Fam. Rödin på besök!

Efter jobbet idag kom kära familjen rödin hit... vi snackade lite skit om allt.. och åt lite mat och hade det allmänt trevligt... det är så skönt att kunna prata med emelie, hon förstår:-).. jag är inte en sån person som brukar " prata av mig" om problem och så om jag är ledsen.. brukar ju bara prata med thomas.. men det är jätteskönt att prata med emelie och jag vet att det stannar där!! tack vännen :-)
Barnen har busat som bara den ikväll, stojjat och hålt på.. eggar upp varandra till tusen! dom är för fina!:-)

de blev ett kort inlägg idag me! men det ni leva me ;-)

Kommer mer imorrn! bye!


tråk inlägg idag igen:-(

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag heller.. finns ju endel saker som irrar runt i huvudet på mig hela tiden... men det är sånt jag känner att jag inte vill gå ut med här... det är lite jobbigt just nu med allt... och då menar jag verkligen allt typ!

tråkigt inlägg igen, men det är så det är... tråkigt..

Jobbat har man gjort idag me... som alla andra dar ;-)... även jobb hela helgen! men får se det positivt, det är ju min sista helhelg innan vi drar här ifrån och glömmer allt i 2 veckor!! koppla av och bara va med varandra! underbart!!:-)

 
Va tugen att lägga upp den här söta bilden på världens sötaste kille.. som gör alla dagar mycket roligare:-)


kort & konstigt

Vet inte vad jag ska skriva om idag.... joo jag har endel  som jag skulle kunna skriva om men som jag inte vill... kanske en annan gång...

Det blev ett kort och konstigt inlägg.. men det är så det är...


ikea idag då..

Va ju ute på ikano och ikea en sväng idag med mamma och min plutt... hittade faktiskt det vi skulle så det var skönt:-) så nu är det bara lite fix kvar ;-)
När vi kom hem har vi slagit in paketen.. theo hjälpte till.. han va jätteduktig.. men mest ville han leka med tejpen.. gick och sa att han hade aj, aj hela tiden och vill ha tjepen som plåster.. hihi sötnos!
Och nu på kvällen kom cissi hit och umgicks med oss:-) snackade lite skit som vannligt.. hihi!

Som jag har sagt tidigare gick ju bilen sönder förra veckan... och hela 8500:- kr kostar det att få den fixad!!!! åhhh det är så typsikt att det ska komma nu när vi ska åka snart!!! hatart!!!!!

det blev ett kort inlägg idag!

bye


Leker med bilarna i parkeringshuset:-)


Nyduschad plutt :-D


Hoppa, hoppa, hoppa!!


och ramlar! mest med flit! :-D hahahahha


Otäckt :-(

Kommit hem från jobbet här för en stund sen... ha en del nu på kvällen att göra faktiskt...
Lite otäckt va det me.. det var en gubbe som svimma i kassan.. riktigt läskigt.. han hade bara fallit ihop och låg på golvet!... måste ha varit blodtrycksfall eller nått.. för sen när han kvickna till så va det som inget hade hänt.. utan gick därifrån som vanligt.. :-/.. lustigt...

Jag fick lämna theo på dagis imorse.. och det gick riktigt bra måste jag säga.. inga tårar eller nått.. det brukar det ju va när jag lämnar honom... men idag ha jätteglad!hade ätit bra me på dagis.. sovit sina 45 minuter.. men när han blev väckt så va han tydligen inte lite glad.. ville sova vidare!

och nu när jag kom hem sov han:-(... jag vill ju mysa me honom ju:-).. men det får jag ju göra hela dagen imorrn.. då är jag ju ledig! så då ska vi ut till ikea och ikano.. kolla efter present till farbror Denny:-) och åt kusin Liam..

Så nu är det duschen som gäller!


Theo i somras här på våran baksida i bara pyjamas! tänk när det blir så varmt
så han kan vara ute i pyjamasen på kvällen.... LÄNGTAR!!


Huvudet..

Mmmm jäkla skit då! huvudvärk!! hatart!! skulle ju tränat ikväll men kände att huvudvärken va ivägen! ville ju så jättegärna träna.. men vad gör man??  så nu på kvällen har jag så gott som det har gått legat i soffan... har gått ganska så bra en theo vill ju ha min uppmärksamhet och så hela tiden.. och jag har ju inte direkt varit på bushumör.. slumra nog till kanske en kvart eller nått men det hjälpte ju inte.. nu börjar jag känna mig som en människa men det är inte över än :-(..

såg på dagis idag när jag hämtade honom att det går magsjuka där:-( neeej! vill inte ha det!!! men nu på kvällen så bajsade theo jättelöst! hoppas inte att det har med magsjuka att göra!

Nu ska jag lägga mej tror jag.. lika bäst!

natti!


Sötisen sitter och tittar på koala bröderna..


Trötis:-)


Helgen är ju slut nu...

Söndagen är redan slut och ny arbetsvecka imorrn.. och en lång vecka blir det.. jobbar hela helgen me.. men men nån måste ju göra det ;-)... idag har oxå varit en sån här hemma dag.. skulle ju städa övervåningen men det har det inte blivit mycket av inte ;-).. pappa  och mamma kom hit på förmiddagen.. med en spark och ett parkeringshus till Theo.. parkeringshuset va en stor hit måste jag säga... han har lekt med det istortsett hela dagen.. vi gick ut för att testa sparken innan mamma och pappa åkte hem... men då ville han inte sitta på den.. så kan det va... jag provade lite senare sen me men han ville inte då heller..

Sen på eftermiddagen åkte vi hem till mamma och pappa på lite middag.. potatis och köttfärslimpa.. och så gott det var då!! MMMM:-)
Theo kom efter ett tag när vi hade varit det och sa att han ville osva.. så han ville hem.. men inte sov han när vi kom hem.. cissi kom hit me en sväng och då kan han ju inte sova :-)... men kors i taket va att han somnade ganska så snabbt och bra sen iallafall.. tror klcokan va runt halv 9... men han kändes inte bra.. va jättevarm och så satt han i mitt knä, jättesnäll och bara ville mysa.. och nu när jag känner på han är han jättevarm och genomsvett.. och efter en liten stund är han iskal och kallsvettig... undra vad det är nu som är på gång... fler tänder kanske?? behövs ju fler i hans mun.. det är ju bara 7 st :-) Får se hur han mår imorrn.. har han inte feber blir det ju såklart dagis.. så vi får se vad morgonen säger..



  


Bara mamma!!!

Theo är VÄLDIGT Väldigt mammig! vet inte vad det är som har hänt.. men thomas får inte göra nått me honom, inte ge han mat,inte byta blöja,inte titta på han, inte byta kläder, inte borta tänderna på honom, inte tvätta händerna efter vi har ätit, ska thomas och han gå upp på övervåningen måste jag följa me, mm.. det enda som går för sig är att thomas busar och springer runt och leker med han... konstigt är det iallafall.. och väldigt jobbigt måste jag faktiskt säga... när man är två som brukar ta hand om honom och nu blir man helt plötsligt själv känns det som.. eftersom han inte får göra nånting... det är ju jättejobbigt för thomas me när han inte får göra nått...
hoppas det vänder snart så vi kan hjälpas åt igen... vet inte vad det är theo har fått för sig.. men det är så det ser ut nu iallafall..=-(...

Idag har vi ju bars varit hemma p.g.a det jävla skitväder rent ut sagt! hatar snön!... så idag har varit en hemmadag.. mamma och pappa kom hit på förmiddagen efter att dom hade varit och handlat.. vi tog en fika.. efter det så har jag typ städat hela dagen.. fast det är bara undervåningen som är klar.. så nu vet jag vad jag gör imorrn.. tar övervåningen :-(... för man kommer väl inte ut me bilen imorrn heller kan jag tänka mig... fast det har varit sånt snöoväder så tog vi på oss termobyxor och kläder och begav oss ut en sväng på eftermiddagen.. va ju tvugna att skotta.. theo älskar att va ute men gillar inte att gå i snön..  det är ju så ojämt att gå.. men kasta snöbollar det är kul.. och speciellt när ozzy jagar dom:-)..
Theo ville inte sova middag idag heller... så när jag stod och lagade mat med theo på armen så känner jag helt plötsligt hur tung han blir.. och tittar på han.. ja då sover han! från att nyss ha pratat och stojjat och sen bara sover.. jaa då är man tröt:-).. men han fick baa sova 20 minuter för han somnade ganska så sent... men det var inga sura miner vid matbordet för det.. han åt jätteduktigt... och ändå har han haft svårt att sova nu ikväll..... får se hur det blir imorrn.. om han inte vill sova får vi hålla igång han hela dagen.. och jag får hålla koll på han medans han sitter på min arm när jag lagar mat ;-)...

Jaa just det.. vi satte upp vår/sommar gardinerna idag me:-) då kanske sommaren kommer snart.. haha man kan u alltid hoppas:-) jag var så trött på att det är så mörkt och trist här inne.. så nu är det ljusare och man blir ju genast gladare :-)

Det kommer väldigt mycket nya ord från Theo hela tiden... och han sätter ihop meningar mer och mer.. nu gör han sig förstådd varje gång han säger nått.. så söt man får va då :-)  


Så här somnade han :-)


Sommar gardiner! (dom jag hade förra året hihi)


♥Så stor du är min lilla prins♥


tråkigt... bläää :-(

Försökte gör om lite här på bloggen igår.. men jag fattar ju inte hur man gör:-( massa jäkla koder och grejjer... nää inte min starka sida inte..

Guu så skönt det ska blir med helg alltså!  vad vi ska göra i helgen har vi inte planerat än.. men det blir storstädning en dag.. inte så värst roligt men tyvärr måste det ju göras..
Och mer snö ska det ju blir me! fasen kan inte den här vintern vara över snart! tycker inte om snö längre.. fast  det är ju "bara" 5 långa veckor kvar tills vi åker..jag vill åka nuuuu!!

Efter jobbet idag tog vi en sväng och handlade lite mat.. t¨åkigt värre.. idag känns det som en tråkdag! några tjejer på jobbet är just nu på kryssning! jag vill me!! kunde ju följt me men jag tyckte att det var lite dyrt och så måste vi ju spara pengarna till thailand.. men det hade varit jäkligt kul att följa me... kommer definitivt följa me nästa gång! och det skulle bli i maj det:-) hoppas ni kommer ha det jättekul nu tjejer!!

Tillbaka till tråkdagen hahha.. nu är det OS hela dagarna och tusan så tråkigt det är.. bara OS snack överallt... just nu på tv är det hockey.. det är väl det enda jag kan tänka mej att se men jag kollar inte!

nu ska jag kika vidare här lite på datorn.. bli väl kanske att lägga sig tidigt ikväll efter denna tråkdag!!

bye


inget sovande på dagis idag.

Nu är det kväller igen.. theo somnade på 5 minuter efter att familjen rödin åkt hem... snacka om trött alltså! hade inte velat sova nånting på dagis idag heller... det är ju så ibland... som sagt så va familjen rödin här en sväng.. och som jag alltid säger: trevligt som tusan!=)
Theo och Leia busade som aldrig förr.. sen fick dom varsin glass, satte sig i soffan och tittade på tv... så söta ska ni veta! dom finaste barnen =)!..

thomas och va jag och lämna in bilen på verkstaden innan han började jobba.. får vi se vad felet är på den och hur mycket det kommer att kosta =S... usch för bilar alltså! känns som man bara vill sälja den där nu alltså.. men det går ju inte när den är paj.. måse väl laga den först tyvärr=(..

Imorrn är det sista jobbar dagen innan helgen! wweeii! det blir min tredje helg på raken jag är ledig! gött ni=).. men nästa helg blir det jobb hela helgen.. men ibland måste man ju det me =)

God natti gott folk=)


ingen bra dag idag inte!

Idag är det en sån här dag som man verkligen kan hoppa över!!
började me att när vi va på ikano så skulle jag göra ett kontoutdrag... och sen när jag skulle handla på willys så har jag inte kortet i plånboken! nää då har jag glömt det i bankomaten!!! åååå! så det var ju bara att se om det fanns kvar men det gjorde det ju inte så klart! så jag pratade med en som jobbar där och han ringde till vakten för att höra om dom hade fått in nått kort, men inte! och han sa även det att om man inte tar kortet efter ett tag i automaten så så åker det in igen.. så antalgligen ligger det i automaten! så det var bara att ringa och spärrakortet igen.. sen ringde thomas och han hade varit hemma en sväng, och jag hade glömt att låsa dörren!! ggaahhhh!  jag har verkligen inte huvudet med mig idag känner jag! och inte nog med det! när vi pker från ikano hör jag att det låter som faan om bilen! vi åkte ner till pappa och han lyssna på den, han tyckte det var bättre att vi åkte ner till bilverkstaden direkt.. så när jag vi är på väg dit så fastnar kopplingen i botten, så det går knappt att koppla och det yjuter så in i helvete om bilen.. men vi kom ner till verkstaden iallafalll.. och där lyssnar han och trycker lite på kopplingen.. kopplingen kom upp igen så det gick att koppla, men bilen bara tjuter hur högt som helst när man trycker ner kopplingen! jaa då är det nått (kommer inte ihåg vad det hette) som har gått sönder i kopplingen..!! faan alltså! och att han trodde att det skulle ta ett tag att fixa bilne =(
han sa att vi inte skulle köra med bilen i onödan, men att jag kunde köra hem den!
Så nu har vi escorten igen som familjebil.. den bilen har funkat helt utmärkt inget fel alls.. det enda är att den är så jäkla ful! men men!

jaa så här bra började våran dag idag... hoppas dagen är slut snart!!

ikväll kommer mamma hit och ska ha theo.. vi ska på föräldramöte på dagis!

Bye!


Gick inte att komma in igår..

kunde inte komma in på bloggen igår... nått konstigt va det!.. men jag va och träna igår igen... himlans skönt! men det kändes ju att man inte tränat på ett tag iallafall!

nu har jag varit och lämnat Theo på dagis... thomas har åkt och hjälpt pappa med nånting på datorn i verkastaden så det blev jag som fick lämna gullet idag.. han blev lite ledsen men det gick fort över.. han är ju inte van att jag lämnar honom=(... jag sa till på dagis idag att han bara fick sova 45 min... för han hr så svårt att somna på kvällen.. så nu år vi se hur det går idag ;-)...

nu är det dax att göra sig klart för jobbet!
bye bye

Kyusho Sportkarate


Snabba cash!!!=)

Jaaa nu har vi precis sett den! jag tycker den va grymt bra!! och vilken snygging sen då! åååå helt underbar!=)
Lite dålig kvalité på filmen men den gick ju att se på iallafall!!
Jag säger bara se Snabba cash alltså!

Min lilla kille är sjuker=(.. igen.... han har feber... igen...=(... stackarn... denna gång beror det troligtvis på sprutan vi tog till thailand... dom sa att efter ca 2 veckor så reagerar man på den och då är det oftast feber... tråkigt men så är det!=(... så om han har feber imorrn me så skulle mormor ta hand om honom..


Och så vill jag passa på att säga ett stort grattis till sofia(karleksbarn.blogg.se) som har friat till sin sambo(blivande man) idag och fått ett stort JAAAAA!
Grattis igen vännen!=)


melodifestivalen bra eller dålig :S

Kan väl inte påstå att melodifestivalen va nån höjdare idag... fyy alltså... Men båda låtarna som jag tyckte va helt okej bra gick ju till final! yyeehaaa!

Mamma och pappa kom hit på förmiddagen med lite fika=) trevlans! theo tykte iallaall detvar jättekul att träffa mormor och morfar, det var ju ett litet tag sen ;-)..
Sen på eftermiddagen blev vi så trötta på att inte göra så mycket så vi åkte till ikano en sväng... det var inte överdrivet med folk men det var en del.. tog ett litet varv inne på ikea.. hittade lite grann som vi ska inhandla.. en det blev inget shoppande idag inte.. men mjukglas.. vi såg en som satt och åt mjukglass, thomas och jag kolla på varann och sa jaa det skulle va gott! så såklart gick vi och handla.. och gott var det.. fast jag tycker det smakar bättre på sommarn...

Imorrn är det ju alla hjärtans dag... vi ska hem till mamma och pappa på lite middag... annars kommer nog dagen bestå av MASSOR mys och väldigt mycket bus!


Theo leker hund med sitt lördagsmys:-)
Popcorn, ostbågar och marchmallows..


joiiiss är gott:-)
(juice på theo språk)


Fredag:-)

Har precis kollat på Hulk Hogan på MTV.. och dom skaffade en lite apbebis! så himlans söt alltså! åå jag vill oxå ha en liten apa:-)

Theo har varit jättetrött nu på kvällen och somnade för en drygt timme sen!.. han har inte sovit nått på dagis idag för han vaknade imorse när jag skulle upp vid 05.45.. hehe det var ju inte så populärt hos pappa thomas inte ;-).. för när han vaknar när jag ska upp så vägrar han ligga kvar i sängen.. han ska med mig ner.. så thomas måste ju me gå upp.. jag kan u inte mysa och bära honom när jag ska göra mig klar för att åka till jobbet... men är jag hade åkt så gick dom upp till sängen och la sig... dom hade somnat båda två ochvaknat runt nio.. skönt för dom.. men då förstod jag att han inte ville sova på dagis.. så vi sa till dom att dom inte behövde få honom att sova om han inte ville.. och det var ju rätt.. som sagt han har varit jättetrött men ändå inte överdrivet gnällig.. så det är ju bra :-)..

Thomas sitter för tillfället däruppe och kollar på nått program som han har börjat att se.. men det slutar snart som tur är haha.. det är så tråkigt att sitta här nere själv ju ;-) just det är väl Let´s dance på tv:n.. kanske ska sätta på det, ja så får det bli...

Bye bye!


Hahahaha theo har raggarhäng! så otroligt söt man får va!


Ska ta kameran hela tiden när han blir fotad:-)


trööött!

Thomas ligger däruppe och ska söva theo... jag hör theo däruppe.. mamma, mamma.. hehe... dom kommer nog snart ner om jag känner dom rätt ;-)

Va trött jag är idag då.. det är för att man börjar 7 kan jag tro:-) börjar det imorrn igen.. hehe.. men det är ju bara imorrn kvar, sen är det helg... yeeeyhh! vad ska man hitta på för kul i helgen då?? nån som har nått förslag? ;-)

hihihihi!♥


Säng dax..

Ojj klockan är väldigt mycket nu ser jag! dax för sängen minnsann... men först duschen.. faan har haft världens huvudvärk nu på kvällen=( tråkigt!!
Jag slutade tidigt idag, hämtade busen på dagis=).. han och en pojke till hade hittat på bus idag.. fröknarna hittade dom i köket och dom hade hällt ut saker på golvet! usch då=).. men dom får faktiskt skylla sig lite, för dom "glömde" ju stänga dörren dit in!

Va ska lillen och jag hitta på imorrn då??.. ska me mamma och handla en sväng på förmiddagen iallafall.. sen blir det väl att städa som vanligt antar jag!..

nä nu blir det duschen! ses imorrn!

bye


Så här mysigt hade vi det strax innan lillen somnade=) hihi jag hade nog redan slumrat till ;-)


♥ Mitt allt!♥


Kärlek!



Det här inlägget skrev jag igår men det blev tydligen inte publicerat!=S


idag är det måndag igen då=( en hel vecka framför sig.. känns väldigt långt till helgen nu men det rullar nog på som alla andra veckor.. har inget inpalnerat i veckan, så vad händer då??
jag började inte förräns vid 12 idag.. jobbat kvällen.. gick bra men det var lugna gatan ;).. när jag kom hem va theo vaken.. han öppnade dörren och sa: heeej mamma!.. sen sprang ahn in och gjorde sig till och lekte apa.. sen kom han springandes mot mig och krama mig! snacka om att han blev glad att se mig!! ååå vill ha det så vare dag.. men så är det ju typ ;) kärlek det ni!!♥

Va även och kolla på kärnhems huset idag me.. men vi kommer inte att flytta dit=(

god natt!


lördag

Lördag och det ar varit melodifestivalen här hemma.. bra där att Ola gick til final=).. innan melodifestivalen så lagade vi lite mat.. kärleksknyten med potatisgratäng.. det var riktigt gott!

På dagen idag har vi inte gjort så jättemycket.. vaknade sent för en gång skull.. tror inte vi vaknade förräns vid halv 10=).. efter frukost och mys gjorde vi oss iordning och åkte en sväng till tornby.. va inne på babyproffsen en sväng.. hittade där ett par badbyxor till theo.. så dom fick han utav mormor=).. sen blev det lite handlande på maxi..


igår efter jobbet när thomas sluta åkte vi hem till familjen rödin.. blev bjudna på tacos=).. sen tog vi det lila lugna och bara hade det trevligt som vanligt ;)barnen busa och bråkade om vartannat.. dom beter sig verkligen som syskon när dom väl sätter igång!=)

nu va visst klockan över 00.. så det är ju dax att sova!
godnatt!


Ett par sådanna badbyxor fick han av mormor=)


torsdag

Idag var det BVC som stod som första sak på listan=)... gick jättebra.. vägde 11.700g och längden va inte säker, för när vi skulle mäta honom så ville han inte! bökade och slängde sig runt, så det blev inget vidare! men vi får se nästa gång helt enkelt;).. han förstod direkt vad som var på gång när jag började ta av honom kläderna.. sprut tajm=(.. usch usch, men nu var det sista gången på väldigt länge! men han va jätteduktig iallafall.. skrek som vanligt, men det gick över snabbt.. fick ett litet plåster på benet... så varje gång han har sett plåstret idag så har det varit mamma aj aj..=( heheh..
Efter BVC åkte vi oh bytte mina skor som gått sönder igen.. så nu blev det ett par nya..
sen hem til mormor och morfar.. mormor och vi tog pulkan och gick upp till affären.. theo skulle sitta i den ett tag, sen ville han gå och så vidare.. så det tog nog 2,5 timme för oss att gå dit,handla, och gå hem hahaha!
Theo somnade i stort sett så fort vi kom innanför dörren.. så jag åkte hem och hämtade ozzy.. =)

när alla hade kommit hem efter jobbet blev det lite mat.. vi lagade kassler med annans och paprika,ris och chilisås... blev väldigt smaskigt!=)

imorrn blir det jobb igen.. efter all sjuka som har varit här i veckan!
 bye


Theo ska in i spisen ;)


snöööö!




Theo verkligen älskar att va ute i snön=)..
 vi har varit ute i tre olika omgångar idag och en timme varje gång, och han vill aldrig gå in! han får aldrig nog.. så andra gången vi va ute så lovade jag honom att vi skulle gå ut en gång till efter maten... och som jag lovat så var det ju bara att klä på sig termobyxorna och bege sig ut=) thomas orkade inte så han stanna inne.. men theo och jag busa förfullt.. skulle gunga(som ni ser på bilden) och så slängde vi oss i snön=)
Jag tcker att det brukar va lite kallt att va ute och leka i snön men idag har det varit riktigt skönt! ska vi nog ta och göra om imorrn om det inte är snöstorm vill säga!



Busen=)


filmdag..

Idag blir det nog en filmdag här hemma.. man kan ju inte göra så mycket i det här snöovädret! vi har redan hunnit me att vara ute en timma på förmiddagen, skottat snö och busat! kastat snöbollar som ozzy har jagat=).... så nu är det pippi som gäller på tv:n... får se hur mycket pippi det blir idag ;)..

Åkte ju och betalade hela resan igår=) weeeiiiiiii!!.. så nu ni är det snart dax=).. så roligt så roligt!!

Efter det såg vi paradise hotell finalen här hemma.. cissi va även me=)... när cissi åkte hemåt hade ju snöovädret börjat.. och efter bara en liten stund ringde hon och sa att hon kört ner i diket! så thomas åkte dit.. men dom kunde inte dra upp bilen.. så dom fick ringa bärgaren! usch för den här snön alltså!! bläää!

nu ska jag mysa med min lilla kille!

ses sen kanske ;)


Ny "leksak"

Den här fina "leksaken" kom på posten idag=)
En portabel dvd som Theo ska ha på flyget, så han kan titta
på pippi och sina andra filmer=)




Nästan borta!

Jaa nu är dom mesta av kramperna i magen borta! äntligen... det var faan det värsta jag varit me om alltså! kunde varken sitta,ligga eller stå! faan värre än att föda barn ska ni veta:)
har fått i mig lite vätskeersättning och ojj vad det gjorde ssuen! nu är jag som en helt ny männsika! inget vidare gott men va gör man inte för att må bättre?!;)...

theo är på dagis och har varit där sen 9 imorse... blev tidigare eftersom vi skulle på möte med kärnhem.. dom hörde av sig till oss och sa att dom hade ett hus som dom hade fått återbud och ville gärna träffa oss... men jag mådde ju som sagt inte så bra.. så thomas åkte dit själv... hon på kärnhem ville gärna att vi skulle ha ett möte där jag me kunde vara me.. så hon skulle ringa mej på torsdag för att se hur jag mådde:) och sen skulle vi bestämma nått... dom håller det huset till oss nu tills vi bestämt oss=) bra inte sant ;)

När thomas kommer hem sen ska vi bara äta lite och sen åka vidare ut till ikano och betala resterande på resan!!! jipppiii!!=) så nu snart är vi verkligen påväg!=) Borde man inte kunna få köpa till mat till theo på planet? för mat til oss ingår ju men han går ju som spädbarn och dom får ingen mat på planet.. det ska man ta med själv, men min lilla kille är ju inte så överförtjust i burkmat... men får se vad dom säger.. kanske man får beställa till en barnportion.. hmm nån som vet?!

BYE BYE!



FAAAAN!!

Faan vilka kramper i magen!! vet inte vart jag tar vägen snart!!!!!!!!!!!
Hela förbannade dagen har dom hållt på!!!!


Sjuk!=(

Jaa nu har jag me åkt på skiten som thomas och theo va hemma för förra veckan! inget vidare alltså.. genom förkyld, och illamående! fyy alltså, nån som vill byta med mej?!... och det är ju träning ikväll me som jag inte kan va me på ju! synd! jag vill ju gå på boxen!

Vi skulle ju till BVC med theo idag kl 10.. men vi 9 ringde dom därifrån och sa att BVC tanten va sjuk... typsikt.. men det ar ju bra på ett sätt eftersom jag själv inte mår så bra... men nu har vi fått en ny tid på torsdag, hos en annan  BVC tant... han måste ju verkligen ha sin spruta nu! för nu är det ju lite drygt 1,5 månad till vi åker! Thailand here we come!

Nu ska jag lägga mej och sova en stund innan det är tajm att häta theo på dagis vid halv 2
god middag!

Se hela bilden


RSS 2.0