Klippning!

fick en härlig promenad imorse.. bara jag och ozzyy... va skönt att bara va ute han och jag... kunde gå i lite högre tempo då med lurarna i öronen=)..
Hem och tog ett bad med min lilla theoprins=).... och ozzy fick också ett bad...
hade ju bestämmt med thomas mamma o pappa att vi skulle dit idag me.. båda thomas och jag fick en klippning av kinna... tack!
Va väl hemma igen vid typ halv 5 och mamma och pappa kom efter en timma... hockey på tv idag... och LHC vann! yeees! men vi missade ju melodifestivalen, men det gjorde ju inte så mycket.. fick ju se vilka som gick vidare iallafalll... tycker agnes va jättebra!=)

imorrn ska vi vara barnvakt åt Leia! hon kommer på morgonen.. sen på eftermiddagen ska vi till therese och micke... liam fyller år.. eftersom ulfåsa möbler är påvägen ut till dom tänkte vi ta ett stopp där innan vi ska va där.... kuuul att titta på möbler... va även på soffgruppen idag... hittade två soffor som va ganska intressanta.. den ena va ganska dyr men den andra va ett ganska bra pris på... får se om vi hittar nått imorrn annars=)

nu ska jag nog gå och lägga mig.. så jag är pigg när lillfia kommer imorrn.=) Hon är så mysig att va barnvakt åt=)

God natt och dröm sött!

Huset!

Va ute i huset idag!! yeeeii! jättekul att se hur det ser ut.. och hur det går med byggandet=).. vi mätte och kikade runt lite... det var en grej vi var väldigt missnöjda med... do hade tapetserat halva trappen med den tapeten vi har i hallen däruppe och halva trappen hade dom målat vit som vi ville ha det.. sjag ringde till ann-louise när vi kom hem och hon tyckte också att det var väldigt konstigt.. hon sa att det måste ha skett ett missförstånd.. så hon skullle kolla upp det.. men hon garanterade mig iallafall att dom skulle fixa iordning det=) så det var ju skönt!! lugn igen haha=) annars har vi nog gjort ett bra val på tapetena tror jag=).. va ju lite orolig hur tapeten skulle bli i vårat sovrum.. men fondväggen va jättefin, men den andra tapeten va lite ljusare än vi trott men det funkar endå! Kommer lite bilder nedanför.. hihi=)

Sen har vi varit på ikea/ikano med emelie och leia idag=).. mycket trevligt... det är så roligt att gå med nån som vill gå i affärer.. än att gå med thomas, för då ska det gå så fort med allt! honner ju knappt titta på några kläder... blev lite inhandlat iallafall.. ett par svarta leggins till mig, två par byxor och en skjota och en polispyjamas till theo... det var tag 3 betala för 2 på kappahl! och så ade jag ett erbjudande att jag fick 25% på ett helt köp... så det blev inte så fasligt dyrt... då är det roligt att shoppa! =) det blev en ganska lång sväng ute i tornby så vi åkte och hämtade thomas när han slutade vid 16... åkte bara hem och lämna av kassarna och åkte till mamma o pappa... timmy skullkomma dit med... han har köpt en ny bil!! jättefin.. en röd BMW skitfin=)

Sen va det bara hem en sväng igen... thomas tog en snabbdusch och theo fick lite mat, sen åkte vi till thomas farmor och fikade... trevligt det med=)

Såå det var hela våran dag typ... har inte haft tid att blogga tidigare!

Hej!


Theos nya polis pyjamas=) såå söt!


Skjortan och byxorna.. har börjat köpa strl. 80 nu... stor kille=)


Hallen...

Mamma och theo i hallen.. ( förlåt mamma men du fick va med på bild)

Köket..

vardagsrum...

Vardagsrum/trappen

Köket från vardagsrummet..

Hallen uppifrån ner mot trappen.. som dom ska göra om..

Theos lekrum=)

Vårat sovrum.. fondväggen..

Theos blåa väggar i sitt sovrum..

från hallen till theos sovrum, och klädkammaren=)

Det här är det dom ska fixa iordning.. ska vara vitt hela vägen upp..

Baksidan...

uteförrådet..

Framsidan..

Från sidan..

Baksidan..


Storstädat!

åhhh fyy så tråkigt det är, men behövligt=)... skönt nu när det är klart iallafall..=)
Vi och grannen monika gick en promenad till Ö&B på förmiddagen.. så trevligt så..-. blev en promenix på nästan 2 timmar=) Theo va helt slut när vi kom hem.. han somnade en lien stund i vagnen när vi gick men vaknade av alla lastbilar och sånt som dundrade förbi.. dom bygger ju så mycket där ute... fast det var ju ganska bra att han somna när vi kom hem, då gick det ju lättare för mig att städa=)

Theo fick risifrutti till mellanmål idag och tyckte det var jättegott! han åt upp en hel själv=) så det ska vi köpa flerav, bra mellanmål tycker jag...

nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra restan av dagen/kvällen... thomas jobhbar ju sent och sen är det ju hockey.. bara mysa lilla theo och jag kanske=)

BYE

Söta tofflor!

Dom här söta tofflorna fick Theo idag me.... hur söta som helst... fast han vill gärna ta dom när han går med dom=)




Kolla såå söta! Bara 25 kr på maxi! Och titta på dom söta benen=)

Dyrt med mat...

Va ju som sagt och handlade mat idag... bläää och dyrt blev det=(  5 kassar blev det allt.. men när jag kom hem såg jag att jag glömt att köpa smör... typiskt.. så det var ju bara att klä på oss ytterkläderna och gå ner till affären.. köpte även risifrutti, tänkte om theo kunde äta det till mellan mål..
Sen tog jag och theo en lite vilopaus... hihi så skönt, fast vi vilade i soffan i vardagsrummet som inte är speciellt stor=).. men det är så mysigt när theo sover på mig...*älskar*!
Nu på kvällen har grannen monika varit här inne hos oss... fikat lite o pratat... dom ska ju ha bebis i juli och ska på ultraljud på fredag för att kolla könet... hihi kuuul!

Jaaa just jaa... ann-louise från stångsåstaden ringde här på dagen me... vi ska till huset på fredag morgon och se hur det ser ut nu!! ska bli sååå kuuul!! så ska vi mäta och så med!.. längtar!!

Imorrn är det hockey igen... så då skulle rille komma hit me och kolla.. ska väl laga lite spagetti med köttfärssås tänkte jag....

sov tajm nu!

åhhh sova!!

trött som tusan är jag, haha är inte van att jobba och det märks.. va så trött imorse att jag vaknade kvart i nio och theo sov fortfaranade!... och eftersom jag inte vill att han äter frukost senare än nio så fick jag ju ta och väcka honom=(... men det var en glad lite skit som vaknade.. och det är ju kul när han vaknar och är på bra humör=) Eftersom jag va så trött så orkade jag inte gå ut och gå idag.. dåligt men jag orkade verkligen inte... tar kanske en eftermiddagssväng istället!
så nu sitter jag och väntar på att theo ska vakna från sin lilla förmiddagslur.. så ska han få lite mat och så ska vi åka och handla på maxi... inget kuul men det måste ju!!
Ikväll jobbar thomas till 20 igen... och på tv är det ju Grey´s anatomy! skitbra!
Ska göra mig iordning nu!

Ses!

Jobba över lite..

jaa skulle ju slutat halv tio, men så hade calle fått en beställning strax inna vi stängde och han frågade om jag hade lust att hjälpa honom.. och såklart kan ju ju inte lämna nån i sticket.. så jag gick och plocka iordning grönsakerna.. typ 5 kilo lök, 3 kg paprika, 6 bananer mm.. och det var massor.. men vi snabbade oss på och va klara typ tio i tio!
annars har det varit ganska mycket folk i kassan idag... men roligt är det! och det var flera stycken som köpte Ben & Jerry glass... haha=)..
ska jobba på tisdag me i kassan. 9.45-16... mamma sa att hon kunde passa theo så=) tack!

Nu ska jag varva ner lite och hoppa i säng!

Bye!

Jobb tajm snart..

Sitter här och väntar på att jag snart ska åka och jobba... ska bli ganska så kul faktiskt=) bara inte thomas blir försenad från sitt jobb, men han sa att han skulle sluta i tid.. så vi får väl se.. förjag måste ju åka direkt när han kommer hem..
Annars idag har vi inte gjort så mycket.. lekt, myst och busat typ=).. alltid kul det med... vi hade ju planerat att vi skulle åkaoch titta på soffa när thomas hade slutat idag, men jobb går ju före... vi får åka och titta i helgen! Nu har vi beställt en matta!! hihi kommer att bli så fint sen när vi flyttar!

Ska fixa det sista nu innan jag ska åka!
Hej då!


Kanske jobbar han på hemköp när han blir stor=) nee det tror jag inte...

Ben& Jerry!

Har ni inte smakat den glassen så GÖR DET!! den godaste glass jag någonsin har ätit! finns i flera olika varianter... vi köpte vaniljglass med maschmallows och isbjörnar i vit choklad! och det var verkligen isbjörnsfigurer i glassen=) Åhh herregud jag är helt såld!!

När jag har suttit i kassan på jobbet har jag sett flera stycken som har köpt Ben & Jerry och flera har frågat efter den.. så jag var ju bara tvugnen att prova! Den är ganska dyr men defenitivt värd det! 49:- kostar ett packet!

Jag lovar er testa, ni kommer inte att bli besvikna..! nästa gång ska vi prova en annan smak=)



Vaniljglass med flödande virvlar av marshmallows och smaskiga isbjörnar av vit choklad.
Gå in på www.benjerry.se   för att kolla mer smaker!




Carro och Emelie..=)

Haha trodde det skulle bli en lång dag idag, men icke! hade ju inget att göa först.. men sen ringde carro här i eftermiddags ch frågade om vi skulle hitta på nått.. så vi gjorde oss iordning jag o theo och åkte o hämtade carro=)... så vi tog en sväng och hälsade på emelie... jättetrevligt... det var ju jättelänge sen jag träffade henne med... och barnen har ju blivit sååå stora! rasmus 5år och denice 3 år... inte klokt så fort det går!! snart är väl theo också så stor=(....
Efter en trevlig fika så åkte vi och handlade lite mat som är såååå tråkigt..=(... Jag släppte av carro hemma sen och åkte hem till mamma o pappa för att hämta ozzyy.. kan ju inte lämna honom själv hemma, eftersom han är som han är... men det är ju tur att mamma o pappa kan ta honom när jag åker iväg för det mesta=).. va hemma igen vid halv sju... jaa där va hela dagen väck! hahaha..! thomas kom hem lite tidigare idag..25 minuter hihi.. men känns mycket längre... skönt att ha honom hemma lite.... imorrn slutar han vid kvart i fyra men då ska jag åka o jobba... 16.30-21.30... så vi ser varandra i dörren typ.. men nån gång gör ju inget... behöver ju ha pengarna...
Theo har badat lite med sin pappa idag... kan inte fatta att han tycker det är så roligt att bada... efter badet fick han gå omkring naken.. och det var ju hur skönt som helst... det märktes på honom att han tyckte det=)..

Nu ska jag umgås lite med min underbara sambo=)!

Hej svejs!


Äter banan helt själv=) Kladdigt blev det med vill jag lova..=)


Bada yeeeiii!


Torka, torka,torka.. inte lika kul...


Nakenfisen leker=)


Nybadat med pyjamas, dax att sova=)
Somnade typ efter fem minuter.. hihi


Ozzy då..=)



Hatar vintern!

Sitter här och thomas har nyss åkt till jobbet.. tråkigt=(... va ska vi hitta på idag då??.... tvättmaskinen går förfullt.. är inne på min andra tvätt nu.... hade tänkt att städa lite men orkar inte det.. usch vill inte! Va ute och gick en sväng förrut theo jag o ozzy... faan va jobbigt det är att köra barnvagn i så mycket snö... blev ju ett extra träningspass..=).... kan ite den här snön bara försvinna så det kan bli sommar nån gång!! hatar verkligen vinterna.. kallt och jäkligt...
thomas ringde till ann-louise på stångåstaden förrut med... hon hade inte tid att åka ut nån förmiddag till ekängen förräns om typ två veckor... swå hon skulle höra med en av snickarna om dom bara kunde låsa pp till oss.. sen skulle hon höra av sig igen... hoppas!!=) vill ju se hur det ser ut nu!=) nyfiken som tusan... måste ju mäta hur stor soffa vi kan ha med ju......n det är ju inte direkt billigt med soffa vill jag lova..!! uhhh!
Jag färgade ju håret i fredags me..=) jättemörkt blev det hahaha... men det kommer nog att ljusna upp lite hoppas jag.. men men...
Idag var det ju veckans vägning oxå... den här veckan har jag bara gått ner 100 g!!! haha 100g är ju ingenting... fast jag har ju fuskat hur ycket som helst.. ätit pizza en dag,druckit lite cola och ätit lite glass.. Fy på mig! så nu bli det andra bullar!!

Nää är väl bäst att göra lite nytta! Kommer nog in lite bilder senare sen, men jag kan inte lova nått;)

Hej!

Lååång dag!

uch ja... startade ju dagen med ett arbetspass.. 8-12... hade inte så mycket att gör på jobbet, men när jag hade gjort det jag skulle så städade jag lite och plockade... behövs ju alltid=)
Väl hemkommen så gick jag bara in och hämtade thomas o theo så åkte vi till kusin Leia med föräldrar! fikade lite och snacka lite skit  hihi=).. sen vidare till wirre o danne.. blev lite tidiga men det gick ju bra med..=).. fick massor god fika.. paj med vaniljsås,glass, kakor.. mums! Tack för en trevlig fika dag allesammans!=)
Nu på kvällen har vi myst på räkor och vitlöksås... hihi=)..
Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer än.. får se... ska ringa till stångåstaden och höra om vi kan komma dit o mäta och titta till det lite invändigt.. hihi hoppas!
Såg på sofias blogg att jag blivit utmanad.. har tyvärr inte så många bilder på den här datorn eftersom den har varit inne på service.. men lovar att göra det en annan dag=) Sorry!

Nu är det dax att sova... Hej då bloggen, ses imorrn... haha=)

Jobb!

jaa har ju jobbat idag 8-14... gick jättebra och tiden gick jättefort med... är ganska kul nu faktsikt när jag börjar lära mig i charken..=) så imorrn ska jag jobba 8-12 själv.. ska nog gå bra det med=).. efetr jag har arbetat imorrn ska jag bara hem och hämta upp thomas och theo, sen ska i hem till emelie och denny, på en fika tror jag.... efter det sen ska vi hem till wirre och danne på en fika...=) så det blir en fika dag imorrn... trevligt!=)

Efter att jag slutat idag åkte jag bara hem och hämtade thomas,theo o rille.. så åkte vi ut till ekängen och titta till hur det går med bygget... vi kikade in i fönstren och en liten bit har dom allt kommit.. sen  va det bara hem och sätta på tv.. va ju hockey.. men alltså nu får väl LHC ta och rycka upp sig! fyy faan så kassa alltså! lagade mat medans thomas och rille titta på matchen.. idag bjöds det på gordon blue eller hur det svavas med klyftpotatis och antingen gräddsås eller pepparsås... jättegott! första gången jag gör den målltiden.. och det kommer att bli fler gånger!=)

Nu ska jag ta och hoppa i säng så jag kommer upp till arbetet imorrn..=)

NATTI!

Ikano!

blev en sväng till ikano för mig och theo idag..=) alltid kuuul! men som det alltid är så är det ju roligare och gå om man har massor med pengar.. men det hade vi inte idag, men det var mysigt ändå! bara lillen och jag! va inne på willys och handlade lite.. fyy faskien va dyrt det är med mat alltså.. handlade ett packet blöjor, några burkmat, våtservetter, en brödlimpa och lite grönsker! 400:-! det är inte klokt alltså! men mat måste man ju ha så det är ju bara att se glad ut...
Thomas slutar ju tidigt i dag... så vi ska åka och lämna theo och ozzy hos mamma o pappa och sen åka vidare till mio! hihi va roligt.. ska ta en sväng till EM med om vi hinner, och kanske nordik.. vi får se! måste ju hitta lite möbler=) och det är ju så kuuul att g och titta med... vet ju lite saker vi ska kolla lite extra på... och lite ska vi ju beställa från ett annat ställe med..=) Så nu är det bara att vänta på att thomas ska komma.. men det är ju två timmar kvar tills han slutar..

Skulle ha tagit en sväng förbi emelie och denny när vi endå var ute vid EM me det blir inte så idag... eftersom theo är hos mina föräldrar och vi vill ju ha med honom till dom.. så han kan träffa sin farbror,faster och lilla kusin=)... så vi får försöka komma en sväng i helgen istället... hoppas att det går det med=)

HEJ DÅ!


Soffan såld!

Nu är soffan såld! Dom ringde igår och ville komma o kolla på den.. och idag vid kvart i tio kom dom och köpte den! hehe... och pruta gjorde dom inte heller.. så vi fick det pris vi ville för soffan med... jättebra!
Så nu ser vardagsrummet väldigt tomt ut... vi har tagit ut theo´s 2-sits soffa hahaha och thomas har ställt ut två strandstolar som jag har fått på jobbet! hahahaha ser hur lustigt ut som helst! men så får det va!

Annars idag ska vi inte göra nått vad jag vet.. gå på en långpromenad blir det nog sen.. blev ingen imorse eftersom jag hade ett ärende att uträtta vid tjogo över åtta.. så då orkade jag iinte gå innan...
nu i helgen jobbar jag både lördag och söndag.. ska bli roligt=).. och imorrn eftermiddag eller i helgen ska vi åka och titta på möbler... jipppi va kuuuul!

Hej så länge!


HAHA vårat fina vardagsrum!


Nu kan vi inte ha så många på besök direkt..=)


Och mitt lilla underverk!=)

JAAAAAAA!!!

Jag är såååå glad!!! att ett brav på posten kan göra en mig såååå lycklig!!! hihihihihihihihiihi!
Jag och thomas har haft det lite jobbigt ett tag nu men nu ser vi ljusare tider!!!!
Äntligen!

Bye Puss hej!   =)

Mysigt!

Nu har vi nyss ätit middag HELA familjen.. sååå mysigt.. spätta och potatis blev det.. inget märkvärdigt men det var bara så mysigt att kunna äta ihop och bara umgås... blir ju inte så mycket av det eftersom thomas jobbar som han gör.. så man får ta vara på tiden..=)
Theo är väldigt grinig imellan åt... hjälper ingenting och det märks på honom att han har ont i munnen... stackars lille plutt!
Nu ligger thomas i ett skönt bad och theo sitter i sin gåstol utanför och tittar på honom..=) så ikväll blir det bara att titta på tv och njuta av våran lilla familj!

Hej så länge!

Gullunge!

ett finger här och ett där!

Igår blev det hockey kväll här hemma med rille och cissi.. mycket trevligt... och lite tacos på det.. haha! det smakade bra iallafall.. fast det var ju ingen vidare match alltså! nu får dom ju ta och rycka upp sig lite...
Under dagen igår va theo ganska grinig.. vet inte om det är tänder på G.. men det bara rinner ur munnen på honom...=( Min lilla bebis, och han är ju inte så liten längre! men han somnade vid halv tio tror jag nog klockan va... och vaknade imorse vis tio över sju och va jättepigg... jag vaknade av att jag hade ett finger i ögat och sedan i näsan och att håret höll på att bli bortslitet=) hihi.. för jag hade ju hämtat in theo till våran säng på natten för han hade vaknat och vill inte ha nappen.. och så fort jag la honom i våran säng så somna han... typsikt eller..!

Så nu på morgonen har jag vart på promenaden.. och sen ändrat theo´s dagisplats! hoopas bara han får nån plats nu i ekängen!
Vet inte riktigt hur det blir med våran nya möbler som vi beställt.. blev lite strul.. men om inte det går vägen får vi hitta nått annat fint!  men jag va ju så nöjd med sakerna, men det är inget att göra åt!
Nu ska snart thomas åka o jobba.. och theo ligger och sover... jag får väl plocka in tvätten och plocka in i diskmaskinen.. usch vilken rolig dag!

BYE BYE

asförbannad!

Åhh blir så jävla förbannad! vårat trådlösa bredband funkar ju inte... satt i telefon med bredbandsbolaget igår kväll i två och en halv timma!! och dom bara kopplar vidare och man får förklara om allt igen för den nya personen.. paratde med fem olika personer igår!! jobbigt! tillsist kopplade dom mig till nån jag skulle fått prata med men då bröts samtalet! och då va kl 21.40 och dom stänger liksom 22.. så då gav jag faan i det.. ringde upp dom nu på morgonen.. och fick dra samma visa igen.. men dom säger att det inte finns nått att göra att det är omgivningen som stör vårat trådlösa... och så sa att att eftersom det funkar med kabel så ska jag dra en kabel från nedervåningen upp hit! idiot.. han menar då att jag ska ha en lång kabel liggades över HELA lägenheten... glöm det!  och jag kan ju inte säga upp det heller för jag har bindningstid till augusti... och dom gick inte med på att ta bort den för att dom kan ju leverera bredband, bara att det trådlösa inte funkar, och då är det tydligen inte deras promblem! snacka om att man blir förbannat! inte ens nån rabatt på månadskostnaden fick jag... idioter! om det inte funkar sen igen så blir det väl att ringa igen, men det värsta av allt är ju att jag blir så arg! orkar inte va så arg hela tiden på en sån här sak!!! ÅHHHHH!

Nu ska jag laga köttbullar, blev ju inga igår!

Nått kul iallafal.. har gått ner 5,7kg på 5 veckor! ska börja min 6:e vecka idag! hihi!

Jättemysig dag!

har sovit ganska dåligt inatt.. har ju haft en liten söt prinsessa som har sovit mellan oss.. och hon har ju inte legat still.. hehe=) hon ligger verkligen tvärs över sängen.. thomas har ju haft tur som har haft hennes huvud imot sig och jag fick benen, fick en och en annan spark ibland.. men det gör ingenting! det har varit jättekul och mysigt att ha henne hos oss=) Båda barnen vaknade ungefär samtidigt.. runt åtta hugget... som va så sööta mot varandra imorse... theo låg vaken och sen vaknade leia och kröp upp mot honom och klappade honom på kinden=).. sen låg dom och flina mot varandra.... dom är ju för underbara! Vi gick upp och käkade lite frulle... sen kom pernilla och jimmy förbi och lånade våran andra bilbarnstol.. och vi skulle ju precis gå ut och gå en sväng så det passade ju bra för vi hade ju stolen i garaget.. så vi klädde på barnen och satte dom i varsin vagn och gick en promenad sen... gick hem till mamma som va själv hemma just då, timmy och pappa hade åkt till stockholm.. så va därhemma fram till typ två... vi fick både mat och efterrätt... potatis och köttfärslimpa... Leia åt både sparris, ärtor och morötter.. hon tyckte maten va jättegod! och theo med för den delen.. men han kan ju äta hur mycket som helst och när som helst typ.. haha!  till efterrätt fick vi äpple i ugn med vaniljsås.. mumma!=)... sen va vi i lekparken med en sväng! jättekul... theo tyckte verkligen om att gunga=).. men leia va inte så förtjust i det.. hon ville hellre klättra i huset=)...

Nu iallafall är thomas iväg och lämnar av lilla sessan! Och hon är jättevälkommen att sova här fler gånger!!=)


Hahha va kuul det är!


åker rutschkana!


Jättefin bild tycker jag!=)




Plutten..=)


Testar gunghästen.. och den va ju jätteskoj=)


Theo testar med men det var inte lika kul..=(


hehe..


Thomas och Leia..


inte så kul att åka här heller..



i huset igen..


tråkiga solen rätt i ögonen..


Sent inlägg igen..

jaa guud va klockan har gått fort... vi är ju barnvakt åt leia.. och hon sover hos oss i natt=)... så nu får vi prova på det på riktigt nästan att va två barnsföräldrar.. än så länge har det gått jättebra... dom små ligger och sover nu..=) och såklart skulle båda sova på mig... söta dom är!! det roliga är att om en utav dom börjar gråta så sympati gråter den andra=) hehe... och theo vill så mycket... allt leia gör vill han göra likadant, men han kan ju liksom inte springa efter henne.. så som vanligt har jag fått gått och hållt honom i händerna så han har fått gått omkring... stackars min lilla rygg.. hehe!
Nu får vi se hur länge dom sover imorrn då.. vi har ställt in theos spjälsäng i vårat sovrum.. tänkte det om han vaknar inatt så behöver jag inte springa upp till honom, för då kanske leia vaknar eftersom hon sover i våran säng.. men sen vill ju säkert theo komma över till oss på morgonen.. så då blir det allihop i sängen och ozzy med såklart=).. mysigt..

Imorrn blir det att ta en promenad som vanligt.. sen ska jag göra köttbullar och potatismos till lunch! det blir nog smaskigt...=)

Nää nu ska vi me gå in och sova tror jag!
Go natt!


Ska leka med samma saker=)


Sååå här roligt är det att gåå!!


Chokladprinsessan=)


Kryp nån gång då.... är ju på gång nästan..


Gå och gå hela tiden...=)


Glada klubben...


Pyjamastrollen..=)


Nu har alla barn somnat..=)


på mattan..

Sitter här på mattan på golvet och leker med både theo och ozzy.. ozzy kommer hela tiden med leksaker jag ska kasta iväg... och theo är överallt och ingenstans=) Skönt att jag äntligen fått theo att sitta ner, måste hela tiden gå med honom.. han tycker det är superkul.. och så fort jag sätter honom ner börjar han gråta massor.. provade att sätta honom i gå stolen med det gick inte heller.. han vill ju gå själv och då måste jag ju hålla i hans händer och då får man ju ganska ont i ryggen.. men vad gör man inte för honom liksom??! han tycker ju det är så kuuul att gå!!

sovit dåligt!

sovit jättedåligt inatt, inte för att theo eller thomas har väckt mig utan jag har legat och tänkt så mycket... känns inte som vårat sovrum i huset kommer att bli bra.. både jag och thomas kände lite igår kväll att det var ganske lite fel val på tapeterna där inne.. och såklart har jag legat och tänkt på det hela natten... så när jag vaknade och vi hade varit ute och gått ringde jag till ann.louise på stangastaden och frågade om dom hade börjat måla, men jag fick numret direkt till målaren för hon visste inte.. och när jag ringde till honom så hade dom gjort alla tapeter och målat allt igår!! åhhhh!! fast han sa det att det blev jättefint och han tycker inte vi ska vara oroliga över att vi har valt fel, för att det var jättefint! hoppas bara att det är det nu me då! känns som jag ville ha en annan färg, har ju legat och tänkt ut hur det skulle se ut inatt.. men vi får ju ta det som det är nu...

Annars idag har vi varit nere i verkstaden en sväng.. mamma kommer snart med bänken som vi ska ha som tvbänk sålänge.. för den vi har som tv-bänk nu ska vi ha som soffbord nu..

Dom ringde från schenker imorse och fråga om thomas kunde jobba ikväll o det ska han göra..=(
Tråkigt att han måste jobba när han slutar 16 annars.. men men..

Soffbord borta!

Nu har vi inget soffbord kvar.. hihi.. han va nyss här och köpte det=)... och han pruta inget han heller... kuuul!=)
Så nu sitter theo på mattan och leker med sina leksaker här i vardagsrummet.. guu va tomt det ser ut=)
nu är det hockey på tv med... Brynäs-LHC.. just nu står det 0-0 efter 11 min spelade...
Thomas kommer komma hem sm ett skott idag efter jobbet eftresom det är hockey..=)

BYE BYE  :)

Nu så..!

nu har hon varit och hämtat skänken=).. men det bästa av allt hon pruta inget! oså vi fick det pris vi hade lagt ut den för.. hihi det var ju jättebra!
nu har jag precis burit ner soffordet.. tungt som f
F va det med!! men jag lyckades! hoppas det med blir sålt nu då!

Hej svejs så länge!

sovmorgon...

fick sova ända till 9 imorse...  vaknade av thomas alarm... kändes nästan som man hade försovit sig.. brukar ju alltid gå ut och gå innan thomas går upp.. och theo sov oxå så länge..=) så idag känner jag mig juättetrött, är väl bara för att man har fått sova=) Innan thomas åkte till jobbet så bar vi ner skänken till hallen där nere.. fyyy fasiken säger jag bara.. så jäkla tung!! ojj ojj!!  Sen ska jag göra iordning soffbordet och bära ner det...=) hoppas jag får det sålt nu bara=) men det tror jag faktiskt... kommer att se ganska tomt ut här när allt är borta=).. men ska ju få låna lite möbler av pappa så det kommer nog att bli bra iallafall... lite tråkigt är bara att det kommer se så rörigt ut när theo fyller 1 år.. men man får ju ta det för vad det är liksom..

Här kommer lite bilder på det vi har beställt=)

Soffan hittade jag ingen bild på tyvärr, men det är en 3 sits soffa med divan i grått..=)


Köksbordet=)


Lampan ska vi ha över matsalsbordet=)


Den här fast i svart till hallen=)

                                                                                
                                                                                    ↓ Den här fast oxå i svart till hallen

BLIR VÄL BRA VA??!!=)

Sålt!

jaa nu är det en tjej som ska köpa skänken imorrn.. skulle komma runt halv 2 hugget=).... kuuul! och så är det en kille som kommer vid sju och ska kolla på soffbordet=)... roligt att få det sålt... måste ju ha penagrna till dom nya möblerna vi beställt... hihi=)
Så nu ska vi ta och plocka ut allt i skänken och putsa den lite..=)


Busarna..!


Dra ozzy lite i örat..=)


Detta soffbord har vi beställt..


Den här tv-bänken


Detta matsalsbord...

Har beställt en soffa,en lampa,köksbord och stolar,hallbyrå och spegel med..
kommer kanske bilder senare nån dag=)

BYE

Öppna förskolan..

kom hem här för ett tag sen från öppna förskolan.. va jättekul idag, dom hade ett alla hjärtans dag tema.. Så theo och tuwa fick ett glas hjärta var, theo fick ett grönt och tuwa ett orange..=).. dom hade en gung, typ en gunghäst, theo provad att gunga på den och tyckte det var jättekul.. vill knappt gå av den!! hihi..
Och när vi satt inne i kyrkan så hörde jag att min mobil ringde utanför... fyfasiken va retligt, men jag lät det ringa o låtsades att det inte var min hahhaa.... DEt var inget nummer jag kände igen så jag ringde upp.. och då var det några som vill ekomma o kolla på våra möbler=)... dom sa att dom skulle komma på eftermiddagen, så jag sa att dom fick däga en tid och då ville dom komma mellan ett och halv två.. är det eftermiddagen eller? hehe jag tycker att eftremiddagen är typ tre eller nått.. men dom va gamla så dom har väl varit vakna sen fem eller nått hahaha! dom va här o kollade nyss iallafall.. skänken va inte som dom hade tänkt siog och köksbordet va för brett, dom tyckte det var lite synd eftersom det var så fint sa dom.. och soffgruppen va för stor för dom..=) inget att gör åt.. kollade min mail och då är det tre stycken som har mailat ang möblerna.. hihi... va roligt det är här=)

nu ska jag snart ge theo lite mellis...
Åhh när jag skulle byta blöja på theo imorse så såg jag att jag hade köpt fel blöjor! hade köpt up and go blöjor.. men det gör ju inte så mycket..

BYE


 


Möbler till salu..

Här kommer möblerna som vi ska sälja..=)


Skinnsoffa + soffbord i ek..


Skänk i ek..


Köksbord + fyra stolar..


Med iläggsskiva...

Svart skinnsits..


Vitrinskåp i ek..


Hallbyrå i antikbets..


Hallbyrån med ett "lönnfack"

OM DET FINNS NÅGOT SOM ÄR INTRESSANT, RING MIG ELLER SKICKA ETT MAIL...
                                                                              [email protected]

handla mat.. ush!

Startade dagen med promenad som vanligt... fick gå själv idag.. ozzy är hos mamma o pappa och theo sov... hörde att han började vakna till när jag gick ut, men thomas va ju halvvaken så han fick ta honom.. klockan va ju iallafall 8..
Åkte och plockade upp mamma och vi åkte o handla... jättetråkigt att handla mat men man måste ju=(...
Stångåstaden ringde imorse och sa att den färgen vi ska ha i theos lekrum inte fanns!! så jag fick numret till målaren, så jag kollade upp färgnumret och ringde till honom... det var en siffra som han hade fått fel... vilken tur att dom hörde av sig iallafall.. och det roliga är ju att dom har börjat med huset!! hihi är så nyfiken, vill ju nästan åka ut och kolla=)

Thomas slutade tidigt idag... skönt för än gång skull.. förra veckan jobbade han till 20 varje dag, förutom när vi va på begravning... vill ju ha honom hemma lite med ju..=( men så är det ju nån måste ju dra in pengarna.. och snart ska ju jag jobba och thomas va hemma med våran lilla fis=)
Kommer lite bilder på vad vi har införskaffat idag till lillplutten..=)

Ska ju ta och sälja lite saker vi har här hemma.. får ju inte plats med allt när vi flyttar.. lägger in lite bilder på dom sakerna senare, nån kanske är intresserad ;) hihi ;)


T-shirt och byxor.. ska han nog ha på sig på öppna förskolan imorrn..=)


Har ju letat överallt efter en fuskpolo och hitta en idag! och nya vantar=)


och nya skor=).. jättesvårt att hitta skor till theo, han är så högvristad.. och jag me för den delen=(




Äntligen..=)

Nu har jag min saknade dator hemma... fick ett mess idag om att datorn va klar.. skööönt=)... det är verkligen tomt utan datorn här uppe...
idag startade jag dagen med en morgonpromenad som vanligt..=).. har ju varit lite dålig i helgen på att promenera för att jag har jobbat.. men det är ju ingen ursäkt egentligen.. men iallafall blev det en promenix på 40 min... duktig=)... sen på förmiddagen efter 10 så fick jag ett sms från sofia... undrade om vi skulle gå en promenad och sen att barna kunde leka lite.. och såklart gick ju det jättebra..=) hade ju inget planerat idag.. så vi tog en sväng först i tallboda och sen fortsatte ut mot ö&b... totalt typ 2 timmar... duktiga vi är=)... det är mycket roligare att gå ut och gå när man har nån att prata med.=) så nu ska vi och bebisarna ta en sväng varje måndag.. jättetrevligt=)...Efter våran långpromenad gick vi hem här så våra små barn kunde äta lite mellis=).. det var så kul för att när vi va ute somnade dom samtidigt och vaknade samtidigt.. och när vi va här hemma och dom hade ätit så satt dom båda och bajsa samtidigt... hehehe=) men den stanken va inte o leka med...=) Men en jättetrevlig dag har jag haft idag iallafall!!=)


En promenad bild..


Mellis tajm..=) vilken min theo gör då! haha



Gullungar=)


Fondtapeten vi ska ha i vårat sovrum..


Tapeten till hallen på nedervåningen..


Sitter själv..=)


HAHAHAHA


Välling hos pappa..=)

Hann inte...!

Jag skulle han gjort ett inlägg igår men jag hann helt enkelt inte... Så det får bli nu istället... Igår då jobbade jag ju till 14... hnadlade lite innan jag åkte hem så jag va väl hemma til 15... tror jag nog det va...va jättetrött, theo hade ju inte velat sova som han brukar den natten..=( jag tror totalt att jag sov 2½ timma eller nått sånt...=(.. men iallafall theo o jag gick o la oss och sov middag=) kl 16 och jag vaknade vid 17.... kl 18 skulle vi ju va hemma hos mamma o pappa för att lämna theo och ozzy... och såklart blev jag ju stressad som vanligt.. så det var bara att packa theos väska och väcka till honom och klä på sig... men vi va hos mamma o pappa vid sex iallafall=)... stannade där ett litet tag så theo kunde äta oxh så.. och sen sa vi hejdå till lillfisen=(... vi åkte sen på party till emelie och denny! Sååå trevligt! men det hade gått jättebra för dom att ha honom inattt! han har varit jätteduktig... va ju lite oroliga för att han skulle få nått sånt skrikanfall som inte går över.. men som sagt det gick jättebra.. han hade somnat vid 22 och sen vaknat 9 imorse=) duktig kille!!=)... jag och thomas sov jättelänge imorse.. vaknade vid 10.20!! så länge har jag nog inte sovit på ja vet inte hur länge! så vi klädde på oss och gick ut och gick en sväng och på tillbaka vägen gick vi hem och hämtade våran lilla prins!! åhhh så mysigt det var att träffa honom igen!!=) det var ju hur tomt som helst att gå och lägga sig utan att theo va hemma... det här va ju bara andra gången vi lämna bort honom för natten... första gången va han ju bara 4 månader...

Annars idag har vi inte gjort så mycket.. vi har tagit fram räkor och vitlöksås som vi ska mysa på ikväll!

Och föresten! TACK emelie o Denny för en jättetrevlig fest!

konstig natt..

Guu så dåligt theo sov inatt, inte det att han skrek och gnällde utan.. han somnade inte först igår kväll, så när vi gick o la oss va han fortfaranade vaken så det blev ju att han fick ligga hos oss och sova.. där låg han o vände och vred på sig.. tillsist somnade han, men då låg han tvärs över sängen så jag och thomas låg på varsin kankt typ hela natten.. haha men vad gör man inte för honom likosm... ont i hela kroppen när man vakna..=)....
Thomas körde oss till mamma imorse innan han börja jobbet.. mamma skulle ha theo några timmar för jag åkte till jobbet och "träna" haha lite i charken... är ju inte så haj på dom olika köttsorterna.. men nu har jag nog fått lite mer kött på benen.. haha rolig jag va nu då..=)... Efter att jag hämtat theo o ozzy och vi kom hem tog det inte lång stund innan vi slockna på soffan allihop..  sov nog i två timmar.. jätteskönt=)...
Imorrn ska jag jobba med i charken..8-14... går ganska fort en sån dag... sen ska vi på inflyttningsfest hos emelie o denny.. ska bli riktigt skoj... först hade vi ingen barnvakt, men sen va mamma så snäll och kunde ställa upp att ta hand om honom...=) TACK! men theo kan ju va lite grinig på kvällen, så vi har lovat att om han är typ jätteledsen och att det inte går att trösta honom så åker vi hem... för i det läget när han är sån så är det bara mig han kan va hos=).. Men vi får hoppas att det går bra... kommer att va såååå tomt utan honom.. det här är ju bara andra gången vi lämnar bort honom över natten.. men det är ju nyttigt både för honom och oss... men som sagt väldigt tomy kommer det att bli...=)

Theo kryper nästan nu!!=).. eller kryper o kryper... han ligger på magen och hasar sig fram med händerna och skjuter på med bene.. så det dröjer nog inte länge nu innan han kryper ordentligt... han tar sig ju framåt nu iallafall och inte bara bakåt..=)


Så roligt att kunna röra sig framåt och bakåt själv.=)


Är på Ozzy´s leksaker hela tiden...


Dragkamp..=)


Ozzy är så söt, för han kommer och lägger sakerna i Theos knä så theo kan slänga iväg
dom eller ha dragkamp med honom...=)


Dom här två färgerna blir i Theo´s sovrum..


Den här plus vit i lekrummet...


Den här i hallen däruppe...GULD=)
Färgen på bilden är inte riktigt som den är i verkligheten..


Kaklet till köket!=)

Kommer mer bilder nån annan dag, orkar inte lägga in mer nu...=)

Hej!

Begravning...

sitter här och väntar på att vi ska åka snart... begravningen är ju vid 15 så vi tänkte vi skulle åka här om en halvtimma... usch! Kommer att va en tråkig dag idag=(... helt nere... men så är det ju... Mamma kom hit för ett tag sen, hon ska passa theo medans vi är iväg.. och så ska vi äta lite mat när vi kommer hem sen igen..
Ska gå upp och göra mig klar nu...

En rolig sak är att THEO blir 9 MÅNADER idag!=) Grattis älskling!

Orange!

fyyy fasiken alltså... skulle lägga i en toning i håret tänkte jag... vill ju ha lite ljusare nu igen... men usch så jag ser ut.. är ju knall orange! Ska jag gå och se ut såhär i håret imorrn när det är begravning.. men jag har ju typ inget val.. kan ju inte färga håret så mycket.. det bara ramlar av mig typ.. tror jag måste gå till en frisör och fixa till det.. men det är ju så jäkla dyrt.. men men ..

Efter att vi va i huset imorse så har vi inte gjort många knop här hemma.. min lilla plutt o jag... och ozzy me såklart=)... Theo va ganska grinig nu under kvällen och jag provade typ allt! men när jag ställde honom på golvet och höll i hans armar så han kunde gå då blev han knäpp tyst... han ville alltså bara ut och gå lite.. så jag gick runt och runt här i lägenheten... han har blivit jätteduktig på att gå! =).. men inget krypande och ingen tand än..=( hmm..

Tog lite bilder idag när theo o ozzy höll på att busa som bäst men dom kommer imorrn=)

BYE BYE

Tjooohooo!

Nu är allt fixat till huset, med kakel,klinker,taper mm... Va och fixade ordning allt imorse vid halv 9.. trodde vi skulle bli klara till 10 men det drog ut lite på tiden, så det blev ingen öppna förskola idag tyvärr.. lite synd faktiskt=(... men iallafall nu är alla val klara.. känns jättebra! vi satt här hela kvällen jag o thomas och bestämde tapeter och klinker o kakel.. så nu hoppas jag det blir toppen.. vi har ju även beställt att vi ska få svart o brunt kakel i köket istället för det vanliga tråkiga vita! då fick vi betala mellan skillnaden för det här mot va stångåstaden har betalt.. men det blir inte så mycket=).. och så ska vi ha golvvärme på toaletten på nedervåningen!! hihi lyx!!!=) Tror verkligen att det här kommer att bli jättebra!... men det var inte lätt att välja allt vill jag lova... valde gult på huset=) och svart dörr och så är det grått vid ingången... supernajs=) 
Det vart inget inlägg igår för vi hade fullt upp med att bestämma oss!!=)

LITE HÖGER!! till förra inlägget=)

LITE SNETT NER TILL HÖGER ÄR DET!!!!

Nu är det klart!!=)

Jaa då va det bestämmt då... vi flyttar den 1 juni!=) Pratade med hon på stångåstaden idag och det var flera som va intresserade av just det huset vi ska ha.. men vi hade ju reserverat det så det blev vårat=)... Nu har jag kommit fram till att det kommer att bli jättebra! hade lite problem igår med att komma fram till ett beslut, men vi pratade igenom det imorse och thomas vill jättegärna flytta dit och så.. så det kommer att bli jättebra! Det är ju som sagt ett hyrköp hus.. vi ska ta och hyra det nu ibörjan för att se hur allt blir och så.. och om vi trivs i framtiden så är väl idén att vi kommer att köpa det=).. Så imorrn ska vi till stångåstadens kontor och skriva kontrakt.. ska få med oss tapetkataloger hem så vi kan välja vad vi vill ha... vi får liksom välja allt!!! såååå himla kuuuul! Kakel,klinkers,skåpsluckor,tapeter,golv,färg på huset mm! jaaa allt! haha såå roligt! ska höra vad det kostar för oss om vi vill ha golvvärme i hallen och toaletterna, det fick man betala kontant om man ville ha det som tillval=).. Sen på onsdag ska vi till vårat hus och kolla=)... ska få gå in o se hur bygget ligger till och så ska vi kolla på dom olika färgerna och allt som vi kan välja imellan=) Vi har suttit och diskuterat lite om vad vi vill ha för färger, men det är ju hur svårt som helst att bestämma ju!
och så måste vi köpa nu soffa.. får inte plats med den vi har nu.. så det blir att kika runt lite på det med.. och ett matsalsbord.. det kommer att bli jättekul... vi har ju en hörntomt med så tomten är ganska stor, drygt 250kvm tror jag det va om jag minns rätt.. och så på sommaren kan vi ju gå ner och bada i roxen.. hehe=)

Det jobbigaste med allt är ju att behöva packa ner allt igen.. vi har ju inte bott här länge..typ 5 månader=) Vi har tilloch med 4 kartonger vi inte har packat upp än... haha!


Vilken stil min lilla kille har=)




Har försökt att lägga in en pil för att visa vilket som är vårat hus, men det vill inte fungera.. ska försöka förklara vilket nu då..

Det är det första ljusgula här nedanför, vet inte om ni fattar vilket iallafall..Hörntomten..
                                                           ↓ Rakt ner


Vet inte vad vi ska göra!!!!!!

Jahopp! va och tittade på radhusen i ekängen idag! såååå fina! hela dagen och fram till nu har jag velat flytta dit! men just nu vet jag inte... mycket som måste tänkas på.. varför ska vi flytta härifrån?? vad är det som är bättre där?? kommer vi att trivas?? har vi råd?? fetrsom vi behöver två bilar och det är två bensin kostnader.. ärligt talat vet jag inte just nu.. kändes jättebra som sagt förrut men... tvill vi bo i ekängen?? trivs ju så bra i tallboda, men vill ju ha något eget.. och är då dom husen bra?? kommer vi att ångra oss om vi väljer att ta det i ekängen?? Det är ju ett hyrköp hus så antingen kan vi ju köpa det om vi trovs annars får man väl flytta igen.. men det är ju jobbigt om man inte trivs och man har skolat in theo på dagis och allt! usch för dte här att behöva bestämma på så kort varsel.. dom ska ha svar imorrn! men det var ju sååå fint! men mindre än vad vi har idag.. och varför ska vi flytta till mindre?? men tomten va ju större och det är ju bättre! ja det är mycket att tänka på.. och vi får ju allt nytt och precis som vi vill ha det.. får välja allt!. har tänkt så mycket så jag börjar få huvudvärk nu!!

Ska upp och prata med thomas däruppe och höra vad han säger!



Theo i en pyjamas jag sytt när jag gick i skolan nån gång=)


RSS 2.0