Vilken bilresa=)

På vägen ner så stanna vi först i Åtvid för att handla lite på willy´s... världens kallaste och rörigaste affär! usch alltså..
sedan fortsatte vi mot falerum.. tänkte ta en sväng in på klädhuset! fanns massor jag ville ha men köpte bara ett par crocs skor.. kosta bara 375:-!! så klart så blev vi hungriga! och så klart så fanns det inget där att äta.. så thomas kolla på GPS:n om det blev en omväg att åka till överum..han sa att han hitta en genväg som bara va 3 mil..och det var ju inte så långt.. men efter att vi åkt en bit så var det verkligen en genväg... kom in på nån skogsstig/väg!! det var bara som två stigar vi körde i! haha och ibland va det bara nån decimeter från vattnet! fyy !! jag tror inte att vi kommer att åka på dom genvägar GPS:n visar igen! aldrig mer haha! vi kom ju fram till överum iallafall.. och mat fick vi!

när vi kom ner till husvagnen va timmy och sofie redan här.. det första vi gjorde va att slänga oss i vattnet.. det va verkligen glöhett!! men skönt...
så nu har vi precis grillat ... thomas, timmy och sofie åkte precis ut med båten för att fiska strömming.. jag stanna kvar, det blir så rörigt att ta med både Theo och ozzy.. så vi har det mysigt kvar här!=) Theo har fått på sig pyjamas nu så det är snart dax för han att sova!
'
imorrn blir det bara sol o bad!


Skogstigen!!

Thomas o Timmy .... o ölen=)

Theo nakenfis=)

Grillmästar´n!

Snabb bad i berg..

Igår då, så gjorde vi inte speciellt mycket på dagen... vi va bara hemma och tog det lugnt... på kvällen sen kom cissi förbi och vi käkade lite sallad i värmen=) senare kom även rille me.. så vi tog och spelade lite Uno.. jätte trevligt! Rille skrämde Theo så han blev jätteledsen.. dumma rille=)

Idag då, efter att vi hade vaknat åkte vi en sväng till ikano.. va tvugna att handla lite mat till Theo.. Han har ju fått ny ersättning nu som vi måste handla på apoteket.... det är semper bifidus.. han har ju vart så hård i magen och förstoppning.. så då sa BVC att vi skulle först skulle ge han Resulax som är ett litet laxermedel, så han skulle få ut det som satt fast... och det hjälpte jättebra.. och efter det så skulle vi prova semper bifidus vartannat mål.. och det har verkligen funkat jättebra! har bara behövt att köra resulaxen en gång! och nu är han inte alls likahård i magen... sååå det funkar verkligen utmärkt att köra vartannat mål semperbifidus och vartannat NAN...=) Nu är han en liten gladare kille!
Innan vi började med det här så tycker jag nog vi provat allt! men nu har vi till och med slutat med semper dropparna och minifomen och laktulosen! laktulosen gjorde nog att han fick lite kramper!
Så nu håller jag tummarna för att det kommer att fortsätta att va så här bra med hans mage=)

Efter vi kommit hem från ikano så ringde Denny och Emelie och frågade om vi skulle me ut till berg och bada o spela minigolf.. och såklart att vi skulle det=) När vi kom dit så sken solen och det var jättevarmt.. efter att jag doppat mig så gick solen i moln=( så klart!! så det blev bara ett dopp och ingen minigolf! det kom världens åskmoln! fyy så tråkigt.. ville ju bada massor! så det var bara att åka hem! och vi som skulle grilla när vi kom hem, det blev ju inget med det heller=(

Men men vi åker ju ner till husvagnen imorrn så då får vi verkligen hoppas på bra väder! Timmy och sofie följer också me, så det blir nog jättetrevligt=)

Fyy så fräknig jag blivit i solen=(

Cissi och Theo igår..

Ozzy är som en liten katt.. ligger och sover i fönstret=)

Thomas och prinsen i berg...

Farbror Denny och kusin Leia...

Världens sötaste lilla kusin=)

Vilket väder!!

I Onsdags åkte vi ner till husvagnen... jätteskönt=)
Hade med oss smörgåstårtan som blev över efter att kinna o Jemma vart här... såå en blev uppäten=) jättegod va den=) senare på kvällen grillade vi, jättegott det med.. Theo somnade redan kl. 20, vaknade vid 02.00 och åt lite, somnade om och vaknade kl.09.00.. jätteduktig=)

På torsdagen va det verkligen jättevarmt.. badade och solade typ hela dagen.. till och me Thomas bada!!!!! kors i taket! då är det varmt.. haha hans första dopp iår!  Ozzy badade oxå..han tyckte oxå det va hur skönt som helst! grillade på kvällen med carro o roffan... och alla satt och tog lite öl.. utom jag=) nån måste ju ta hand om lillprinsen... Han va lite seg på att somna men han slocknade vi 22 iallafall och vaknade vid 07!! jätteduktig=)!!!

När vi vaknade imorse va det varmt..=) jätteskönt... Mamma och pappas kompisar kom ner vid 11 typ.. Pappa och Arne tog motorcykeln till västervik.... det är nått med motorcyklar där nere! Vi åkte hem strax efter attt dom åkt iväg...
Nu är vi i våran VARMA lägenhet.. usch alltså.. går knappt att va här inne.. o inte tala om balkongen.. HOT HOT!!! Timmy och Sofie kom förbi en sväng.. vi beställde lite pizza och så..
ikväll vet jag inte riktigt va som händer..  danne och wirre kanske kommer hit.. annars blir det nog lugnt!
Vi åker nog ner till husvagnen på måndag igen,.. pappa och mamma åker till tyskland så då har vi husvagnen själva=) timmy och sofie kanske ska me=)

Prinsen i värmen=)

Bildbevis på att Thomas badar=)

Ozzy badat...!

Sitter på morfars motorcykel..

Hmmm...=)

Ja idag så på förmiddagen åkte vi till farmor för jag ville testa dopklänningen som Theo ska ha.. han får inte bli så mycket mulligare.. för då kan han inte ha den=) Lillprinsen då=)
hos farmor fick vi fika... både bullar och tårta=) mums...

Efter det åkte vi hem.. tvätta.. usch.. samtidigt så började jag packa lite grejjer.. fyy va tråkigt det är.. packade ihop 5 banan kartoger.. så lite fick vi bort.. fast nu känns det som att man bor i en kartong istället=)

Thomas föräldrar ska komma hit imorrn och äta lite lunch=).. vi frågade om det var nått speciellt som dom ville ha.. då sa dom på skojj..:" smörgåstårta blir bra"=)  så nu jäklar har jag gjort smörgåstårta hihihihi..utan att dom vet det.... nu får dom det iallafall=))
vi åkte till jobbet för att handla lite, träffade Wirre.. det var inte igår=)  blir ju inte så lätt.. dom jobbar och vi sitter här.. hahaha... nej vars.. tar nog en fika snart=)
När jag skulle betala satt Jessika i kassan... hon har förlovat sig..  grattis! Såg det i tidningen imorse!
Längtar faktiskt tillbaka lite till jobbet=)... får nog ta och hoppa in o jobba lite extra snart=)

Imorrn blir det nog att åka ner till husvagnen efter att Kinna o Jemma vart här.. stannar nog till fredag om vädret är bra=)


Theo ute o går=) i luften=)

Pappa och Theo mitt i packandet...

Tar en middagslur i mammas och pappas säng=)

Jahopp....

Idag har vi verkligen inte gjort nått vettigt.. Mamma coh Pappa kom hit vid 11.30 och jag lagade lite brunch..=) mumsigt..
Efter att dom åkte så har det inte hänt nått... idag har varit en tråkigdag.. bara suttit här hemma och degat..

Med Theo är det full rulle... han är sååå fin=) Han gör så att dagarna flyter på fast man har det tråkigt=) Älskar min prins så oerhört mycket!!! Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra..

Min lilla tjockis=)

Pussgurka!!

Min andra älskling.. Theo´s underbara pappa!

75 års kalas!

Idag har vi varit på kanalkrogen och ätit mat=) farmor fyller 75 år!! Grattis!
Maten va jättegod.. jag åt ´nått med fläskfilé och oxfilé och stor klyftpotatis=) till efterrätt blev det vaniljglass med jordgubbar..
Theo va jättesnäll hela tiden... va inte ledsen nånting utan låg snällt i sin vagn och tittade och sov vartannat..=) Sååå snäll såå! Av oss fick farmor en förstoring på Theo=) och hon fick även biljetter till julkonserten i konsert och kongress av mamma, pappa, min farbror och sylvia=)

Igår va vi ute med emelie, denny, leia och mattias och åt på BAR BQ.. det var gott det med men det var små portioner..=) Theo va lika duktig då men han sov ju hela tiden hihi.. sedan åkte vi hem till oss och spelade uno=) Thomas och denny tog nåra öl, och jag och emelie höll oss till cola som vanligt=)

imorrn ska vi kanske åka och kolla efter en vinkyl/ölkyl.. nån som rymmer typ 12 burkar.. se om vi hittar nån till bra pris...  ska nog oxå kolla på nåra tapeter=)

Thomas,farafar,farmor,dolle andreas timmy, pappa, sylvia och mamma

jag och Theo.. (fick en egen bild=)..)

Igår när vi spelade uno=)


Tripp till Vadstena..

På förmiddagen idag åkte vi först till mitt jobb, skulle lämna in några pappaer.. det var kul att se arbetskamraterna igen=) saknar att jobba ibland faktiskt.. fast jag har det ju ännu bättre hemma med min prins=)
Efter det blev det ett snabbt stopp hos Thomas farmor och farfar.. lämnade generationskortet som dom gjort.. 4 generationer, jättefint!

När vi kom hem igen ringde jag hyresgästföreningen.. för att kolla lite hur det kommer att bli och så.. dom sa att jag skulle fixa papper på uppsägningen och papper på hur besiktningen va innan vio flytta in.. för vi har inte fått sett nåra papper... så jag ringde hyresvärden och då sa han att han skulle utomlands nu och at jag fick återkomma den 29/7.. såå ojj vad jag kommer att ringa kl. 08.00 den 29:e! men det är skönt att ha pratat med hyresgästföreningen iallafall.. dom sa att dom skulle hjälpa till så mkt dom kunde om det skulle bli problem.. så det är ju bra=)

Efter det kom rille och cissi... vi har pratat tidigare om att åka till Vadstena och spela äventyrsgolf... så vi åkte dit... hela bilresan ungefär va det ösregn.. så det såg ju inte så lovande ut.. men väl framme så blev det fint väder...
vi gick först och käka lite.. va jättehundriga.. såg sen att det var medeltidsmarknad, så vi tog en sväng in på den me.. och sen in till slottet=)
Golfen va verkligen jättekul! mycket roligare än vanlig minigolf=) det är värt att åka dit och prova=)

Cissi, Thomas,Theo och Rille efter maten..

Jag...=)

Vadstena slott..

På golfen...

Älsklingsprinsen i vagnen.. med förstor keps=)


1 års kalas!

Idag fyller Leia 1 år!! Grattis!
Började dagen med att bada.. jätteskönt! Theo älskar verkligen det=)  sedan var det dax att åka till kusin Leia och fira henne... fick jättefina saker.. lilla prinsessan=)

När vi kom hem kom min lillebror och hans tjej och åt lite middag med oss.. han är själv hemma så det brukar bara bli pizza för dom annars hehe... men vi grillade lite och det blev jättegott....=)

sedan kom även cissi förbi med lite banan kartonger.. det går ju åt endel kartonger när man ska flytta=)
Efter  typ en halvtimma kom rille me och lämna tillbaka datorn som han har lånat... så vi satte på lite kaffe och fikade med bulle och muffins=)

Och nu ligger lillprinsen och sover så sött.. vaknar nog snart och blir hungrig..=) Min lilla älskling!

Skönt att bada=)


På väg till Leia.. har skor på sig hihi och sin nya skjorta=)

1 åringen!!  sötnos=)

Timmy och sofie... ville inte va me på kort men det fick dom va iallafall!

Bilturen till möbelaffären=)

Idag tog vi en lite sväng till ulvåsa möbler.. thomas vill ju att vi ska köpa ny soffa.. en biosoffa=)... när vi kom dit så fanns det exakt en sån han är ute efter.. men den är ju ganska dyr så han får lugna sig lite.. så mycket pengar växer ju inte på träd!! jag hittade en annan som va sååå snygg! den vill jag ha.. men thomas har ställt in sig på biosoffa så jag vet inte=(...
så vi åkte vidare till Mantorp möbler.. men där va det bara skit=) inget som föll oss i smaken..
så istället åkte vi till ikano och handla en skjorta till Theo.. som han ska ha på sig när vi ska och äta på kanalkrogen på söndag.. för min farmor fyller 75år! han ska även ha på sig det imorrn när hans lilla kusin Leia fyller 1 år =)

Sen när jag kom hem fick man inte va på bra humör länge.. utan jag ringde till hyresvärden... åhhh vilken idiot han är!! jag frågade om han hade pratat med den kille som ville ha våran lägenhet. men det hade han inte för att den kille hade åkt iväg på semester igen!!!!! så jag frågade om den kille ville ha lägenheten, om han skulle säga att det var inflyttning från 1/9.. men då sa han att berodde på om det passade den killen att flytta då!!!alltså han är verkligen sjuk i huvudet alltså!! flytta aldrig till SKS fastigheter!!! men om han ska jävlas med mejså ska han nog få se att jag kommer jävlas tillbaka!


Såå söt han kommer att bli=)

Sötnos=)

Den här soffan vill Thomas ha.. fin är den ju=)

Jag vill ha den här fast i svart=)

Ute en sväng...

Va ute och tog ett par öl igår med Johanna,Emma,Emelie,Cissi,Sussi... jättetrevligt=) Vi skulle bara träffas och ta EN öl men jag kom hem kl.02.00 hahaha.. men kul va det! det var bara lite jobbigt att lämna Theo=( första gången så länge!... men han var ju hemma med Thomas.. så jag behöver ju inte vara orolig.. Theo har ju världens bästa pappa!

Idag har vi vart och skrivit kontrakt på nya lägenheten!! jippi!! äntligen! så nu måste jag bara få tag på idiot hyresvärden och se om han har pratat med han som ville flytta hit... hoppas kan man ju alltid göra!

På uteserveringen.. blåser som bara den!

Johanna och jag på 55:an

Johanna på dansgolvet=)

 I look just like daddy..=)


Idiot!!!!

faan va arg jag blir!! prata med vår hyre svärd idag... vi hade ju ett par som ville ta över lägenheten, men då duger inte dom åt honom.. han säger att han har en annan kille som kanske vill ha lägenheten men han är på semester och han får inte tag på han.. så jag ringde hyresvärden för jag såg att den där kille hade kommit hem, men då säger han att han inte vill ringa på en söndag o störa honom.. och sen säger han att den killen ska få EN månad på sig att bestämma sig!! fyy faan! då kommer vi isåfall åk på dubbla hyror i en månad.. 15.000:- blir hyran i semptember isåfall!! han är helt puckad den här hyresvärden för han sa ju till oss att hjälpa till att leta efter nån som kunde flytta in eftersom att det bara va 2 månader tills vi behöver flytta!IDIOT! och vi ska ju liksom skriva kontrakt på nya lägenheten på tisdag, så frågan är hur det blir nu!! bara för att vi har hittat en lägenhet som vi äntligen vill ha så blir det strul!


här kommer lite fina saker som jag har beställt!! (nått positivt iallafall)


Theo i sin fina piké tröja..


sååå fina..!

Prins Theo så klart!!

Thomas fina tatuering på underarmen=)

Husvagnen fredag-lördag

När vi vaknade igår morse.. så regnade det, såklart! fyy för den här sommaren... Men vi packade iallafall våra saker och åkte ner mot Loftahammar... till mamma o pappas husvagn.. och det regnade hela vägen ner.. när vi kommer ner så har pappa lagat hamburgare med bröd till oss.. jättegott=) Theo fick en sommarpresent: en flytväst! jättebra!! han blev så söt och uppstoppad i den hihi!! sedan mot kvällen blev vädret bättre och vi gick ner till båten o kolla läget lite.. vart vi än gick på campingen ville alla titta ner i barnvagnen och se på våran lilla prins.. alla tyckte han va såååå sööt!! sedan blev det kvällsmat.. grillat...Mmmm gott=) efter det gick vi ner och satte oss vid vattnet.. och pappa,mamma och thomas tog varsin öl och jag tog cola=).... Ozzy tyckte det var jättekul att springa lös.. sprang runt och runt och ner i vattnet typ hela tiden.. senare in på kvällen blev det lite kortspel.. poker och tecknet.. jag och thomas mot mamma o pappa.. vi vann varsina gånger..=) sedan blev det natti natti!
 

Theo vaknade redan vid 07.00 och då vaknade alla andra med.. det är bra Theo att du får upp oss på morgonen..  när vi hade käkat frulle packa vi ner lite saker och satte på Theo flytvästen och gick ner mot båten.. vädret va verkligen jättefint.. Så fort vi typ satte oss i båten somnade lilla prinsen=)  och vaknade nästan direkt när vistängde av båten när vi skulle bada... det var faktiskt lite kallt i vattnet.. men jag tog mitt första dopp iår iallafall=) ozzy tyckte oxå det var jättekul att bada..
Nu sitter jag här i förtältet och det ösregnar!! och åskar och blixtrar! så det blir hemfärd för karlsson/jophansson familjen ikväll tänkte vi...


Sover så skönt i bilen...

Theo i flytvästen=)

Den äckliga saken hittade pappa utanför husvagnen.. en STOR ekoxe!

Husvagen..

Utsikt från husvagnen..

ozzy, jag och prinsen=)

Thomas på båten..

Pappa och Mamma..






En runda på stan..

Idag tog Thomas, jag o Theo en liten runda i stan..
Vi var ute efter ett babygym till Theo eftersom han har börjat o titta på allt.. speciellt fläckten i sovrummet... gick först in på brio, men där hade dom bara ett med spöken..då gick vi vidare till Allt I Lek och där hade dom inte ens nått...
Så vi tog en liten paus och gick o köpte varsin mjukglass på Bosses... Världens godaste glass..!
Sedan va det dax att gå till storken.. efterkontroll... och allt såg bra ut =)
Efter besöket där gick vi och fortsatte leta efter ett babygym.. gick till Nallemaja men där hade dom inget som passa oss...Blev lite hungriga så vi gick och satte oss och åt på Subway.. första gången vi äter där.. ganska gott faktiskt..
Efter lunchen gick vi en sväng in på gränden..Eftersom vi inte hitta nått gym så åkte vi vidare ut till tornby, sagoland. där fanns det några att välja på men inget som vi vill ha... vi har fått för oss att det ska finnas ett med saker som spelar musik och figurer som rör sig.. så vidare till Toys´R ´us... fanns inget sånt som vi letar efter men vi hittade ett som spelar lite musik iallafall... Dom är ju inte speciellt billiga babygymmen.. det vi köpte kosta 549:-.....
Väntar just nu på att Sara ska komma och skriva ut nåra papper och ta en fika.. det var ett tag sen man sågs..*ler*

Ikväll blir det nog att titta på en film eller nått...

Så här bra blev det..=)

Nu har jag me skaffat blogg=)

Nu ska jag göra som alla andra heheh... börja blogga=)
(förlåt Sofia, känns som jag härmar dej med allt*ler*)

Är just nu mammaledig till världens underbaraste son Theo!
Theo föddes måndagen den 5 maj 2008.. kl 19.54

Nu har Theo hunnit och bli 2 månader.. fyy det går alldeles för fort!
Jag blir så glad när han tittar på mig och ler med hela ansiktet... Lyckligare mamma finns inte =)


RSS 2.0