20 år!=))

ÅÅ så mycket jag har hunnit me idag=)
jobbat först 9-15... men vilken tid det tog att skrapa runtorna på bilen imorse... gaaahhh! stod därute i 20 minuter tror jag och försökte få bort isen... men den satt som berget alltså.. och svinkallt va det me!!... men tillslut lyckades jag skrapa rent framrutan och framsidorutorna, sen sket jag i resten av bilen och åkte iväg till jobbet... kom i tid iallafall.. eller jag stämplade in 2 minuter över!=) Va väldigt mycket att göra idag... mycket beställningar inför nyår.. både på smörgåstårtor,plankor och sånt.. och inte tala om hummer!! hehe...
efter jobbet iallafall gick jag och handlade en sväng... mycket folk i kassan=( va väl inte hemma förräns strax innan 16=(... hemma var det bara att packa in varorna och göra sig iordning... för det skulle bli middag hemma hos mamma och pappa.... dom firar 20 årig bröllopsdag idag!! =) Grattis igen! vi hade med oss en lite present till dom... det blev en "korg" med vin och lite fin choklad! som dom kan mysa på, på sin 20 årsdag!=) till middag fick vi först förrätt.. som va räkor och kräftstjärtar med en god dressing... sen blev det plankstek med oxfilé! jättegott!!=).. även champange blev det me... jag körde så jag smuttade bara lite, men fick iallafall smaken=)
och nu hemma här har jag gjort smörgåstårta till timmy och han kompisar som ska äta det imorrn.. blev väl klar vid 21.15.. sen var det bara att slänga sig i duschen och nu sitter jag här i min mysiga morgonrock=)

imorrn är det nyår då=) först är det jobbet som gäller mellan 9-15.. sen hem och göra sig iordning för senast kl. 17 ska vi va hemma hos familjen rödin!( hoppas jag hinner bara) fira nyår iår med fam rödin och fam johansson=) det blir nog super trevligt!=)

Gott nytt år på er allesammans! blir nog sista inlägget för iår det här!!
Ha en toppen bra dag imorgon sista dagen på året! och hoppas att 2010 kommer bli ett kanon år...( thailand närmar sig)  ;)




mycket att göra!

idag är det ju tisdag och inget vettigt finns det att se på tvn... vi sitter och tittar på legally blonde.. fast jag tycker att den är helt okej faktiskt=)
Theo och Thomas har som jag skrev i förra inlägget varit i simhallen=) theo tyckte att det var jättekul!=) så det blir att han kommer dit fler gånger=)
jag blev kvar på jobbet en dryg timma längre än min ordinare tid... hade verkligen massor att göra... jag har ju hand om osten nu när hanna har semester... så det var hur mycket varor som helst! men jag fick upp endel iallafall.. men ändå blev det att jag fick beställa lite tills lördag!..

imorrn jobbar jag 9-15.. vad thomas och theo ska hitta på vet jag inte.. men nått kul hittar dom nog på=)


Det här smaskiga åt vi nu på kvällen thomas och jag=)
vanlijglass med karanellströssel,banan och smält blockchoklad=)
Nyttigt och bra ;)


Lilla ozzy ligger och myser på min morgonrock=)

Thomas inbäddad i filten!

Min lilla plutt sover här på soffan=)


köttebulle=)

Theo somnade redan halv sju... han va super trött... som vaknade sent imorse och så har han inte sovit något på dan idag... så han total slocknade... MEN! han vaknade vid 21 och va jättepigg... så nu sitter han och pappa och tittar på hockey.. jag har gjort köttbullar nu på kvällen=) 58 stycken blev det, mmen det fösvann några under tiden.. theo åt upp 3 stycken medans jag stod och stekte=) och även ozzy och thomas slank det ner några i=)
När jag har varit på jobbet idag har thomas, theo och ozzy varit hemma hos farmor och farfar och fikat lite och hjälpt dom med datorn... så när jag slutade vid 14.. skulle sluta 12 men det blev lite senare.. så åkte jag och handla lite... fyy så mycket folk.. åkte faktiskt till maxi=S... så jag va hemma strax innan fyra och då var det ingen här hemma=(... så jag ställde in varorna och satte mig i telefon med e-phone... men jag blev kopplad hit och dit hela tiden i en timma!!! strax innan fem kom theo och thomas hem och då kom jag fram till en person i telefon som inte kunde hjälpa till heller... så nu så ska dom ringa mig mellan 15-15.15 imorrn och om dom inte gör det så sa jag att dom bara får säga upp telefon! jäkla skit... nää nu ska jag inte bli irriterad över det!=)

imorrn är det jobbdax för mig igen... 7-14.. theo och thomas ska till simhallen med kusin leia och hennes päron=) det blir nog jättekul.. men tur att jag inte ska med.. visa sig i bikini.. neeej tack!!=)

nu ska jag duscha.. sen är det dax att stoppa oss själva och försöka få vår lille prins i säng! god natt!


skit!

Nu har jag inga naglar kvar!! jävla skitnaglar är vad det är! först gick en av sen en till och sen blev så jag så jäkla trött påt så jag tog bort allla!! vilket skit det var alltså! höll faan inte en två veckor! illa! ska nog ta och ringa till Dagny!!! för alla hon gjorde naglar på har minst en nagel gått va eller lossnat!!! åhhh vilket skit!! åhh jag är så irriterad på det här med naglarna alltså!åååååååååå!
nää nu till nått annat!

idag har vi inte gjort alls mycket... eller joo jag har städat övervåningen och bäddat rent i sängen med det nya påslakanet som jag fick i julklapp av jobbet! blev jättefint... verkar va mjuk och skön kvalité! sen på eftermiddagen kom cissi hit en sväng... vi käkade lite tacos och så=)... sen bestämde vi oss för att gå ut en sväng allihop.... theo tycker det är jättekul att va ute och springa runt i snön=) och kasta snöbollar med pappa... även kasta dom till ozzy så han jagar dom=)..

imorrn är det dax för jobb igen efter 4 dagars skön ledighet!=) men det ska bli skönt att jobba igen me... thomas och theo har ju semester en vecka till..
theo har blivit jätteröd i ögat igen och geggig... så thomas ska ringa BVC imorrn får se vad dom säger, för han måste ju ta sin andra omgång av baconsprutan.. hoppas han kan ta den i veckan... för sen är det ju 1,5 årssprutan och sen åker vi ju till thailand nästan hihihi!

imorrn efter jobbet blir det att handla lite... thomas och theo skulle hem till farmor kinna en sväng tror jag... sen ska jag hem och ringa till e-phone, för hemtelefonen fungerar inte igen!!!!! ååå vilket skitföretag alltså!!! ååååå!

det blev visst inte ett jättepositivt inlägg men men det är så det är just nu!!

bye bye


huvudvärk=(

Jäkla huvudvärk som kom ifatt mej nu på kvällen då!!!! åååå hatar´t!! kan knappt hålla mina ögon öppna men ett inlägg här var det ju dax för=)

Åkte ner en sväng till torby idag... vi och resten av linköping tror jag... gick en liten runda på ikano... hittade lite jag ville ha på gina, men den kön alltså!! vägrade stå i den så nu sparade jag ju dom pengarna=)
Det blev även ett varv inne på ikea... köpte en hylla in till toaletten här nere.. har varit och tittat på den förrut men nu slog vi till.. va även 150 rabatt på den=) kan ju inte bli bättre... så nu är det nästan klart inne på den toaletten... är bara ute efter ett grått duschdraperi! nån som vet vart man kan hitta ett sånt??? tycker jag har kollat överallt men jag hittar inget!=(

Nää nu ska jag nog lägga mej så huvudvärken försvinner!! natti!!


En riktigt God Jul!

GOD JUL!!

Vi har haft en jättebra jul med släkt och vänner=) Tack alla för dom jättefina presenterna som både vi och Theo har fått!!


Pappa och Theo=)

En liten del av alla saker Theo har fått=)

En riktigt tuff tröja som han fick utav hanna,danne och tiger=)
Tryck både fram och bak!

En del till av Theo´s julklappar=)

Thomas och mina saker=)

Tack åter igen allesammans!!=)


julklapps öppning=)

Idag började dagen med jobb... mycket folk och endel beställningar... alla ska ju handla nu inför jul=) hehe.. efter jobbet skulle jag själv handla lite men glömde helt bort det och kom på det när jag va halvvägs hemma.. så då strunta jag i att vända... för vi skulle ju en sväng ut till emelie och denny så vi stannade och handlade på vägen hem sen..
Rille kom hit igår med=)... så han sov över hos oss.. nu har han varit en dryg månad i trysil... så fort det har gått då... theo fick en julklapp av honom som han öppnade idag faktiskt eftersom rile skulle åka viidare till sina föräldrar nu på kvällen... han fick ett jättefint verktygsbord... om theo gillade det?! det är bara förnamnet... hela kvällen har han stått vid det och pyslat och ahft sig=)

i måndags hade vi julklapps utdelning hos emelie och denny... barnen ger varandra en julklapp... mestadels för att thomas är gudfar åt Leia och denny är gudfar åt Theo... men även för att dom tycker om varandra så mycket!!=) såå theo fick en hur fin julklapp som helst!!!! ååå så glad jag blev hehe... nee men theo blev också glad såklart men jag blev glad även jag=) hihi kommer en bild på det här nedanför!

Jaaa imorrn är det julafton då!! härligt.. fast det är mycket farande på julen... först på morgonen ska vi hem till mamma och pappa på julfrukost och julklappsutedelning med tomten... sen framåt 12 hugget åker vi hem till min farmor och farfar och äter lunch och även då kommer kanske tomten=)... sen på eftermiddagen åker vi hem till thomas mamma och pappa på skinksmörgås och kanske även tomten där;) en hel dag med släkten och tomten!!

Nu får det vara slut för idag!!

GOD JUL PÅ ER ALLESAMMANS!!!=) Hoppas ni får en jättetrevlig dag med nära och kära!!


Verktygbänken från rille=) tack snälla från Theo!


Och här kommer!!!!


LHC tröja i ram med alla LHC autografer på!!!=) =) =)
Tack snälla för dom fina julklapparna Theo har fått alla redan fast det inte är julafton än!


God Jul!!!



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI UTE I EKÄNGEN=)

(var bara tvugnen att härma sofia "karleksbarn.blogg.se" med den här videon, så himla roligt!!)


slapplördag!

Idag är det lördag och vi har inte gjort ett dugg här hemma... thomas och jag va ju på party igår, och sen harrys på natten!! jättekul... men det var så smockat med folk alltså... folk knuffades hela tiden... jag blev knuffad så hårt av en kille att jag fick blåmärke alltså... snacka om att jag blev arg alltså...! faan hålla på sådär när man vill ha kul.. det förstörde min kväll... ! men kul var det fram tills den idioten gick förbi och knuffa på mej!!
Innan harrys va vi först hemma hos hanna och danne... satt och tog oss en öl och snackade skit liksom=) sen blev det vidare hem till cissi på förpartaj=) jättekul! singstar hahahha!

Theo var ju hos mormor och morfar... hade gått jättebra! men det hade jag redan räknat ut för han trivs ju så bra med dom=)

idag då klev jag inte ur sängen förräns 11...och när gjorde jag det senaste liksom!! mer än 1,5 år sen iallafall!! härligt va det men det kändes som hela dagen hade försvunnit!... theo kom inte hem förräns vid 13.30 ungefär! guu vad jag saknar honom när han inte är hemma!!

Nu på kvällen har cissi varit här... vi har käkat lite och så... hon åker ju til sin mamma på måndag och är borta nästan en hel vecka! så vi lagade lite mat och hade allmänt trevligt men tröttigt hahahaha!
klädde granen gjorde vi me.. theo hjälpte faktiskt till och sätta upp kulorna, men han tyckte att det var lite svårt... roligast tyckte han var att läga paketen under granen=)

imorrn blir det nog ut till tornby(där hela linköpings befolkning är kan jag tänka mig) måste handla klart julklapparna... är bara två kvar och det är jätteskönt!!

Bye bye!


Hahaha snygga kläder man har på sig då! hahhaa!
Theo är så duktig=)


Resultatet=)


Nya naglar!


Snöööö!

Så härligt det är med snöööö!! fast jag tycker inte om kylan men snön är ju så mysig=)
Idag på förmiddagen åkte vi till gammelfarmor och gammelfarfar och lussade=) Theo hade på sig sin fina tomtedräckt och även en ljuslykta såå himlans söt alltså! sen vid halv 2 kom både farmor,farfar,mormor och morfar hit på adevnts och lucia fika... det är trevligt att ha alla samlade=)...
och nu på kvällen efter vi hade ätit så gick vi ut och lekte i snön.. det märks på theo att han tycker snön är jättekul... jag tog fram pulkan så han fick åka lite.. och det skulle jag ju inte gjort hihi=) för det var inte lätt att få honom ur den ska jag säga... man bara såg hur kul han tyckte det var att åka i den=) så det blir det måååånga fler gånger kan jag lova... gick även till en backe vid dagiset och åkte i den... men det tyckte inte theo lika mycket om.. han har ju aldrig varit nått för farter om jag säger så... hehe..

imorrn är det lucia firande på dagis och då åker tomtedräckten på igen=)

 
påväg till gammelfarmor och gammelfarfar=)


<leker lite allanballan i soffan.. skulle ta på sig alla kläder fast på fel plats liksom=)


mår inte alls bra!

Jag missade i stort sett hela idolfinalen igår!=( pga att jag låg och sov!! vaknade strax innan dom skulle säga vem vinnaren va! bra av mej! hmm.. jag mådde iinte alls bra igårkväll.. blev förskyld,frös som bara den och hade jätteont i huvudet.. så jag totalslocknade på soffan! och imorse va det inte bättre heller... eller joo lite kanske.. frös inte lika mycket men va genomförskyld och hade huvudvärk....=( inget roligt alls.. men nu på kvällen känner jag mej faktiskt bättre... inte  alls lika snorig fast jag har fortfarande huvudvärken..
Vi for ut till ikano en sväng på dagen idag efter att theo och jag hahaha hade sovit! hittade lite julklappar... hatar att va ute i sista stund, men vi har ju inte handlat klart allt så jag antar att det blir så iår igen=(..
Sen på eftermiddagen/kvällen fick vi fin besök av fam.rödin! hur trevligt som helst.. har ju inte träffats på jättelänge känns det som! så vi käkade lite oxfilé med kroketter och till efterrätt blev det äpplepaj=) så nu är man helt full i magen=)
Det märktes att Theo och Leia saknat varandra... dom är sånna busfrön när dom är med varandra!!=) åååå så underbara dom är!
Det började ju snöa me ju... så vi klädde på barnen och gick ut en sväng... så roligt!!

Nu är det sängdax! god natt! imorrn är det lussefirande!


Bara varit liksom=)

Idag har varit en sån där dag som vi inte har gjort ett dugg sen vi kom hem från jobbet... ganska så skönt faktiskt=) Vi kom hem och käkade lite.. haha pommes och kött blev det idag... visste inte vad vi skulle äta så det blev enkelt bara.. sen hoppade vi alla tre in i duschen... det är lite trångt men finns det hjärterum så finns det stjärterum;) theo vill ju att vi alla ska sitta i duschen så det är väldigt trångt och man har ganska så ont i rumpan efteråt för man kan ju knappt röra sig en millimeter... men myyyyssigt är det!!=) det är huvudsaken!
Efter duschen så blev det pyjamas=) och mys och även lite bus och lek... thomas hade inte mycket att göra så han satte sig och satte ihop pepparkakshuset.. blev jättefint... theo ligger här bredvid mej och sover och jag funderar starkt på att krypa ner bredvid honom=)

puss och god natt på er!


Fina huset... ska på lite snö och lite så me ;)


Tomtekläder och shopping!

Guu vad tiden springer iväg när man sitter framför datorn.. hehe iallafall nu när jag håller på med en grej=)
Theo va på dagis på förmiddagen mellan 9-10.30 bara.. det är ju typ inskolning på det nya dagiset så dom ville att theo skulle komma dit en sväng.. och det gör han ju så gärna för dagis är ju så himlans kul... mindre roligt var när jag hämtade honom så hade han tårar i ögonen och jag frågade fröken va som hänt... då var det nån unge som hade bitit honom i handen!! stackars plutten... man såg att han hade ont för han höll sig hela tiden om handen.. och jag fick inte titta... men till sist så fick jag se och då hade han tandavtryck på handen!! usch för bitande ungar... jag kanske inte ska säga så för theo kanske ocå börjar bitas men det är nått jag kommer att säga ifrån om direkt om han gör det! för bitas accepteras verkligen inte!!
men men vi åkte vidare till tornby och han fick ha sin teletubbies figur i knät och då blev det liiite bättre=)... så ute i tornby tog vi först en fika/lunch.. jag,theo och mormor... sedan blev det lite shopping... hittade tomtekläder till plutten me... och han blev så söööt i dom... han provade det när vi kom hem och ställde sig framför spegeln och såg allmänt stolt och fin ut!=) så gullig såå!
theo hade inte sovit middag på hela dagen.. förökte få honom att sona på ikano men totalvägrade ville ju se på allt och alla... tänkte att han skulle somna i bilen hem men inte det heller... såå när vi kom hem och varit ute med ozzy så gick vi in och la oss i soffan.. och ca kvart i tre slockande han! väldigt sent men jag kunde ju inte göra nått tyvärr... när thomas kom hem åkte vi ut till mamma och pappa och fick lite mat! tacos=).. sen en liten fika på det... nu på kvällen har vi bara varit hemma och kollat på tv och bubblat lite skit me cissi ;)

nu ropar duschen och sen sängen... jobbet kallar klcokan 7 imorgon bitti =)

god natt!


Tomtenissen=)


blev så glad över dom fina kommentarerna=)

Vad roligt att det är några där ute som läser=) och kommentarerna angående om jag ska sluta eller inte var ju bara positiva till att jag skulle fortsätta och det gjorde mig jätteglad=) så jag kanske fortsätter ett tag till ;)

Idag var det inskolning på det nya dagiset för Theo.. thomas lämnade hoom redan vid 9 för dom skulle bara vara där på förmiddagen... men hela dagen hade gått jättebra... dom hade fått nya leksaker till det nya dagiset som barnen fick vara med att packa upp... tror dom va i himmelriket just då=)... det är så skönt nu att det går så bra för theo på dagis..(peppar,peppar).. och han är oftast alltid glad och vill hem när vi hämtar honom... men det finns även dom dagarna han vägrar att klä på sig och gå därifrån! han har nog blivit en dagis kille nu om  ni förstår vad jag menar;)...

jag förundras varje dag över hur mycket theo pratar och hur mycket han kan helt plötsligt... kommer fram och säger att han vill sätta på strumporna... när han har fått dom på sig springer han iväg glatt... frågar hela tiden..:ää däää?.. och man ska förklara en eller flera gånger och vissa gånger säger han till och med det jag har sagt att det är... om man fågar honom om han kan säga namnen man frågar honom så gör han det! han springer och låtsas ramlar och bara ligger och skrattar=) och sjunga har han börjat göra massor me.. för sig själv och även för oss.. hämtar micken till singstar och håller den framför munnen och sjunger!! sååå sööööt ska ni veta!  åååå såå mycket kärlek det finns i den killen!!!!=) får snart inte plats med mer kärlek.. eller jooo hans kärlek kan man aldrig få nog av=)!!!!
jag tycker han kan massor.. vet inte han är ju bara 1,5 år men dom kanske kan så mycket... ojj ojj hur mycket kommer han inte kunna när han blir två då!!! hjäälp var tar tiden vägen?!

nää det blev ju ett litet imlägg iallafalll... mest bestod den ju av min underbara son som jag älskar så otroligt mycket!=)


Tog på sig mössan själv och sprang omkring och levde apa=)!

♥ en otroligt fin kille ♥


inget roligt längre???

Jag vet inte om jag tycker det är så roligt att blogga längre.... kanske ska ta bort den... hmmm!!!????!!!


super trevlig kväll!

Igår hade jag en himlans trevlig kväll måste jag säga! jobbade ju först till 18 men sen bar det ivähg till konsert och kongress med jobbet! på jilshow med vallmans! jättetrevligt... god mat och trevligt sällskap! senare blev det även harrys! jättetrevligt där med! får tacka alla för en jättetrevlig kväll!=)

idag har jag mått super fast det blev lite party igår... inte alls likt mig, jag brukar ju va helt död dagen efter=) men hur skönt som helst är det iallafall!

nu på kvällskvisten har vi haft besök av cissi och molle... käkade lite pizza och tog en runda Buzz och lite poker på det! jag kom tvåa=(..hehe..
nu kallar sängen... jobb imorrn 7-13=) god natt!


Svårt att välja ju!!

att det ska va så svårt att välja mellan tove och erik då!!!
MEN ERIK GICK JU VIDARE NU!! BRAAAAAAAAA!
STACKARS TOVE HON ÄR JU SKITDUKTIG!

HEJ SVEJS IGEN!


dåligt av mig=(

Jahopp här har det ju inte blivit något inlägg på länge ser jag hahaha! fyy så dåligt alltså.. men har haft så mycket att göra och sen har inte internet fungerat oxå... så kan det va!
VAD ÄR DET SOM HÄNDER PÅ IDOL???!!!!!!!!! CALLE VIDARE OCH ERIK O TOVA SKA SJUNGA IGEN!! HERREGUD ALLTSÅ!!!
Nu sjunger erik och han är ju faan grym alltså!! ojoojojoj det här är ju spännande!! bara inte kalle vinner alltså!

näää nu måste jag fortsätta att se!=)

imorrn är det dax för jobb sen personalfest på konsert och kongress med vallmans!=)=)

Bye Bye

RSS 2.0