker att hitta på hela tiden... så dagen gick fort=)..så imorrn blir det jobb igen! 13-20... inte världens roligaste tid men så är det ibland... men vi har ganska mycket att göra imorrn så dagen går nog fort.. det går faktiskt ann att jobba kväll bara det löser sig med theo... och änsålänge har allt löst sig så det är skönt!
Efter jobbet idag blev det bara att byta om och hämta hjärtat på dagis! och direkt efter så åkte vi hem till mormor och morfar och käka taco=) och så var det ju LHC match me ju!! bra LHC vinst idag! 5-1!! heja heja!!

så imorrn är det fredags igen! sen lördag och söndag.. och det betyder jobb hela helgen!=)

och snart fyller jag ju år me måste jag ju säga me ju! heh två veckor kvar!=)


Onsdag betyder.. ledig!=)

Theo vaknade vid 8 imorse.. jätteskönt med lite sovmorgon..! fast ändå så är man jättertrött.. beror det på vädret tro? hmm..  tror nog faktiskt att det är så... det blåser som faan här hemma usch.. vill ha sommar nu!! men det blir ju inte sommar än på länge... får ju vänta enda till mars!!=).. eftersom jag va ledig idag åkte vi me mamma en sväng ut mot tornby.. mamma skulle köpa en ny mus till datorn.. det blev en sväng in på toys ´r´s oxå.. ut därifrån kom theo med tre bilar och en grävskopa=)..  sen åkte vi vidare till klädjätten i skäggetorp.. vi behöver ju rullgardiner till våra fönster... dom har inte dom måtten vi behöver nånstans... men på klädjätten hade dom det!=) så det blir att införskaffa sig några därifrån=)..
Efter vi va klara där blev det en sväng ner till verksatden... vi frågade theo i bilen om vi skulle till morfar.. så sa han bara : moffa med ett stort leende=).. så det var bara att åka dit.. när vi kom in gick han fram til morfar direkt och kom upp i hans knä=)! hihi!
Theo somnade i bilen på väg hem.. och sover fortfaranade... får se hur länge han sover idag.. på dagis har han bara sovit 40 min dom senaste dagarna.. men nu är han ju hemma och kanske sover längre.. vi får se!

Hejsvejs!


Huvudvärk!!=(

Usch vad jag hatar huvudvärk! vaknade med det imorse! men jag gick upp och gjorde mig iordning men sen kände jag att det här går inte.. så jag fick ringa till jobbet tyvärr!! så jag tog en tablett och gick o la mej igen... kändes lite bättre sen när thomas och theo gick upp men det var långt ifrån bra! så nu är theo  på dagis och jag har kunnat vila... och nu är det bättre! men det känns som det fortfarnade finns kvar i huvudet! bort med det nu tack!!


Söndag!

Söndag idag och jobbdag.. fast bara en kortis.. 8-12 jäkligt skönt... har ju nästan inte sovit nånting inatt ju... kan ju inte sova när inte thomas är hemma..=(.. det knakar överallt och jag skrämmer upp mej själv hela tiden! knäpp man kan va men så är det... theo somnade ju som vanligt vid halv åtta.. och han fick ligga kvar på soffan här nere tills jag gick och la mej vid elva hugget.. låg och vände och vred på mej hela tiden.. lyssnar och lyssnar.. fyy så hemskt det är att somna själv! men jag tror jag somnade till en kort stund och sen vaknade till, så höll det på fram till 2 när thomas kom hem! äntligen får man sova hehe=).. han va jättetyst när han kom.. inte ens ozzy reagera på honom, utan först när han kom upp för trappen så vaknade han till... det är bra gjort! vi låg och pratade lite.. och han hade haft en jätterolig kväll=)... och sist jag tittade på klockan inatt va den halv tre.. så jag måste somnad där nånstans.. och klockan ringde 7!.. jaja skapligt trött vill jag lova!! gick upp och gjorde mej iordning.. lagom tills jag precis kommit ner för trappen hör jag theo springades mot trappen och ropar på mej... då ville han me komma ner.. helt nyvaken.. åhh så fin ha när... så thomas fick ju mot alla odds gå ner då... stackarn! förstår att han ville sova, men theo kan ju inte va uppe själv såklart! synd att jag skulle jobba annars hade han ju fått sovit ut och jag tagit theo.. som han gjorde på lördagen efter ladies night... fast jag gick upp tidigt.. men det är ju tanken som räknas eller hur?!=)
Efter jobbet idag kom jag hem på strålande humör.. vet inte varför men så var det!=).. theo åt just lunch och efter det blev det fika med kanelbulle på självaste kanelbullens dag=)... sen blev det en sväng ut till ikano.. skulle lämna tillbaka lite av kläderna jag shoppade i fredags, som inte passade mig så bra tyvärr.. även cissi kom dit och rille.. vi tog en fika på linds och sen ett litet varv till.. sen blev det hemfärd hit..  Haha innan vi åkte hemåt gick vi in och köpte varsin bingolott! så det är vad vi har gjort ikväll=).. den enda som hade turen med sig va rille som vann 100:-..=)
men så kom vi ju på att bingolotto gick ju samtidigt som ensam mamma söker.. så efter vi bingolotto slutat så  blev det att koppla in datorn i tvN och se ensam mamma söker!!=) äntligen lite pussar i programmet =O)...
så nu är det snart sängdax... ska jobba 10-18 imorrn.. skulle jobbat 12-20 men dom skulle göra nått med golven imorrn så vi skulle stänga 18... men det var ju bara bra för mig för imorrn är det dax för boxning igen!! ska bli superkul.. är riktigt taggad!! ;)

Det var allt för idag, så god natt!


mitt hjärta!


såå himlans söt i sina beiga chinos.. gillar verkliegn såna byxor=)

Skön sovställing han hade på sovtajmen åp dagen=)


Tokkul kväll!!!=)

Igår var det fredags och Ladies Night! Fyy bubblan vilken rolig kväll det var igår!!=) Så här kul har jag inte haft på länge... Fast det blev en stressad eftermiddag.. slutade kl.14 åkte hem, hämtade Theo på dagis... sen hade jag beställt kläder från ellos som skulle komma med expresspaket, som skulle va här på fredagen.... näää men då hade det blivit felsorterat på posten!!! såklart!! ååå så ledsen jag blev, hade ju sett fram imot att ha lite nya kläder eftersom jag inte har så mycket"partykläder" i min garderob.. den bestårmest av vardagskläder liksom! men iallalfall.. det blev att åka till ikano och handla lite... va hemma igen vid 16.30 och 17.30 skulle vi mötas på Butterfly och käka... stressigt värre!! såå det blev en snabbdusch och sen göra sig iordning.. thomas va ju inte hemma för han jobba.. så mamma kom och hade hand om theo så jag kunde göra mig iordning, annars skull det ju ta dubbelt så lång tid! såå det var verkligen jättebra!.. vid halv sex va vi och hämtade wirre och kvarti sex va vi på butterfly... lite tråkigt att komma sent men det är ju som det är...! väl där så dök alla 9 upp som skulle käka.. fanns ju så mycket gott att välja på, men jag tog pizza hahaha! jättegott va det iallafall.. och lite öl till det ;) perffa!... runt 19 hugget dök resten avtjejerna upp... så nu va vi alla 13 samlade!=) jättekul!! så det blev mera alkohol och tjatter=) runt 20 gick vi på cloetta center och ladies night! utanför cloetta var det fulllt med folk!! därinne fick vi ganska bra platser tycker jag... satt på läktaren över restaurangen!! nere på golvet va det fullt ös på alla som käkade mat!=) men ladies night va superbra och riktigt kul att se på!!=).. efter det var slut vid kvart i elva gick vi ner till baren och satte oss och tog oss nått att dricka... det var då bara jag,hanna,annelie och carro.. alla andra vi va med begav sig hemåt.. men inte vi Harry´s nästa!! även sofia mötte vi upp och hon följde me!!=)
På harrys va det schlagerkväll med magnus bäcklund.. haha!
men faan vilken rolig och trevlig kväll jag hade!!!=)!!
Jag va väl hemma vid halv tre=)..  och imorse vaknade theo kl 8.. han och thomas gick ner vid halv nio och jag kom ner vid nio... så ingen vidare sovmorgon tog jag... men jag va faktiskt inte bakis idag!! bara förbaskat trött... tror jag nästan har halvsovit hela dagen hahaha!! men va skönt det är att vakna upp utan huvudvärk! Thomas skulle ju iväg idag me me jobbet.. käka och bowling... så nu ligger theo och sover och jag sitter här själv=( inget kul att va själv men det är ju så det är... hoppas han får en lika rolig kväll som jag hade igår!!=)


Glatt på Butterfly!=)


Står i världens längsta toa kö inne på cloetta!


Fullt ös!


blev inget bra att ta kort där inne, men det är iallafall martin stenmarck på scenen!


Trött som tusan... snart sängtajm..

Fyy bubblan så trött jag är.. satt med theo i knät strax innan 20 och han och jag slocknade båda två! men thomas väckte till mig, och tur va väl det annars hade jag väl inte kunat sova inatt eller så.. måste ju orka med morgondagen, som består först av jobb sen Ladies Night med jobbar kompisarna=) trevligt!
Thomas har varit hemma från jobbet idag me... men nu känner han sig bättre och ska jobba imorrn igen..  när jag kom hem idag efter 16 så hade han satt upp theo´s klädhängare i hallen och tavellisten i vardagsrummet och bäddat rent i sängen och tvättat..! chockad!=) så kul det är att komma hem och det är rent och fint... Theo har varit på dagis idag men inte lika länge som han skulle.. thomas hade hämtat honom efter mellis.. det hade gått jättebra i dag me... han har hittat en både en tjej och en kille han leker med... Anna och Leo=) Theo och Leo,ekängensbuskillar i framtiden kanske ;) hehe!

När jag kom hem idag så hade vi fått häck/buskar! åå det blev jättefint!!=)


Häcken på sidan av huset!


Se så fint det blev..=)



Tavellisten med korten på=)




RSS 2.0