Party..!

Riktigt kul hade jag igår=)...hur trevligt som helst... vi startade hemma hos johanna vid 19.. och alla som skulle e ut kom dit.. va jättekul att träffa desse som jag inte har träffat på 8 år!!!... Sen tog vi bussen in till stan.. hade beställt bord till kl 20.30... alla beställde olika rätter.. och vi fick hur mycket mat som helst alltså! maten skulle ha räckt till 6 pers till nästan.. hahah! men gott va det iallafall.. liiiis,kyckling och cully åt jag=).. sen gick vi vidare till Harry´s.. men vi va ju där redan 22.20 och då va det ju knappt nått folk.. men sen underkvällen blev det hur mycket folk som helst...
det blev inte så sent för mig o emelie.. vi fick skjuts av rille hem så jag va väl hemma strax innan två!  Det var lite synd bara att det alla inte kunde följa me igår so vi hade pratat me.=( men vi hade ju kul ändå=)!!

Tack allaihop för en supertrevlig kväll.!!
Ps: idag mådde jag inte så bra när jag vakna;) usch alltså!

Glömde ju kameran i skötväskan så det blev inga bilder ikår tyvärr!!=(

Nya golv=)

yess!! dom kom idag vid 10.. och när jag kom hem vid 12.30 så va golven klara!! hur fint som helst blev det=) jättenöjda är vi! Men det värsta va när vi kom hem, det lukta ju svinstarkt! usch alltså.. så jag fick migrän=(.. bläää... men som tur i oturen så tog jag en migräntablett och gick o la mig bredvis theo som låg och sov. och sen sov vi i två och en halv timma! jätteskönt.. sen va migränen borta! det var verkligen tur att theo va så trött att han sov så länge.. annars vet jag inte vad jag hade gjort... när jag får migrän blir jag som en zombie! helt borta.. vill inte höra nått ljud.. vill bara ligga i sängen i ett kolsvart rum utan att nått stör mig.. men det är ju inte så lätt när man har barn.. men theo va ju så snäll mot mig idag=) tack plutten=)!!

sen kom timmy,rille och marie hit o kolla på matchen.. skitmatch va det!! usch.. LHC förlora med 4-1!!  jag gjorde lite taco som vi alla åt.. gött! sen tog vi en liten fika med kaffe (o cola för min del) och kalla kyssar=)...

Imorrn ska jag troligtvis se om jag hittar nått att ha på mig på kvällen.. hoppas hoppas=).. sen ska vi va hos johanna vid 19.. och sen ska vi till ming palace o käka lite... vi blev inte så många men det blir nog kul iallafall=)


Så här blev golvet i köket=)

O hallen=)

O lillfisen ute i vagnen=)

öppna förskolan..

gick till öppna förskolan vid 10 idag.. har ju sagt att jag ska dit på onsdagar sen vi flytta hit, men det har ju inte riktigt blivit av.. har ju vart så mycket annat.. men men idag kom vi iallafall dit.. och det var jättekul! sofia och tuwa var där och sen en kompis till sofia, sofia och hennes son ellioth.. jättetrevligt.. satt först i ett rum där alla barnen lekte och hade kul... theo tyckte mest det var intressant att titta på alla barn=)... sen gick vi in i ett annat rum och sjöng sånger=)... theo va ju lite trött.. han brukar ju sova 10-12 annars... men han höll sig vaken=)... så vi kommer att gå nästa onsdag me=)...
sen när vi skulle hem och jag lagt theo i vagnen så tog det bara nån minut så sov han! hehehe... trött liten kille=)..

Dom ringde från golvtjänst eller vad det hette... så dom kommer imorrn och lägger dom nya golven hihi!! hoppas det kommer att bli bra! men det tror jag!!
Så imorrn när dom är här ska vi gå till mamma och va där hemma.. känns bara som vi kommer att va ivägen om vi skulle va här hemma när dom håller på... och så kommer vi ju hem sen till nått jättefint=)..

Sen ska jag ringa o boka bord till på fredagkväll me... kommer nog att bli jättekul!!

Shopping..

Idag har vi vart o shoppat lite hela dagen nästan.. eller shoppat o shoppat.. handlat mat=( det är ju inget kul alltså!
Hittade även stjärnor som jag vill ha i fönstren=).. kommer nog att bli jättefint=)... När vi va o handla så satt ju theo i vagnen.. och sen när vi tittade på honom hade han somnat sittandes.. hihi... snacka om trött=) vi hade verkligen hela bilden full.. i bagaget låg ju vagnen så där gick det ju inte in ett dugg! så mamma o jag fick packa under theo´s stol o i framsätet och bredvis mamma o theo.. helt smockfullt blev det!
jag tycker bara pengarna kommer in på kontot så är dom slut igen=( inget kul=(
Köpte en overall till theo med.. en blå och röd.... provade den när vi kom hem.. va ganska stor men han växer ju hela tiden och sen ska han ju ha tjockare tröjor på sig.. köpte den i storlek 80..=) Han har ju 68 nu men det börjar bli förlitet så nu ska vi börja med 74!
Hade fått beställningen med theo´s jacka från la redoute med=) det va mycket finare i verkligheten än på bilden=) jättenöjd=)

Jaa just det jag köpte en tomtedräckt till theo idag me.. åhh guuu så söt han blev i den=)!!!!

O just det... dom ringde från golvtjänst igår och medelade att vi skulle få nytt golv i köket och hallen där nere!! jätteglad blev jag.. så igår kom dom hit med mattprover och mättegolvet.. så nu har vi bestämmt oss för vilka golvmattor det blev=)och troligtvis kommer dom att göra det i vecka hihi!


Overallen..

Den fina jackan!!!

golvet till hallen...

o till köket...

sååå underbart sööööööt!!!!

Sexparty!

Mamma,inger och gunilla kom och hämtade oss vid halv 6.. åkte vidare och hämtade upp kinna och sen therese.. sen till sexpartyt=).. va ganska trevligt faktiskt.. mycket lustiga saker det finns...det var ganska många som handlade nått efter.. fast inte jag o marie;)
åkte hem ganska tidigttyp redan halv 9.. så vi följde med hem till gunilla och arne en sväng! men jag hade sån förbannad jävla huvudvärk så vi gick hem redan vid 22 tror jag... usch alltså.. jag fattar inte varför jag måste ha den här jävla huvudvärken.. kan ju inte göra nånting roligt utan att jag ska ha huvudvärk som förstör hela kvällen!! :(.... så nu ska jag ju ut på fredag och träffa några av oss "gamla" tjejer och hoppas verkligen inte att jag kommer att ha ont i huvudet då eller migrän!!

idag annars tog vi och gick ut en sväng på förmiddagen.. jätteskönt att va ute o gå.. vi stannade till hos mamma o pappa... och där blev vi kvar hela dagen typ.. för thomas hjälpte mamma att sätta upp julbelysning på hela framsidan av huset! blev jättefint!

Kommer lite bilder från sexpartyt=)

Nån lustig sak för killar=)


therese leker lite...



Har fler bilder, men det är ju ingen som vil att jag ska lägga ut bilder som dom själva är med på tyvärr....=(



Simhallen=)

Japp idag har vi varit och badat.. jättekul! mötte upp cissi i simhallen... Först gick vi i den bassängen där dom har babysim.. jättevarmt 31,1 grader=).. theo tyckte det var jättekul.. fast han såg lite chockad ut först när han såg allt vatten... sen gick vi till bassängen där vågorna är och satte oss på kanten så theo fick vågorna mot sig.. fast det gillade han inte... det var ju jättekallt i vattnet me.. 22 grader uhhh! bså då gick vi upp på övervåningen till bubbelpoolen.. åhh det va skojj! bubblade två gånger om heheh.. varmt och skönt.. det verkade theo gilla massor=) vi gick ner till den varma bassängen igen och va i där ett tag.. theo busade med cissi.. jagade henne i vattnet hihi.. det var riktigtroligt.. men sen fick theo en kallsup.. ussch det va inget kul.. så då gick vi upp och duschade istället... det blev inte en jättelång badstund men det var verkligen värt det.. att se theo göra det han tycker så mycket om.. BADA!!
Det var jättekul att cissi va me oxå.. det var ju ett tag sen vi såg=)
skulle tagit med mig kameran in så jag kunde tagit lite kort på fisken.. men det blev inte så.. får göra det nästa gång!
Han är ju så sööt i sina badbyxor! det är så man bli kär på nytt hihi!!


Väntar på cissi..
Det är ju så kul att titta på alla människor hehe..

Åhh kärlek!!

Snöö!!

Guu va det snöa förut då...! och så klart va vi ute o gick då det snöa som mest=) fast det var ganska mysigt.. det kom massor men mjuk snö.. om ni förstår va jag menar? =) hahaha... Gick hem till mamma.. skulle lämna Ozzy där eftersom vi ska åka till simhallen imorrn plutten o jag o cissi=) kommer att bli hur kul som helst.. hoppas bara han gillar det=)
Sen efter badet ska vi hem till mamma o pappa, ska få lite mat där.. thomas ska jobba enda till 21.30 imorrn.. kommer verkligen att bli en lång dag för honom.. 10-21.30! fyy alltså!
Annars idag har jag tvättat, dammsugit och städat.... och lagat köttbullar=) dom blev fakttiskt ganska goda om jag får säga det själv=) Så idag blev det potatis,köttbullar och gräddsås... va tvugnen att ringa till pappa för att höra hur man gjorde såsen hahaha... men det blev ganska bra med, fast lite tjock.. men det var ju första gången jag gjorde den så den blir nog bättre nästa gång=)


Så här låg han och sov igår när vi skulle gå och lägga oss.. på knäna hihi!
Söööt!

Myyyys!


BVC läkarbesök..

Japp va på BVC idag vid två.. skulle på läkarbesök me.. allt såg jättebra ut! Hon sa:"en fin kille ni har" =) det är klart hihi!
Idag vägde han 8510g och va 68 cm lång! börjar bli en stor kille nu,... fast han följer sin kurva perfekt.. ligger precis där han ska=) idag kollade dom även om han bytte hand med en leksak och om han vände sig och om han sitter.. och allt det gör han ju=) och så frågade hon om han jollrar/pratar och så stolt fick jag säga att han säger mamma=) När läkaren skulle klämma och känna så ville han ju inte ligga still som vanligt... hehe.. ville bara sträcka sig efter leksakerna... men allt gick bra ändå=)

Sen åkte vi till theo´s farmor och farfar.. thomas skulle klippa sig... så nu har han inte mycket hår på skallen kvar.. eller jooo det har han väl men det är kort=) Theo somnade på vägen hem från dom.. och sov tills jag väckte honom vid 20.. han kunde ju inte sova längre för så sover han ju inte i natt och han hade inte ätit nattmålet mat än... så nu har jag en pigg liten grabb här..=) fast han blir nog trött snart.. annars så får jag ju va vaken me han.. ju längre han är vaken ju längre brukar han ju sova på morgonen.. fast det är ju inte så bra att han är vaken såhär länge... men nån gång gör ju inget=)

Pratade med emelie och desse idag.. vi ska ut och ta en öl nästa fredag.. kommer att bli superskoj=)

Söta Ozzy=)

Lite små tjurig tror jag allt=)

Måndag..

Jaa då va det måndag igen då.. och en ny vecka! usch va veckorna går fort! åhh inte tala om helgerna! fyy jag tycker bara thomas är hemma en kort stund och sen är det dax att jobba igen! blää!!

Idag då har vi vart ute o gått lite med Ozzy.. det är ju så jävla kallt!! kan det inte bli sommar nu! fryser ju ihjäl! Vill bara utomlands till värmen=) usch för kalla sverige! men det dröjjer nog hur länge som helst innan vi kommer utomlands! ville ju åka i sommar men då måste vi ju spara pengar och en så ser det inte så ljust ut på sparkontot.. men men hoppas och drömma kan man ju göra=)
Rille O marie kom hit förrut.. kollade hockeyn och käkade! ovanligt? =)... LHC vann yess! 3-1.. Idag blev det bara spagetti och köttfärssås! men det smakade ju bra det me=)

Theo kommer nog att säga pappa snart.. tror det är på gång.. han får till typ "pap" och typ "mpap" ibland.. hoppas han säger pappa snart för då kommer thomas bli jätteglad och stolt!!

Imorrn är det dax för läkarbesök för Theo på BVC..

Världens finaste två!!

Verkstadspartaj!

Igår va det den årliga verkstads festen=)... i pappas verkstad... Jättetrevligt... Det blev god mat och pingisturnering=)... och så klart så vann thomas pingisen.. men det var väl bäst;) hehehe... Nu kommer det att va en pingisturnering varje år.. så då får thomas se till att hålla i första platsen=)...han fick ett diplom som står nere i verkstaden.. där kommer det att sättas upp ett diplom för varje år och för varje som vinner=) Jättekul!
Fast vi  åkte hem ganska tidigt.. ja redan vi 20.. vi hade ju theo med oss och han ska ju sova på kvällen.... emelie och Leia följde med oss hem då.. jättetrevligt=)... Och så måstejag ju säga tack till rille och marie som va här och tog hand om Ozyy medans vi va på partaj=)

Idag annars då... joo emelie, denny och leia kom och fikade här på förmidddagen...det var kul! Sedan skulle dom till Ikea så vi följde med=)... åhh det är så mycket man vill ha!! hittade massor.. fast vi köpte bara batterier.. hahaha..¨
Nu annars idag ska vi kolla på ensam mamma söker och sen sanningens ögonblick! hehehe thomas är inte så road över att se dom programmen men så är det ibland.. måste ju göra sånt man inte vill..=)

Här kommer lite bilder från verkstadsfesten=)

Theo finklädd och med tuppkam innan vi ska åka=)

Thomas gald med sitt diplom=)

Party på g...

Carro och Leia=)

Thomas, Theo och Leia åker båt hehe!

Tiiiittuuutt!!

Smaskar på ostbåge=)

Thomas diplom hehehehehe!



Varit hos Carro..

Pratade med Carro igår.. sa att vi skulle ses idag.. så Theo och jag åkte till henne strax efter 13... vi åkte vidare ut till torby... handlade lite och så tog vi systemet efter det...
Sen åkte vi hem till Carro en sväng och tog en fika... Theo fick lite mat.. Lasagne blev det idag.. och det är ju det han tycker bäst om=) Det var jättekul att träffa carro idag.. det ett bra tag sen vi sågs... vi åkte hem strax efter 16 och då ringde min telefon.. gissa vem det var? ;) jooo rille och marie.. dom skulle komma och kolla på hockeyn vid 19 men ville komma redan när jag kom hem.. och så klart gick ju det bra=)=)

Idag lagade jag lövbiff med örtsås och ris.. blev väldigt gott måste jag säga=) måste ju göra nått annorlunda och inte bara äta samma gamla vanliga hela tiden.. det är så svårt och komma på vad man ska äta tycker jag... är nog lite rädd för att prova nya recept fast det beror  nog mest på att det typ alltid är bönor och skit i! Alltid nått man inte tycker om=(
Sen gjorde jag även äppelsmulpaj.. det var mumsigt... Theo tyckte vaniljsåsen va jättegod=)

Theo säger mamma typ hela tiden nu=)

Nu är det dax att hoppa i säng!

Carro och Theo leker på golvet=)

Hihi!

Mamma!!

Min lilla älskling säger MAMMA!!! Så gullig han är! hihi!! åhhh!
Thomas trodde inte på mig så nu har jag spelat in Theo när han säger mamma och skickade det till honom=)

Puss!

Tröööööt!

Fyy va trött jag är idag... Theo vaknade 05.20.. så jag la över honom i våran säng och han fick nappen och såklatr trodde jag han skulle somna om som vanligt.. men den här lilla killen va jättepigg.. så vid strax innan halv 7 gick han och jag upp.. fixa lite gröt åt honom... sen somnade han om vid 7 igen.. skönt tänkte jag för thomas går ju inte upp förrän nio så då får jag ju 2 timmars sömn till... men såklart kunde jag ju inte somna direkt.. och kl va 7.20 sist jag kollade... sen vaknade jag vid 7.50 av att theo låg och tog i för att bajsa! åhh fyyy det var ju bara att gå upp o byta blöja.. men det var ju inget i blöjan!! åhh! så vi gick och la oss på soffan runt 8... och då när jag la honom på min mage så bajsade han!! plutten! så det var ju bara att gå upp igen och bytra blöja!!... sen la vi oss på soffan igen och då somnade vi till båda två.. men då va ju liksom kl 8.15 och thomas skulle upp 9.. så vid 9.20 vaknade vi av thomas!
Theo som brukar sova så duktigt!

Bebiiiis!!

Ja det var det jag inte visste om  jag fick säga än.. men nu har jag frågat om lov eftersom det är så många nyfikna=)...
Leia ska bli storasyster,Theo ska få en kusin, Thomas bli farbror och jag bli "faster" igen!!
Emelie och Denny ska bli föräldrar igen i Juli!! STORT grattis!!
Det är så himla kul...! En liten bebis till i släkten!! Åhh så mysigt=)

Idag annars har vi inte gjort så mycket.. Thomas tog bilen til jobbet idag, så jag har ju inte kunnat tagit mej nånstans om jag så hade velat men... och det hade jag faktiskt, för rille o marie undrade om jag ville komma på fika.. men jag kunde ju inte... annars har vi bara tagit det lugnt och myst med varann idag.. prinsen och jag... lite nytta har jag allt gjort me.. dammsugit och vikt tvätt=)
Blev jättesugen på att åka till simhallen med Theo, tänkte ju det eftersom han tycker det är så roligt att bada så skulle han nog älska simhallen.. men det blir nog nästa vecka och då ska troligtvis emelie och Leia med=) Men det värsta av allt är ju att man måste visa sig i bikini! uhhhh! det vill jag ju verkligen inte.. får väl gå med handduk på mig hela tiden jag inte är i vattnet.. va gör man inte för att min lilla kille ska få bada! men det är verkligen nått jag fasar för!!


Dom finaste barnen i världen=)
Som ska bli storasyster och kusin=)

Jättekul!

Fick reda på en jätterolig sak igår!! Men jag vet inte om jag får säga nått än... hihihi!
Men det är jättekul!

Namnsdag!

Det är ju Theo´s namnsdag idag me!! Grattis plutten!
Det är Theodor.. Men det finns ju ingen Theo i almanackan så det här är hans dag!
Puss!

Farsdag!

Theo väckte sin pappa strax innan halv nio imorse.. ville ju gratta honom på farsdag... Han hade köpt ett jättefint kort och en jättefin mugg till sin underbara pappa!
Han blev jätteglad=).. Sen åkte vi till thomas pappa.. fikade lite och åt tårta=).. thomas gav jemma lite lotter, som han tyvärr inte vann ett dugg på=(... Theo fick slicka gräddvispen.. åhh så gott han tyckte det va! Vi åkte vidare sen till min farmor och farfar.. där även mamma, pappa och timmy va.. där fick vi smörgåstårta=) från hemköp hihi! jättesmaskigt=)
Min pappa fick tre par strumpor och lite lotter från mej och timmy=)... Theo va jättetrött så han somna i farmor och farfar säng=) plutten!
Hoppas ni alla har haft en bra farsdag idag! Både jag och theo har världens bästa pappor;)

Igår då.. åkte med mamma och pappa till mobilia.. va nere på det där Karlssons.. va ju inte mcyket att ha måste jag ju säga... så vi gick in en sväng på city gross.. köpte lite mat och blöjor till Theo... Tänkte jag skulle prova dom blöjorna dom har där som är lite billigare.. kostar liksom 60kr paketet.. så vi köpte ett sånt paket.. men tyvärr blev han jätteröd i stjärten och vid benen av dom.. så dom funkar inte.. får hålla oss till libero och pampers.. dom är ju bäst.. sen iallafll tog vi en fika.. Theo fick en bägare med vaniljglas.. åhh om han gillade det? han verkligen älskar glass! Det är ju klart att han med ska fika när vi gör det=)..
Gick även in på mantorp möbler.. men det va inget att ha där heller..fast jag hittade en soffa jag tyckte va jättefin, men det tyckte ju såklart inte thomas.. fast det gör inget.. för den va ju så dyr! 12000:- och då va det extrapris!
 
På kvällen sen
satt vi ju här hemma spelade lite Buzz på playstation 3.. gick ju som sagt inte så bra... hehehe... så vi tog och spela ett parti texas istället.. och då gick det mycket bättre! jag vann!!! Marie två, rille trea och thomas fyra..=)
Dom sov över här inatt..  dom vaknade oxå tydligen tidigt.. för som kom upp till oss vid nio.. så vi käkade lite frulle o så..!


Theo´s fina farsdag present=)

På mobilia.. med sin nya leksak=)

Fikar=) Mumsigt..

Theo har flyttat sig från gymmet.. och Ozzy tog hans plats heheh..

Thomas,Theo,Rille o Marie under Buzzkvällen=) Theo vill ju med spela=)

Rille låtsas ramlar och Theo asgarvar åt han=)

En liten knubbis=)

Rille och Marie=)

Kladd med grädden hos farmor=)

Gooooott!

Hahaha leker med snutten=)

Mys!!

Äter majskrokar.. =)

Ville ju även ha popcorn.. men icke det blev det inga... fick bara leka lite=)




BUZZ!

Just nu sitter Thomas, jag Rille och Marie o spelar Buzz... Det går inte så bra för mej o marie för det är bara sport frågor..=(... Det andra Buzzspelet vet vi inte vart det är nånstans.. kan va så att vi lånat ut det...
Det blir några öl ikväll med=)
Theo sitter i Pappasknä och hjälper honom att spela.. fast han håller på att somna=) Sötisen då=)
Rille o Marie ska nog sova här inatt... det blír att sova i spelrummet för dom=).. det är ju tur att vi har en stor lägenhet=)
Imorrn är det farsdag!! Får se imorrn va theo har köpt till sin pappa=).. idag hade han iallafall satt in en annons i corren till sin underbara pappa!

Kommer bilder imorrn från kvällen! PUSS

Shopping...

Åkte ner till verksta´n runt 10... theo somna på vägen ner dit.. så vi gick inte in utan mamma kom ut, så vi åkte till stan med en gång.. gick in på allt i lek.. dom hade 40% så vi tänkte att vi skulle hitta lite leksaker till Theo.. och det gjorde vi ju med=).. mamma o pappa har en adventskalender som man sätter paket i.. och Theo ska ju få ett paket varje dag fram till julafton.. så det går ju åt några paket=)... så det som vi hittade idag bli antingen till kalendern eller till julklapp.. det blir jättebra saker=)
Och när vi skulle åka hissen upp från allt i lek så stanna hissen! usch!! panik! men vi tröck på en knapp till och då kom vi upp till lagret.. och sen tröck vi på en knapp till och då åkte vi ner igen och då kom vi ut!! fyyy alltså! hatar verkligen att åka hiss!
Sen gick vi en liten runda på stan.. gick in på cubus.. theo fick en mässa och vantar av mormor=) Tack snälla mormor=)

Efter svängen på stan åkte vi till verksta´n igen och tog en fika.. Thomas kom ner en snabbsväng med och hälsade på=)

Idag till iddag blev det.. pytt i panna och stekt ägg för thomas och jag åt tagliatelle med kyckling och currysås!.. det blev två olika måltider för jag är inte så förtjust i pytt i panna.. men thomas ville ju så gärna ha det...


Sitter på bordet i verksta´n..

Mössan och vantarna=)

En trött liten kille efter stan idag...

Glad kille!

Leker lite apa... hehehe

Innan vi ska gå ut med Ozzy.. Den här napphållaren fick theo av mormor idag med!
TACK!

Så varmt och mysigt i vagnen=)

Leker apa och suger på stortån på skötbordet=)

Slocknat hos mamma=)

Mammaledig=)

Jaaa det är hur underbart som helst.. att få va hemma med sin lilla kille! åhh jag skulle vilja va hemma jämt och bara ta han om min prins! fast jag skulle ju vilja jobba lite grann, men bara på mina vilkor hihi!
Men förhoppningsvis så kommer jag att va hemma tills efter sommaren! och det känns hur bra som helst... Thomas ska troligtvis va pappaledig 2 månader nästa år, så då får jag jobba.. men sen hem till min lillaskatt!!

Annars har vi bara myst och myst hela dagen... varit ute på promenad och bara njutigt!! PUSS!

Rille och Marie kom hit en sväng idag me=)... idag blev det pannkakor till mat.. och marie gjorde negerbollar medans jag gjorde pannkakorna.. och Theo hoppade hoppgungan=)

Imorrn ska theo, jag o mamma åka en lite sväng till stan och kolla läget=)

Blir lite mer bilder imorrn...


Myser på mammas ben=)

6 MÅNADER!

Idag är lillaprinsen hela 6 månader! fyy så fort det går... tycker inte det va längesen man va uppe på förlossningen
och födde fram denna underbara kille!
Men det är ABSOLUT dom 6 bästa månaderna i mitt liv!!

Annars idag har jag städat lägenheten.. dammat,damsugit,moppatgolv, tvättat,bäddat rent i sängen,  jaa typ allt!  jätteskönt när det är klart..! Theo sov 2 timmar på förmiddagen.. det är då jag hinner med allt... annars så vill ju han ha min uppmärksamhet=).. och det är klart han ska ha...
fast inte lika roligt sen när man ska ut i det här vädret med barnvagnen.. och sen när man kommer in.. Ozzy är dyngsur och barnvagnen är skitig på hjulen.. det var den städningen det! men men så är det ju!

Sen kom Rille och Marie hit en sväng.. jag lagade lite tacopaj som vi käkade när thomas slutat.. Tacopaj,sallad och vitlöksbröd..muuums! Sen tog vi en fika.. Theo satt i Thomas knä och myste lite... efter ett tag såg man att han tog i.. och bajsade ner hela sina byxor.. plus thomas arbetsbrallor!! hehe och han har bara ett par sånna=)... men vilken tur att vi har tvättmaskin=) så det var ju bara att ta av theo blöjan torka av han lite och stoppa ner han i badkaret! fast det hade ju inte han nått imot direkt.. bada yeees!!

Nu sover lillfisen tills imorrn.. då är han ju 6 månader och 1 dag hihihi!!

En nyfödd liten prins.. för 6 månader sen!


Lite olika saker idag=)

Theo vaknade kl.9 imorse... gick upp och gjorde iordning lite gröt.. men när han skulle äta så totalvägrade han att äta gröten.. bara skrek rätt ut hela tiden.. så jag gjorde iordning en flaska välling istället.. och då gick det hur bra som helst att äta=)..
mamma kom och hämtade oss strax efter halv elva... vi åkte ut till lilla aska kyrkosgård och la lite blommor och tände ljus på min mormor och morfars grav.. och så fick dom ju "träffa" sitt barnbarnsbarn..=)
Sen åkte vi hem till timmy och strök och hängde upp gardiner... dammsuga lite grann... deras katt va där nu me.. har aldrig sett den förrut.. va jättesöt...

När vi kom hem så la jag i en tvättmaskin... Theo blev trött och somna i min famn,.. och såklart så somna jag ju me...  Tänkte ju städa men icke=) Thomas slutade tidigare idag.. va och tog bort sygnen idag.. hoppas att foten bli bra snart... efter det åkte han ner till pappas verkstad och bytte till vinter däck på bilen... det behövs ju verkligen nu i vintervädret..

Nu sitter vi hela familjen och myser i soffan=)

Hemma hos timmy...
Såå liten han är i sofan=)

Prinsen sitter själv i soffan=)

Äter nudlar med grönsaker med hela ansiktet... muums!

Skulle ta en fin familjebild.. men jag vet inte riktigt vad Theo styr med.. hihi=)

Hehe alla ser jättetrötta ut ju..

Myyyyyys!!!

Shopping=)

Mamma, jag Theo och timmy har varit ute o shoppat idag.. åkte först till willys i skägget.. handlade lite mat.. sedan åkte vi vidare till Ikea.. timmy köpte lite gardinstänger, tvättkorg och lite saker till hans nya lya... kommer att bli jättebra!
ska till honom och sofie imorgon och hjälpa dom att sätta upp gardiner och så=)

Thomas slutade 16 idag.. efter att han kom hem tog han och Theo ett bad! Att han tycker det är så rolig att bada! plaskar runt hela tiden.. han har ju russintår när han badat klart=) åhh såå sööt!
Sen åkte vi till Therese och Micke... både Therese och Ida fyller ju år idag! GRATTIS!

Theo har knappt sovit nått idag.. börjar bli en stor pojke nu.. sover inte alls lika mycket som han gjorde förrut... fast nu har han ändrat lite på kvällrutinerna.. nu somnar han inte förräns typ nio, halv tio... men då sover han till ungefär nio på morgnen... så det funkar ju det me.. ganska skönt att få sova ut på morgonen me.. eftersom thomas inte börjar förrän 10, så man får ju sömnen man behöver iallafall! Han är så himla snäll Theo! Världens bästa kille!

Plaskar med pappa!


Helg!

jaa jobbade ju i charken i lördags... hade jättelite och göra.. så jag gick in i delin och hjälpte dom lite... gjorde en exotiskplanka med hanna!... Jag skulle ha varit själv i två timmar i charken men det blev inte så.. så det var skönt=)
Theo o Thomas kom in i affären och överraska mig.. dom skulle hämta mig för jag fick inte upp garaget på morgonen... så jag fick ringa till pappa så han fick kära mig=) Sååå snäll!

Efter jobbet åkte jag bara hem en snabb sväng, sen åkte vi och hjälpte timmy att flytta.... kommer nog att bli jättebra när allt är klart! rille och marie hjälpte oxå till... sen åkte vi hem till oss och käkade lite... Thomas gav sig ut i kylan så vi fick lite grillat... GOTT!  förrätt: Skagentoast=) Huvudrätt: grillat kött med flyftpotatis och sallad och sen efterrätt blev den marängswich! jättmumsigt! sen tog vi och spelade lite uno och bara snavkade skit med ett par öl=).. jättetrevligt va det iallafall=)

Sen idag så.. vaknade vi runt 9.30... theo fick lite frukost.. vi gjorde oss iordning för att åka till timmy... strax innan vi åkte ringde Jenny från jobbet och fråga om jag hade lust att jobba 3 timmar på eftermiddag/kvällen... 17-20.. och det tänkte jag ju att jag kunde eftersom det är ju dubbelt betalt... så nu har jag typ nyss kommit hem från jobbet=) gick väldigt fört faktsikt.. fast det tycker jag alla dagar i kassan brukar göra iof....

Imorrn ska vi åka o handla lite mat men mamma och timmy!

Theo o mamma i affären=)

Sötnos=)

RSS 2.0