Shopping!

jaa mamma o jag änkte ju shoppa lite idag, men det blev inte så mycket.. vi åkte till maxi förstt för att handla lite mat till imorrn.. va där vid halv nio typ.. haha har aldrig varit så tidigt o handlat mat! men det var ganska mycket folk så tidigt ändå! sen blev det stan.. tänkt ta systemet först men det var kö utanför innan dom hade öppnat, så där ville inte vi stå o vänta som några allkisar! haha.. theo fick ett par "prassel" byxor av mormor och jag fick en tröja.. TACK! mamma köpte ett par harembyxor tror jag det heter.. det var typ allt vi kom hem med=).. jag har kommit på att jag nog med skulle vilja ha sånna byxor.. får ta o införskaffa mig det..
Imorrn blir det ett nytt år då.. ska vara här hemma, med sällskap av emelie,denny och lilla leia.. ska äta lite gott.. bäst jag passar på o äter gott nu när jag ska börja på diet efter nyår.. orkar inte va så här äckligt fet o ful..! vill ju att det ska gå snabbt o gå ner ju.. men får hoppas dieten funkar.. Måste ju bara hitta motivationen, men jag tror jag har den nu.. det är ju sånt som återstår att se..


Mitt lilla LHC troll=)

Har gradit sig bakåt och hamnat under tv bänken=)


Jipppi!

Vaknade vid strax efter åtta imorse och huvudvärken va borta!! jippi! guu så skönt alltså..den där huvudvärken tar fan kol på mej snart! vaknade och va på ett strålade humör.. gick upp o bytte blöja och gav theo lite gröt.. sen gjorde jag iordning frukost till thomas o mig.. thomas som fortfarande låg o sov fick frukost på sängen=)! hehe ibland så kan han ju få det men det får ju inte bli nån vana hahaha!
Sitter här nu och väntar på att hanna ska komma till oss på lite fika=).. thomas är och hjälper sin mamma med bilen idag me.. men han va snart klar och skulle komma hem med lite fikabröd till oss!

nu vaknade theo, bäst att ta upp honom..

Ses sen!

FÖRSVINN!!!

Den här jävla huvudvärken gör mig galen!! faan huvudet sprängs i bitar snart! Kan nån ta bort den åt mig, snälla! Jag har tagit treo men inte hjälper det.. och inte nog med det så är theo lite grinig och vem får ta hand om honom.. joo jag! visst det ska inte gå ut över honom att jag har ont i huvudet, men jag tycker inte jag ska behöva be om att thomas ska ta honom när han vet att jag har ont.. men men så är det tydligen=(
och sen så har det ju varit jul o så, och man får ju inte ut speciellt mycket på att va mamma ledig, och thomas jobbar så mycket han kan.. men ändå finns det knappt några pengar kvar.. usch alltså!!

Jag vet att man inte ska tycka synd om sig själv, fast just nu gör jag det!!!

Nu ska jag ta min lilla son och gå o lägga oss och hoppas att huvudvärken försvinner! och vaknar upp imorrn och allt är tipp top.. kanske vunnit några miljoner eller så!
GOD NATT!

Sjukling igen!

Jahopp nu är han sjuk igen då våran lilla prins=(.. usch att han inte kan bli helt frisk snart.. igår kväll va vaknade han vid typ tolv och valite grinig och varm.. tog tempen på honom. 38.4 grader=(.. och så är han genomförkyld.. så jag sög ut näsan och gav honom lite panodil och la honom igen.. det tog etttag innan han somna.. men till sist så.. sen har han sovit o vaknat o sovit o vaknat inatt.. men så är det ju.. nyss tog jag tempen på honom igen och då va den 38.6=(.. så det blev lite panodil igen.. nu sitter han i soffan med thomas och är jätteseg.. stackars lillen..
Hoppas det går över snart.. vill ju ha en glas och pigg liten pojke..=)
Thomas ska snart åka till sina föräldrar och hjälpa dom med bilen, och jag får va här hemma med sonen... Sen får han åka o handla påvägen hem..

Mellandagsrean!

Vi lilla familjen åkte till Ikano idag på dan... Och det var ju kanske inte så smart gjort... hur MYCKET folk som helst alltså! Visst ju att det skulle va mycket folk men inte så här.. va inne i lite affärer och jag hittade en tröja jag ville ha, men stå i dom köerna.. nej tack! så det blev ingen tröja tyvärr.. tänkte att vi kanske skulle åka i helgen, men det kommer säkert att va mycket folk då me, men kanske inte så mycket som idag.. men lite fick vi handlat idag ändå.. thomas köpte ett spel till sitt PS3.. och jag hittade en vinterjacka som jag inhandlade för halva priset=) Har ju ingen vinterjacka så det var ju verkligen behövligt..! Inget till Theo blev det idag=(.. tråkigt.. får skylla på allt folk.. hehe.. men han har ju fått MASSOR i julklapp..

Hockey  va det ju ikväll me=) LHC vann! Theo hade på sig sin fina tröja som han fick i julklapp och sin LHC halsduk! Åhh han är ju så underbart fin alltså!
Nu sover lillplutten och jag tänkte att jag skulle gå o lägga mig med efter Djävulen bär Prada..

God natt!!


Vårat egna lilla LHC troll i pyjamasbyxor=)

Gullunge=)♥


JUL!!=)

Åhh vilken fin jul vi har haft.. med snö o allt=) Och så har det ju varit Theo´s första jul=)
På självaste julafton gick vi upp skapligt.. åt lite frukorst tillsammans alla tre.. sen satte vi Theo på golvet så han fick öppna sina julklappar som vi hade köpt.. han fick en blå svea mössa, en snigel som spelar, strumpor och så fick han ju gå stolen som han öppnade tidigare i veckan.. Vi bestämde att vi inte skulle köpa så mycket till honom eftersom han skulle få endel av alla andra=).. och Cissi kom förbi dagen innan julafton med en julklapp till Theo som han öppnade på julafton me! Det va en Adidasdress! Jättefin.. han är så bortskämd av cissi så..!
Sen efter julklapps öppningen var det ju dags att göra sig iordning.. skulle ju va hos Theos farmor och farfar vid 13.. så vi tog en dusch och theo ville ju bada som vanligt=).. Så klart fick han göra det me=)
Sen bar det iväg till farmor och farfar.. när vi kom va redan emelie, denny och leia där.. och emelies bror mattias.. sen kom resten av släkten typ.. som består av therese,micke,kevin,liam och ida men hon kom senare.. och uffe me..
Sen blev det dax att äta julbord.. det är ju jättegott men man blir ju sååå mätt alltså! förstår inte.. man vill ju äta av den goda maten men man orkar ju inte! men gott va det iallafall=) Efter maten kom Tomten!=) Theo bara tittade på han och sa inte ett ord.. men lilla leia blev jätterädd=(.. usch då! Theo fick jättefina saker, kläder och leksaker! Kläder är nått som han verkligen behöver.. han har typ inget i storlek 74.. stora pojken är han ju nu=)
Sen åkte vi vidare hem till theo´s gammelfarmor och gammelfarfar.. alltså min farmor och farfar.. vi kom ju lite senare.. mamma, pappa,timmy,sylvia o dolle hade ju varit där hela dagen när vi kom strax efter 16.. Fick lite fika när vi kom.. sen blev det julklappsutdelning.. theo fick kläder,leksaker,en overall och trisslotter.. han vann 75 kronor=) så dom ska vi köpa nya lotter för.. kan ju hoppas han blir miljönär min pojke=).. hehe! Vi fick oxå trisslotter, jag vann 50:- och Thomas 75:- 
Sen åkte vi hem vid typ 18.30.. vi skulle ju ha folk här på kvällen.. thomas och rille har ju som tradition att sitta och dricka lite glögg på julaftons kvällen, det här va elfte året!! Kusin Leia med familj kom oxå.. theo hade ju köpt en julklapp till henne..;) en docka=).. och theo fick oxå en julklapp.. ett piano typ eller vad man ska kalla det.. jättekul tycker han det är iallafall.. trycker och spelar=) Så det blev lite öl och glögg här på kvällen.. jag hade gjort skinsmörgåsar och köttbullesmörgåsar som vi mumsa på lite sen på kvällen!

Jaa nu är det dagen efter julafton då! gick hem till mina föräldrar på förmiddagen.. har varit där hela dagen idag.. firat jul med dom! Hinner ju inte fira med alla på julafton.. Dom borde göra julafton längre så man hinner med mer! hehe! 
Theo va jättetrött när vi kom för han brukar ju sova den tiden.. så när timmy och sofie kom så delade vi ut julklappar!
Theo fick kläder, leksaker och en jättefin bil i trä som han ska sitta och köra i! handgjord va den! Den är lite stor åt honom nu men kommer att bli perfekt sen när han kan köra själv! Thomas o jag fick en digital fotoram, så nu kan vi lägga in massor bilder på Theo så kan den va  på hela dagarna och slumpa fram bilder på honom hela tiden!!=) och så fick vi ny hemtelefon, med två telefoner, kläder och presentkort! jättefint alltihop!
Sen kom farmor,farfar,sylvia och dolle vid 14.30.. då blev det julmat igen.. jättegott idag med faktiskt!

Tack alla för en jättefin jul! och tack för alla fina julklappar som både vi och Theo har fått!!

Det har inte blivit så mycket kort tagna, men vi har ju videofilamt Theo´s första jul=)
Här kommer lite bilder iallafall..


På julaftons morgonen=)

Snart dax att åka till farfar o farmor=)

Tomten!

Kusin Leia och farbror..

Leia..=)

Står hos morfar hemma hos gammelfarmor o gammelfarfar..

Granen med alla julklappar hemma hos morfar o mormor..=)

Hehe.. lite trött kanske..

Såå söööt! Han fick det här av timmy och sofie.. plus en tröja som det står
"född LHC supporter" på! Jättefint!

Det var ju skit!

Igår kväll började jag känna mig jätte frusen.. sen genom svett, sen jättefrusen och så höll det på! tog tempen innan jag gick o la mig 38,3 grader! inte konstigt att jag frös och svettades i kapp=).. så har det hållt på hela natten.. usch alltså!
Men känner mig faktiskt bättre idag, men inte på topp...
Theo därimot är frisk.. lite hosta är det nu!
Igår fick han öppna en julklapp.. hehe.. tyckte det var jätteskoj! han fick öppna gå stolen vi köpt åt honom=) och va han kör med den då! överallt, o ska pilla på allt hehehe... nästan så han drar ner granen!  när jag säger aj aj åt honom så bara ler han åt mej! skitunge=)

Ska snart åka o fixa det sista inför morgondagen! sen blir det nog bara att ta det lugnt ikväll.. myskväll hela våran lilla familj=)


Testar för första gången=) spelar som bara den på sakerna som är på bordet=)

Thomas håller på att plocka ur diskmaskinen, o så klart skulle Theo hjälpa till=)

Så där ja!

Julklappar!

Idag har vi inhandlat lite julklappar.. men inte allt tyvärr=(.. ska åka ner på stan i morgon, och köpa dom sista..
Det känns inte som att det ärjulafton på onsdag! ingen snö..=(
Rille o Marie va med oss ut till tornby.. rille skulle köpa en dator och ville ha thomas hjälp... Efter det åkte vi hem hit så thomas fick installera allt åt honom... våran lilla egen datanörd =)♥

Igår kom lilla kusin Leia med familj hit! hon är såå underbart söt alltså! Hon är så gullig mot theo och ska pussa honom=) och ta hans napp.. haha.. men sen lärde sig theo det så då skulle han ta hennes hahaha!
Theo tycker om sin kusin jättemycket, och sin farbror och faster.. Han bara sträcker upp händerna och vill komma till dom=)

Theo är så gott som frisk nu, bara lite irriterande hosta kvar! jätteskönt!


Först en puss men då ville theo kolla i kameran istället=)

Gullungar!

Fortfarande sjuk!

Att han aldrig ska bli frisk.. Natten till idag var det knappt nån sömn alls.. varken för theo eller för oss.. när vi gick o la oss kunde han varken ligga på mage eller på ruggen, för han hade jätteont i magen.. typ vek sig dubbelvikt och bara skrek!! men tillsist somnade han på mig i sängen och han fick ligga där ett bra tag innan jag la ner honom bredvid mej.. sen vaknade han ocg gallskrek vid 2 inatt.. och det var inte utav hostan han vaknade utav av att han hade ont i magen! så jag fick va uppe och gå omkring och bära honom.. och då gick det bättre.. och det är ju bara mej han kan somna hos också..jag blev lite orolig inatt när han bara började illskrika.. så jag ringde sjukvårdsupplysningen för jag trodde nästan att han hade ont i lungorna eller nått, eftersom han inte kunde ligga på nått sätt.. men dom sa att vi skulle vänta till morgonen och se hur det va då.. men idag har han inte alls haft ont i magen.. va väl nån magknip eller nått.. han typ höll ju andan imellan åt för att han fick så ont i magen.. hon på sjukvårdsupplysningen sa det att om han började att andas tung så skulle vi åka upp till sjukhuset... så då va man ju skapligt nervös hela natten och kollade honom hela tiden..
 så nu är det bara den där jäkla hostan som är jobbig.. och att näsan rinner.. och febern såklart!! stackars pojke!! PUSS!
Hoppas bara att thomas och jag inte åker på nån förkylning eller nått, för jag börjar känna i huvudet att det är nått på g... hoppas inte bara!

Fick korten idag på theo som vi tog på ikea!! HUr bra som helst! verkligen supernöjd!!!! va glad man blir när nått blir så  bra som man hoppats=)


Bilderna=)

Sjukling..=(


Som inte vattkoppor vore nog..!

Sitter här hemma med världens sjukling, inte nog med vattkoppor utan han har ju världens hosta och så har han blivit jätteförkyld! och feber på det!=( tycker såå himla synd om honom.. man ser hur jobbigt han tycker att det är.. inte vattkopporna men hostan och att det rinner i näsan! Nu på kvällen va han jättegrinig i flera timmar, spelade ingen roll vad jag gjorde utan det va bara gnäll hela tiden.. så jag gick o tog tempen och den visa 37,9 grader så jag gav honom lite panodil.. och det märktes direkt när den börja verka.. han blev piggare och gladare.. fyy alltså för att va så sjuk=( och det är bara mej han vill va hos.. inte thomas, då skriker han direkt.. och när han somnat på mej o jag ska lägga in honom så vaknar han och gnäller så jag får ta upp honom igen=(.. så vi får väl se hur natten blir...

Annars va jag på jättegott julbord på jobbet idag.. fick en julklapp me=) som jag tänker öppna på julafton..
Mamma hade Theo medans jag va på jobbet..


När man är sjuk får man äta NÄSTAN hur mycket glass man vill=)
Fast Theo skulle nog vilja ha hundra gånger så mycket om han fick=)

Trött men kan inte sova...=(

Glad när kameran är framme..


Ännu en hemma dag=)

Imorse hade han fått ännu mer koppor=( stackars lillpojken.. tycker så synd om honom.. men jag tror ju inte att det kliar, men det ser inte ut att va så skönt ju=( När jag tog tempen på honom imorse så hade han 38 grader och då märktes det på honom att han va hängig.. och sen mitt på dagen hade han 37,5.. så vi ska ta tempen nu innan han går o lägger sig får vi se vad den visr då.. fast det verkar inte på honom som att han skulle ha feber, men vi får väl se... Han har fått världens hosta me.. hostar hela tiden och är helt rosslig i halsen.. åhh plutten då=( allt på en gång!

Imorrn ska mamma va här en sväng och ta hand om sjuklingen, jag ska på julbord på jobbet=) ska bli kul!


Så fort kameran kommer fram ska han göra sig till.. hehe=)

Dom prickarna vid ögonen ser ut att göra jätteont..=(

Öppnade kalenderjulklappen imorse.. Bilnycklar fick han idag=)
Och ozzy ville gärna hjälpa till=)

Som sagt.. göra sig till.. hihi han är sååå mysig!

Leker med bilnycklarna=)

Det blir mest kort från att han sitter i soffan, men han typ inte va nån
annan stans om vi inte bär på honom=)


Prickiga prinsen=)

Ringde BVC imorse och dom konstaterade att det va vattkoppor som vi misstänkt... inte så roligt men så är det... han får bara mer o mer prickar hela tiden.. men än så länge tror jag inte att dom kliar.. för han är så glad när han är vaken och han visar inget som om att det skulle klia.. men det kanske kommer.. han har lite feber med.. inte jättemycket men lite..=(.. sover jättemycket.. men det är ju bra ju.. å äter som han ska.. hehe han kan ju nästan äta jämt.. lillplutten=) Bvc sa att om vi har tur så är det nog över till julafton, om vi har tur;) han har fått va i pyjamas eller bara blöja hela dagn idag, dom sa att vi skulle hålla honom sval så det inte kliar så mycket..
så idag har det blivit en hemma dag.. kan ju inte gå ut med en feberkille=)... så mamma åkte o handlade åt mig, för det va det jag hade tänkt att göra idag..
Sen kom cissi hit och vi tog en fika innan matchen börja.. även timmy kom också.. så jag gjorde lite spagetti o köttfärsås som vi åt när thomas kom hem... Nu har thomas bara 4 dagar kvar att jobba, sen har han julledigt fram till 7 januari.. ska bli skönt att ha honom hemma lite.. theo kommer tycka att det är jättekul att ha pappa hemma så mycket!

Kommer lite kort på våran prickiga son=)


Leker med klossarna=)
han har inte jttemycket prickar men en hel del är det iallafall..

här är det bara några prickar i ansiktet. nu är det desto fler..

Hihi så roligt att ta kort!

Fullt med potatismjöl..=)

usch för vattkoppor..=(

Är man trött kan man somna hur som helst..=)


Glömde!!

Glömde lägga in bilder i förra inlägget, så dom kommer nu=)!!

Vill stå hela tiden=)

Granen!! utan julklapparna här.. hehe=)

trött o sjuk hos pappa...=(

Busar me pappa!

Står alldeles själv=)

Älskar verkligen att va me på kort=)  ♥

Vattkoppor!

Det blev inte så sent för thomas igår, han va hemma kvart i tolv.. jätteskönt tycker jag=) Fick lite sms under kvällen så jag behövde inte va så orolig..!

Idag vaknade theo vid 9 så då gick vi upp o gjorde lite gröt.. sedan gick vi in och väckte pappa=).. hihi!
sen kom mamma,pappa och sollan förbi på förmiddagsfika.. men så klart hade vi ju inget fikabröd, så pappa gick till affären för att handla nått.. och kom tillbaka med pepparkakor,vaniljkex, ballerina och en smörgåstårta=)..hehe!
Annars idag har vi inte gjort så mycket.. märkte imorse på theo att han hade röda prickar på magen, så jag kollade igenom honom.. och han hade fler.. på nacken, underhalsen,benet, sidan av magen.. så vi tror att det är vattkoppor=(.. för några av prickarna är som blåsor typ... han har även haft lite feber idag me=( stackars plutten.. ska ringa BVC imorrn o höra vad dom säger.. se om han har mer prickar imorrn me.. man kan se några svaga prickar nu me..
Vi har även klättgranen idag me, blev jättefin=) så nu ligger dom än sålänge inköpta julklapparna där under..



Åkt pulka..

Vi gick upp tidigt imorse.. thomas åkte iväg vid 8 för att köra denny.. och theo o jag gick upp strax efter.. när han kom hem sen åt vi lite familjefrukost=) alltid mysigt.. sen tog vi på oss varma kläder och gick ut i snön.. theo åkte pulka för första gången=).. vet inte om han tyckte att det var nått speciellt men men.. så vi gick hem till mamma o pappa och tog en fika..

Annars har vi inte gjort nått speciellt idag.. vi körde pappa thomas till förfesten han skulle på innan dom skulle ut o äta.. sen åkte vi hem till mamma o pappa.. tycker ju att det är så tråkigt att va själv=(.. ingen att prata me.. så nu sitter jag här och theo ligger i soffan bredvid mej o sover.. vill ju ha honom nära mig=)..
Hoppas att thomas kommer hem snart.. jag har sååå TRÅKIGT!!

Ozzy fick va kvar hos mamma idag, vet inte vad det är med honom alltså.. han är sååå jobbig.. bara gnäller hela tiden eller skäller.. eller ska sätta på oss! han är så avundsjuk me.. vet inte hur jag ska göra mot honom.. blir ju bara arg när han håller på.. och han slutar ju inte fast jag säger till honom.. när vi åker bilen sitter han o gnäller o ylar typ.. till sist blir ju theo orolig och börjar gnälla han me=( inte kul! och när vi lämnar honom hemma själv så skäller han och ylar konstant tills vi kommer hem.. usch alltså! hur ska det bli när jag börjar jobba sen och han måste va hemma i 4 timmar själv? han kan ju inte skälla hela tiden, till sist klagar ju grannarna.. Men men vi har lite att fundera på.. vill ju inte göra mig av med honom men han går mej ju på nerverna och det känns som vi inte har nått val=(.. och jag tror ärligt talat inte han mår bra av att vara här.. för vi blir ju arga och irriterade på honom hela tiden.. jag kelar ju me honom så fort jag kan och busar med honom och ger honom kärlek.. men inget hjälper ju!
Nån som har nått bra förslag???

Pappa o Theo=)

Kul?? Hmmm..

Så här fint har vi det från vardagsrummet=) Så mycket snö!


Idol 2008!

Kevin vann! helt rätt!! han är ju så himla duktig!!! har suttit här hemma o tittat på finalen, med rille o marie.. thomas åkte o hämtade dom när han slutade jobba vid 20.. rilles bil har gått sönder så nu får dom åka buss hahahah:)

Annars idag har vi vart ute och åkt.. jag,theo, mamma och sollan.. skulle ju till stan och kyrkogår´n, men det blev inte så eftersom det hade snöat så mycket inatt=)... så vi åkte ut mot tornby idag igen hahha.. kolla runt lite på jula, rusta, coop o systemet... köpte även tapeter till theo´s lekrum... jättefina! blåa blev det.. lite mörkare än vad vi hade bestämt oss för men det kommer nog att bli jättebra iallafall.. fick dom jättebilligt oxå! 140:- för 7 rullar!! vill ju ha upp tapeterna nu! vill ju få iordning så fort som bara möjligt, fast det blir nog inte innan jul iallafall..=( men men! såå nu måste vi hitta nån fin bård eller nått..=)

Imorrn ska thomas på personalfest.. hoppas inte att det händer samma sak som förra gången han va på jobbfest! usch! Är ganska nervös för morgondagen... och va ska jag o theo hitta på då medans han är ute o kalajsar? hmm.. nått ska vi nog komma på...

Fullt påklädd för snö vädret=)


längesen igen..=)

johoo det blev visst några dagar sen jag skrev igen..hmmm.. mne men jag tänkte blogga igår men då blev jag så irriterad på kvällen så då orkade jag inte!

Men men i tisdags va vi på stan en sväng.. kolla lite efter julklappar men hittade inget som vanligt.. eller joo köpte en julklapp till theo=).. en blå svea mössa.. han kommer att bli så söööt i den=).. joo jag köpte ju en julklapp till en söt liten tjej oxå såklart!=)...
Sen igår så hade vi en skön hemma slappar dag... thomas jobbade kväll... så jag o theo gick hem till mamma o pappa och fick lite mat=).. sen va vi där typ hela kvällen.. är så tråkigt att va hemma hela dagarna när thomas jobbar kväll.. dagarna blir så lååååånga!!

idag då.. va vi mamma, jag o theo o hämtade sollan på stationen vid 9.30.. sen åkte vi till ikea en sväng.. blev inte så mycket handlat där heller.. lite julgranskulor.. svarta o röda=) hoppas det blir fint! när vi skulle gå ut såg vi att dom hade fotografering för barn.. så theo fick leka lite modell... blir nog jättefina kort.. skulle komma nästa vecka=)
gick sen in en sväng på ikano.. mamma hittade en julklapp till thomas.. men mycket mer hittade vi inte=( usch så tråkigt det är när man inte hittar nått!..
Hockey idag då.. dålig match.. LHC förlorade me 1-2 mot södertälje=(...
jag skulle ha varit barnvakt åt Leia idag, men det blev inte så tyvärr.. tråkigt tycker jag, jag hade ju sett fram imot det.. men men hoppas det blir nån annan gång!
Theo ficj jättefina saker av sollan.. en pyjamas, några strumpor och en fuskpolo! jättefint! tack så mycket!

Imorrn ska vi till stan en sväng och se om vi hittar mer julklappar... sen ut till kyrkogår´n..

Han har börjat med att räcka ut tungan till allt=) trötter...

Myser me pappa i soffan...

Hihihihi!

I nya pyjamasen=)

Tack sollan!

Hockey!

LHC vann me 6-5 idag.. en rolig match att titta på.... så mycket mål=)... rille, marie, timmy o marie kom hit och tittade på hockeyn... dom åkte här för en liten stund sen=)..
Annars idag har vi vart i mantorp.. skulle kolla den nya outlet butiken dom har öppnat.. va inte så jättemycket att ha men endel till killar fanns det ju.. sen gick vi in på citygross o handlade lite mat... faan pengarna bara försvinner när man handlar mat alltså.. så himla dyrt.. men men äta måste man ju=)
Sen va det bara att sätta sig i bilen hem mot linköping igen, för jag skulle ju till tandläkaren..=( Men det gick jättebra! hade inga hål!! han sa att jag hade jättefina tänder.. han sa att han inte såg ett spår av att jag dricker så mycket cola.. och det är ju bra...! sköter ju mina tänder galant! duktig!

Nee nu ska jag stoppa min lilla plutt i sängen! SES!

Kommer bilder imorrn!

Pappa!!


idag kom det! han sa pappa!! hihi! Snacka om stolt pappa theo har=)!! nu börjar lillplutten bli en stor plutt=)

Idag har vi vart hos emelie o denny o fikat en sväng... och theo har fått hälsat på sin söta lilla kusin leia=)
Sen åkte vi till mamma o pappa och fick lite söndagsmat.. potatis och pannbiff blev det.. jättegott=) även timmy o sofie kom dit...

imorrn blir det ut till mantorp en sväng och sen till TANDLÄKAREN! USCH!! inget jag ser fram imot!! blää

Nu ska lillen o jag hoppa isäng... hans pappa sitter vid datorn och spelar.. får se när han har tänkt att gå o lägga sig.. jag frågade för en och en halv timma sen om han kunde komma upp o ta theo ett litet tag, men han har inte visat sig här än.. och då sa han att han skulle komma snart... så hur lång tid snart är vet i faan! men men!

uppps!

det var visst ganska många dagar sen jag va här inne och skrev hehehe.. så kan det gå ibland=) har haft lite o göra dom senaste dagarna.. inget märkvärdigt men jag har inte riktigt haft tid för datorn=).. men det ska det bli ändring på! hahah!

i torsdags åkte mamma jag o theo till duka lagret.. fanns inte så jättemycket att handla men det blev iallafall nya bestick.. thomas får så "ont" i händerna av dom gamla.. hmm!.. så nu hitta jag nya och dom dög jättebra åt honom!.. sen åkte vi hem till dom o käka.. mamma och jag åkte sen till tomtenatta inne i stan.. så pappa va barnvakt åt theo! gick jättebra.. men lillfisen låg och sov hela tiden=)... men iallafall.. vi hittade ingenting... fyy så tråkigt det är att åka o shoppa och sen man inte hittar nått=(...
i fredags då..hmm va gjorde vi då...... joo va på maxi o handlade en sväng.. usch va mat är dyrt alltså... man får ju inget för pengarna! sen på kvällen kom rille o marie hit... tittade på idol! Kevin är ju hur bra som helst! Theo va inte ett dugg trött.. vi gick o la oss vid 23.30 och då hade han inte somnat än.. han somnade bara till några gånger underkvällen men inte för natten.. så när vi gick o la oss så fick theo ligga bredvid mig så han skulle somna.. så det tog väl 5 minuter så sov han=).. hihi han är så mysig!! åhh vill ju ha honom i sängen varje natt, men det går ju inte.. han måste sova i sin säng.. så han lär sig det.. men ibland gör det ju inget att han kommer över till oss o myser lite... fast vi lägger ju över honom i våran säng varje morgon för att mysa!!
Idag annars då.. har vi städat o städat och åter städat! usch så tråkigt det är men hur skönt som helst när det är klart!! sen kom rille o marie och wirre o danne på fika=) jättetrevligt=)

nee nu ska vi väl ta o gå o lägga oss!
lovar att det inte ska dröja så länge tills nästa gång hahha!

LHC!!

3-3 blev det dag då!! ganska bra ändå! men men...
har haft folk är hela kvällen som vanligt;) rille, marie och timmy!.. thomas slutade ju tidigt idag så det var skönt.. skönt när han är hemma lite med sin lilla familj.. och inte bara är på jobbet.. men men nån måste ju jobba in pengarna.. idag lagade jag spagetti o köttfärssås.. göttigt!
Annars idag har jag vart på jobbet en sväng.. handlat lite och hälsat på jobbar kompisarna! alltid trevligt=)..
imorrn ska vi till wirre o ta en fika efter att hon har slutat jobba.. trevligt=)..
innan det vet jag inte om det blir nån öppna förskola eller inte, vill ju inte gå dit själv.. vet ju inte om sofia och tuwa ska gå.. hoppas dom ska det för det var ju kul förra gången.. och så är det ju sista gången innan jul nu..!

Theo fick ett flygplan idag i kalendern=)

Min lilla sötis!!

Roligt litet flygplan.. som man skruvar upp så åker det framåt och vänder på sig=)

Tråkigt!

fyyy vilken tråkigt väder.. finns ju inget att göra!! blir helt knäpp på det här... man kan ju inte ens gå ut o gå förrän man blir blöt!
Så idag har vi bara myst och myst.. dom ringde från jobbet och undra om jag kunde jobba ett par timmar ikväll men det går ju inte, thomas jobbar ju kväll ikväll:=(..
Visst man kan ju alltid åka till ikano o ikea.. men det är ju inte alltid så skoj heller.. bara gå runt o glo.. annars blir det ju så himla dyrt! ville ju åka till stan men då blir man ju blöt.. usch sååå tråkigt!!
så nu har lillplutten somnat och jag sitter här o väntar på att thomas ska komma hem om två och en halv timma.. ska bara laga en hamurgare med bröd till han kommer..

Imorrn ska vi åka till jobbet en sväng.. hoppas bara vädret är bättre!

Theo öppnade sitt första paket idag i adventskalendern.. han tyckte det var jättekul=)


paket öppning=)

Leker i sitt rum=)

O ska äta på allt=)

roligt!

hihihi=)

Theo´s adventskalender=)
Från mormor och morfar=)

RSS 2.0