Valborg!

Nu har febern blivit bä¨ttre.. imorse hade han 37,5.. jätteskönt att den börjar försvinna nu... vill ju ha min pigga lilla kille!..
Har städat typ hela förmiddagen.. behövdes verkligen.. men nu är det klart. så sköööönt! ikväll kommer emelie,denny och kusin leia på besök.. ska äta lite... eventuellt ska grannarna komma in oxå.. skulle kanske spela lite kort=)
Vet inte om man kanske ska gå och kolla lite på elden.. får se vad som händer..=)

Igår ringde thomas från schenker typ tjugo i åtta.. han sa kan du komma och hämta mig?? jag tänkte va fan har hänt nu.. vadå då fråga jag... jaa jag har krossat foten säger han!! haha han trodde att jag skulle gå på den.. det var nämligen 1 år sen igår han krossade den.. så han skulle bara ringa och skrämma mig lite... och han ringde den tiden till mig för ett år sen och bad mig hämta honom och köra upp han till akuten.. så det var ju bara då att sätta sig i bilen höggravid och köra upp honom.. och typ sitta där hela natten!
det var lite taskigt tycker jag att säga så men jag gick ju inte på det=)

Opps nu ropar tvättmaskinen på mej.. piiip piiip.. bäst jag hänger upp det innan theo vaknar...  ;)

Trevlig valborg på er!

febern är inte bättre..=(

den jäkla febern verkar inte ge med sig.. fy så tråkigt det är... men under dagen swjönk den till 38,2 och nu på kvällen va den 39,2... han är ju relativt pigg men blir trött och seg i omgångar.. får se hur det blir imorrn.. hoppas febern är borta=)..

va på ju personalmöte idag.,... mycket trevligt.. blir lite nytt=).. sen hoppade jag in och jobbade en tima så resten av personalen inne i delin kunde gå på mötet efter.. det var kul... tiden gick himla snabbt=) så jag kanske börjar ändra mig snart att det ska bli kul att jobba igen.. hihi..
Mamma va ju här och tog hand om lillprinsen.. hade gått jättebra som vanligt=)

Såg ni våran lilla prins i linköpings posten idag?? hihi!

Ska sova nu... får se om theo vaknar inatt och är jättesvettig igen..


39 grader!

ja visste ju att Theo skulle få feber efter sprutan... hann ju inte ta tempen på honom igår innan hann somna... men han vaknade ett inatt och va jättevarm... så jag tog av honom pyjamasen,gav honom vatten och panodil sen somnade han om.. så imorse tog jag tempen på honom och då hade han 39 grader... han har nog inte haft så här hög feber förrut.. han sover nu för tillfället men ska ta tempen när han vaknat igen..

Jag ska ju på personalmöte idag.. skulle ju ha gått med theo till mamma men hon kommer hit istället... theo ska ju inte gå utanför dörren idag... undra hur länge febern sitter i??!


Nerbäddad febrig kille..



1 årskontroll!

Va på BVC  idag.. har ju en liten kille som snart blir 1 år!!=) hihi.. han vägde nu 9.940g och va 76 cm lång.. på ett ungefär.. han vägrade att va still så 76 va den längden som det fick bli... va jätteilsken hela tiden.. hade ju även läkar besök idag... när han träffade läkaren skrek han rakt ut... han fick knappt kolla hjärtat och lungorna.. bara sparkade och slog hela tiden.. haha vilken kille vi har.. läkaren sa att han har ett väldigt temprament för att va så liten.. och att vi kommer nog att få det lite jobbigt när han blir äldre.. hehe inget kul att se fram imot!! men han är ju ändå våran lilla prins!
Tog även spruta idag me.. vänatr bara på att han ska få feber.. har ju fått det av dom andra sprutorna tyvärr=(
Träffade även lollo & engla som också va där på 1 årskontroll.. Engla fyller ju tre dagar innan theo=).. 

Thomas slutade tidigt idag så vi har varit och storhandlat... lika tråkigt som vanligt.. men mamma och pappa hade theo så det gick lite smidigare.. men jag tror halva linköping va på maxi..=(... Sen va det bara att åka hem och packa upp och hämta theo... han hade klippt gräset med morfar=).. jättekul!
Så nu är ju kvällen slut... hinner inte med så mycket fast thomas kommer hem vid 16...
Theo hade jätteont i magen nu på kvällen.. bara skrek och gnällde.. va jättehård i magen.. kom på att han inte bajsat sen i förrgår.. så vi gav honom lite resulax.... och han bara skrek och tog i men till sist kom det ut... stackars killen... nu ligger han och sover.. somnade på mig direkt efter att han bajsat.. va så jobbigt för honom..=( 

Ska på personalmöte imorrn... mamma va snäll och kunde ta hand om theo medans jag är på jobbet=)

Hej svejs! =)


Min lilla trötter=)


Lektajm..


så kuuul!


Sand överallt!!


Så kul det kan va att gunga=)..


1 timmas promenad..

gick bort mot max idag me... gick vid torvinge och den vägen är ju såååå tråkig alltså! den känns så himla lång... så jag startade med den..  sen när vi kom till max så kändes det som att det gick hur fort som helst... måste nog hitta nån annan väg att gå.. både theo och ozzy va med mig idag.. tar ju lite längre tid när ozzy är med.. han ska ju stanna varje sekund och lukta i en evighet haha..

theo somnade här för en liten stund sen... hoppas bara inte att det är enda gången han tänker sova idag.. för då kan jag tänka mig att det blir en gnällig kväll.. vi får väl se..!


Alltså jag går och stör mig på en person så himla mycket alltå! jag fattar inte ens att jag orkar att bry mig.. för det enda den personen gör är att tänka på sig själv... det har varit så mycket hit och dit så va den personen än säger så finns det inget som gör att jag tror på det..! åhhh fattar inte ens att jag orkar bry mej.. men jag kan ju liksom inte komma ifrån det på nått sätt!


Nu börjar det närma sig=(

Fyy börjar få lite ångest nu... börjar ju liksom jobba om en vecka!!! just nu känner jag att jag inte vill på nått sätt... hur ska jag klara av det... fast jag har fått superbra tider så känns det jättejobbigt och tråkigt.... men det kanske blir bättre när jag väl satt igång med jobbandet.. får hoppas på det... det är ju BARA 7 veckor.. bara liksom...=( sen blir jag ju hemma igen tills theo börjar på dagis... hallå dagis kan ni tänka er vad stor min pojke är!! =)..

Annars idag har varit fullspäckad som dom senaste dagarna tycker jag ;)... hihi... vaknade tidigt som vanligt... eller theo gör det... så idag gick vi upp halv8... Jag gick en morgonpromenad innan frukost... gick själv idag och det är faktiskt ganska så skönt... bara gå och gå ilite högre tempo... hehe nu har jag 8 kg kvar till mitt mål!! men tre kilo till mitt delmål... hihi..
vi åkte och hämtade denny och emelie på förmiddagen... körde hem dom och sen hem till kinna och jemma... dom skulle hjälpa dom att äta upp allt som blev över sen igår ;)...vi åkte ut mot ekängen för att kolla hur det ligger till... dom har börjat lägga plattor utanför nu=)... såg att det var några som flyttat in i husen bakom oss.. men i det huset sattdet liksom plast kvar på fönstren och huset va inte målat... hoppas verkligen att allt sånt är klart tills vi flyttar om en månad... ska ringa och höra imorrn tänkte jag... ´kommer inte det va klart kommer jag att bli galen... vill ju att allt ska va klart när vi ställer in våra grejjer... vill ju inte ha massa folk springades där sen ju...
Efter den trippen ut till vårat blivande boende så åkte vi hem och bytte lite kläder och åkte vidare hem till min farmor och farfar... pappa fyller år idag och farfar fyllde igår!! STORT GRATTIS TILL ER!!.... vi fick mat och fika=)...
när vi kom hem sen va vi jätterastlösa... bara klättrade på väggarna nästan.. hehe... nää inte så illa kanske... men cissi kom, thomas skulle byta däcken på hennes bil... även rille kom förbi...
så kvällen har bestått av kubb med grannarna och grannbarnen... haha ganska så roligt faktiskt...


Haha fulaste mössan.. hihi men sötaste killen..=)
Hittade inte kepsen just då..


Sötis=)


Byter däcken..


Rille tar en paus..


Cissi och ozzy..=)


Ååå min lilla älskling igen=)





50 års fest!

Jaa party blev det nu ikväll.. firade Jemmas 50 årsdag!=)... Annars idag har det varit fullt upp.. theo vaknade tio i sju.. åhh ville verkligen inte gå upp.. men lillprinsen ville annat=).. så det var bara att gå upp och ge theo lite gröt... sen fick jag med hela min lilla familj ut på promenad=)... mysigt.... sen tog vi en sväng och shoppade lite... blev ett par nya skor till mig och två till theo=)... hihi kuuul!  när vi kom hem va det bara att göra oss iordning och sen ge oss iväg... först till mitt jobb och hämta is... sen vidare till till partyt... åt god mat som jag gjort hihi... det blev planka med potatissallad=)...

orkar inte skriva mer nu.. har besök av monika grannen.. vi har spelat lite kort...

näää blir mer imorrn..
kommer lite bilder från partyt=)

hihi en fin tröja...


hahaha!


Sötatste prinsessan!


Present öppning... Kinna fick också paket idag=)


Mina älsklingar=)



hos farmor idag...

Gick upp ganska tidigt imorse.. eller tidigt och tidigt.. klockan ringde halv 8... theo sov fortfarande.. så jag gjorde mig klar och väckte honom vid 10 över 8.. hehe det var knappt så han vill gå upp... men vi skulle ju iväg och hämta mormor och sen hem till farmor och fixa iordning med maten tills imorrn när det är 50 årskalas! så jag släppte av mamma och theo och åkte till jobbet för att skiva upp köttet.. gick jättebra och smidigt.. köpte med mig varsit wienerbröd tll oss.. så det blev en fika när jag kom tillbaka.. och såklart fick theo ett me=).. men han åt ju inte ett helt såklart... lekte mest med det..  han hade varit jättegnällig medans jag va borta.. och va även det när jag kom... vet inte riktigt va det är me honom.. han har varit ganska gnällig som senaste dagarna... kanske tänder?? hoppas:) nån gång ska dom väl komma.. fick iallafall theo att sova en timma ungefär.. och det är det han har sovit idag.... är inte van att han är vaken så mycket... men det är kuuul! så när thomas kom hem vid 4 så blev han jätteglad som vanligt.. vi satte på grillen och grillade.. jättegott! theo åt nästan upp en hel korv... fast han hade ätit en timma tidigare=).. efter maten gick vi ut och satte oss på baksidan.. det är ju sol där en liten stund, men när vi kom ut va solen nästan borta... satte theo på en filt.. men där vill han ju inte sitta.. han kröp runt överallt.. och gräset va jätteroligt.. slet upp allt han kunde nästan.. ;).. theo och jag gick till våran lilla lekplats utan för och åkte rutschkana.. såå kuuul.. han skrattar hela tiden..=)

Så nu på kvällen har vi bara suttit och tittat på tv.. skönt det me... theo har börjat dricka välling nu!! jätteskönt... fast han dricker bara sempers kvällsvällning med ris och vete... hatar majs och havre vällingen!!.. han är rolig han=)

så nu blir det godnatt!


mumsar=)


Gott gott!


Leka liten naken efter badet=)


Världens finaste=)


Nakenfisen!!

Långa promenader

Startade dagen med en promenad.. blev ca 40 min... gick till max och tog torvinge vägen tillbaka... riktigt skönt väder har det ju varit idag!! äntligen kanske våren är här??.. ska ju bli super väder i helgen!älskar verkligen solen! Sen kom cissi... vi har varit och hämtat våra bilder idag.. hihi blev jättebra! vi gick faktiskt dit idag.. det ligger ju i torvinge så det är ju inte så långt.. när vi va klara där tog vi en promenad till ö&b.. skulle kolla på ramar men dom hade inte dom storlekarna vi skulle ha.. typiskt.. så det blev bara en dricka och en glass till theo såklart=)... han vägrade verkligen att sova på våran långa promenad... men när vi gick från ö&b så satt han och sov i vagnen och lutade huvudet mot stången han håller händerna på... när jag försökte lägga honom ner så vaknade han dirket.. för han ville ju inte sova.. vill ju alltid va me och se vad som händer.. hihi han kan ju missa nått=).. men tillsist fick jag honom att lägga sig ner.. så han sov promenaden hem.. och även liten stund hos mamma.. vi gick dit en sväng... så han sov väl kanske 1 timma.. Sen när vi kom hem så va thomas hemma.. satt i lekparken och pratade med grannarna... theo blev jätteglad att se honom som vanligt..=).. så det blev mellis ute för theo idag... vi satt väl därute hela eftermiddagen... sen när vi gick in tänkte jag att han skulle sova en liten stund eftersom han inte sovit så mycket.. men det trodde jag ja... haha inte sova inte... så han har inte sovit något mer än den timmen han sov när vi va ute och gick... och det var ju likadant igår.. han kanske inte vill sova så mycket om dagarna längre! han är ju stor nu som jag har sagt flera gånger=)...  så jag kanske ska ställa in mig på att han bara kommer sova en kort stund nu om dagarna..

Nu på eftermiddag/kvällen har grannbarnen varit här inne och lekt med theo... han tycker att det är jättekul att leka med tjejerna=)..

Så idag har dagen varit ute på promenad! jätteskönt men det känns i benen! skönt!!

Godnatt är jättetrött! ska nog sova strax.. ska ju upp tidigt imorrn!


Busunge!

Va och handlade på förmiddagen.. som vanligt astråkigt...=(... har typ varit hos mamma hela dagen..  teho har busat och busat... han har blivit en riktig buse alltså!=).. haha pappa kom hem på lunch och käkade lite.. theo satt bredvid honom när han åt.. och petade på honom och bara asgarvade hahah.. busunge! flera gånger om..=)...
När vi kom hem försökte jag få honom att somna men icke.. var hur pigg som helst.. så han somnade här för ett tag sen och då har han inte sovit förr'ns på lunchen efter att pappa kom hem.. duktig pojke! stor kille!
Så sen vi kom hem har vi bara busat och lekt och myst hela tiden... ni fattar nog inte hur mysigt det är och va hemma med en sån underbar kille!!
Han tar sig verkligen runt överallt.. om han inte går med saker så kryper han på sitt egna lilla sätt..;).. ibland när man vänder bort huvudet så är han borta.. oftast i sitt lekrum=)... han va i köket idag och jag frågade om vi skulle gå in och leka.. han sa: aa.. så jag sa kom då och han började krypa efter mig! hihi!
Det märks så tydligt när han förstår vad man säger till honom.. och ibland hittar jag honom att han står och håller sig i elementet och går runt och drar i gardinerna.. hihi
Stora killen är ju snart 1 år!

Nu måste jag fortsätta se på Grey´s anatomy.. det bästa programmet jag vet=)
och såklart blev det paus nu.. haha.

Bye!


Hans fins krypstil.. med ett ben upp..=)


Vilar ett tag..


kryper vidare...


Leksaker överallt!


Tungan rätt i munnen..;)




 


Dammsuga!

Theo somnad förrut på förmiddagen och vaknade 13.15.. sov typ i 2,5 timma.. hihi skönt.. och såklart gick jag in till honom i våran säng och la mig me.. och somnade=).. ganska så skönt ibland ska ni veta=)... så nu har vi bäddat rent i sängen och damsugit.. det är inte så lätt att dammsuga här hemma när theo är vaken... för han kryper till dammsugaren och ställer sig upp och håller i den.. så det tar dubbelt så lång tid för mig... men det gör ju ingt.. han vill ju bara hjälpa till=)... Thomas kom förbi en sväng här förrut... Han har åkt på en förkylning.. så han är jättetrött=(... så nu är han och byter däck på min bil.. när han kommer hem blir det spagetti och köttfärssås.. det var ett tag sen vi åt det.. så det ska bli gott... theo sitter just nu och leker med ozzy´s leksaker... Grattis till Ozzy som blir 2 år idag!!!=)..

När theo får se typ en godisskål eller en kexchoklad säger han: Mmmmm!! hihi så söt... dom lär sig fort;).. men han får godis på lördagar=)


Bye bye!

Våra bästa år..

Sitter just nu och tittar på våra bästa år... världens skit men ändå ska jag titta på det hahaha... har varit ute och gått nu på förmiddagen.. svinkallt... vart har våren tagit vägen??!!

Thomas ska snart åka iväg till jobbet.. har varit och besiktat timmys bil nu på förmiddagen... fick blankt papper!! så bra!

Hörs sen!

Spårlöst

Guu va jag gråter till spårlöst alltså... så himla ledsamt=(... jättekul för dom som är med och hittar sina biologiska föräldrar... det är verkligen ett bra program=)

Annars idag har vi inte gjort så mycket... va hos min morbror och lämnade skivorna med bilderna på från fotografen.. ska få dom framkallade=).. cissi va också me... stannade till den lilla godis butiken på vägen.. så det blev 2 kg godis med hem.. hihi! Vi va så hungriga så vi stannade till på max och köpte oss varsitt mål.. och såklart fick theo en liten milkshake.. hihi den tog slut ganska fort=)
Jag hade jätteont i huvudet på eftermiddagen, så det var bara att ta en tablett och gå och lägga sig.. och det bästa va ju att theo va trött me så han somnade me.. och jag vaknade och huvudvärken va borta=) skönt... sen kom grannen monika in på en fika.. och även två grannbarn ville komma in och leka med theo och ozzy... båda har  varit jättetrötta under kvällen...

Imorrn slutar thomas tidigt, men efter jobbet ska han ner till verkstaden och byta till sommardäck på min bil=).. Annars får vi se vad som händer under morgondagen...
Just nu är det Ballar av stål på tv:n.. haha skitbra!!

Hejdå!

Fullt upp!

Ja hela helgen har varit fullspäckad=).. hihi... i lördags då jobbade jag 8-14... kom hem och gjorde smörgåstårtan till timmys födelsedag... mamma och pappa kom och hämtade tårtan runt 17 hugget.. jag hade ju ingen plats här hemma att förvara den över natten.. runt klockan halv 7 kom rille,cissi,wirre,danne och timmy!! kuuul! hade en JÄTTETREVLIG kväll... började med att grilla och käka lite.. sen blev det tre omgångar kubb=).. vi körde tjejerna mot killarna och vi tjejer vann alla tre gångerna....yeeei!! bäst! sen blev det så jäkla kallt så vi gick in.. satte på lite kaffe och åt efterrätt.. vitchokladmousse med jordgubbar!! supergott.. wirre hade gjort dom=)..Efter det tog vi och spela ett parti poker.. hihi och jag vann!!! haha va kuul! så det blev en helkväll! jättetrevligt verkligen!! sen blev det bara att snacka lite skit och bara umgås..

Söndag idag så... har jobbat på förmiddagen 8-12 bara.. sen hem och göra sig iordning.. timmy fyller ju 20ÅR idag!! Grattis! va där klockan 14... åt smörgåstårtan som jag gjort.. blev jättegod.. hihi.. på väg hem kom vi på att vi bestämt med wirre och danne att vi skulle åka ut till ekängen och titta på vårt hus=)... ringde dom så vi möttes upp på vägen.. visade vart vårat NYA boende är!! och vi hade världens tur när vi kom ut dit... för vi åker förbi dom färdiga husen.. och då ser vi att stångåstaden har visning!! haha va roligt.. så nu fick dom se hur det ser ut invändigt också! det var kul för oss också at se igen! Längtar nått enormt till att flytta!! vill nu!!
Va väl hemma här igen strax innan 18... så nu sitter vi och tittar på film på 3:an.....och så kom polly... har sett den förrut men det är ganska bra=)

Theo är så stor nu alltså... hela tiden håller han på och säger "titta, titta".. "ä dä??".. och det har han gjort ett tag nu... och vinkar åt allt och alla hela tiden..! usch så fort det går... om man ska gå och säger hejdå åt honom så vinkar han.. hihi så söt alltså!

Näää nu ska jag kolla vidare! hoppas på fint väder imorrn!!



 


Sängtajm..

Det blir snart att gå in och lägga sig... thomas va ganska trött när han kom hem från jobbet och jag känner mej lite sådär halvtrött... så det blir nog att gå och lägga sig.. det är ju inget kul att sitta uppe själv heller juh..

Har varit och handlat till timmy´s smörgåstårta idag... ska göra en åt honom tills han fyller på söndag! 20 år=)!!

Nu börjar thomas dra sig in mot sovrummet... bäst jag hänger på hihi.

Tack för alla snälla kommentarer på bilderna=).

Godnatt!

Äntligen!

Nu har jag fått den bilden jag skulle ha haft från första början egentligen hihi.. Här kommer den=)


Foto!

Ja va ju och tog kort idag som ni kanske har sett nedanför ;) va gganska kul faktiskt... blev först sminkade.. hihi.. sen började vi ta kort på mig och theo tillsammans..=) myys! theo va jätteglad och pigg innan vi skulle börja ta kort men sen när vi väl satte igång så visade han inte en min hahah... den fotografen kunde inte charma honom.. hehe... men hon som sminkade oss tyckte theo jättemycket om.. skrattade hela tiden när hon visade sig=).. va kul att bli lite ompysslad idag faktiskt... fast det där modellandet är ju inget för mig.. tycker att det var lite obekävmt att stå där och posera.. fast det var ju bra att fotografen sa hur man skulle göra och så.. men det kändes ändå konstigt!
Vi fick ju med dom bilderna vi valt på en skiva.. trodde kanske att vi skulle få dom ut printade men icke... och det tråkigaste va ju att när jag kommer hem så har det blivit fel(ovanligt va?)... dom hade tagit fel på en bild! jag skulle va med på ett ensamt kort.. men det blev en bild på theo istället... gör väl inget men jag hade gärna velat ha den bilden på mig.. så jag ringde till dom och sa vad som hänt och dom bad så hemsk mycket om ursäkt och skulle maila mej den bilden jag skulle ha... men det var ju också fel såklart.. så jag fick ringa igen och hon skulle maila den igen.. men den som kom nu va ju med fel... hahahaha.. så nu har jag mailat dom så vi får se vadsom händer!

Konstigt att allt händer mig va?? hehe! har mest otur i världen tror jag=)

Här kommer bilderna jag fick som jag egentligen inte ville ha! hahaha!





Usch alltså!

Här kommer cissi´s bilder..

 

 

  

Här kommer bilderna från fotograferingen!

            

     

 

Det fattas nån bild men den kan jag lova att den kommer me!!!
Som vanligt blir det alltid fel!

snart så...


Hihi imorrn blir det att åka och ta kort=) jippi! va kul det kommer att bli!! har äntligen kommit på vad vi sa ha på oss.. va på ikano idag och shoppade lite... vet bara inte vilka kläder jag ska ha till vad men det löser sig=) är lite nervös.. har aldig varit sådär och tagit kort förut.. men det ska nog gå bra!
Cissi kom med till ikano och gjorde oss sällskap.. åt lite mat och glodde vidare i butikerna... det finns en HEL del fint man vill ha ju=) theo va jättetrött ett tag innan vi åkte hemmåt... när han satte sig i bilen slockna han direkt..

theo ska få lite välling nu.. eller ersättning dricker han fortfarade... vägrar att dricka vällingen bara spottar ut den..

Bye

Grattis!

Jemma 50 år idag!! stort grattis!

Kom hem här för ett tag sen efter att ha varit och firat thomas pappa, theos farfar och min svärfar James på hans 50 årsdag! =)
Vi fick jättegod smörgåstårta som dom gjort=) Theo fick också smaka men tyckte inte det var så jättegott.. så det blev pytt i panna för hans del=)

Annars va vi ju på stan en sväng... hittade inget som vanligt.. eller joo köpte en tröja till theo som han ska ha på sig på korten på torsdag=) hihi kommer att bli skoj!

Inget bra att se på tv heller just nu.. vi har på Desperate Housewifes.. jag sitter här framör och thomas sitter och löser korsord=)


Den här tröjan blev det till theo.. söt va?=)
Och så va den på rean me.. hehe 99:- toppen!

STORT GRATTIS ÄN EN GÅNG PÅ

50 ÅRSDAGEN!!


Stan...

Ska snart åka in en sväng till stan när lillfisen har vaknat och fått lite mat i magen=)... så nu ska jag bara göra mig iordning... det är ju så tråkigt att leta kläder man ska ha på sig, har ju knappt några juh.., och till på torsdag ska vi ha med oss två ombyten och va ska jag ha på mej då må tro??! och theo va ska han ha på sig?? hmmm.. har lite att klura ut!

Nää måste göra mej klar nu! Seee yaa!

Snabbis!

Blir en snabb bloggning idag.. är på väg till sängen nu hehe..
funderade hela förmiddagen på vad vi skulle hitta på idag... så det blev en sväng ut till city gross... skulle bara handla lite men det blev en hel del=)
Efter det har vi varit ute på baksidan typ hela dagen... spelat kubb med grannarna.. jättekuul! theo har oxå varit med... först har han suttit i sin vagn och när det har blivit för tråkigt så har vi burit honom och han har fått vara med och kasta hihi... tyckte det var jättekul att se på när rille och grannens son mattias spelade fotboll.. så rille tog honom på armen så han fick va med och spela.. han skrattade hela tiden=)

och nu på kvällen ville han inte sova... utan kröp runt och kastade ozzys bollar och kröp och hämtade dom så fort han kastat iväg dom... hihi gull!=)

Ska fortsätta färden till sängen nu! natti!


Blen en bild från gårdagen.. hade inte me kameran idag..


fint väder idag me, men lite kallare!

usch jag är ju mitt i mitt bantande och va gör jag inte nu.. joo vräker i mig vikningschips liksom! fyy faan va dålig jag är alltså!! bläää!

Annars iag har vi inte gjort många knop här hemma... eller thomas har tvättat och plockat iordning... vi hade jättevarmt och skönt på baksidan idag... så vi tog ut en filt och några stolar och sattes oss där och lä va det me... guuu så skönt... älskar at ha en uteplats och den kommer att bli ännu bättre när vi flyttar=) jippi! nu känns det som jag aldrig skulle klara mig utan uteplats! bara kunna gå ut på baksidan och sätta sig på gräsmattan=) härligt! inte alls samma med balkong..
vi fikade nu på kvällen med monika(grannen)... och theo fick kladdkaka... hihi va gott!

Ska fortsätta se på Guldkompassen som går på Canal+first.. BYE BYE

(Det trådlösa bredbandet har inte fungerat under dagen det är därför jag bloggar nu=)..)


pappa och theo.... kolla viken söt keps han har!!=)


Blev lite förbannad där ett tag..


Grannbarnen Linda,Liana och jesper med ryggen imot kameran..


Min lillaplutt äter sockerkaka..


Hahahahahahahahhahahaha!!!=)
(kolla thomas)



Vilket väder!

Underbart väder har det ju varit hela dagen idag!! härligt!  startade dagen kl 8..=)... fick med hela familjen ut på promenad! kors i taket! men mysigt va det att gå allihop i det fina vädret... gick hem en sväng till mamma o pappa.. gick vidare hemåt och sen åkte vi till mamma o pappa igen hahaha... fick lite brunch och thomas skulle tvätta bilen.. satt ute hela tiden när vi va där.. theo satt på en filt på gräset och tittade på när pappa putsade på bilen... theo har allt fått lite färg idag.. inte mycket men det syns att han har varit ute i solen... ska man ta och köpa solkräm till honom kanske?? hmm..  Denny och emelie ringde så vi mötte upp dom på ikano.. skulle ju inhandla en sak=).. blev även en sväng in på ikea.. tycker att det var ganska mycket folk fast det var underbart väder ute.. men men det efter ikea blev det en mjukglass i solen!! och theo fick ju med en såklart.. det är klart att han ska äta glass när det är sommar hihi.. ( och även på vintern=)..).. Sen bar det hemåt igen... blev att sitta på balkongen.. fast det var lite kyligt för vi har ju förmiddagssol på framsidan.. Denny och Leia kom och höll oss sällskap ikväll.. hihi kuuul! vilka busungar vi har ;)..
Theo ska bara gå och gå hela tiden.. och det märks att han har varit med Leia.. för han går ännu mer när han ser på hur hon gör.. men han är ju lite feg.. vågar inte riktigt släppa fingret han håller i.. men jag tror inte det dröjer länge innan han gör det... men går är det enda han gör om dagarna nästan hehe.. med allt som går att flytta på tar han sig fram med=)... och kryper gör han ju nu me.. eller ja på sitt eget sätt och på det vanliga! men det verkar som att gå är mycket intressantare än att krypa!

thomas står och försöker få upp en ölkorv ur förpackningen, ser inte ut att gå så bra men han lyckas nog snart=)

Får se vad dagen bjuder på imorrn då... fint väder hoppas jag på!!

GODNATT=)


Coolingar..


Tuffast i stan!! Är han inte underbar?? =)

Låååångfredag!

jaa då har det ju varit långfredag idag... och lång har den varit=)... har gjort hur mycket som helst idag... startade dagen kl 8 med en snorig och hostig kille=(...  strax efter 10 va vi hemma hos kinna och jemma o lämnade "vårat" köksbord som just nu är deras=).... men pappa hade med sig ett bord hem från verskstaden som vi får låna till vi flyttar!... först hade vi tänkt att ta balkongbordet men då hade ju bara en av oss fått äta i taget hihi och det går ju inte..=)... va väl hemma igen runt halv 1 nån gång... och jag hade ju lovat grannbarnen att påskharen hade varit hos mig och lämnat några ägg.. så när vi kom hem så gick jag ut på baksidan och gömde dom.. sen fick alla barnen ut och leta efter dom.. åhhh dom tycket det va jättekuuuul!... sen kl 14 bar det hem till mamma och pappa... påskmat! yeeeyhh! jättegott... även timmy och min farmor och farfar va där! trevligt... theo fick ett påskägg av mormor och morfar och ett av gammelfarmor och gammelfarfar.. och thomas och jag fick varsit me=) hihi... mamma hade gömt dom så vi fick leta efter dom... såå roligt.. vi har alltid fått leta efter våra ägg... traditioner ska man hålla på=).. sen efter jättegod mat bar det hemåt kl 17... sen kom emelie,denny och leia.. vi hade bestämt dagen igår att vi skulle grilla på kvällen... va ju inte speciellt sugen på mat när jag kom hem kan ja ju säga för jag va verkligen proppmätt... men vi grillade inte förräns runt halv 8 och då smakade det lite bra med mat ändå.. grillat är ju så gott så det kan man ju inte få nog av=).... sen har vi bara suttit här och umgått och snackat lite skit=) och barnen har lekt som bara den! busiga ungar... så nu för en stund sen åkte dom hem..
Så det har blivit en hel dag för oss.. jaa en långfredag... det känns så bra när man har hunnit med så mycket under dagen! om man kunde få lika mycket gjort varje dag vore ju bra=)...

ska hoppa i säng nu... inte bokstavligen men jag ska gå och lägga mig ;) hihi!
GOD NATT och GLAD PÅSK!

Sötaste kusinerna=)

Nu har söta lilla kusinen åkt hem för en stund sen... har verkligen gått jättebra... så nu har jag provat på att va två barnsförälder alldeles själv.. hihi men hon är ju så snäll Leia!... theo och hon har nästan blivit som syskon hihi... puttas,nyps, ska ha samma saker, tar sakerna ifrån varandra mmm.. hihi.. theo ska göra allt som Leia gör.. ska efter henne hela tiden.. och nu tar han sig ju runt och kan följa me.. det märks att han tycker det är jättekul=)
theo har inte sovit sen på förmiddagen idag.. så jag gav honom lite välling här nu när Leia åkte hem och han somna inim fem minuter=).. det känns som han har blivit lite bättre med förkylningen och det är ju bra... sist jag tog tempen så hade han 37.3 och det är ju inget!
Va ute och lekte i lekparken med idag... jätteroligt.. och såklart glömde jag ju kameran=(.. men men...

Theo är jätteförälskad i Nalle Puh.. så fort han ser honom ler han med hela ansiktet och säger poooh.. hihi så söööt alltså..!!
 han har blivit så stor nu lilla killen=)

snart kommer thomas tillbaka efter att ha lämnat av Leia.. han har köpt med sig en sallad hem=)... kommer att fuska idag.. äta två sallader istället för en=)

Hej!


Datanörd...=)

ja då sitter man här framför datorn igen=) haha man kan ju inte tro att jag gör annat, men det ska ni veta att jag gör.. passar på att sätta mig här medans theo sover... när han är vaken får man ju inte mycket tid till att sitta här...
han förskylning verkar inte ge med sig=( usch så jobbigt det är... det är så synd om honom på nätterna... man hör hur jobbigt det är för honom... hostar och snorar.. vaknade väl runt fyra imorse och va jättetäpp... tog nässugen som som hatar, men det gjorde näsan bättre... gav honom lite näsdroppar me.. så han somnade om till åtta.... så då var det frukost tajm med pappa... jag tog mej en skön morgon promenad.. duktig=)
Sen när theo vaknar ska han få lite mat och så blir det att kolla tempen... hade tänkt att åka och handla lite.. hoppas han inte har mycket feber bara för då går det ju inte...
Vid tre nu på eftermiddagen kommer Leia... vi ska vara barnvakt åt henne idag=) kuuuul!

Nää nu är det väl bäst att göra lite nytta!  hej så länge för den här gången!

Förkyld!

theo är fortfarande genom förkyld... tog tempen på honom förrut då va den på 38 grader... han har ändå inte sovit speciellt mycket idag... en och en halv timma på förmiddagen bara.. då fick jag lite gjort iallafall.. damusigit och torkat golv i theos sovrum,lekrum,vardagsrum och kök... så nu är det nedervåningen och vårat sovrum kvar... usch så tråkigt...
Hoppas förkylningen och febern släpper snart.. trodde febern kanske berodde på tänder men jag ser inte en skymt av dom i munnen=(.. men men dom kommer väl..
Vilken tur att det inte blev fintväder idag... haha hade varit jättetråkigt att va inne hela dagen om solen hade varit framme... hehe men ibland ska man ha lite tur ;)

nää nu ska jag bädda rent i sängen! See yaaa!

4 ÅR!

Idag är det 4 år sen thomas och jag blev tillsammans=) Fyra underbara år!
På midsommar 2005 så tog vi en campingtripp tillsammans... åkte till danmark och stannade i gränna på vägen hem.. jättemysigt.. sen i september bar det iväg till egypten 2 veckor=)
Flyttade även ihop..
2006 åkte vi till turkiet 1 vecka... hade det jätteskönt och mysigt.. träffade även carro och erik därnere! flyttade till en större lägenhet i tannefors...
2007  blev gravid i augusti! vi köpte ozzy i juni=)
2008 det bästa året! våran lilla prins föds i maj! Vi flyttar till tallboda!
2009 har haft ett underbart år med min lilla familj=) och året är ju inte slut än=)
flyttar ju ut till ekängen i juni=)

Ja här är en LITEN del av vårat liv tillsammans än sålänge!
Ser fram imot MÅNGA MÅNGA fler år!


Sjuk..!

min lilla plutt är sjuk=(.. han har feber och är jätteförskyld... det var en pärs att få honom att somna.. bara gnällde hela tiden..=( så jag tog av honom pyjamasbyxorna, han va ju så varm.. gav honom lite panodil och lite vatten.. så somnade han... fast man hör att han ligger och gnäller lite i sömnen... stackars lilla plutt=(... vi som har haft en sån mysig dag i solen.. hade ju hoppats på fint väder imorrn me så vi kunde vara ute hela dagen.. men det går ju inte om theo är sjuk=(..
Kan ju hoppas på att febern går över iallafall.. och att febern kanske beror på att han kommer att få en tand, men man ska väl inte hoppas på förmycket..

Nu ska jag väl hoppa i sängen hos min sjukling...

Ses imorrn=)

Vilket väder=)

Har varit ute i stort sett hela dagen idag... så himla skönt! fast imellan åt gick ju solen i moln och då blev det riktigt kallt... men när solen va framme var det ju hur skönt som helst! cissi kom och hälsade på oss på eftermiddagen... så vi gick till affären och köpte varsin sallad och satt vid sandlådan och åt den medans theo lekte! åhh så härligt!!

Fick ett samtal från model house sweden ab förrut på dagen... frågade om jag och en vän ville komma och ta lite bilder... Emelie kjellbom hade varit och gjort det och hade sagt mitt namn till dom... och det ska bli jättekuuul att åka dit! även theo ska med! han ska bli fotad också.. så nästa torsdag kl 12.30 ska vi till norrköping och ta lite kort... vi skulle bli makeade av en make up artist så vi skulle komma dit helt osminkade =S... och så skulle vi ha med oss två byten med kläder så det blir lite variation på bilderna..=) nu är bara frågan.. va ska man ha på sig.. och va ska theo ha för tuffa kläder på sig... hihi vilken kuuul grej att göra!

Theo har blivit jättesnorig och hostig... jobbigt! tog tempen på honom förrut me.. då låg den på 38,1... hoppas det lägger sig och går över snart=(.. det bara rinner och rinner i näsan!
Nu är han lite snällig så det är väl bäst att ta honom=)

Hej svejs!






Här gick han i och satte sig själv igår=)


hihihi...


min underbara snoriga son!

Lekt och lekt!

Nu har vi varit ute i sandlådan igen!! det är ju sånt underbart väder ute så det är bäst att passa på... ozzy har typ varit ute hela dagen... nu är det flera olika barn som kommer och vill gå ut me honom... så när han precis har kommit in kommer nästa... och så har han ju varit med oss ute i lekparken... och såklart rulla han sig i sandlådan!! så nu precis har båda ozzy och theo badat!!

Hoppas det blir lika skönt väder imorrn...

Har ju börjat mitt nya liv igen hahaha.. så imorse va jag ute på långpromenad i det sköna vädret med theo och ozzy... thomas han låg kvar och sov.. han ville inte gå ut och gå kl. 8 på morgonen hahaha..
Så nu har jag bestämt att jag ska gå ner 10 kg till 1 juni... hoppas jag klara det!! det blir nog jobbet men jag ska fan i mej klara det!!

theo leker just nu med sin bil som man kan sitta på... och han är ju överallt.. han kan ju inte riktigt krypa men han ålar sig fram och fort går det! Han hoppar nog över det här med krypandet och går istället! han är så duktig på att gå ju!


Mat....

Va och handla en sväng på förmiddagen! blev en och en halv plastkasse a la 500:-... det är inte klokt alltså! men men mat behövs ju!
När vi kom hem så satt grannbarnen ute i sandlådan och lekte.. så theo fick lite mellanmål och sen gick vi ut och lekte med dom! han tycker att det är jättekuuuuul!
Så nu har han nyss somnat och förhoppningsvis kommer han sova ett tag..
Thomas kom hem här nu, ska väl ta och prata lite me han=)

hej!

11 månader!

Vilken söndag... bara slappat hela dagen=) det får man ibland... har varit hemma hos mamma och pappa och ätit lite söndags mat... stek, sås och potatis=) gott gott! vet inte theo va på humör förrut.. arg som tusan och inget dög åt honom... men så är det väl ibland..! Vi har ju inte gjort så mycket idag som sagt men dagen bara försvinner endå.. vet inte vart dagarna tar vägen.. går så fort...
Theo är ju liksom 11 månader idag!! grattis! bara en månad kvar till 1 år.. jisses alltså! Tycker inte alls att det var längesen vi va uppe på förlossningen och den här lilla prinsen kom till världen....


Haha lägger visst nästan alltid upp ett kort då han har mat runt hela munnen=)

Hos faster,farbror och kusin=)

Har varit hos emelie och denny hela eftermiddagen/kvällen... vi skulle bara dit på kaffe men blev även kvar på grillning=) Alltid lika trevligt att träffa dom..=) Även kusin Ida var där.. dom va barnvakt åt henne i helgen=)

Annars har jag ju jobbat idag... hade verkligen inte mycket att göra.. skulle ju va i charken, men va visst i delin stora delar av dagen.. hihi... jag och hanna hittade på en ny tallrik... fräsch sommar tallrik döptes den till... innehåller... kycklingfilé eller rostbiff med keso,isbergsallad,ruccola,groddar,solrosskott,gurka,tomat,honungsmelon,paprika och minibaguette.. låter gotta va? =)... hoppas den går bra.. en nyttig och god sommartallrik=) åk till hemköp i ryd och testa vet jag.. hehe;)...

Nää nu ska jag va lite social med min lilla sambo... våran lilla plutt sover för längesen=)

Hej!

2 steg!

THEO TOG TVÅ STEG IDAG! =) ALLDELES SJÄLV!!! FYY VA STOLT JAG ÄR! Men tyvärr så va ju jag på jobbet just då, men han visade mormor att han kunde!! så himla duktig!!  Men han ville inte visa mig.. men det kommer väl... jag är ändå hur stolt som helst!  2 dagar innan han blir 11 månader=)

Som sagt så har jag jobbat idag... 9-15... skulle va inne i delin hela dagen men vid 10 undrade annette om jag kunde ta kassan mellan 12-15... hihi det är ju så kul i kassan så klart så kunde jag göra det!=)
Nu på kvällen har vi haft våran första grillning för iår! med rille och cissi.. jättegott, verkligen sommar känsla! tzatsiki och grillad...=)
Och just nu sitter vi och spelar poker.. jag och cissi har åkt ur så nu är det bara thomas och rille kvar.. heja thomas!
Ska jobba imorrn me då... 8-14 i charken!

Theo och mamma va nere i verkstaden på förmiddagen... theo har busat amssor med gammelfarmor och gammelfarfar!

Snart dags för sängen! bye!


 


I verkstan!


Buse!


Hihi! Min underbara stora kille!!


Sandlådan!


VA UTE OCH LEKTE LITE I SANDLÅDAN NU PÅ EFTERMIDDAGEN!
THEO TYCKTE DET VA JÄTTEKUUUUL!
OCH VÄDRET ÄR DET JU INGET ATT KLAGA PÅ=)
Stoppa sanden i munnen va ju inte lika kul=(













Sura kärringar....hmmm..

Nyss hemkommern från att ha varit och lämnat gå stolen..=)... usch så sura dom är i den affären alltså! kom dit och jag sa här är gåstolen hon bara: mmm... sen sa hon typ inget mer... bara såg sur och grinig ut... efter allt va klart sa hon tack! va då tack liksom... jag sa ingenting tillbaka... vad har jag att tacka för... för att jag fick åka flera gånger till dom, att jag fick sitta och knöla i telefon? såå nee inget tack till dom!
Jag garanterar att det var absolut SISTA gången jag handlar nått i den butiken... Har hört från flera att dom tycker att dom är jättegriniga och att det är dåligt i den här butiken.. så om det blir att handla på babyprofssen så blir det i norrköping.... där är det många som rekomenderar! trevlig personal!

Nu ska jag ta o städa lite, vet bara inte vart jag ska börja nånstans=(

HIHIHIHIIHIH!

Jaa damen från konsumentverket ringde här förrut.. Det enda hon sa typ var:" Du ska gå in på babyprofssen med gåstolen, så får du lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka"!! Hahaha va bra!!
Så det ska jag göra imorrn=)... hihi... men va puckade personalen på babyprofssen måste känna sig alltså! men men det är ju inte min huvudvärk!!=)

Annars idag blev det en snabbasväng på stan...fixade ny bankdosa för min hade pajjat..! sen en sväng ut till skäggetorp..
Mattorna vi har beställt kom igår me=) hihi kuuul... nu vill jag bara flytta på en gång!!

Ska snart gå hem till mamma o pappa...jag ska me timmy och köpa en tv i norrköping... så mamma ska vara barnvakt sålänge!

hej då
!

RSS 2.0