Min lilla pojke..

Min plutt har blivit sjuk.. fått feber..=(.. han är jättehängig och grinig... funkar inte att sova i sängen.. utan det funkar bara att sova på mammas arm.. så det blir väl så jag får sova hela natten=(.. men vad gör man inte för sin älskling..

imorrn ska jag ju lämna in nyckeln till den gamla lägenheten... mamma skulle komma och ta hand om theo när jag åker.. om han fortfarande har feber... usch va synd jag tycker om honom=(

Ska träffa Hanna imorrn me.. kommer att bli kul, det va jättelängesen=)... hoppas bara att det går, om inte Theo får mer feber.. men det får vi hoppas=)

Jag tror faktiskt att Theo börjar få tänder.. för han dreglar som bara den.. och gnuggar sig i munnen hela tiden och gnäller när han har handen i munnen.. det kanske är därför han har feber.. det är ju  så svårt att veta vad det är.. men det är väl bara att vänta o se..
Stackars min lilla prins...

Sitter hos pappa.. mysigt..

Jättetrött och dregglig=)

Inflyttningspartaj=)

igår då...=)
Vi lämnade lillprinsen kl.16.30 typ... usch! men det gick jättebra!! jag ringde bara mamma EN gång under kvällen... duktig jag är=)... fast jag saknade honom hur mycket som helst! fast jag visste ju att han hade det bra...  Men det var verkligen tomt imorse när vi vakna runt 9... ingen liten kille som ligger i sängen o pratar o jollrar=(... men han kom hem sen vid 10.30.. åhh så mysigt det var att se honom.. han fick hur mycket pussar som helst.. min lilla älsklling!

jaa festen då... det var hur kul som helst!! verkligen jättelyckat=)... kom lite mer folk än vi räknat med men det gör absolut ingenting! det var bara kul! Det var längesen jag hade så kul som jag hade igår!
Fast det blev inte så sent.. typ alla skulle ut och vi kände inte för det.. men dom sista som gick va Ida O Chrille.. dom gick vid typ 01.00.. så, så sent blev det ju inte... 
Men ändå så hade jag huvudvärk imorse och va skit trött.. hehehe!
Det är ju inte ofta man partajjar nu för tiden=).. för vi har ju världens underbaraste son..=)
TACK ALLA SOM VA MED FÖR EN TREVLIG FEST!

lite bilder från kvällen..=)

=)..Christian,Ida,Martin,Johanna,Therese,Jag,Ida,Mattias och Fille

Johanna,Lizette,Martin och Sofie!

Thomas,Christian och Ida

Jag och Emelie =*)

Johanna på G...

Lizette och sofie söta o glada=)

HiHiHi..=)

Så här glad blir man av öl.. heheh=)

Min stora älskling=)

Så söta.. ;)

Trött dagen efter... HAHAHHA!

Och så lite bilder på min älskade THEO!

Myskillen=)

Tittar på TV med pappa..

I sin nya pyjamas=)

Älsklingen lite trött..

Onsdag!

Mitten av jobbar veckan.. nu har thomas bara två dagar kvar att jobba den här veckan... skönt!! sen är det ju lördag och inflyttningspartaj!! kommer nog att bli jättekul! ska jobba på förmiddagen 8-12.. det är ju inte så länge men det räcker för den dagen eftersom vi har lite att göra innan kvällen.. ska ju lämna Theo med :(... åhh vad jag kommer att sakna honom.. men han kommer ju att ha det jättebra hos mormor och morfar!

Idag har dom varit här och bytt bänkskivorna i köket! blev verkligen jättebra med dom nya! hel nöjd! och på fredag kommer dom och fixar badrumsfönstret!..
idag har theo o jag även varit ute o åkt lite.. va på plantagen och inhandlade lite nya växter.. men usch vad det blev dyrt.. men men! Sen har vi vart hos mormor och morfar.. fått lite mat.. och theo fick glass.. vilket han verkligen älskar!

Thomas beställde en tv i söndags och vi fick den igår.. så nu sitter den uppe på väggen! är lite ovant att titta upp på väggen för att se på tv.. men man vänjer sig nog snart..=) men bra blev det iallafall!

Nee nu ska jag umgås lite med min älskade sambo!

Theo äter upp pappas glass! Vill gärna hålla pinnen själv, men då blir det ju glass överallt=)

Min älskade underbara lille prins=)

Röjjer o Röjjer

Hela tiden är det bara att packa upp, plocka undan, sortera, kasta o spara... bla bla bla... nu börjar det bli ganska tråkigt faktiskt... det är väldigt många kartonger kvar... vi har ju inte alla möbler vi behöver... det kostar ju att köpa allt på en gång, känns inte riktigt som vi har pengar till det.. men men=)

idag har jag målat listen i köket.. blev jättebra.. svart=)... det var en kille här o mätte bänkskivorna... får nya i veckan.. jippi! kommer att bli jättefint=)
Theo min lilla fis bara växer o växer=).. på lördag ska han sova hos mormor och morfar... sova borta för första gången=).. kommer att bli väldigt tomt.. men det ska nog gå bra..

Hihi sötnos=)

Gullunge=)

Världens bästa kille!!  ♥Kan inte beskriva min kärlek till dig♥

Födelsedagskalas=)

Idag har vi varit hos Theo´s farmor, för hon fyllde år igår! grattis Kinna=)

Innan det var vi en sväng på ikano... kolla runt lite.. Theo fick en ny tröja=).. och så köpte vi väggdekorationer på ikea.. som vi har satt upp i trappen=).. blev ganska bra om jag får säga det själv=)
emelie va här och hjälpte mig att sätta upp dom... tack för hjälpen=) och så har vi fått ordning på lite grejjer.. tack vare emelie.. hon puscha på oss hela tiden... men det var ju effektivt.. vi fick ju mycket gjort=)

Nu är det snart dax att hoppa i säng... min älskade lilla kille ligger redan och sover, som vanligt=)
natti natti..

Trappen med väggdekorationerna=)

Försättningen av trappen...

Leia ute och går med Ozzy ( eller ute och ute, inne hos farmor o farfar)

Min älskade lilla son!!♥

Handlat lite nytt=)

Idag blev det ju ikano o ikea för oss... åkte dit med cissi=)...
Och så träffade vi Theo´s "mostrar"=) carro och anneli=)... det var trevligt..
hittade lite fint till Theo... 3 bodysar, 1 mössa, 1 jacka och ett par byxor... byxorna va jag tvugnen att köpa.. för lillprinsen bajsade så mycket så han va tvugnen att ha nya byxor och body... hihi=) för jag hade glömt att packa ner extra kläder.. när vi skulle byta blöjan, så efter ett tag när vi stod vid skötbordet.. kom vi på!!! vi va inne på herrarnas.. hahaha...!!! innan vi kom på det då.. vi såg pissoarerna och så kom det in en gubbe... hahha snacka om pinsamt.. hahhaah.. men men det gick ju bra det med=) eller hur cissi=)
Theo va jättesnäll hela tiden.. bara låg i vagnen o titta på allt! va inte ledsen en gång=) sötnosen då!
va inne på willys o handlade våtservetter och ny gröt till theo, han tycker ju inte om havregröten, så jag tänkte testa banangröt... hoppas han tycker bättre om det... men väl där iallafall så när vi kom fram till kassan så var det ett äldre par framme i kassan bredvid.. och stackars tanten trampa på en vindruva och föll i golvet=(.. trodde hon skulle bryta benet.. typ personalen gjorde ingenting först.. utan bara ropade på annan personal att komma o plocka bort vindruvorna.. tanten blev nog jättechockad.. för efter ett litet tag svimmade hon! det är inte lätt för dom gamla! fyy för att bli så gammal! men jag hoppas det gick bra med det gamla paret iallafall... tycker bara att personalen borde ha brytt sig mera..! dåligt!

nää nu ska jag börja laga lite mat tills mannen i huset kommer hem efter jobbet=) bäst att vara en god "fru" och ha maten klar tills han kommer hem=) hihi nee vars=) men det är klart att han ska ha mat i magen..

Nu sover älskligsprinsen, han har knappt sovit en timma på hela dagen! så han slocknade vid kavrt över fem, så vi får väl se hur länge han sover i natt=)

2 av bodysarna.. den tredje har han på sig=)

Jackan.. kom på att det är lite varmt med hans andra jacka nu... och en tjocktröja är ju för kallt!
så den här blir nog bra=)

Sötaste mössan jag sett!!!

ÅHHH!

Fyy faan rent ut sagt! Dom som ska ta våran gamla lägenhet, skickade ett sms förrut och sa att dom inte tänker flytta in förrän den 1 okt!!  om dom bara hade sagt till mig att dom inte kunde flytta in tidigare så hade jag ju lagt ut den på blocket, så att nån annan kunde ta den.. nää men istället ringer dom o tjatar på mej och säger att dom ska ta lägenheten.. och jag fixar så dom får den, samma dag är dom och skriver kontrakt.. OCH DÅ.. helt plötsligt kan dom inte flytta in tidigare!!! idioter!! det får man för att man är snäll och fixar! Falska människor är det värsta jag vet!! så nu står vi här och har dubbelhyra... trodde ju att vi skulle få in dom pengarna eftersom dom tjata så mycket om att dom ville flytta in!! men icke!! fyy faan alltså!

Men men nått positivt iallafall är att allt är färdig målat! Denny kom hit imorse och målade vardagsrummet! tack så jättemycket för hjälpen! även mamma kom och hjälpte till! TACK! är jättetacksamma för all hjälp vi får... det är ju inte så lätt att hinna med så mycket.. thomas jobbar ju 10-20 varje dag.. och jag har ju lilla älsklingsprinsen att ta hand om=)

Theo o jag gick ut med Ozzy en sväng, hamnade hemma hos mamma o pappa!=)... Theo hoppade i hoppgungan... han börjar få in snitsen på hur man gör! gullunge=)

Imorrn ska vi åka till tornby med cissi.. se om vi hittar nått kul=)

I vagnen innan vi går ut=)

Hopp hopp! pussunge=)

hihi...

Trött innan kvällsmaten.. somna 19.30=)

Snart.....

Nu har alla fondväggar blivit klara!
tack snälla Kinna o mamma för hjälpen!!=).... nu har vi bara all målning kvar!... har målat hallen och trappen nu... så vi börjar komma nån vart nu iallafall... sen är det bara vardagsrummet kvar! åhh så skönt att allt snart är klart..
Akelius ska komma hit på måndag morgon för att titta på det vi målat i trappen.. för jag ringde till dom, för det vart inte bra i trappen, för det har blivit massor med luft bubblor.. så nu ska dom komma o titta över det!... men en bra sak va iallafall att vi får nya bänkskivor till köket=).. hihi.. vad fint det kommer att bli...

Idag blev det ingen öppna förskolan för mig, jag sa ju att jag skulle gå men så kunde cissi hjälpa mig att måla idag.. så då blev det det istället.. och det känns bättre at allt blir klart först... men nästa vecka ska jag gå iallafall!! Men sofia hade ju inte heller vart där så det va ju tur att jag inte gick dit ändå.. jag vill ju inte gå dit själv!
Rille har varit här typ hela veckan och hjälpt oss att måla! jättesnällt! vi är tacksamma för all hjälp vi får!

Väggen i köket=)

Tegelväggen i vardagsrummet=)

Väggen i sovrummet=)

Theo´s fina fisk som han har fått av sin farmor, som hon har gjort till honom=)

Dop..!

Japp idag kl. 14.00 så va dopet! jättefint..=)
Theo va verkligen jättesnäll hela tiden.. både i kyrkan och vid fikat=).. så duktig våran lilla prins=)
Fick jättemycket fina saker.... TACK SÅ JÄTTEMYCKET!! Allt va verkligen jättefint...
Och solisten va hur bra som helst...  jag blev lite ledsen i ögat=).. sååå fint!
Tack även till Denny som läste dikten under dopet.. gick ju jättebra=)

Och ett Stort TACK till mamma, sollan och pappa som hjälpte till så maten och allt kom på plats! och städningen efteråt....! TACK!

När vi kom hem fick Theo lite mat.. och han somna direkt efteråt.. det har varit en tuff dag för honom..!

Imorrn kommer Kinna och Mamma och tapetserar i vardagsrummet.. så nu blir sista tapetseringen klar.. sen är det bara målningen kvar..!

Theo är så duktig=)

Thomas, jag, theo, och Theo´s faddrar Timmy och Denny..

Theo i sina tuffa kläder efter dopet!! Sååå söt=)

Äter på pappas fingrar=).. det kliar ju så mycket i munnen=(

Mycket att göra!

Nu har jag inte skrivit på ett tag.. har verkligen haft fullt upp! Har ju dop imorrn..=)

i torsdags då.. så va sofia och tuwa här och fika.. verkligen jättekul!!!..=).. måste ta en ny fika snart... ska följa med dom till samlan på onsdag tror jag... det skulle nog theo tycka va jättekul!
Tack för en trevlig dag=)
Thomas va även uppe med sin fot.. han har fått en inflamation i foten.. det är därför han har så ont.. nu har han fått lite medicin, så vi får hoppas det går över.. dom skulle försöka lägga operationen en månad tidigare.. hoppas hoppas!

Igår då.. så maskerade thomas hallen o trappen.. så nu är det bara att måla! Emelie, denny o Leia kom förbi en sväng med...=)..

idag har vi varit barnvakt till lilla Leia... hon kom strax efter 10.. har varit jättesnäll hela tiden.. gullunge=) hon är verkligen jättesnäll lilla kusinen.. Theo är så fascenerad av henne.... det är kul med nån i sin storlek=).. dom kommer nog ha jättekul sen när dom kan leka ihop=)
Sen har vi varit på kräftskiva hemma hos mamma o pappa... jättegott med kräftor.. dom första iår=)...

Imorrn då är ju dopet! fyy så mycket det är att tänka på, men det kommer nog att gå bra... har lagt fram allt nu ssom vi ska ha med oss...! ska åka o hämta smörgåstårtorna efter 9 imorrn och sedan bär det iväg till kyrkan o duka..sen hem och byta om.. johanna kommer hit och fixar mitt hår=).. sen åker vi till kyrkan igen.. dags fö dopet kl 14!

Våran underbara son!



BVC

Idag var vi på BVC vid 10.30... Va stor min pojke har blivit.. vägde hela 6980g och va 64,5 cm lång! stora prinsen=)
Han har gått upp 1040g på en månad.. hihi!
Idag har Theo fått gröt.. han tyckte det va super gott=)

Sen åkte vi en sväng till mitt jobb... gjorde om beställning på smörgåstårtan.. så nu blir det nog bra!
Sen åkte vi till K-rauta eftersom igår när vi skulle sätta upp tapeterna så va det fläckar på dom.. så jag ringde igår till dom så dom skulle beställa nya som jag skulle hämta idag..men väl där så va dom tapeterna xå fläckiga och så hade dom blivit skadade i frakten... så då sa dom att som skulle beställa nya tills imorrn.. men det gick jag inte med på, så jag krävde att få pengarna tillbaka och det fick jag!! 
Men alla tapet våder va inte fläckiga så jag har endå ett tapetserad sovrum hihi=)

Sen här hemma kom johanna hit en sväng.. tog en fika o snacka lite skit! och så hade mina grejjer jag beställt till sovrummet kommit.. så jag gick o hämta det så nu är det så fint så! men inte riktigt klart tyvärr=( det ska komma några kuddar om nån månad.. och då blir allt hur fint som helst=)

Ikväll ska jag, johanna o emelie på bio och se Mamma Mia! det ska bli kul!

Ett rum klart=)

Nu är Theo´s sovrum helt klart.. eller ja.. det ska in en matta me! men det blev såååå fint... verkligen jättenöjd med det=)
Så nu har vi målat sovrummet och köket.. men det är ju inte klart för i sovrummet ska det målas en gång till och köket två gånger till! Det kommer att bli jättefint=)

Theo´s förkylning har blivit bättre.. fast han är ju lite snorig men inte lika hängig.. så det är bra!

imorrn ska Thomas jobba igen.. efter att ha haft en vecka semester... kommer bli tomt=(.. men men det ska nog gå bra.. har ju lite att styra med.. plocka iordning, måla och planera dopet!
inatt får jag och theo sova i hans sovrum och thomas i vardagsrummet.. för det går ju inte att sova ibland färgen.. men det ska nog gå det med=)

Igår va kusin Leia och Emelie o Denny här... Denny hjälpte till med att spackla.. för jag va ju inte så duktig med det=)... sedan satte dom ihop grillen så vi tog och grilla i duggregnet... men gott blev det=)


Världens sötaste barn!!!!

Theo´s sovrum.. fast våra sängar ska ju inte va där inne...(Theo ligger i sängen o sover=).)

Pusspojken=)

Äntlingen!

nu så börjar allt komma på plats.. fast det är en hel del kvar.. men men...
har målat Theo´s osvrum nyss.. blev bra men det ska ju målas en gåmg till imorgon.. och då kommer det att bli perfekt! men fyy va jobbigt det va att måla..puhh..

Va på flugger och ut färgen till vårat sovrum, hallen här uppe och hallen där nere förrut.. så det är bara att sätta igång att måla=).
hitta en jättefin tapet till köket oxå... kommer att bli så himla fint!! =)
Vill bara att allt ska bli klart så fort som det bara går=)

Theo är fortfarande förkyld.. stackarn=(.. hoppas det går över snart.. jag har oxå åkt på en släng av förkyldningen så klart!..
Min lilla prins... och han är verkligen en prins.. det lilla underverket!
ååå han bara älskar kartinplommon puré.. det är ju bra för han är ju lite hård i magen!
IDAG BLIR PRINSEN 4MÅNADER!!! Grattis älskling!♥
det går så fort bara!

va och köpte kläder till mig och thomas som vi ska ha på dopet.=).. kommer nog me att bli bra... har inte riktigt tänkt på dopet så mycket.... det är så mycket med flytten ju.. men ska ta tag i det nu i veckan.. dopet är ju liksom nästa söndag=)

Plutten i sin nya jacka,mössa o vantar=)

sötnosarna sover=)

puss!!

världens bästa!

packar upp...

Fyy va mycket det är att packa uppp... tar ju aldrig slut..! men det är faktiskt ganska kul=)
börjar få ordning på köket nu och Theo´s sovrum=)

Idag ringde pappa och sa att han köpt en diskmaskin till oss!! Jättesnällt.. Tack så jätte jättemycket♥
Så nu har vi installerat den och kört en masin, blev jättebra!

Vi har fått in Theo´s soffa som thomas har gjort.. blev också jättebra!

Nu ska vi gå o lägga oss så vi orkar packa upp mer imorrn. och så ska vi till kyrkan och träffa prästen också!


Theo i sin fina soffa, och sin stora nalle som han har fått av morbror=)

Äntligen!

Nu har vi äntligen kommit till Tallboda!! känns så himla bra... det kommer att bli så bra i lägenheten.. fast nu ser det bara ut som en enda röra! kartonger överallt! men det är skönt att allt är flyttat nu iallafall!

mamma och sollan är och städar gamla lägenheten.. jättesnällt! tack så jättemycket!

Stackars Theo, han har åkt på världens förskylning! det är så synd om honom.. han snorar hela tiden och är jätte hängig! stackars prinsen!
och Thomas är också genom förkyld! plus att han har fått ännu ondare i foten.. han får ta att ringa ortopeden snart! stackare!

 nu ska jag packa upp lite till.. kl 13 kommer dom från akelius för att titta hur stor uteplats vi får=)

Gränsliden 40 nu är vi här!

RSS 2.0