Jobbat o jobbat=)

Oj oj nu va det några dagar sen igen.. haha men jag har verkligen haft fullt upp! jobbade ju igår i kassan 10-19.30... vilken dag det va alltså! hur mycket folk som helst.. jag fattar det inte.. uhhh! vi hade alla 6 kassorna öppna i typ 2 1/2 timma! inte en lugn stund där imellen.. kändes som man knappt han att andas mellan kunderna.. haha... fast det är riktigt kul när det är så mycket folk me!O speciellt när man sitter i kassan..! folk blir så glada när som äntligen kommit fram till kassörskan..=) fast dom har stått i kön och varit lite småsura eftersom det är så lång kö... och då är ju jag så klart jättetrevlig och ger dom ett leende.. och då ler dom också tillbaka och blir genast gladare.. hehe..!
Fast ibland när man sitter där i kassan och man säger hej till kunden och dom inte svarar.. då blir man själv lite irriterad, fast man visar det ju inte.. eller om dom pratar i mobilen och man försöker ta kontakt med dom för att säga något.. men nej det går inte. det är nått som är irriterande!. Och så finns det dom kunderna som är hur gulliga som helst.. frågar hur det är.. vart jag har varit.. hur det är med theo mm.. jättekul att endel känner igen mig fast jag har varit borta så länge!!=)

Efter att jag jobbat igår åkte jag bara hem och hämtade thomas och theo och så åkte vi ut till emelie o denny o leia!.. som ville ha hjälp med att sätta upp grinden till trappen.. så vi blev kvar där ett tag=) alltid trevligt=)...! Så jag va lite trött när jag skulle upp imorse.. men va gör det..=)

Så idag har jag ju med jobbat..8-14 i charken.. gick bra där med.. är ju lite osäker på vissa kött.. men det kommer nog att funka toppen.. ska va själv i charken o jobba imorrn..8-12.. ska bli kul.. Jenny har berättat lite för mig idag om vad jag ska göra och så bad jag henne skriva en lapp så jag inte glömmer nått.. men det ska nog gå bra!  Ska in o jobba nån dag nästa vecka med i charken så jag lär mej mer om det olika köttet och så.. så jag känner mig lite säkrare!.. kommer att jobba nästa lördag i charken med... niklas ville byta helg, och för mig gör det ju inget vilken helg jag jobbar.. men det kommer nog bli bra det med.. Wirre jobbar oxå dom helgerna så det blir kuuul!=)... Hoppas bara vi får samma söndag..=) hehe!

Sen annars idag har vi kollat matchen..6-1 till LHC! skitbra!!

Så nu ska jag ta mej en dusch och sen hoppa i säng! Upp och arbeta imorrn! kuuul!

BYE BYE!!

Smarthuvud!

Som vanligt började dagen med en promenad.. idag tog vi en annan väg..40 minuter blev det=).. jag kan i´te fatta att jag inte har varit ute och gått på morgonen tidigare i livet.. det är ju hur skönt som helst.. man blir mycket piggare!! Tänkte att vi skulle ringt sofia och tuwa o höra om dom ville med på en eftermiddagssväng, men vi somnade..hehe=)

Jag mitt smarthuvud skulle ju monera ihop bordet och stolarna i theos lekrum.. bordet gick jättebra! men när  jag kom till stolarna blev det värre! hahah smartskaft som jag är har jag målat feeeel!  så jag fick sätta ihop en stol med båda färgerna.. kommer bilder här nere.. hahah vilket misstag!! eller man kan ju säga att jag hade tänkt ut att det skulle bli så.. eller?? ;)

Cissi o rille kom hit o kollade på matchen förrut idag.. 2-2 blev det.. typiskt.. jag hade ju tippat 2-3.. =( men men så är det..
Theo är jätteduktig nu.. han går om jag håller honom i armarna.. från hans lekrum till vardagsrummet..=) hihi! duktig!

Nu på kvällen när theo skulle äta sin kvällsvälling så ville han inte ha nått... va gör jag då.. han totalvägrade att äta.. utan somnade istället! nu kommer han ju säkert vakna inatt o va jättehungrig ju=(

Imorrn blir det jobb då! 10-19.30 i kassan! kuuuul!!! jag och wirre ska gå o ta en kina på lunchen! hehe!
Så nu ska jag upp och packa theos väska till imorrn när han ska va hemma hos mormor och morfar=)..

Hej svejs!


Här är resultatet! haha va tycks??


Hade ju vart snyggare men en gul och en orange stol och inte två blandade!


Så här trött va han när han inte ville ha välling.. kolla stilen=)!

Mysig middag för två=)

Idag åt vi tillsammans jag o theo... jättemysigt!  jag gjorde iordning spagetti och köttfärssås som vi åt båda två.. mixade bara theos mat lite.. det var jättemysigt att sitta där vid bordet och äta båda två och inte stressa eller nått.. skulle vilja ha det så alla dagar... fast då villl vi ju ha thomas med på ett hörn oxå..;)
Jag
har målat klart theos möbler idag me... blev inte riktigt dom dom färgerna jag trodde det skulle bli.. men det blir nog bra iallafall.. ska montera ihop det imorrn så då kommer det lite bilder på det=)..
Annars har vi inte gjort så mycket.. va ute på promenad som vanligt på morgonen.. just det glömt att skriva att det var ju vägning i måndags.. hade bara gått ner 600gram=(.. totalt nu 3 veckor..-3.9kg..! Vill att det ska va mer ju.. men men! Har ju börjat äta vanligt o så nu.. får väl se om jag går upp dom ynka kilona igen eller nått..

Kommer lite bilder sen mormor va barnvakt!






Pilla på allt...!=)


som sagt...hehe.. vänta bara tills han börjar gå...=)


Försov mig lite.. hehe

Ställde klockan på åtta imorse eftersom jag tänkte att jag skulle hinna gå en sväng.. men va så jäkla trött alltså! jag gick upp kvart i nio! så det blev ingen promenad på morgonen=( dåligt av mig..!.. så det blev att hoppa in i duschen och göra mig själv och theo iordning.. skulle ju börja jobba kl tolv.. jag hade nog hunnit att gå en sväng om jag tänker efter nu.. men då hade jag fått stressat gärnet sen.. och jag hatar verkligen att stressa! blir helt galen, som en annan person! men iallafall.. åkte lämna theo och ozzy hos mamma.. Theo har varit jätteduktig hela dagen när mormor har haft honom..! Och det är jätteskönt eftersom han har varit väldigt mammig på sista tiden så trodde jag inte att det skulle gå och lämna honom.. men som sagt det gick ju jättebra! När jag kom hem vid tio så hörde jag en liten kille gråta.. och när jag kommer upp sträcker han ut armarna och gråter och vill bara komma till mig=)..åhh puss unge! så när jag tog honom blev han knäpp tyst och bara myste in sig hos mig! =)

Idag nu på kvällen hade jag en kund som va lite sur på att delikatessen stänger åtta och butiken nio.. för han ville ju handla den billiga laxfilen.. och efter som det är stängt sa jag att det inte gick.. han bara.. men det står ju ingen lapp nån stans mm.. bla bla bla.. så jag tänkte jag skulle va lite snäll, så jag frågade honom hur mycket han ville ha och så gjorde jag iordning det till honom, fast delin va stängd och jag satt i kassan.. med massor kunder..! sen när jag kom med laxen så fick jag knappt ett tack!! fy faan alltså! här är man snäll och gör sånt som man inte ska göra.. och va får jag för det då.. knappt ett tack.. otacksamma jävel!
Men annars har det varit jättekul att jobba.. tiden gick jättefort.. ser fram imot arbetspasset på fredag!
 
BYE BYE!

Ingen dator igen=(

Åkte till siba idag med datorn.. ringde ju till dom i förra veckan men så skulle dom återkomma.. och i fredags hade dom pratat in på thomas mobilsvarare att vi skulle få våra pengar tillbaka!! hahahaha! ibland är det bra när jag blir sur;) Mamma o theo va med, fast dom väntade i bilen.. för mamma ville inte följa med in.. kan inte veta varför...hehe;)  Men det tråkigaste är ju att jag fick lämna in datorn igen så dom kunde skicka den till verkstaden så dom kunde göra lite mer kontroller på den.. så nu får vi se hur länge man är utan datorn igen då!.. det är så tråkigt att sitta på datorn här nere.. fast nu har jag lärt mig hur man lägger in bilderna på datorn iallafall.. ett framsteg=)..

Har målat första omgången på theos bord och stolar idag.. kommer nog att bli jättefint! hoppas det!

Jag skulle laga pannkakor till thomas tills han kom hem idag... men jag är verkligen urkass på pannkakor! fattar det inte alltså.. jag klarade av en pannkaka.. resten blev bara mos! och inte nog med det så spillde jag ut halva bunken med smet bakom spisen!! typiskt.. så det var ju bara att dra ut spisen och lägga sig på alla fyra och börja städa..=(..
Eftersom det inte blev några pannkakor så orkade jag inte ställa mig och laga nån annan avancerad mat så thomas fick toast istället... men det gick ju hur bra som helst med det... fast det är ju ingen direkt mat.. men men..
Jag gjorde två pannkakor till theo tidigare på kvällen och dom gick jättebra.. men när han skulle äta dom så höll han på att spy.. tyckte det var asäckligt! det måste nog va konsistensen som är lustig för honom-..=) så jag gjorde ju annan mat till honom såklart.. kan ju inte tvinga honom att äta det där när man bara ser att han ryser hela han... stackarn!

Imorrn ska jag jobba=)... mamma ska ha theo när jag är på jobbet.. 12-21.30 blev passet imorrn.. ska bli jättekul faktiskt.. i kassan med=)..  thomas slutar ju fyra imorrn men ska hjälpa rille att flytta.. så han skulle hämta theo när han va klar med det... men vi sa det att det är bäst att han hämtar honom innan han ska ha vällingen för natten.. så han får somna hemma..
Just det.. theo har ju ett tag nu kunnat hålla i flaskan/muggen och dricka själv=) duktig.. fast idag höll han vällingflaskan helt själv med! =-*

Han sover ju i sitt rum själv nu! det är verkligen hur tomt som helst i vårat sovrum utan honom.. inte det att han brukar ligga i våran säng, för han sov ju i sin säng när han hade sängen inne hos oss... det är det att man inte hör honom, när han typ andas eller vänder på sig.. jättetomt! igår kväll va jag nära på att hämta honom och lägga han i våran säng, så jag kunde mysa med honom.. men jag gjorde det aldrig.. jag måste ju lära mig med;).. Stor kille vi har nu!


Vill hjälpa mamma med pannkakorna=)ll


sötast i stan!

IKEA igen... hahaha

Har varit iväg hela dagen idag me.. hihi! sova väääldigt länge imorse.. vaknade inte förrän typ tio!! kändes som hela dagen bara sprungit iväg.. hann inte med nån promenad idag på morgonen..=(... vi skulle ju åka ut till thomas syster och fika.. och det tar typ 30-40 min att åka dit.. så det var bara att ge theo frukost och sen duscha och göra oss iordning.. va därute till tolv.. fikade och snackade lite skit... vi en kartong med kläder som vi ska kolla igenom till theo.. som Liam har vuxit ur.. ska bli kuul=)... blev en sväng på ikea idag me...= /... rille ville dit och han ville att vi skulle med... köpte inget idag.. kan ju inte handla jämt..

Ska åka ner med den här datorn till siba imorrn igen.. för det är fortfaranade fel på den.. och dom har pratat in på thomas telefonsvarare att vi ska få pengarna tillbaka=).. hehe! hoppas bara inte datorn blir borta så länge!=(.. det är så jobbigt att sitta därnere när man ska kolla runt lite.. men men...
Ska måla theos möbler med.. hoppas jag kan göra det imorrn eller ikväll..=)

Bye Bye!

"kör " bilen när vi väntar på att faster ska komma hem..


Roligt...=)

Sovrum klart=)

Nu är Theos sovrum klart!! hihi blev jättefint.. kanske nån mer tavla som ska upp eller nått men det kommer då efterhand..=) och så har vi fått upp tavlan i vardagsrummet som vi köpte... och så har vi köpt ett bord och två stolar till theos lekrum.. och färg till dom som jag ska måla.. det blir ett grönt bord,en gul stol med blå sittdyna, en orange stol med blå sittdyna! asbra!! sen ska vi ju ha korgbokhyllan som jag ska måla vit!! jag tror det kommer bli super.. och sen ska han få en rutschkana i sitt lekrum.. med lite fina kuddar som ligger nedanför!
Så idag har vi varit på ikea igen, va ju där igår med.. jag tycker det är jättekul att gå där.. men det går ju åt massor pengar som man egentligen inte har!
Va även och kolla på ett hus här i tallboda idag med.. det var ganska fint faktiskt.. skulle passa oss jättebra! stor tomt, källare med bastu=) men badrummet va spygrönt så det är ju bara att göra om direkt.. annars va det ju inflyttningsbart! Men det var hur MÅNGA som helst som va o kollade och det var ju bara första visningen idag! det är ju en visning till på tisdag.. så jag tror priset kommer att höjas massor! men vi får se.. vi har lagt en intresseanmälan iallafall..;) 

Nu sover Theo i sitt sovrum alldelses själv..=( kommer att va sååå tomt utan honom inne hos oss.. är bara lite rädd att jag inte kommer att vakna av honom när han vaknar.. men vi får väl se hur det går!

Ska börja äta nyttigt och normalt på måndag, för dom senaste dagarna har jag varit helt yr huvudet känns det som.. typ så man har varit tvugnen att hålla sig i.. kanske bara ska byta ut ett mål och inte tre nästa vecka!



TAVLAN=)


Theos sovrum..


En till bild=)


så kuuul att ta kort!


men nu vill jag inte mer...


Sötnosarna=)...

Fortsättning

ja fortsättning på förra inlägget kommer väl här då... theo är så grymt mammig! igår kväll så hade jag lagt hoonom i sängen och gick ut därifrån..efter typ 3minuter så skriker han, thomas går till honom och han fortsätter skrika.. det hjälper inte att han är hos honom.. när jag går in och lägger mig bredvid honom så slocknar han typ direkt.. undra hur länge det kommer att hålla på så här..?!...  vi som håller på att göra iordning i theos rum så han ska börja sova där själv.. men det gick ju inte igår eftersom han va som han va..
Igår iallafall va vi och hjälpte emelie o denny o flytta hela eftermiddagen o kvällen.. tror vi va hemma strax efter tio.. dom kommer att få det jättefint sen när allt är klart.. kul att flytta in i nått precis nytt, där ingen annan har bott..=).. 

Nu vill thomas ha hjälp med allt som vi håller på med.. kommer mer ikväll plus bilder..

Tjoo!


Såå mammig!

Jaa det är inte klokt så mammig theo ha blivit.. jag kan inte knappt göra nått annat än att ha honom på mig.. för om jag lämnar rummet såå skriker han.. om han är hos thomas så skriker han.. men om han sitter hos thomas och han får hålla min hand då är han tyst, men om jag tar bort handen så skriker han inom två sekunder igen! men så fort han kommer i mitt knä så är han tyst..! Lite mysigt är det ju att han vill va hos mig hela tiden, men det blir ju även lite jobbigt när jag inte ens kan gå på toaletten utan att han blir ledsen..
Måste ta theo nu! fortsätter imorn!
 

Datorn är hemma igen!

Fick gå en långpromenad bara jag o ozzy imorse.. theo fick va kvar hemma med pappa nu när han är sjukskriven.. Så det blev lite mer power walk än vad det brukar.. jätteskönt! kanske får ta en liknande promenad imorrn=).. efter så blev det att hoppa in i duschen och göra sig ordning.. tänkte att vi skulle ut till tornby en sväng... så vi gav theo lite mat och packade in oss i bilen.. ozzy fick åka till min mamma... vi tog affärerna runt jysk o rusta först.. sen hade vi ju fått ett sms om att dator(som jag har i knät nu=)..) var klar! Så vi åkte till siba.. och när han tar fram datorn så säger han att dom inte hitta något fel på den och det var ju konstigt eftersom att den inte funkar liksom.. dom hade haft den igång i 18h.. och sen sa han att eftersom dom inte hitta nått fel på den så ska vi betala 850 kr!!! kan ni fatta!! 850 spänn för nått dom inte har åtgärdat!! Galen är bara förnamnet på vad jag blev! dom sa att dom som lagar datorerna har typ 400kr i timme! ett sånt jobb skulle jag me vilja ha! Men jag sa till dom att jag lämnar ju inte in datorn om jag inte tror att det är nått fel på den.. och eftersom vi har ringt support och allt så va ju att lämna in den det sista alternativet! men dom sa att 850 kr va vad det kosta!  hur kan det kosta så mycket och dom inte har gjort nått??... han såg väl hur förbannad o arg jag blev så han kunde gå med på att jag skulle få betala 400kr.. men vadå 400kr är mycket oxå tycker jag när inget är gjort på datorn! men han kunde inte sjunka lägre i priset för det var siba själva som skulle betala dom resterande pengarna! så det var ju snäll att jag fick lite mer än halva priset! hmm eller?? vet i faaan alltså!
Men sen när vi kom hem och plocka upp datorn och läste på kopian på vad dom gjort.. då står det att:

Ankomst: 09/01/12    tid: 14:25
Arb.startad: 09/01/15  10:59
Avslutad: 09/01/15   tid 10:59
Returnerad: 09/01/16     tid: 12:11


Ser ni felet??!!!

Dom säger att dom har haft i gång dator i 18 timmar, men hur kan det då stå att arbetet startade och slutade exakt samtidigt! enligt mig så känner jag mig blåst på pengarna! enligt som uppgifterna som står på pappret har dom ju både startat och avslutat arbetet inom en minut! har dom ens haft igång datorn och kollat igenom den?? eller har dom bara låtsats kollat på den och den ligger kvar i nån hylla och dom säger att det inte var nått fel på den och ändå får betalt 850kr!! vem vet??!!! Ska ta och slå en pling till både siba och reparationsföretaget imorrn!! och då kommer jag inte att vara glad kan jag lova! för jag blir bara irriterad på det nu när jag skriver här...

Nu är det dax att sova.. Emelie och Denny flyttar imorrn=)

Hej!



Hmm?????
"hos oss får du råd"?? Snarare:"hos oss blir du fattig"

Akuten hela kvällen..

Blev inget inlägg igår ju.. satt på akuten hela kvällen... Thomas skulle ju va på vårdcentralen kvart över två.. vid kvart i tre kom han in.. och va klar vid fyra.. då hade dom konstaterat att han hade lite sämre syn på vänster öga.. så det blev en remiss upp till akuten för att röntga skalle.. väl däruppe va vi vid strax efter fem.. hade lämnat theo och ozzy hos mamma.. för jag ville följa med thomas.. men som sagt va där srax efter fem.. hur mcyket folk som helst.. dom flesta hade hade halkat ute och skadat sig.. fick sitta i väntrummet till typ halv sju innan han blev uppropad.. fick ett rum och fick vänta på läkaren i typ en halvtimma, för han hade gått till fel rum först.. haha.. han gjorde massor olika tester på honom och tyckte att dom behövde göra en röntgen av huvudet för det var lite med vänster sida där som inte gjorde riktigt så som läkaren ville.. så det var ju bara att sitta o vänta igen.. vid typ tio i åtta kommer en sköterska in och frågar om vi vill gå ut och sätta oss i väntrummet istället.. joo det gjorde vi ju.. bättre att sitta där o glo på folk än att sitta inne på ett rum och glo på väggarna.. men det var ganska bra att vi gick ut dit.. för klockan va ju åtta och "semester svenskar" börjar ju då på fyran.. så vi satte på tv därute och kollade på det haha.. men tio över ropar dom upp thomas och typ kvart över är han tillbaka igen efter röntgen.. jättesnabbt gick det! klockan gick och gick.. vid tjugo över nio hade han inte fått resulatet än och gick o fråga hur lång tid det skulle ta.. men dom sa att han va näst på tur att bli uppropad.. men det tog ytterliggare en halvtimma.. så strax efter tio ropade dom upp honom... och läkaren sa at dom hittade inget fel i skallen.. ingen blödning eller så.. han hade nog fått en lätthjärnskakning, men den va nog på väg bort nu.... Skönt att det inte va nått värre.. Han sa till thomas att han ska ge det en vecka till sen ska nog allt va som vanligt.. att han kommer att se bättre på vänster öga och yrseln ska försvinna.. så nu skulle han vila resten av veckan ut! inget jobb för honom!
Det är jäkligt läskigt när man får en smäll mot huvudet.. vet ju inte hur smällen tagit liksom..
Läkaren sa iallafall att det var bra att han kom upp och kollade det.. och ifall det inte blir bättre på en vecka ska han kontakta vårdcenralen igen så får som göra mer tester..
Så drygt fem timmar blev det på akuten!
När vi kom hem iallafall så hade mamma o pappa gått hit med theo och ozzy.. theo illskrek och hade gjort det i en timma! men när jag kom upp och tog han blev han knäpptyst! han ville ju bara träffa sina föräldrar=) han va jättetrött så han somna inom en halvtimma och vaknade vid halv nio imorse!=)



=(

Vaknade som vanligt tidigt idag, runt åtta hugget.. men det var ju bra eftersom vi skulle åka iväg idag me... så vi gick våran morgon runda, hem och åt frukost för min del..theo får ju sin innan vi går... läsa corren och göra sig iorning för att åka.. Stannade på ö&b.. köpte en platta energidryck till thomas, som han så gärna ville ha och så köpte jag två ramar till theo´s kort! blev superbra! Sen tog vi en sväng till skäggetorp.. va inne i parti kompaniet affären.. fyndade en stor jättefin tavla! en oljemålning i brunt! skitfin! kommer lägga upp en bild när vi satt upp den.. mamma köpte oxå en tavla, så vi va tvugna att ringa till thomas så han fick komma med arbetsbilen och köra hem tavlorna åt oss.. för dom gick ju inte in i bilen.. hehe=) men det gick ju bra!

Thomas skulle varit ledig nu ikväll men som ringde från schenker så han hoppade in o jobbade lite extra!  idag lagade jag kattmat till honom!! haha.. fiskbullar i hummersås! äkta kattmat, men han gillar ju det.. theo fick smaka med men han tyckte inte om det!
Sen fick vi ett tråkigt besked här ikväll.. thomas farfar gick bort nu på kvällen=( JÄTTETRÅKIGT! =(

Imorrn ska vi på öppna förskolan theo o jag.. kommer att träffa sofia o tuwa med=) jättekul!
Vet inte hur thomas kommer jobba imorrn.. ska ringa till vårdcentralen och höra vad dom säger.. han har haft ont i huvudet sen i fredag tror jag det är.. han gick en paket kastat i huvudet på jobbet så allt svartna för ögonen så han ramla.. kanske har åkt på en lätt hjärnskakning..=( får se vad dom säger imorrn..


Fyndat idag=) Två jeans, ett par jeanshängslen och 3 par strumpor ått lillfisen=)


Min goda salld..=) Rökt kyckling med fetaost och lite dressing mums=)


JAG ÄLSKAR ATT BADA!!!


Fullt upp!

Det blev ett sent inlägg idag.. har haft fullt upp hela dagen nästan..=).. började med att vi tog våran dagliga morgon promenad innan frukost(för mig)... Sen hem gjorde oss iordning, väntade på brevbäraren, för jag va tvugnen att se om det kom ett brev vi väntat på.. och det gjorde det.. gav theo lite mat och sen bar det ut till maxi.. wiiiee...ehh!??! jaa stor handling blev det idag kan man säga! fyy faan hela bilen va proppfull.. och jag mitt smarthuvud tänkte det innan jag åkte att barnvagnen inte skulle med för att den tar för mycket plats om vi ska handla både mamma o jag.. men smart som jag är så ligger barnvagnen i bilen iallafall.. så eftersom vi inte har nån kombi fick vi lasta in kassarna fullt i framsätet och lite bakom theo´s stol och i mitten i baksätet.. hahaha verkligen fullt! men det gick ju bra det med..=)..
 åkte sedan ner till verkstaden så mamma kunde hämta sin bil... tänkte att jag skulle stannat på ö&b på vägen hem.. men lillprinsen låg och sov så gott i bilen så jag hoppar det.. kanske tar det imorrn när mamma o vi ska iväg en sväng igen=)..
 väl hemma, kl va väl typ halv tre eller nått... packa in alla varor i kylen o frysen.. sen kom thomas.. och då var det bara för honom att byta om, för vi skulle ju hem till mamma o pappa o käka lite... för pappa,timmy,thomas,farfar.lennart o dolle skulle på matchen... jag o theo va hemma med mamma o ozzy.. tittade på tv och tog det allmänt lugnt.. hehe.. Hel full dag har det varit idag... men det är bara roligt!

Jaa just ja! Vägningen den här vecka va bara -900gram=(.. totalt -3,3kg på två veckor..
Så nu ska jag börja äta "vanlig" mat på kvällarna men med MYCKET sallad till och till lunch blir det en sallad!

Mamma o jag kom på en smart idé idag.. har ju letat efter en bokhylla in till theo´s lekrum som han kan ha tv i.. men vi kom på att han har ju sin fina soffa i sitt sivrum så då köper vi bara en svart tv bänk som vi ställer in.. så kan han sitta där o titta på sina barnfilemr=) toppen! och så hade jag o timmy en korgbokhylla när vi va små i vårat lekrum.. så den tänkte vi måla vit och sätta in massor korgar i olika färger som han kan ha sina leksaker i... =)! asbra!
Mamma kom ju med den smarta idén att när theo blir lite äldre o kanske vill ha en bandyklubba eller nått att leka med i sitt lekrum, då är det ju inte så smart att det står en tv där inne... eller hur..?=)

Nu är det dax att hoppa i säng!
Hej svejs!




♥ Mamma och son ♥



Sover i vagnen på pappas långtur hem till farmor o farfar..



Att en sån här underbar kille kan göra mig till den lyckligaste på jorden=)

Söndag o tråk!

Usch vet ju inte vad man ska hitta på en söndag som denna.. inte mycket har det blvit av iallafall... fick upp thomas till nio imorse så då gick vi ut på en timmas promenad med både theo o ozzy.... sen hem käka lite frukost o sen kom mamma o pappa förbi på en fika=).. vi hade tänkt att åka hem till thomas syster idag o fikat men det passade sig inte idag.. så vi har inte gjort många knop.. fast ibland är det ganska skönt men ja idag vet jag inte.. johanna kom förbi här förrut.. hon sov hos sin pappa här i tallboda inatt, för hon va här o umgicks med oss igår=).. vi gjorde lite mat och titta på hockeyn=).. kött o sallad=).. sen kom även carro förbi! homla trevligt.. har inte sett henne på hur länge som helst känns det som.. jag vet att jag själv inte är så bra på att höra av mig, men så är det..=(

Nu ska jag upp till min nybadade lilla kille o mysa!=)

Skulle ha lagt in bilder idag men tyvärr gick det inte..=(

Bye Bye


Jobbat..

Nyss hemkommen från ett jobbpass.. eller nyss o nyss kom väl hem för 45 min sen.. slutade kl 14 men handlade lite innan jag åkte och hämta thomas,theo o ozzy hemma hos theos farmor o farfar.... haha pratade med thomas idag på dagen när jag va på jobbet... då va dom ute och gick och dom gick enda hem till Kinna o Jemma! haha 1 timma hade det tagit.. det är ju inte så jättefarligt långt ändå! Och dom bor typ vid abisko.. men inte trodde jag thomas skulle ge sig ut o så en sån långpromenad! haha men det var duktigt gjort i kylan=)
så nu ligger lillplutten och sover middag, ska väl snart gå upp o äta lite mellanmål.. johanna kommer hit ikväll.. vi ska laga lite mat och kolla på matchen.. Thomas ska åka iväg till sjukhuset med denny.. deras farfar har tyvärr blivit dålig.. jättetråkigt=(

Tog på mej några pass att jobba den 27:e och den 30:e.. fast då i kassan.. ska bli kuuul!

Lägger nog in lite bilder imorrn=)

Hej!

KALLT!

Fyy faan så jäkla kallt det är.. håller ju på att frysa ihjäl! inte nog med att det är askallt ute.. så tycker jag att det är kallt här inne med...=(.. usch alltså.. hatar verkligen kyla!! Vill bara till värmen,solen,stränder,god mat, se andra människor! ja jag vill alltså utomlands!! Thailand jaa gärna!! Kollat runt lite men det kostar ju en hel del att åka.. och dom penagrna har vi inte tyvärr! Jag prata med thomas om det igår att det här är nog den enda gången på kanske flera år som vi kommer att kunna åka.. för nu kostar det ju inget för theo.. och sen om några år kanske vi ska ha nån mer bebis och då går dt ju inte att åka på några år igen.. och sen blir det alldeles för dyrt skulle jag tro! men men sån är livet!  vi har ju pratat om att åka utomlands i sommar, typ grekland.. men om man ändå ska utomlands varför inte så på stort och åka till thailand två veckor istället för grekland en vecka.. Jag föredrar ju thailand eftersom jag aldrig har varit där heller.. grekland har jag ju vart i..
Men som sagt sånt är livet!  =/

Hej svejs!

Mardröm!

Vaknade vid tjugo över fem inatt av ett illskrik!! theo bara skrek o grät! så jag tog upp honom och då" mamma" "mamma" jättelessen! stackars kille.. undrar vad han drömmer om som kan va så jobbigt för honom.. La honom i våran säng och han låg ett tag o snyfta men tillsist somnade han om igen.. men mig tog det lite längre tid för att somna.. vaknade ju så hastigt och då är det svårt att somna om..=(.. Men lyckades tydligen tillsist för vi vaknade strax innan nio! 
Så nu har vi precis kommit hem efter att ha varit ute o gått tallboda runt känns det som..=)

Nää nu ska jag ta o vika tvätten som jag tvätta igår!

Ses!

Theo!

Theo ska stå hela tiden nu... han står jättelänge om han håller stöd mot vardagsrumsbordet.. duktig kille=) Han kan stå där medans vi tittar på tv, och tycker det är jättekul! men vi får ju va med lite å han inte ramlar.. för han tänker sig inte riktigt för ibland.. då bara släpper han och plopp så ramlar han antingen på rumpan eller på sidan.. det är ju lite läskigt när han ramlar på sidan... rädd att han ska slå i huvudet eller nått.... Och sen gick han tre fyra steg när jag höll honom i händerna idag=) Han är så duktig..!! Kryper gör han inte än, men han drar sig bakåt och snurrar runt och har sig..=)
 ♥ Kärlek♥


Låg på mattan först... och några  sekunder senare är han där..=)

Sitter i nya stolen=)

Lite kvällsbus i pyjamasen=)

Toker...=)

Står mot bilen..

Hahaaa busunge!!

Ozzy vill också vara med o busa!

Så här trött blir man när man har busat hela kvällen i lekrummet..
Mysigt att pilla pappa på örat..=) *goooos*

dag ut o dag in..=)

Jaa va ska man hitta på.. tycker alla dagar ser likadana ut nästan.. vaknar,ger theo frukost, går ut o går, kommer hem, theo somnar, jag plockar,tvättar ja typ så här! haha jaa då kan det va..  på promenaden i morse gick vi ner till nybygget nere vid gränsliden.. såå fina hus alltså.. jag blir såååååå sugen på att köpa ett hus! men det kostar ju så gu förbannat mycket ju! va inne o kolla på myresjöhus.. åhh hittade jättefina..! men så måste man ju ha en tomt också.. och det kostar ju me.. men men.. på vägen tillbaka hem stannade vi till hemma hos mamma en sväng.. Ozzy har ju varit där sen i söndags nu nu tog jag me honom hem=)..ka inte klaga på att dagarna ser likadana ut.. för jag har ju världens bästa kille att tillbringa dagarna med=) ♥

Ikväll ska jag laga chili con carne till thomas.. det blev ingen igår för vi blev kvar hemma hos timmy hela kvällen.. så det blev en sallad för mig och en pizza för thomas.. ska prova o se om theo tycker om chili con carne..
Jag har börjat att ge honom lite annan mat nu.. han får youghurt och en macka till mellanmål.. tycker han är så stor nu så han kan äta det.. så nu ska han få börja äta det vi äter på kvällarna..

Nu ska jag ta hand om tvätten!

Ses!!

Segt o jobbigt..

Segt är det idag tycker jag.. när theo vaknade imorse hörde jag honom från spjälsängen som sa "mamma" "mamma"...hihi.. så då var det kuul att gå upp.. när han ropar på mig istället för att gnälla..=) men ändå kändes det trött o segt.. men jag gav theo gröt som vanligt och sen bar det ut på en promenad.. även den kändes lång o  jobbig idag.. vet inte varför men det är väl så ibland.. kan väl inte vara pigg och på topp jämt.. eller?! och mycket beror nog på att vädret är så tråkigt med.. grått och blää..! Så idag blev promenaden på 40 min.. gick väl inte lika intensivt som vanligt antar jag.. va tillbaka hemma precis när thomas klocka ringde.. hehe..

Thomas tycker att jag är sur o grinig.. men det beror nog på att jag inte äter så som jag gjort förrut och det tar ju ett tag att ställa om sig liksom.. och så har jag ju slutat att dricka cola.. och det kan jag ju säga att det suget är det värsta! fast duktig har jag vart.. fast vi har haft cola hemma och thomas har druckit det så har jag inte ens smakat!! Så nu ska jag se till att glada upp mig lite=)...

Annars idag ska vi hem till timmy ikväll efter thomas slutat.. han jobbar bara kort dag idag så han kommer ju hem skapligt.. och efter vi har varit hos honom ska vi hem o äta lite.. jag ska äta min salad.. och thomas ska få chili con carne..! jag äter ju inte det så nu får han pasa på att äta sånt jag inte tycker om=)


Coolingen i stan=)

Sover!

Kom hem här för en stund sen.. har vart på jobbet o pratat med annette.... thomas ska ju va pappa ledig 4maj-18 juni.. så jag va ju tvugnen att prata med jobbet om mina tider och så..! men det verkar kunna lösa sig.. och det är ju jättebra! förstår att det är knöligt att fixa eftersom det bara handlar om en dryg månad och sen att det är i mitten av min mammaledighet.. men som sagt det verkar som att det kommer att ordna sig=)
På lördag börjar jag jobba helg igen.. i charken blev det.. så nu kommer jag jobba varannan helg framöver.. ska vi jättekuuul!!
Theo somnade i bilen hem.. och sov fortfarnade när jag la ner honom i vagnen.. så nu ligger han i vagen och sover.. så jag passar på att sätta mig framför datorn här nere en sväng!!

Jaa just det.. vägde mig nu imorse.. 1 vecka har det gått och...... -2,4kg!! hihihihi!! Kuuul att det syns på vågen.. men på kroppen vet i faan vart det har försvunnit nått...=/

Hej svejs så länge!

Thomas 28 år!

Stort grattis på födelsedagen!!
Imorse vaknade vi ganska sent.. runt nio hugget.. skulle ju gått upp tidigt eftersom hade ju endel att göra idag..
Jag hade lagt över theo i våran säng och direkt började han slå och peta på thomas:).. hehhe.. så han fick presenterna i sängen.. Efter det blev det frukost tajm för theo.. och jag gick ut och gick en promenad själv idag.. ganska skönt att inte behöva knöla på theo massor kläder... fast ozzy hade jag ju med mig.. så lite musik i öronen och ozzy i kopplet va det bara att ut o promener.. det blir ju lite snabbare takt när man inte har barnvagnen och ozzy att hålla reda på.. en riktigt power walk blev det idag=)..
Sen va det bara hem och fixa maten o allt till främandet kom... Det bjöds på potatissallad,grönsallad,kycklingfilé,rostbiff och pastrami.. och till fika tårta, kakor och kaffe!

GRATTIS GRATTIS IGEN!! PUSS!


Sötisar!


Städdag!

Fick lite sovmorgon imorse.. theo vaknade strax efter nio.. vi gick upp allihop åt lite frukost och sen ut på en långpromenad! det är så himla skönt att va ute o gå på morgonen.. helst innan frukost.. Så vi gick ner mot nybygget nere vid fönvindsvägen.... fina hus dom bygger.. sen tog vi en paus och en fika hos mamma o pappa.. hehe vätske paus:).. och sen blev det promenix hemåt igen..
Annars har vi bara städat hela  dagen idag typ... Måste ju bli fint till födelsedagsbarnet imorrn... eller gubbe:) hahaha
Ska ta o städa det sista nu.. thomas är i full gång med dammsugaren så det är väl bäst att jag hjälper till..

har gått ner lite nu med dieten, men tänker inte säga hur mycket;) kanske efter en vecka.. men jag vet inte vart dom har tagit kilonen ifrån.. foten kanske??:/

Hej så länge!

Stan idag igen=)

Jahopp.. idag blev det en sväng med mamma på stan igen=).. riktigt kuul tycker jag!..  Vi parkerade på åhlenstaket, där får man ju stå två timmar.. men guud va två timmar gick fort idag.. hannn ju inte med nånting.. inte för att vi handlade .. ehh jag vet inte vart tiden tog vägen.. Åkte ner till verkstaden efter det, var ju dax för lilla theo att äta lite mat.. idag blev det stuvade grönsaker med köttbullar=).. Tyckte han va mumma!

Handlade lite tills söndag när thomas fyller.. Hehe 28 år blir han nu! inte långt kvar till 30 hahaha! Så det blir potatissallad,grönsallad med kyckling.. alltså det blir kall mat.. men det kommer nog att bli super bra! Thomas ville helst ha smörgåstårta, men jag ville helst inte så och göra en god tårta när jag går på dieten va... haha..

Theo går runt i sin gå stol överallt.. och han är på tv bänken där vi har ljus och stenar på ett fat.. och såklart ska han dit och riva i stenarna.. så vi säger "ajaj" och nej.. till sist blir han jättearg och börjar illagråta.. synd om han men han måste ju lära sig.. kan ju inte få alltid som han vill..

Imorrn blir det en städdag hela dagen skulle jag tro..och tvätta..

BVC och Veterinär..

Jaa hade ju tid hos veterinären idag kl. 9.40.. va där då.. sen blev klockan 10 och vi hade inte kommit in än.. så jag va tvugnen att fråga om det skulle dröja länge till innan vi skulle få komma in, eftersom jag hade en tid på BVC vid 10.30 så blev jag ju aningen stressad va.. Men hon sa att det inte skulle dröja länge.. men klockan vart fem över.. fick gå in i udersökningsrummet vid tio över.. hmm en halvtimme! Som tur va så va mamma med så hon kunde stanna kvar med ozzy så jag och theo kunde åka till BVC..
Allt såg jättebra ut med Theo.. Hela 70.5 cm lång och 9,030 gram ! STOR kille! Och han följer kurvan perfekt!

Ozzy va det ju inte lika bra med.. han hade en kraftig öroninflammation:(.. så vi fick åka till apoteket o hämta penecillin till honom.. 2 gånger dagligen i 14 dagar! usch så länge!
Men som tur är så är det sista gången på Theo´s penecillin imorgon på morgonen.. Så det blir en sak mindre att komma ihåg;)

Åhh just det.. va ju på siba me och lämnade in min datorn..  Hatar att inte ha den bärbara där uppe.. utan måste sitta här nere:(.. så det kommer  säkert inte några bilder på ett tag för jag vet inte hur man gör med den här datorn.. får be thomas visa mig nån kväll.. kanske imorrn..

Titta så fint!

Va bara tvugnen att lägga in dom här bilderna på Theos kläder som han har fått av Pernilla & Jimmy!
Hur fina som helst!! Han kommer att bli världens coolaste kille i sommar=)
TACK SÅ JÄTTEMYCKET!





Har ni sett nått coolare???=)


Sovmorgon!

Jaa Theo vaknade som vanligt vid halv 8 imorse.. men jag la honom i våran säng och han somnade om!!=) så jag o thomas gick upp vid nio och då sov lillprinsen fortfaranade! så vid halv tio väckte jag honom.. tänkte att vi skulle ta en promenad när thomas skulle åka till jobbet... så en promenad på 40 min blev det idag med.. det tar ju lite längre tid när man går med ozzy, för han ska ju lukta överallt!!
Annars idag blir det nog bara att va hemma.. thomas tog ju bilen till jobbet idag, så jag kommer ju ingenstans.. Kanske går till mamma i eftermiddag.. får se..

Faan va lessen jag blev igår.. kollade in i theos leksrum och hela jävla bården har åkt ner..(det var en självhäftande bård) Va ska jag göra nu då???!! Det blev ju så fint ju! hade ju inte tänkt att ha bård först, men sen blev det ju så.. och sen dagen efter ligger hela bården på golvet!!

Sitter här o kollar på resor till värmen.. inte för att vi nu har penagr till att åka men drömma sig bort går ju.. hatar verkligen när det är så kallt.. vill bara till värmen ju!!




Hihi glaaad!

Ska göra sig till på nästan varenda bild=)

trötta!

Tänkte att jag skulle fått lite sovmorgon imorse, men inte det=)... lillplutten vaknade vid halv 8.. och jag la över honom hos oss, tänkte ju att han kanske ville somna om.. men inte det inte.. så han o jag gick upp o gjorde lite gröt till honom.. och klädde på oss och gick ut.. ozzy fick också följa med.. det blev en promenad på 40 min.. när vi kom hem så somnade theo igen vid typ kvart i tio och jag la mej bredvid honom och somna jag me=).. så hela familjen sov till kvart i ett.. hahaha.. thomas va jättetrött imorse.. han gick ju inte o la sig förrän halv fem på natten.. för det var ju hockey som han va tvugnen att se..
Annars idag så har jag klippt ozzy.. det tar ju så himla lång tid! hade massor av tovor, så när jag började att klippa bort dom tyckte han att det var hur skönt som helst... så nu är det bara ansiktet kvar och lite fin justeringar kvar..=) ska till veterinären med honom på torsdag.. tror att han också har fått öroninflammation=(...

Andra dagen på dieten idag.. hmm.. man känner sig ju hungrig, men det blir säkert bättre sen.. har ätit en kycklingsallad ikväll.. känner att jag måste äta nån mat liksom..


Shopping..

Började min dag med att gå upp vid halv åtta.. theo vaknade strax efter, så det var ju bara att plocka upp sockertoppen och gå o göra gröt till honom.. efter frukosten tog vi på oss massor med varma kläder och gick ut på en morgon promenad.. ringde till mamma när jag gick och hon ville med oss ut på promenad.=)
Efter promenaden va det bara att klä på oss andra kläder och göra oss iordning.. skulle ju åka o shoppa lite idag... köpte en ny bilbarnstol till theo.. som han fick utav morfar! TACK SÅ JÄTTE JÄTTEMYCKET för den!!
Sen bar det iväg till shape,cervera och dom butikerna runt där.. men hitta inget..
Åkte ner till verkstaden.. det var ju dax att mata lillen=)...
Väl hemma så satte thomas in bilbarnstolen och det blev jättebra!
Sen kom Denny,Emelie och Leia på besök! Jättetrevligt=)

Idag blir Theo 8 månader!! Stor kille är han nu!!


Vill hjälpa pappa o städa!


Tapetsering klart!

Jaa äntligen fördigt! blev jättebra! hel nöjd!! Hade inte planerat att ha bård först men det blev så iallafall och det var ju tur för det blev ju toppen! Tack snälla Kinna o Mamma för hjälpen med tapeterna=)...
Jag lagade lite mat som vi mumsa på allihop! Ris med kycklinggryta typ!=)
Theo hade både sin morfar o mormor och sin farfar och farmor här idag..=) vilken tur han har ibland=)

Imorrn gäller det! Mitt nya liv.. känner mig så himla motiverad.. hoppas bara att det kommer att funka! Och att jag inte kommer att gå upp igen sen.. men det har jag ju mej själv att hålla koll på.. äta nyttigt o va ute o gå med min lilla kille! imorrn ska vi åka o köpa ny bilbarnstol till Theo.. o mamma ska me så vi ska åka skapligt, vid typ halv 10.. så jag måste upp tidigt så vi hinner att gå ut o gå en sväng.. en halvtimme blir det nog.. har ju hittat en sväng som ligger på ca 30-40 min!


Precis börjat!

Och restultatet!! bra va!!?:)

Små sköldpaddor är det på bården..

Leker med massor leksaker på en o samma gång=)

Tidigt!

Vaknade tidigt idag, eller tidigt kl va strax inna 8.. tog med theo upp och gjorde lite frukost åt honom..
Tog på honom varma kläder, för jag tänkte att vi skulle ta med ozzy ut på långpromenad..så thomas kunde få sova lite.. för ni ska inte tro att jag får upp honom så tidigt för att gå ut o gå.. hehe=).. Så vid halv 9 tog vi steget ut i kylan.. fyy så jäkla kallt.. 12,8 minus! rena rama vintern! men det blev iallafall en promenad på 40 minuter.. Så jag tjuvstartade lite idag, ska ju börja gå nu varje morgon.. nu när jag börjar mitt nya liv imorrn=) 
stannade till hos mamma o pappa.. och dom öppnade yrvakna.. hahaha! kuuul!
Nää ska hoppa in i duschen nu.. det ska ju snart bli tapetsering..weiii=)

Kiss!

Har gått här hemma nu hela kvällen och tyckt att det luktat kiss!! fyy så äckligt.. jag har luktat på theo, tänkte om han kissat utanför blöjan.. men så var det ju inte.. har typ följt lukten för att se vart den startar.. och nu för en lite stund sen fann jag källan till kisslukten! HAHAHAHA Ozzy´s grisöra!! vet inte om jag tycker att  det luktar kiss nu när jag vet var det är.. men förjäkligt illa luktar det iallafall! HAHAHA så fel man kan ha ibland=)

Hej svejs!


Promenix!

Theo fick sova i våran säng inatt eftersom han är sjuk.. så när jag vaknade till runt tre och vände på mig så såg jag INTE theo.. åhh blev skitnervös.. satte mej upp och gnugga ögonen och kollade en gång till.. men han va inte där.. så då lyfte jag på thomas täcke.. och DÄR låg lilla sockertoppen=).. ville ju ha närhet av pappa!! så thomas kunde knappt röra sig för att theo låg så nära! hehe sötnos! oh han ligger ju inte still i sängen, nää han ligger överallt och ingenstans typ.. innan han somnar och han ligger imellan oss så vänder han på sig så han ligger tvärs över.. huvudet mot thomas mage och mej ligger han och sparkar i magen.. hehe=)

Vi va ute och gick en lång promenad idag också.. va väl ute en 40 minuter tror jag det var.. va jätteskönt! Det är så mysigt att va ute gå med lilla familjen=)..
Thomas har även spacklat och slipat i theos lekrum idag me.. så imorrn blir det tapetsering.. ska bli så himla skönt när det blir klart!! vill ju bara få iordning nu! så nu håller jag på att titta efter en hylla till lekrummet som det ävenska få plats en tv på och leksaker.. om ni förstår vad jag menar;)? nån som vet var man kan hitta en sån??
Jag hitta nån typ av sån på jysk men då är det ju glas dörrar och det vill jag ju inte ha i hans lekrum direkt..

Så nu snart om en timme är det hockey.. vet inte om rille o marie skulle komma hit.. får väl se...


Sjuklingen ligger o myser med pappa..

Busunge=)

EN LITEN NOTIS!

Är det ingen som läser våran lilla blogg längre?:(
Får ju inga kommentarer längre ju..! jättetråkigt!

Vårdcentralen..

Ringde BVC imorse.. eller försökte iallafall.. dom har ju bara telefontiid mellan 9-9.30.. jättedåligt.. thomas satt o ringde hela den tiden men det var upptaget.. och sen typ 1 minut över halv, nej då var det telefonsvarare!! Fyy så dåligt alltså! Så jag ringde till vårdcentralen vid typ 10 och dom skulle ringa tillbaka 14.25!! haha hela dagen!.. men punktliga va dom för 14.25 ringde telefonen... och sköterskan i telefon tyckte att det var lustigt att dom inte hade tittat till Theos öra tidigare i veckan.. och jag sa att jag hade ringt BVC i tisdags och det tyckte hon va jättekonstigt att vi inte fått nån tid för att komma upp.. men iallafall.. dom hade hur mycket att göra som helst men tyckte att det var viktigt att titta till Theo så vi fick en tid vid 16.00.. Och väl där kom vi inte in förräns vid 16.30.. dom va jätteförsenade.. men när läkaren väl tittade till våran lilla kille så hade han början till öroninflammation! och det är ju det jag har sagt hela tiden!.. så vi fick åka till apoteket och hämta ut medicin till till honom och så ska vi ge panodil var 4-6 timme i 2 dagar.. få får vi hoppas att slemmet i halsen och att öroninflammationen går över snart!.. så vi får en glad liten kille här hemma..

Annars idag har vi vart o handlat lite mat till theo och sen vart hemma hos timmy och sofie och spelat wiii!!! jättekul!!
Sen när vi kom hem kom johanna och fikade med oss.. jättetrevligt.. har ju inte träffat henne på jättelänge känns det som!




NYÅR!

Gott Nytt År!! Hoppas alla kommer att få ett underbart år!

PÅ självaste nyårsafton hade vi bjudit hem Emelie,Denny,Leia,Rille o Marie! Jättetrevligt..
Menyn för gårdagen blev:
Fördrink: Melonvodka med sprite och bärfrukter..
Förrätt: Skagen Toast
Huvudrätt: Plankstek
Efterrätt: After Eight med kaffe

Jag tycker det blev jättelyckat med maten.. hade aldrig gjort plankstek förrut så det va  lite spännande för hur det skulle bli.. men jag får nog ge mig 4 av 5 sjärnor iallafall.. kunde ha kryddat potatismoset lite till, men det är ju sånt man lär sig=) Man blir ju så himla mätt av plankstek så det var tur att jag inte hade gjort nån speciell efterrätt för det hade ingen orkat iallafall!
Under kvällen satt vi här och pratade lite skit och hade jättetrevligt.. theo somnade vid halv 9.. och jag trodde nästan han skulle sova för natten.. men det tyckte inte lilla kusin som gick in och väckte honom.. men det gör ju ingeting.. då va ju theo iallafall vaken på tolvslaget.. jag var kvar uppe i lägenheten med theo och ozzy.. ville inte ta ut theo när det smäller så högt... och ozzy va jätterädd.. sprang runt i cirklar typ och skällde.. synd om honom! För mig blev det inte så värst mycket alkohol igår.. tog bara fördrinken och sen blev det cola hela kvällen.. Me jag tycker inte att jag behöver ha alkholen, har hur trevligt som helst ändå!

Idag kom mamma o pappa hit och vi gick o köpte lite pizza..det var smaskigt.. men jag vet att jag inte ska äta sån skitmat men ska ju börja med dieten så snart jag kan=) troligtvis till helgen eller på måndag..

Får önska alla en god fortsättning på det nya året!
2008 va det absolut bästa året för mig! Då kom ju min lilla prins till världen 5/5 19.54.. 3370g 51cm..
Världens underverk!




Badar i diskhon hos mormor och morfar på nyårsförmiddagen=)

Roligt!

Små trollfisarna=)

Plankan=)

Hihi.. busungar=)

Leia hittade Theo´s salva som hon ville smeta in sig själv med=)

RSS 2.0