En bra film..

Har precis sett en jättebra film... I Taket Lyser Stjärnorna... Fyy tusan va jag tjöt!!  men bra va den..=)

Här kommer ett filmklipp på theo när thomas han och ozzy busar... theo skrattar så han ramlar hahaha... jag skrattar så fort jag tittar på den här videon... hihi!

hoppas bara det funkar.. lite dålig kvalité men ni hör nog=)

TYPISKT det funkade inte att lägga in den, men thomas ska hjälpa mej och göra om den i nått annat format typ... så jag lovar att den kommer upp för den är jättekul! hihi

Godnatt och sov så gott!


svårt att sova i värmen?

Vet inte om det är vädret eller vad det är.. men theo har väldigt svårt för att somna på kvällarna... tror faktiskt det är vädret.. igår somnade han runt19 och vaknade vid 20.30.. och va vaken ett tag sen somnade han till och från tlls vi gick och la oss... så kl 00.30 så sov han ordentligt! han ligger och vänder och vrider sig hela tiden... tror nog att det är väldigt varmt för honom.. man vet ju själv hur jobbigt det är att ligga och sova när det är varmt och kladdigt!

theo vaknade inte förräns vid 9 imorse... inte undra på det när han sov som han gjorde inatt... pilla i honom lite frukost.. sen tog vi en sväng till priso och Ö&B... så vi har varit hemma ett tag nu... theo slocknade typ direkt efter att han fått i sig lunch... och han sover fortfarande på soffan=) och jag själv sitter här med datorn i knät.. och nyss har jag läst Hänt Extra.. lite skvaller är aldrig fel ;)

ikväll kommer timmy hit... vi ska käka lite tacos tror jag det blir=)

see you later!



Vad är det här för konstig sak???=)


Precis sovit middag..


Gott gotti gott gott...

Lite blandat=)

Idag åker mamma och pappa på semester till tyskland=) ha det så jättetrevligt=)..
theo ligger för tillfället och sover på soffan.. här inne är det så grymt varmt alltså.. och inte tala om på baksidan.. det är vindstilla och solen ligger på... va ska man hitta på idag då? thomsa jobbar till 20 idag igen.. tråkigt som vanligt.. han va hos ortopeden imorse... dom ringde till honom i lördags och ville att han skulle komma in idag så dom kunde skriva papper och gå igenom foten igen.. hoppas att det blir klart snart med allt!

just det i lördags när vi satt här ute så kommer grannen på hörnet utspringandes... hon hade en orm på sina plattor på baksidan.. och hon va livrädd för ormar! så thomas gjorde en insatts och tog bort ormen åt henne..=) fyy så läskigt med ormar här...=(... så nu ska jag kolla hela tiden när jag går ut så det inte ligger en orm nånstans..

Farmor och farfar va här igår på fika.. vi fick en skotkärra och en spade av dom... jättebra!! super! så thomas montera ihop den igår! tack snälla farmor och farfar!!=)
 
Vi får kameran lagad med=)... va inne på canons hemsida och där stod det att just den modellen vi har så har det kommit fram att det har blivit nått fel när dom gjorde dom.. så att stömbytaren hoppar ur typ eller nått sånt.. så vi ska bara åka in med kameran så får vi den fixad=) ibland ska man ha tur hihi;)

Theo´s andra tand har pluppat upp nu också... eller den började visa sig i fredags=)..


I lördags när vi va nere vid roxen och badade=)


Hjälper pappa att montera lite..


Färdig monterad och en provtur va man ju tvugnen att ta=)


thomas=)


Så här skönt kan man sova på framsidan i skuggan=)


Kan ni tänka er vilken tur jag har som får vakna upp med den här lilla killen!
Så söt!! och nyvaken=)

Minigolf..

Sitter nu på framsidan i skuggan med en kall öl i handen.. haha eller jag har ingen öl men thomas=)  theo ligger i soffan här ute och sover... skönt för honom=)...
Vi har varit och spelat minigolf idag.... thomas vann och jag förlora=( theo ville också va med, han snodde bollarna för oss hela tiden=)
ozzy har börjat sköta sig jättebra hemma när vi lämnar honomog bara 10 minuter dit och det är ju inte alls farligt...   frågade grannara hur han hade varit nu när vi va borta.. och hon hade bara hört honom skälla till en gång, men då höll hon på på framsidan, så det var nog det han hörde... duktig kille..
igår hade vi våra kära gamla grannar här på middag=) mycket trevligt... när dom kom gick vi ner till badplatsen så barnen kunde bada lite... det tog bara 10 minuter ner till badet och det är ju inte alls farligt tycker jag... riktigt skönt att ha badet så nära när det är sånt här väder=)..

nu ska jag njuta mer av vädret=)

puss hej!

trevlig dag på stan..

Ännu en dag med underbart väder... man blir så glad i hela kroppen... vi har varit på stan idag med sofia och tuwa... jättetrevligt... det blev inte så mycket shopping, men det blev ett par gummistövlar till theo och ett par överdragsbyxor till dagis=) det var allt som handlades.. hihi....
theo hade inte sovit på hela tiden vi va på stan... så när vi satt i bilen påväg hem efter vi släppt av sofia och tuwa somnade han direkt=) och sov en dryg timma... och då passade jag på att vattna gräset och sola mej lite... men jag är fortfarande en blekfis... fattar inte jag får aldrig färg på benen... konstigt... så jag har fått lite färg på armar och överkroppen men benen är kritvita.. så det ser jättekonstigt ut..
idag lagade jag pastasallad till thomas kom hem från jobbet.. jättegott blev det.. och även thomas gillade det=) då blir jag glad..

nu är det dax att betala räkningarna=( blääää men så är det ju!

bye!

Äntligen bredband=)

så himla snabbt det går!!!! jippi! weiii här går det undan... vi har äntligen fått vårat breband och telefoni idag... thomas har precis kopplat in det så nu funkar allt! äntligen!!=)
Idag har vi varit och storhandlat på dagen... då blev man 2000:- fattigare! bläää..  och cissi kom och mötte oss på maxi... sen åkte vi till verkstaden och hämtade dynorna som mamma fixat till oss! tack så jättemycket=).. sen hem hit till oss.. så vi har suttit hela eftermiddagen/ kvällen ute... antingen på framsidan eller baksidan... det är såååå härligt med uteplats!!=) och även idag har vi fått två grannar... så imorrn flyttar två familjer in... när thomas kom hem nu på kvällen kom han med pizza=) cissi och jag har varit jättehungriga hela kvällen.. så en pizza sat fint=)... även rille kom ut en sväng ett tag=)..

imorrn ska vi hem till sofia och tuwa... hoppas det är lika fint väder imorrn så vi kan va ute=)

här kommer lite bilder=)


The kitchen..


baksidan.. inte så bra bild kommer en bättre senare...


så söööt i sin pyjamas=)


åhhhhh!

NU SKITER JAG I DET HÄR.. HADE SKRIVIT ETT HELT INLÄGG PLUS ATT JAG HADE LAGT IN BILDER..=( OCH SEN NÄR JAG SKULLE PUBLICERA DET SÅ BLEV DET" SIDAN KAN INTE VISAS"... JÄVLA SKIT MOBILT BREDBAND! SÅ NU KOMMER DET INGA BILDER FÖRRÄN VI HAR FÅTT DET VANLIGA BREDBANDET, SOM SKA KOMMA IMORRN ELLER PÅ FREDAG!

sover middag..

Sitter här och väntar på att min lilla fis ska vakna.. har sovit en dryg timma nu.. när han vaknat sen ska han få lite lunch och sen åker vi ner till verkstaden en sväng... vi kan inte utnyttja baksidan idag så värst mycket... dom håller på att vattna och måla boden.. tråkigt men fint blir det ;) man hör alla som är utanför och jobbar hela tiden haha.."faan""jävlar""helvetseskit" mm... haha.. ska förbereda maten nu.. ses sen!

Sommarbilder som gör en glad;)


Har ändrat lite på bilderna, vet ju aldrig va det finns för perversa äckel därute.. och ingen ska få äckla sig på min älskling iallafall!

Sopar för fulla muggar=)


Badar!!

Imorrn kommer bilder på hur vi har det här hemma=) om det är nån som är intresserad;)
Men kanske inte alla på en gång för det tar typ 5 minuter att ladda upp en bild hahha..
ringde förresten till dom vi ska få bredband och telefonin ifrån... skulle ju ha fått det igår... men dom sa attt det kommer i slutet av veckan! alltid strul.. typsikt.. Och världens mest otrevliga människa i telefonen!! aldrig mer ska jag prata med den människan.. hon typ la på luren i örat på mej.. typ iallafall tror jag, men det bröts nog;)



Underbart med baksida...

Vilken härlig underbar dag!! vi har bara varit ute på baksidan hela dagen och njutigt... härligt! och nått som är ännu bättre är att vi har fått gräs!! jippi!! nu luktar det även gräs och det ser betydligt fräschare ut utanför=) glaaaad!
theo har badat massor idag... han älskar det verkligen... vill aldrig gå upp... men han kan ju inte bada hela tiden ju... blir ju lite kall imellanåt... så om man skulle åka utomlands med honom nån gång i framtiden så vet jag vart han kommer spendera sina dagar=) i vattnet! men det kommer säkert gå jättebra då för han gillar solen han me... fast skugan är ju bäst för honom... men jag kan ju inte tvinga han att sitta där om han inte vill.. så dagen idag har varit sol,bad,solkräm,bad,sol hehehe... jag har fått lite färg på mina axlar..
på eftermiddagen åkte vi hem till mamma en sväng... dom skulle vattna här på gräset så då kunde vi ju inte sitta på baksidan, så vi tog en sväng ut dit... och även där har theo badat och busat=) vi fick även lite mat me=)
ozzy har tyckt att det har varit lite väl varmt idag... störta delen när vi var på baksidan så låg han inne... det blir för jobbigt för honom, fast om han skulle ligga i skuggan..

thomas sitter ust nu och fixar med min telefon så jag kan lägga in lite bilder på mitt lilla hjärta!
men det verkar som att det kommer att ta ett tag så jag lägger in den senare!

bye!

Solig underbardag!!

Så där jag.. nu sitter jag här med detta tröga mobila bredband... trodde ju att vårat andra bredband skulle komma idag men det låg inget i lådan idag=( tråkigt... hoppas hoppas det kommer imorrn nu! och inget gräs än idag heller... ringde och pratade med dom imorse och då sa hon att ett nytt lass med gräs kommer på tisdag så vi har nog gräset på torsdag... nu hoppas jag verkligen att det blir så.. annars blir jag inte glad!  och inget avdrag på hyran blir det får en "sån" sak sa hon.. hmm..! snart skiter jag i det här!

idag har ju även varit min första föräldraledighetsdag igen!=).. underbart väder såklart! det är så det ska va när man är ledig... theo är så himla rolig att ha hemma nu alltså... han är överallt.. och piller på allt han ser.. och nu förstår man vad han menar med saker och ting.. jättekul!!!=)så idag va vi först en sväng ner till verkstaden och hälsade på.. sen blev det hem och laga mat till lillen och sen sovtajm för honom.. 1 timma sov han... vi tog en långpromenad med ozzy.. och när vi kom tillbaka tog jag fram hans pool så han fick bada lite... åhh om han tykte det var skoj? jag har nog inte sett nån gladare kille.. så han har gått runt här naken=)... synd bara att det inte finns nått gräs för han får ju ha poolen på plattorna och så vill han ju gärna gå ut i jorden när han är blöt.. så det är ju inte så bra..! sen har vi bara busta hela dagen..=) åhh vad jag älskar att va hemma med honom!!

Jag har nog glömt att näna att hans första tand ploppa upp här för några dagar sen=) hihi så nu har han ett litet risgryn i munnen..
och nu kan man nog säga att theo går.. han kryper inte alls mycket längre.. bara går och går=) han är så stor min lilla kille! åhhh!

som sagt har vi ju ingen kamera!! blääää! ska hitta nått annat sätt att lägga in bilder.. vet ju inte hur man lägger in dom från mobilen juh.. men thomas får väl visa mig... han kom hem här för en stund sen... jobbat sin första dag sen 7 veckor tillbaka... hade gått jättebra!

bye bye

home sweet home...

Nu sitter jag i sängen här hemma med datorn framför mig.. vi åkte hem idag istället för imorgon... det är inget kul att sitta där nere när det är sol och regn om vartannat.. tråkigt... men när solen är framme är det riktigt varmt..
Och det är en väldans avkoppling att komma ner dit... är verkligen behövligt! skönt!=)

Som jag skrev i förra inlägget om att rille skulle åka hem.. men så blev det inte, han stanna kvar över natten.. trevligt va ju det=)... så på eftermiddagen idag va det tipspromenad som vi va med på.. theo gick promenaden för barn=).. men tyvärr vann ingen av oss=(... sen efter det tog thomas,jag och Theo en sväng hem till sollan som bor i gamleby.. rille åkte hem då.. hos sollan blev det fika=) theo gillar sollans bullar hur myvket som helst! ( o ja med för den delen..=)..) vi kände det sen att det va så tråkigt med regnet, så vi åkte tillbaka till husvagnen och städade iordning och packa in i bilen.. så nu är vi hemma som sagt... har även haft kusin Leia med familj på besök=)... alltid himlans trevligt.. vi träffas inte lika ofta som förrut nu längre.. men det är ju så när alla jobba tyvärr=(.. får ta igen det på semestern=)

imorrn blir det en städ och tvätt dag här hemma.. är VERKLIGEN behövligt.. och så ska vi leta reda på kvittot på kameran, för det har totalpajjat..=(...

ses imorrn!


Midsommar..

Nu sitter vi här på självaste midsommarafton med varsin öl i handen.. har sövt theo för ca en halvtimma sen och nu tog jag min första öl.. och det blir nog den sista med... va inte så gott, så då kan det lika gärna va!=)
har varit och dansat runt midsommar stången, det var bara jag och theo som va med och dansade.. ingen annan ville.. fegisar! thomas tog lite kort på oss medans vi snurra runt.. men såklart när jag skulle titta på korten gick inte kameran att starta!! det är så typsikt.. så det blir inga mer bilder här nereifrån medans vi är här... thomas ska kolla på kameran när vi kommer hem..
Men fint väder fick vi iallafall.. det spöregnade typ i 5 minuter innan vi skulle gå.. men när vi väl kom dit så va det riktigt varmt och sol=)
annars har vi haft det jättetrevligt! ätit gott och bara haft det allmänt trevligt!=)
Rille ska inte sova kvar här utan han ska åka hem igen..

ska va social nu! see ya!




det bjöds på fika vid midsommarfirandet! gissa nån som tyckte  om det?=)


Lina och Theo=)



Ser ni oss? hihi


Hela sällskapet=)


och en liten bils på våran fis när han sover middag! har typ bara sovit en
halvtimma under hela dagen! det är så kuuul här nere... hehe

Husvagnen..

oj oj så fort datorn går här nere... det är bättre täckning här än vad vi har hemma hahaha... så uffigt!
Vi åkte ner hit igår kväll efter jag slutat.. va här nere vid 21 typ... theo va vaken hela vägen i bilen=)... men han va väldigt trött när vi kom ner... han ville ju kolla läget lite, men sen somnade han typ på en gång!=)... vi har ganska okej väder här idag iallafall.. trodde nästan det skulle regna men peppar peppar så gör det inte det än iallafall.. vi sov väldigt länge imorse.. man sover ganska skönt i husvagnen men sängen är stehård! så det är ju inte lika skönt... men vi vaknade kavrt i nio av att pappa ringde! skönt att sova lite, men det känns fortfaranade som man är trött hahaha..

igår när jag kom hem, tror ni att det va nått gräs på tomten? hehe nee inte!! och hon hade verkligen sagt att allt skulle va klart till midsommar, så jag tänker ringa på måndag och höra hur det kommer att bli..

nu ska vi se om det går att ladda upp nån bild me då=)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!!!!


ska hålla ozzy hela tiden!





Lite bilder blev det iallafall! kommer nog mer sen!


Solen skiner..!

Imorrn är det sista jobbardagen för mig på länge hihi... eller ja tills den 2:e september iallafall... då börjar allvaret på riktigt.. hmm=(... vet inte riktigt vad jag tycker om att börja arbeta på riktigt... fast det är ju så det ska va så det är ju bara att hänga med i svängarna... men det bästa med att börja jobba igen är ju att man får ut en någolunda bra lön, istället för den här skit föräldrapenningen...


Annars idag var jag ju på jobbet... 8-12 blev det... hade massor av betällningar.. lite drygt 200 personer smörgåstårta.. inte dåligt=) men roligt...  och det kommer att bli ännu bättre, dom håller på att bygga om och bygga ut delidisken och fisken.. asbra!=)

sen va vi ju även hos fotografen och tog kort på thomas fot.. hehe.. så nu är det klart iallafall.. efter det tog vi en sväng ut till coop extra och handlade lite... jag hade ju bara varit där en gång innan och thomas hade aldrig varit där innan.. tycker inte att det är en så kul affär att gå i måste jag säga... lite rörigt.. men det är ju kanske för att jag själv jobbar i en sån fin affär=) hihi=)

idag har vi även kunnat vara ute på våran baksida.. men inget gräs idag tyvärr=(... hoppas det kommer imorrn för dom har börjat lägga ut det i husen bredvid... hoppas hoppas..! det är verkligen jättevarmt på baksidan... vi har ju sån tur att vi har kvällsol med... så nu får man bara hoppas på fint väder hela sommaren så man kan sitta på baksidan och bara njuta.. va även och pratade med några grannar förrut med.. trevligt... dom hade en dotter som va en månad yngre än theo=)...


Duschen kallar!


bye!


Äntligen färdigklippt!

Nu äntligen är ozzy färdigklippt!=) imorrn blir det bara några fin justeringar... skönt! jag skulle varit ledig imorrn men vi hade så mycket så jag ställde upp att jobba några timmar... snällt va?=)

Idag då, så har jag jobbat... kom hem vid 15... skulle jobbat till 16 men thomas skulle besiktiga bilen kvart i fyra så jag gick lite tidigare... blankt pappaer blev det dessutom! skitbra!=).. medans thomas va där så åkte theo.jag och ozzy till mamma en sväng... det va ju jättefint väder så vi satt på framsidan... theo fick leka med en skål med vatten i... och gissa om han tyckte det var sojj!! hahaha! han blev ju inte blöt eller så... näää då det gör inget.. han hade ju roligt... thomas kom dit efter besigningen.. vi fick lite mat=)... theo smutsa ner sig så mycket under måltiden så det blev ett bad hos mormor och morfar... och när vi skulle sätta på bubblorna så hade vi inte haft i tillräckligt med vatten så det bara SPRUTA vatten rakt ut och överallt!! hahaha va jag garva hahaha.!

Här hemma har vi inte gjort så mycket.. eller joo jag har ju klippt ozzy..=)... theo somnade vid 20.. och sover nu med..=) han är så duktig! och nu går han hela tiden... vet inte om det räknas att han går nu men snart gör det väl det=) och hans första tand ser man nu=) hihihi..!

Så imorrn på eftremiddagen ska thomas åka och ta kort på sitt ärr.. tycker det är jättekonstigt att man måste ta det hos fotograf... men det är väl så!

Bäst att göra sig ordning för kvällen!

Längtar tills på fredag när vi får bredband... vill ju lägga in bilder på min underbara son!!

hejsvejs!

ozzy halvklippt!

ojj va klockan är mycket.. halv ett! jag har suttit den dom senste två timmarna och klippt ozzy.. och han är verkligen inte klar än... haha typ halva han är klippt så han ser lite rolig ut... hela han består typ av tovor... fyy tusan alltså... han tycker det är så skönt att bli av med allt hår! tänkte först att vi skulle lämna in honom hos frissan, men det kostar liksom 700:- och det känns inte som vi har det just nu... han ska ju vaccineras dennna månad med..

Jobbat har jag gjort idag me... 8-12 bara=)... sen åkte vi ut till ikea/ikano... och även till jula och biltema... hittade en parasoll fot 30 kg för 179:- billigt va?! vi tycker det är världens kap=)... sen på eftermiddagen kom rille och cissi... så vi åkte och köpte en pizza=)... theo somnade runt 20 hugget och vi satte på en film.. "Yesman" va ganska okej faktiskt...och till det blev det popcorn och ostbågar... snacka om svullisar! hahaha!

Theo går hur mycket som helst nu!! det är så himla kul att se honom när han staplar sig fram!

jag bara längtar tills jag kan lägga in bilder igen... senast fredag ska vi få vårat bredband=) weiii! äntligen... och även hemtelefonen kommer då=)
Nu är det verkligen sängdax... jobbar imorrn me men börjar inte förrän 15=) hihi jätteskönt!

Godnatt!

Går och går!

Igår hade jag varken ork eller vilja att göra ett inlägg här.. hade massor att att gör på jobbet så jag va skapligt tött när jag kom hem.. thomas och theo hade varit ch hyrt 3 filmer... så vi såg en av dom... ingen vidare filma va det=(... Även idag har jag varit på jobbet hehehe... min vanliga tid jag har idag är inne i charken, men jag skulle va både i charken och inne i delin idag.. så det blev lite att göra hehe.. men det gick bra... jobbade över 1 timma... jag kanske ska klona mig;) haha! Annars idag har vi sett en till av dom tre filmerna.. whils child tror jag den hette... har så svårt att komma ihåg va filmerna heter.. just det vi tog en långpromenas me... på 1 timma lite drygt.. vi gick runt här i ekängen och kollade läget.. vilken fina hus det finns alltså! ojj ojj=) just för tillfället sitter jag med dator i sängen och mina älsklingar ligger här bredvis.. theo fick ligga inne hos oss inatt för jag saknar honom så mycket i sängen... vet att det kanske inte är så smart men men ibland kan det väl gå... Theo går som bara den nu alltså! nu märks det att han hellre går än kryper... när vi är ute vill han helst gå själv men han håller oss i handen=) och en tand börjar skymta=) bättre sent än aldrig ;) hehehe... man känner i minnen på han att det är lite vasst... och han kör hela tiden med tungan där tänderna kommer upp=) Nu har båda mina killar somnat här så det kanske är dax att stänga av denna burk.. klockan är ju ändå 23.42 och jag ska ju jobba imorrn igen... sen är det bara jobb måndag,tisdag och torsdag för min del.. sen är jag föräldraledig igen!! hihi!=) Näää godnatt!

Väntar på thomas..

Började klockan 7 imorse.. va väldigt segt.. hade jätteont i huvudet och runt ögonen.. men det var bara att ta min medicin och panodil, sen va man på g igen..  hade massor att göra på jobbet.. uj uj... trodde att jag kanske kunde gå tidigare idag eftersom jag inte är tipp topp.. men jag kom från jobbet kl 17 och jag skulle slutat 17.30.. det blev ju en halvtimma tidigare iallafall.. men när jag kom hem hade jag svinont... väl hemma så lagade vi lite mat... blev ekelt..korvsroganoff och pasta... sen blev det duchen/badet för hela familjen... ozzy fick bada först och det var ju verkligen behövligt... sen theo´s tur... medans thomas bada theo tog jag mej en dusch=)och sen blev det thomas tur... mitt när thomas stod i duschen ringde rille och fråga om thomas kunde följa me honom och köpa bil i örebro... så just nu är dom iväg.. fast dom kom aldrig till örebro... rille hade även ringt på en bil i motala men fick inget svar först.. men när dom va på väg till örebro så ringde den personen så dom åkte dit istället... och han köpte den bilen... tror det var en golf..
jag och theo har haft en jättemysig kväll bara han och jag... gull! det var längesen...=)

Får sen när han kommer hem.. dom åkte runt 20.. kommer nog snart=)

Imorn är det jobb igen...13-20... jätteskönt med sovmorgon..
Theo va jätteduktig inatt med... han sov i sin säng i sitt rum enda fram till 05.40 jätteduktig!!! eller hur?!=) Så nu somnar han ungefär runt 20 om kvällarna och vaknar mellan 7-8... hur bra som helst!! så stolt över honom såååå!!

Grillning i regnet..

Farmor och farfar kom hit idag... dom ville se vårat nya hem.. även mamma,pappa,timmy och izabelle kom...=) vi grillade lite och så... jättetrevligt...!!
Sen efter att dom varit här så blev det ju fotbolls dax=)... och även rille och cissi dök upp hehehe... så nu ikväll har vi bara suttit och umgåtts och snackat lite skit.. alltid trevligt!!=)

Glömde säga det att theo fick ju en ny säng som jag nämnt tidigare.. och igår somnade han vid 20 och sov i sin nya säng fram till 04.40 imorse!! bravo... tomt var det i våran säng vill jag lova.. men när han vaknade där vid 04.40 så gick thomas in till honom... både han och theo trodde att det var morgon och dax att gå upp.. men jag sa till thomas att klockan inte va så mycket så dom kröp ner och la sig i sängen igen...  så vi gick upp kvart över åtta imorse... najs!! så nu ligger theo i sin säng och sover... får se hur länge han sover där inatt... jag tycker att han är jätteduktig.. jag måste nog me bli lika duktig som honom och klara mig att sova ifrån honom.. men det ska nog gå bra!=)

Jag har även varit och hämtat ut min medecin... fick kortison som man sprayar upp i näsan.. hoppas det blir bättre... för just nu känns det som jag lever på panodil.. och den sprayen ska jag bara ta en gång om dagen i typ 3 veckor!  och läkaren sa att det tar typ 3 dagar innan den börjar värka ordentligt..åhhh... ibland gör det så förgrömmat ont alltså! men men...
Imorrn ska jag jobba iallafall., vi har väldigt mycket att göra... det är ju så nu när det är stundettider och avslutningar!

Ha det bäst!

Vårdcentralen

Försökte gör ett inlägg igår.. men det här mobila brebandet funkar bara när det själv vill! så nu gick det...
jag jobbade inte igår... pratade ved vårdcentralen vid 9 om bihålsinflammationen jag trodde jag hade.. så jag fick en tid vid 15.. va där och hon kolla och kände.. och sen sa hon: jag är inte så säker på att det är bihålsinflammation så jag vill att du åker upp till akut röntgen! WHAT!! va faan snacka om att jag blev rädd.. man söker om att man troligtvis har bihålsinflammatin och så blir man uppkörd till röntgen! hjälp! guu va tankarna for i huvudet! men vi åkte upp dit iallafall.. fick lägga mej ner och dom spände fast huvudet och röntgade.. tog ett litet tag och sköterskan sa att jag kunde gå ut i väntrummet och vänta så skulle en läkare kolla på plåtarna.. nervös!! men hon kom ut efter ett litet tag och sa att jag kunde åka hem... läkaren skulle kolla mer på det och så ringer dom dej imorrn! jahopp och inget fick man veta... men men... så nu har jag varit jättenervös hela tiden... men hon från vårdcentralen ringde här för en stund sen.. hon sa att det inte var bihålsinlammation men.... det där men:et blev jag nervös för... jag hade slemhinneinflammation tror jag det hette.. så jag ska få penecilin... hon sa att jag troligvis va allergisk mot nått.. men vad?? jag har ju aldrig varit allergisk i hela mitt liv ju.. men jag kom fram till att det kanske är thomas jag är allergisk mot.. haha nee skämt och sido.. det är det ju inte..  har ingen aning om vad det kan va... dom kanske har bytt nått rengföringsmedel på jobbet.. för vi kom på att det har ju börjat sen jag började jobba.. får kolla upp det...

nu ska vi snart åka och handla lite när theo har vaknat... fick papper från förskolan idag me.. och i brevet låg det ett kort till theo där det stod: Hej Theo! Du är välkommen att börja på Soldane den 18/8. Ser fram imot att träffa dig. Mvh Marcus... Det var trevligt tycker jag.. jättefint!  det är ju inte lite papper man ska fylla i.. och jag och thomas ska dit på introduktions möte den 17/8 utan Theo..  Så tills dess hoppas jag att vi har fått vårat nya schema på jobbet för jag måste ju fylla i tiderna theo ska va där...

Återgår till igår igen... Cissi och Rille kom hit... och Cissi och ag fick ett bakanfall.. så vi åkte till maxi och köpte ingredienser.. så det blev.. moccarutor,kladdkakemuffins,chokladbollar och havreflarn... och allt  han vi göra på en timma! duktiga!!

Just det fick mina skattepengar igår me=)!!

nää göra sig ordningtajm är det dax för nu innan theo vaknar!

hej sålänge!

Åh!

Det blir ett väldigt kort inlägg nu... orkar inte... tror jag håller på att bli sjuk.. har ju varit förkyld ett bra tag nu men nu känns det sm att jag har ont i bihålorna... jag har haft bihålsinflammation en gång och aldrig mer säger jag! det värsta jag varit med om alltså.. så nu tänkte jag ta lite panodil och nässprej och gå o lägga mej och hoppas på att det är borta till imorrn!!

GODNATT!!!

Orka bry dej??

Varför finns det ens folk som lägger sin energi på att gå in här och läsa och sen irritera sig på vad jag har att säga..! om ni inte visste det då är det här MITT liv och MINA tankar... att sen då man har nått att säga och lägger en kommentar är ju en sak, men att lägga en kommentar som menas att du "anonym" är så avundsjuk på vårat liv det är ju en helt annan sak... förstår inte att man kan va så avundsjuk på människor att man verkligen måste gå in på en blogg och irritera sig..! hmm skaffa sig ett liv??

Jaja jag har iallafall ett underbart liv! världens bästa son och sambo som är mitt allt! och världens finaste familj och vänner som finns där och stöttar i vått och torrt!! Älskar er alla!=)

Återgår till dagen som varit idag iallfall...
vaknade som vanligt tidigt av våran fina son som inte ville sova längre.. klockan va väl runt sju hugget..  så vi gick ner och käkade lite frulle och sen hoppade jag och theo in i duschen... gick jättebra att duscha med han istället för att bada i badkaret.. hihi..  sen gick vi och gjorde oss iordning och thomas hoppade in i duschen... jag och theo va på övervåningen för vi skulle göra oss klara.. jag stod och fönade håret och theo va i hallen och lekte.. helt plötsligt är han inne i badrummet där jag är och jag hade precis pratat med emelie i telefonen(och lagt telefonen på toalocket)... och jag hör ett "plupp" ! då har min lilla prins stoppat ner min telefon i toaletten hahahaha... och jag kunde inte bli arg haha jag bara skratta åt honom... men det var ju bara att locka upp telefonen och plocka isär den... simkorten klarade sig... men när thomas sätte på den så börja den ladda utan att laddaren satt i... ojj ojj helt kapputt!...=) hehe..
Vi gjorde oss iallafall klara och begav oss till tallboda skolan för valrösningen.. skitsvårt att veta vad man skulle rösta på, men nu har jag gjort det iallafall... sen åkte vi ut till tornby och the phone house... va ju tvugnen att ha en ny telefon... så vi hittade en billig.. det blev en samsung U600... jag förlängde mitt abonnemang, som jag just inte att nån bindningstid, så då fick jag telefonen för 0:-.... toppen tycker jag... behöver inte ha en telefon med massor med finesser på... bara det går att lyssna lite på musik, ta kort och ringa me så är jag nöjd!
När vi kom hem så ringde mamma och pappa... dom skulle komma förbi för dom hade köpt en ny säng till theo!! hur snällt som helst!! tackar tackar tackar så mycket! för inatt vaknade både jag och thomas vid halv tre av en liten duns.. och vi kolla i sängen och theo var inte där! PANIK!! så han låg nedanför sängen, på överkastet bredvid ozzy.. den lilla dunsen vi hörde va när han vände på sig och då slog han i sängramen... men han sov fortfaranade!!=) haha gull!
Så nu fick han en egen säng som han kan ta sig ner ifrån utan man ska behöva oroa sig ihäl på... så förstillfället ligger han i den och sover=) hoppas det går bra hela natten! Sängen va jättefin.. en blå såklart=) och när mamma o pappa kom hot så kom även timmy och izabelle... mamma och pappa hade köpt med sig mat till oss alla från mc donalds.. mums! tack för maten igen! sen åkte alla dom och wirre och danne kom... dom köpte vårat vitrinsskåp som vi lagt ut på blocket.. skönt at bli av med det, vi har ju liksom ingen plats..! och medans dom va här kom monika,micke,linda,liana och jespe.. hehe fullt hus=)... efter att wirre och danne åkt så gick vi andra och kolla på hus... Ja det är inte vi som ska flytta igen jag lovar! utan nu är det monika och micke... men huset va inget vidare.. och speciellt inte för 2 900 000... nää så vi gick hem hit och tog en fika.. och mitt i fikan kom rille och cissi!=) himlans trevligt med främmande!! kuuuuul!=)
så nu är det bara jag och thomas.. och våran fis som ligger och sover!=).. ozzy följde med mamma och pappa hem..

imorrn efter jobbet ska jag hem till emelie och hjälpa henne med maten till deras personal fest!=)

dax för att umgås med min underbara sambo!!

Bye bye

Livrädd!!

Tror jag aldig har varit så rädd som jag blev förrut idag... theo hade somnat i våran säng på övervåningen och jag stod och bakade bullar... thomas halvsov framför tv:n.. jag damsög lite för jag hade slängt mjöl och grejjer omkring mig... men när jag står och damusuger hör vi en duns och sen flera dunsar efter varandra... det första jag tänkte och det jag såg i mitt huvud var hur theo ramlade ner för trappan... jag bara släpper damsugaren och springer upp för trappen efter thomas... och på hallgolvet sitter theo och halvgnäller lite... såååå han har tagit sig ner från våran säng och krypit ut i hallen! det var därför det dunsade så mycket.. och grinden va ju inte stängd för han har aldrig gått ner för sängen själv!! guuuu så rädd jag blev alltså!! men thomas sa att imorse så hade han krypigt ner mot nederdelen på sängen och vänt sig om och klättrat ner med benen före.. så duktig att han förstår att man måste gå ner med benen först! så nu hädan efter blir det att stänga grinden när han ligger däruppe och sover!! Jag tror nog aldig att jag varit så rädd i hela mitt liv...!! jag bara skakade när jag tog honom i min famn... usch! vi lägger ju täcken och kuddar runt honom så han inte ska ramla ner eller nått, men nu har han väl kommit på att han kan krypa över dom.. fyy så stor han är nu!=)

annars idag har vi haft wirre och danne här på fika... mycket trevligt!!=) dom skulle åka till ö&B efteråt så vi hängde me... vi lämnade ozzy själv här för fösta gången.. på vägen hem släppte jag av thomas lite innan vårat hus för han skulle kolla om ozzy satt och skällde... och det gjorde han tyvärr=( och han va på övervåningen.. men nästa vecka ska thomas börja om på nytt med ozzy.. så som man gjorde med honom när han va valp.. gå ut i en kvart och sen komma tilbaka... och hålla på så några gånger... får se sen om det hjälper... jag hoppas verkligen det!!

nu är det dusch tajm! jobb imorrn 8-12.. sen vet jag inte riktigt vad som händer!

Just det comhem ringde förrut me... han hade pratat med utsikt och nu enligt comhem kan vi inte ha hemtelefon därifrån eftersom vi inte har tre hål i väggen.. så det enda alternativet va att ta internet telefoni via datorn.. och det vill vi ju inte.. så jag rinde upp utsikt igen och hon sa att dom hade flera alternativ på bredband och telefoni vi kunde välja mellan.. och som inte är så fasligt dyrt.. så vi ska kolla iigenom dom alternativen lite så får vi se... hon sa även att hon inte rekomenderade comhem( hon sa att hon egentligen inte fick säga så, men att hon ville va ärlig eftersom vi har haft så mycket strul redan!) så det var jättesnällt av henne!!

nää nu måste jag in i duschen!!
god natt och sov så jättegott!!

besök hela dagen! mkt trevligt!

Idag har vi haft besök av sofia och tuwa... jättetrevligt!! barnen har ätit och busat! sen på eftermiddagen tog vi en promenad här i ekängen... vi känner ju inte till det så jättemycket men det gjorde sofias.. så hon guidade oss=) Nästa gång blir det vi som kommer till er... har ju inte varit där än =(..

Pratade även med comhem igen... jag ringde dom för kl 14 så hade dom inte ringt än... så nu fick jag prata med en jättetrevlig kille... men såklart  hade inte adressen kommit in till dom iallafall.. så han sa att han skulle kika lite på det och ta reda på allt som behövdes och sen skulle han återkomma till mig... joo visst tänkte jag.. alla jag pratat med där sa att dom skulle återkomma men ingen gjort det.. så han lovade att han skulle ringa mig oavsett om han hade fixat det eller inte... och han ringde! va glad jag blev... det var ju inte fixat men jag blev glad över att han återkom..! trevlig prick! så han sa att han inte hade kommit fram till nått, men att han skulle kolla på det mer imorrn och ringa till utsikt och så skulle han ringa mig när han pratat med dom!! tack för hjälpen! åhh va skönt nu kanske det ordnar upp sig...
kan ju inte sitta med det här låååååångsamma bredbandet!
rille och cissi kom förbi förrut... vi käkade lite wok... shit va gott det blev... och jag måste rita ett STORT kors i bloggen me! thomas tyckte woken va jättegod!! så det blir det fler gånger vill jag lova! theo tyckte också det var jättesmaskigt...
thomas och rille satte upp tv:n på väggen... blev super bra! sen tog vi en fika... cissi hade bakat moccarutor=) gott!

så nu ska vi gå och lägga oss... jag jobbar imorrn.. börjar 7=( men slutar 12 så det är en kortdag! skönt!

Undrar när skattepengarna kommer??

godnatt!

ring ring...

Nu sitter vi i våran stora soffa(tillskillnad mot theo´s tvåsits) och tittar på tv... hihi jaa nu har vi ju det;)  Annars idag har thomas satt upp lampor,hatthyllan och en spegel.. jag har röjt på övervåningen så nu är det inte alls mycket kvar... några säckar och sen är det bara att möblera lite.. hihi! vi har även haft carro och lina på besök idag.. theo fick en present en lacoste piké och en solstol som är en groda=) jättefint!! tack så jättemycket!... sen har vi även varit hos våra gamla grannar, monika och micke på en fika.. trevligt att träffa dom igen... domsäger att det är tomt utan oss:(.. och mattias deras son hade gått ut på balkongen och ropat" jennie,jennie",... sötnos då!=)! sen har vi även varit på maxi och handlat mat.. så nu är det gjort.. vi har bara dragit ut på det flera dar nu.. men nu fick vi arslet ur vagnen och gjorde det.. såtråkigt.. men det är skönt när det är fullt i kylen igen..!

har pratat med corren idag me.. kom ingen tidning imorse igen... så nu så srog dom bort en veckas betalning och hon som jag pratade med sa att corren troligtvis kommer imorrn... hoppas det!
Har även pratat med comhem.. vi ska ju ha bredband och telefoni därifrån.. men när jag ringde idag sa dom att dom inte hittade våran adress.. så då fick jag ringa till stadsnätet utsikt och höra.. och dom säger att dom har skickat in papper flera gånger till comhem om att vi ska kunna ha det här... men det verkar som dom har "försvunnit" varenda gång dom har skickat det... så jag fick ringa till comhem igen och säga att jag pratat med utsikt och fick förklara för dom att utsikt har sagt att jag ska kunna beställa, men då säger han på comhem att utsikt måste ringa till dom och bekräfta det typ.. så det var bara att ringa till utsikt igen och be dom ringa till comhem... som tur va så var det en jättetrevlig tjej som jag fick prata med på utsikt varenda gång jag ringde... så hon sa att hon skulle ringa upp mig efter hon pratat med dom.. och hon rinde tillbaks vid 11 typ och sa att nu var det klart att vi kan få comhem men vi skulle lugna oss nån timma innan vi ringer och beställer så att dom ska ha fått in det i systemet... så jag rinde comhem vbid 12 för att beställa... men såklart så hittar dom det inte!! så han tog mitt nummer och skulle ringa tillbaka.. men när klockan va 17 så hade ingen ringt.. så jag ringde tillbaka... så då fick jag prata med en annan kille och han sa att det fortfarande inte fungerade... så han lovade att han skulle fixa det och ringa till mig imorrn!! så det är bara att vänta och se! annars ringer jag igen....
det känns som det är hur mycket ringade som helst här nu förtden.. men bara det löser sig... men vi kommer ju att få ett nytt hemtelefonnummer nu så ni vet det! så det gamla 124877 fungerar inte längre!

dax för duschen nu... imorrn kommer tuwa och sofia och hälsar på oss!! himlans trevligt!

godnatt på er!

Äntligen!

Har inte kunnat göra nått inlägg tidigare, för varje gång jag tänkt att göra det då är det fel på sidan.. så typsikt... får hoppas att det funkar nu... det här mobila bredbandet vi har är ju inte världens snabbaste direkt.. Men iallafll.. har fått ordning på tv:n nu... fick det till att stångåstaden stod för antenn uttaget i väggen... så det var ju bra.. dom hade ju glömt att informera det så det var ju inte mer än rätt att dom skulle stå för det.. hade även en kille här igår som tittade på kaklet... han tyckte att det var konstigt att det inte gick att få bort rinningarna.. enligt honom va det bara diskmedel och vatten... men han sa att det måste ha varit städarna som slarvat så han skulle ringa till dom och be dom komma och fixa det... och nu igår så började dom måla huset! kommer att bli superbra.. och nästa vecka kommer gräset me... jag frågade om det skulle ta lång tid innan man kunde gå på det, men han sa att man kunde göra det direkt.. så det är ju toppen... vill verkligen att allt ska bli klart nu... men nu börjar det ju hända grejjer här=).. och här inne börjar det se ut som ett hem.. fast det är massor kvar att göra.. men jag är ledig imorrn så då ska vi köra på och grejja som bara den! nu börjar det bli ganska kul när man ser resultaten!! rille och cissi va här idag och hjälpte oss! tack snälla! En annan jätterolig grej är att theo har börjat gå sakta men säkert... idag tog han 14 steg på en gång!! stolt jag blir över honom.. han stller sig upp och går från olika ställen... fast man märker ju att han hällre kryper men när han väl fått in snittsen på det så tycker han det är roligt att gå!!=) min lilla äkling har blivit så stooooor! älskar honom nått grymt alltså! kan tyvärr inte lägga in några bilder.. men det kommer när vi fått bredbandet sen... så imorrn och på torsdag är jag ledig.. så nu är det dax att hoppa i säng så vi orkar me att grejja imorrn.. Hej sålänge! får se om det blir nått inlägg imorrn eller om det krånglar med sidan igen.. God natt och sov så gott!

RSS 2.0