HELT UNDERBAR!

Hur kan man ha en så UNDERBAR son!!! Jag är nog den lyckligaste människan på jorden! ÅH han är så fin, vad skulle jag göra utan honom! Varje gång han ler, och varje gång han "pratar", man blir så varm i kroppen!  Vad han än gör så är han helt UNDERBAR!! Att man har kunnat göra nått så fantastiskt.. Det är det bästa jag gjort i hela mitt liv!
THEO Thomas James!

Min lilla älsklingprins=)

I sin nya nike dress!

Skit väder!

usch va trött man blir av det här vädret! orkar ju ingenting... usch vill ha sommar nu!!

Igår slutade thomas vid 16.00 han hade jätteont i foten så han jobbade inte på schenker... så när han kom hem åkte jag iväg med barnvagnen... för hjulen lossnade när jag va ute o givk! fyy så dåligt... som tur va så höll jag ju i vagnen annarns kunde det ju ha hämt en stor olycka!.. så när jag lämnade in den sa som att dom hade fått in flera som det hade hänt samma sak på..! varför fortsätta att sälja dom? undrar man ju.. men men... dom ringde idag iallafall och thomas åkte o hämta den..
så nyss va vi ute och provkörde den och det verkar som det funkar bra nu!

Cissi kommer hit sen så vi ska äta lite Taco´s! ska bli himla göttigt! sen ska ju jag jobba imorn! 8-14 i charken! uhh jag är lite nervös eftersom jag aldrig har jobbat där innan och att jag ska va själv i 2 timmar! hjälp! men hoppas det går bra! det är ju bra betalt imorrn iallafall!
Sen på kvällen vet jag ju inte riktigt än... det är ju trotsallt alla helgona så nått mysigt ska vi väl hitta på! äta nått gott o mysa kanske! 

Theo bara blir större och större.. på sista tiden har han börjar skrika massor... inte sånt skrik att han är ledsen eller så utan typ att han pratar fast han skriker! hehehe.. det är så kul!! han har fått en egen vilja med... om det inte är nått som passar herrn så visar han det med! så är det=)

lägger in lite bilder ikväll.. sitter vid fel dator nu o bloggar=)

Slappdag!

Idag har vi verkligen inte gjort nånting! jätteskönt.. bara myst jag o min lilla prins=)... tvättat två maskiner har vi gjort med... strax innan 15 så somna vi båda två och vaknade runt 17!! jätteskönt=)..

Imorn ska jag o mamma o Theo åka o kolla på skor åt mig.. och förhoppningsvis köpa en overall till Theo..

Igår va emelie, jag o Leia på busfabriken! jätteskoj... vi hade det nog nästan roligare än leia.. hihi!

Nu är det dax för sängen!
BYE!

Min lilla sjukling!

Min lilla Theo har fått feber... innan jag åkte o jobba idag så va han lite grinig.. och nu när jag kom hem så hade thomas tagit tempen och då hade han 38 grader... inte lustigt att han va grinig!=(... så jag tog honom när jag kom hem och han somna som en stock på mig=)... lillfisen! Älskar honom nått enormt.. man känner sig så maktlös när man inte kan göra nått!

Hmm igår fyllde jag ju år då... fick massor och fint....=) Tack alla så jättemycket! Fick en ny  kaffebryggare för alla klagar på att kaffet aldrig blir varmt.. men nu så är det glöhett! =).. o jag som inte dricker kaffe hihi! men det var en jättebra pressent... sen fick jag pengar så jag kan köpa mig ett par skor.. det är verkligen behövligt.. så det ska jag göra imorrn...! såå fick jag lotter.. vann 30:-=)... hämtade ut nya idag och så vann jag 20:-.. då det var ju bra! och massor av fina blommor fick jag med! en jättebra födelsedag... jag bjöd på tacorullar med sallad och sen prinssestårta som jag gjort själv! duktig!!

Nu är Rille o Hans nya brutta Marie här.. det är kul=) Dom har varit här och kollat på hockeyn! och tyvärr förlorade dom ju igen då=(...

Imorrn ska jag jobba en snabb sväng.. 16.30-19.30.. så det blir inte så länge!

Lite folk från min födelsedag=)
Denny, Timmy, Thomas o Pappa!

Världens sötaste prinsessa!

Sötnos!

Min Älskade lilla kille!

jobbi jobbi!

jobbat idag... 8-12.. gick ganska fort.. hade endel att göra.. det det var kul=)...
efter att jag kom hem så va Theo jättetrött så jag tänkte att jag skulle gå o lägga mig med honom ett tag... men det blev inte mycket vila.. Timmy och en kompis kom förbi.. dom ville se matchen som börja kl 16... Sen kom även mamma o pappa med o titta på den.. Tyvärr förlorade ju LHC! men men....
Mamma o jag tittade inte så mycket på matchen, utan vi lagade mat.. det blev nötkött och pommes.. ;) GOTT! Så alla fick mat när dom kolla på matchen... service!
Sen tog jag o mamma o åkte till Maxi.. skulle handla lite tills imorrn... så nu ikväll har jag gjort tårta=).. kommer nog att bli jättegott! Theo och Ozzy fick varsin visp med grädde att slicka på=)!

Jahopp då blir man ett år äldre imorrn då.. vet inte om det känns så speciellt mycket... det känns inte som att det är nått att fira iallafall.. men endå så kommer det ganska många imorrn.. runt 18 typ!..
så imorrn bitti ska jag laga lite vi kan mumsa på....
Theo somnade strax innan vi åkte till Maxi, kl 18.. så jag sa till Thomas att han inte behövde sova så länge eftersom han har varit vaken så länge dom sista kvällarna... så han hade väckt till honom. 18.30... efter det så har han varit ganska gnällig för att han va så trött... men det gav ju bra resultat att ta upp honom... för nu har han somnat för natten( hoppas jag=))....

Gott med grädde=)

Ville gärna hjälpa mamma o mormor att laga mat=)
Kanske blir en kock av honom hehe=)

I soffan med pappa=)


Trött!

Fyy va trött jag är... har jobbat idag... börja 07.00 och sluta 15.00... jag brukar inte va så trött men Theo ville inte sova på natten.. han somna nog inte förrän 01.30... Men Thomas hade hand om Theo så att jag skulle kunna sova.. men dom va ju i sovrummet så det är ju inte så lätt att koppla bort dom =)... Men jag fick ju några timmars sömn iallafall...
Nu ikväll är Theo lika trälig.. vill inte sova.. Thomas gick precis in med han i sovrummet och klockan är liksom 23.15... hoppas han somnar snart så jag med kan göra det snart... ska ju upp o jobba imorrn kl 08.00... fast det är ju bara en kort dag imorrn... slutar 12...
Idag på jobbet fick vi taco buffé... mums jättegott!... ska handla lite imorrn med till på söndag...

Theo fick en jättefin dress idag av mormor... tack så jättemycket... den va jättefin!
Vi köpte grejjer så vi kan få upp grinden till baksidan idag me.. så vi får väl sätta upp den imorrn...


Världens sötaste och underbaraste fötter! skulle kunna äta upp dom=)

Så här ligger Ozzy och sover om nätterna=) sötnos=)

Pappa och Theo äter glass... dirket ur förpackningen=)

Leker med pappas roliga snöre på tröjan=)

Sängliggande...

har kunnat gjort så mycket idag... thomas har varit sängliggande hela dagen... han får jätteont när han ställer sig upp=(

Theo o jag va o handla dom nya tabletterna som thomas ska ha och å köpte vi köttsoppa... för han får lättare i sig vätska än vanlig mat... va tråkigt det är att inte göra nått...
jag ville inte ställa mig o laga mat till bara mig så jag gick hem till mamma o pappa o fick mat... det var gott! tack så mycket..! Theo åt också mat där... först fick han spagetti o köttfärssås och sen lite äppelmos=).. sen när vi fika fick han smaka lite cheesecake.. det tyckte han va jättegott!

Theo är jätteduktig nu när man sätter honom.. han sitter ganska länge faktiskt.. men efter ett tag ramlar han åt sidan.. hihi... jätteduktig!


Här sitter han själv i sängen!!=)

Så här har dagen sett ut för Thomas.. o Theo somnade brevid pappa!

Akuten!

Ja igår kväll innan vi skulle gå o lägga oss så blödde thomas jättemycket från foten... det blev blod fotspår efter honom...  han satte sig på toan och la upp foten på badkaren och det kom massor blod.. hela kompressen va helt blodig! så först så ringde vi sjukvårdsupplysningen, och dom sa att det bara va för oss att linda om ett bandage och åka upp till akuten.. dom skulle skicka en remiss dit... klockan va ju endå 23.30 och Theo låg o sov, så vi ringde till Kinna så hon fick köra upp honom... för jag ville inte väcka theo o klä på honom o sätta honom i bilen.. för då hade han blivit skitgrinig..

Men iallafall.. Thomas kom in på akuten efter typ 5 min väntande och då la dom om foten och tvätta rent det...  så nu har han fått andra tabletter han ska ta som är utan morfin i.. för han mår så illa av dom.. och har ingen matlust.. Det gick ganska fort på aluten.. han va väl hemma efter nån timma.. och det märktes på han att han mådde bättre... han tog en varma koppen och en knäckemacka och sen hopppa i säng...

så det har inte blivit allt för mycket sömn inatt.. men så är det..
Thomas tog kort på foten när han va uppe på akuten.. så  nu kommer bilden här... måste nog varna känsliga tittare för det är inte en så rolig bild att titta på!

Usch alltså!

Då va denna dagen här!

Operation för Thomas idag då... kl 09.00 fick han en tid han skulle va i motala... men så klart blev allting försenat så han opererades ca kl.11.00...allting gick jättebra! han kom hem vid 15.. när han steg ur bileb va han helt groggy hahaha... såg lite fuller ut..=).. Kinna o Jemma kom med upp på en fika.. sen körde jag hem dom.. Thomas börjar känna av smärta i foten... tabeletterna har väl gått ur kroppen... det är så tråkigt med dom tabletterna han har för att han har ingen matlust och så blir han illamående.. men men... han ska ju bara ha dom ett par dagar.. för han blev bara sjukskriven en vecka.. så hoppas att en vecka räcker för honom..., stygnen ska dom ta bort om två veckor.. ska bli kul o se hur foten ser ut under bandaget..

Theo o jag har inte gjort så mycket idag.. bara varit hemma o väntat på thomas... jag har haft ganska ont i huvudet idag.. vet inte om det beror på att jag har varit nervös för hur det skulle gå eller om dt har nått med att jag har ont i halsen.. men huvudvärken har iallafall gått över nu...
Imorse fick Theo ta ett bad med=).. han tycker ju det är sååå himla kul att bada.. det är knappt så han vill gå upp=) Min lilla älskling!

Mamma o pappa kom förbi med Ozzy och våran dator förrut.. Ozzy blev jätteglad när han kom hit.. har saknat honom när han har varit borta så länge=).. Datorn har funkat hela tiden medans dom har haft den hos sig undr natten så det måste vara fel på det trödlösabredbandet här hemma.. mn som tur va gick jag ett sms om att hämta ut det nya modemet.. så nu än sålänge har det funkat utmärkt=)..

Imorrn ska vi hem till Kinna... hon ska klippa mig=)


Badar=) va rolig han såg ut=)

Åhh sååå kul=)

Inte lika roligt att gå upp o torka sig=(

Thomas sover på soffan efter han har kommit hem..

Dom här skruvarna har han haft i foten... uhhh...

Ulfåsa möbler..

Imorse ringde mamma o pappa o fråga om vi ville följa med dom en sväng till Ulfåsa=) absolut att vi ville!! ville ju kolla på våran kommande soffa hehehe... jaa det lär nog dröja innan vi kan köpa den.. men den är ju sååå fin!! åhh vill ha nu=)
Vi blev lite tidiga, dom öppna ju inte förräns 12.. men när vi ändå va därute så passa vi på att åka o kolla vart therese, micke och kusinerna ska flytta... det tog ett tag innan vi hitta.. men efter ett tag kom vi fram iallafall.... det var ett blått hus med pool... låg typ mitt i skogen... lite väl ödsligt för mig.. men hoppas dom kommer att trivas=)det blir nog bra!

efter att vi kollat på våran soffa åkte vidare hemåt.. mamma släppte av hos hemma.. vi gick bara upp en sväng, tog varsin knäckemacka, bytte blöja och åkte vidare ut mot ikea! har hittat en hatthylla och ett skoställ som vi ville titta på... och så hitta man ju MASSOR annat som vi ville ha så klart! men vi köpte inget!
Vi hade Theo i bärselen idag .. han tycker ju det är så roligt att titta på allt och alla..=).. men strax innan vi skulle gå ut därifrån så somnade han i bärselen.. hahah såå underbar! Vi gick även till babyproffsen för att titta på ny bilstol och då sov han fortfarande! Thomas fick gå och hålla upp huvudet på han=) så han inte skulle få så ont i nacken... Guu va trött han måste ha varit om han kunde sova i den ställningen=)

Sen när vi kom hem fick både vi och Theo lite mat i magen.. och efter det gick thomas in i sovrummet med Theo för han va fortfarande trött.. och när jag tycker att det har varit tyst ett tag så går jag in.. och då ligger båda sötnosarna och sover! 1 timmas sömn blev det för dom=)... jag försökte också vila lite men kunde tyvärr inte somna=(.. så är det när man verkligen vill slumra till ett tag...


I bilen på väg till Ulfåsa..

Sovandes på Ikea=)

Kalas dax...

Idag har vi varit på kalas hos Theo´s kusiner.. deras pappa fyller år.. Grattis=) Fick jättegod mat.. potatisgratäng och kassler..=)Efter maten fick alla barnen varsin glass.. och Theo fick oxå en.. det var ju trots allt lördag hihi... Men han åt upp sin jättefort.. han tyckter ju det är så himla gott... så när hans var slut blev han jätteledsen.. stackars plutten hihihi...Och sen somnade han.. hehehe.. har inte alls sovit mycket idag..

Sen efter kalaset åkte vi hem en sväng.. det var ju hockey på Tv:n med=) men tyvärr förlorade ju LHC.. men men...

Efter det tog vi en sväng hem till Theo´s andra kusin Leia=)... och där blev vi kvar hela kvällen...  nae vi åkte hem efter Sing A Long=)...  jättetrevligt! vi tog det bara lugnt snackade och åt lite pizza=).. Tack för en trevlig kväll=) Theo va jättetrött typ hela kvällen men vägrade somna..  vill ju va med o se vad som händer hela tiden..  han är så nyfiken.. Men så klart somnade han typ en halvtimma innan vi skulle åka hem..  usch va tråkigt det är att väcka honom för att sätta på kläderna och hoppa in i bilen...  men så är det ju...
Så nu ligger han inne i sängen och pratar lite... han somnar nog snart.. han är ju helt slut!

Blir så jädra trött på det här trådlösa bredbandet.. det bara kopplar ur sig ibland!! åhh.. just när jag sitter här och skriver så funkar inget.. Thomas har förskt att få igång det i typ 40 min men det funkar inte! så nu fick jag stoppa i det mobila bredbandet.. men allt tar ju hundra gånger så lång tid! vi ringde bredbandsbolaget igår om det.. så dom skulle skicka ett nytt modem!! undra bara när det kommer... och så skulle dom va lite snälla och ge oss avdrag på faktura.. det tyckte jag ju va bra iofs.. men då sa han att han skulle dra bort 50 kr!!!! 50 kr är ju ingenting!!! men men jag hoppas bara det kommer att funka snart!

kollade till honom nyss.. och han ligger och sover så skönt..=)

Mamma och Theo innan kalaset.. han är sååå söt i sina fina kläder=)

Sover i Leia´s vagn på kalaset=)

Söta trollungen äter glass=)

Alla på en gång.. Kusinerna Ida,Kevin och Liam skulle allihop på en gång
hålla i Theo=)

Faster Emelie la fram en sån rolig matta att leka med=)

Trollungen äter godis=)


Trött liten prins=)

Han va helt slut här nu på kvällen...  somna för typ 15 min sen i min famn..=) *mysigt*
Idag fick han kalops till mat.. det tyckte han va jättemumsigt.. det är jätteskönt att han vill äta burkmaten nu..
åhh tiden bara springer iväg.. han blir ju så stor!!

Idag på dan har vi varit nere i verkstan och hälsat på... blev där ett par timmar... Theo va jättetrött då med... somnade, så vi fick hämta vagnen och lägga han i hihi... han låg där i affären och sov hihi... plutten då=)

sen har vi inte gjort så mycket mer... bara varit hemma o slappat.. det är ju skönt det me=)... ska köra Timmy sen till ishallen och sen hämta han... imorrn ska vi på kalas=)


Sååå söt när han somna i mammas famn..=)

Gullunge=)

Torsdag..

Idag då va det ju den dagen Thomas skulle opereras, men så blev ju inte läget.. han ringde imorse och fick en ny tid... på Tisdag i motala... hoppas verkligen att det blir av då..!

Idag kom Emelie, Denny och Leia på besök.. va jättekul att se dom för det var ju ett tag sen;) typ nåra veckor hahaha... dom ska flytta:) jätteroligt att dom har hittat en lägenhet dom tycker om!

Sedan kom rille hit på en fika.. fick lite mat också.. spagetti o köttfärssås blev det idag.. mums det är gott:)
Och så har det ju varit LHC match idag, Timmy kom också hit för att se den.. så hela kvällen har det varit hockey på tv:n:)

Theo har blivit jätteduktig på att äta burkmat nu.. först gilla han det ju inte alls men nu funkar det jättebra.. han äter upp en hel burk plus lite efterrättspuré efteråt:) duktig kille!

Imorrn vet vi inte riktigt vad vi ska göra men nått kul hittar vi nog på..=)


Pappa och Theo leker stålmannen=)

Håller hårt i flaggan när han tittar på matchen..

Trötter=) hihi..

Ojj Ojj=)

Nu va det visst ett tag sen jag har uppdaterat bloggen hihi..

har haft lite grann att göra på sista tiden..
i helgen har vi hållt på, på uteplatsen typ hela tiden.. satt upp ett staket=) tagit ner buskarna som va=) så nu är det jättefint.. ska bara köpa grejjer så vi får upp grinden och sen köpa ett nät som vi ska sätta upp nertill så inte Ozzy smiter imellan=) och så har vi grävt upp buskarna på framisdan, så nu har vi fått en ännu störretomt.. ska bara sätta upp ett typ staket som skiljer av oss från grannen.. och sen ska vi lägga gräs=) kommer att bli super bra! men det projektet blir nog i vår skulle jag tro...

Igår så va jag o jobba.. blev ett långpass.. 8.45-19.30.. men det gick ju det med... va kul att träffa lite folk.. satt ju i kassan och det var ju ett tag sen jag gjorde det, men jag kom in i det ganska snabbt.. men hade ju glömt endel nummer hahaha.. men men.. så nästa gång ska jag jobba på måndag, sen på tisdag,fredag o lördag.. det ska bli kul=)
Men det bästa av allt är när man kommer hem och Theo ger mig världens leende!! åhh man bara smälter=) skanra honom så mycket när jag är o jobbar..

Idag har cissi varit här.. vi tog en sväng till ryd.. skulle ju till apoteket o köpa sånt där som Thomas ska smörja in sig med innan operation.. sen gick vi in en sväng på jobbet.. handlade lite mat till Theo o så...=)

Imorrn då så skulle ju thomas operera sig.. men så ringde han här förrut och då hade dom ring och pratat in på hans mobil om att det inte blir operation imorrn,, för att dom hade för många akut fall! fyy va tråkigt! hoppas att det blir på fredag istället då!men vi får se.. han skulle ringa sjukhuset imorgon.. hoppas hoppas... så den där jäkla foten kan bli bra igen...

Fick ellos katolgen förrut.. hittade massor jag ville ha..! ska nog beställa nått hihi.. men jag fyller ju år snart.. kanske ska önska mig nått därifrån, från thomas hihi.. man kan ju hoppas=)


Totalt utslagna båda två hihi=)


Mysigt.=)

Hopp hopp!

Jahopp..

Idag gör vi inte speciellt mycket.. hehehe.. ganska skönt det med ibland... Theo vaknade runt 07.00 imorse.. försökte få han att somna om igen.. lyckades lite halvt.. han sov o vakna, gnällde lite.. men vi gick upp vid 08.30.. Då fick han lite gröt, som han tycke är jättegott=)... plutten va jättetrött så han somnade igen vid 9.30 på min mage.. o jag såklart slocknade med.. hahaha... och vi vaknade igen vid 11.40 hahahaha.... ibland är det faktiskt ganska skönt att kunna göra så med.. men fyy inte varje dag det går ju inte... måste ju städa o tvätta o plocka här oxå.. Idag är det ju så tråkigt väder med..

Men igår iallafall va ju vädret jättebra.. Theo o jag gick ut en sväng.. jätteskönt.. messade till sofia medans vi va ute och gick.. tänkte ju kolla om dom ville göra oss sällskap och kanske gå till lekparken... hon väntade på att en kompis skulle komma till henne, men sen skulle dom gå till lekparken så jag mötte upp dom där.. jättekul=)
Theo provade att gunga=) först tyckte han inte det var så kul.. men efter ett tag kom det ett litet leende=)

Nää nu ska jag göra köttbullar till kvällen..

Hihi va kuuuul...=)

Inte lika kul.. hehehe..


Nu såå!

Köpte den nya vagnen idag.. hihi! jag är sååå himla nöjd alltså.. den är perfekt! så glad jag é! Theo, jag o Ozzy gick ut och provkörde lite i eftermiddags.. och då hamna vi hemma hos mamma o pappa.. =)..

Theo har ätit jättedålig idag, vet inte om det beror på sprutan han fick igår eller vad det beror på.. han åt sin gröt imorse.. sen skule jag ge han flaskan men han åt bara 30 ml!! det är ju verkligen inte mycket.. så när vi va hos mamma så provade vi igen att ge han men han ville inte ha.. då åt han bara 80 ml.. han brukar ju i vanliga fall äta 235ml!! så det är ju nått som inte är som det ska.. men iallafall sen när thomas kommit hem efter 16 så åt han en hel flaska iallafall.. guu så skönt!! hoppas verkligen att det va sprutan som gjorde att han tappa matlusten... blev lite rädd när han varken ville äta eller dricka.. ville bara sova hela tiden.. men nu är jag lite lugnare eftersom han har ätit nu=)
Han kanske saknar sin pappa om dagarna=(

Efter att Thomas o jag själva ätit ikväll gick vi ner och börja sätta upp staketet till uteplatsen... kom inte så långt eftersom det mörknar så snabbt nu.. men en lite bit kom vi allafall.. klippte ner buskarna som va på tomten så nu ser det mycket större ut=)
Theo sov ett tag medans vi höll på och röjde.. men sen vaknade han.. och då satte vi honom i vagnen ute hos oss.. han tyckte det var jätteskönt och kul o sitta o titta på=) fiiiis unge=)


Ute o går i nya vagen=)

Den här grejjen kom Thomas hem med idag, Theo tyckte den va jättekul.. blinkar o låter=)
Han fick den av sina kusiner=)

Myser..=)

Yess!

Pratade med granne idag, hon hade en vännina som har en barnvagn som aldrig är använd som hon ska sälja! Så hon ringde sin vän så hon kom o visade vagnen för oss! jättefin, föll mig verkligen i smaken.. åhh vad glad jag blir=) så vi ska tänka på det tills imorrn om vi ska ha den eller inte, men det tror jag nog hihihi.. och det bästa av allt är att den går in i bilen hahahah.. vi va ju tvugna att prova, och det gick! det trodde jag faktiskt inte! men vilken tur jag har=) Hon skulle bara ha 1000:- för den och den va helt ny!! Jättefin brun baby travel=)

Annars idag har vi varit på BVC med Theo.. han väger nu 7.550g och är 65,5 cm lång! stor pojke vi har.. han fick 5 månaders spruta idag me.. usch o fyy... men det gick jättebra.. han blev inte så jätteledsen, som han blev när han fick första sprutan.. så nästa besök blir när han har blivit 6 månader och då är det läkarbesök!
Guuu så stor han har blivit min kille.. redan 5 månader.. vart tar alla dagar vägen, går ju så himla fort.. och man märker framsteg med Theo varje dag tycker jag..

Nu ska jag ner o kika på vagnen igen.. så fiiin! fick ha den här hemma över natten tills vi bestämt oss.. grannen hade ingen plats för den..=)


Älskar att hoppa i hoppgungan=)

Gladdgris..=)

Såå underbar.. i sina nya hängslebyxor som pappa har köpt=)

Världens finaste kille=) tjockis=)

Lite av varje..

Igår va jag och Theo med mamma på mobilia.. hitta inte så jättemycket.. köpte 2 handdukar,2 hakklappar och en dreggelhakklapp..=) jättesöt.. efter det tog vi en sväng till ikano.. blev inte så mkt där heller.. köpte ett par vinter skor/tofflor till Theo... och han fick ett par byxor utav mormor.. Tack så  mycket!

Har provat igen att ge honom burk mat, men han tycker verkligen inte om det.. han får kvällningar utav det.=(.. och bara skriker.. stackarn=(...

Nu har det blivit bestämmt, Thomas operaras den 16 oktober kl. 07.15..=( tråkigt... Sen blir han väl sjukskriven ett tag.. Men bara foten blir bra är ju det viktigaste..

Äntligen har vi fått i parabolen! har haft jätteproblem med att få in den på rätt satelit.. men nu så är det klart... nu kan vi se hockeymatcherna=)

Nu är det inte så långt till min födelsedag=) hihihi...

När jag lägger Theo på magen så drar han sig lite bakåt=) lillfisen då! stor han börjar bli!
Och när Thomas kommer hem om dagarna typ på lunch så blir Theo sååå glad.. skiner upp som en sol! Saknar nog sin pappa när han jobbar så mycket..
Kan inte förtså att man kan älska nån så mycket som jag älskar denna lilla kille! mitt allt!

I sin nya dreglis=)

Sliter ner fjärilarna i babygymmet=)

Älskling i pappas knä!

Mår bättre

Theo´s feber har gått ner.. jätteskönt, fast han har fortfarande lite..
så vi får se imorrn om vi kan åka till mobilia med mamma som det var tänkt... för om lillplutten har feber går det ju inte..

Idag har jag varit och lämnat nycklarna till den gamla lägenheten.. skönt att bli av med den... behöver jag inte bry mig mer om den och dom j*vlarna som ska bo där.. idioter.. men men

Sen kom Hanna o Mårta och fika=) va verkligen jättetrevligt.. har ju varken sett Hanna eller Mårta på länge... så det var kul=)...

Thomas har fått nya värktabletter och han tycker att dom faktiskt hjälper.. så det är jätteskönt, så nu kanske han kan jobba i två veckor till, sen är det ju operation den 16 oktober..


Flyger=)

Theo o pappa busar..

Igår när han hade feber fick han sova i mamma´s o pappa´s säng..

Precis bytt blöja=)

RSS 2.0