KAAAALLLTTTT!!!

Fyy så himlans kallt vi har det här hemma!! eller nu börjar värmen komma tillbaka!! när vi hade 17,6 ringde jag stångåstaden jouren.. då fick jag nog..! och en halvtimma senare kom dom! så nu börjar det blir varmt igen..! tänk om dom inte kunnat fixa värmen och vi skulle ha sovit i den här kylan.. då hade jag åkt hem till mamma och pappa ;) där är det varmt iallafall!!

Idag var det jobb som stod på schemat.. kvällen.. men det gock bra.. lite sakta men kväll blev det ju till slut!.. fick ju schemat igår me och nu är mina tider lösta.. blev ganska så nöjd med det så det är bra=).. medans jag var och tjänade lite pengar var thomas och theo hemma hos kinna och jemma och hälsade på.. senare kom kusin leia med.. kan bara tänka mej vilken fart det var på dom ;)

imorrn blir det jobb för min del igen.. 12-18.. va ska mina killar hitta på då tro?!.. kanske skulle dom hem till kusinen=)..

Theo blir så glad när jag kommer hem♥ idag när jag kom satt han i thomas knä i soffan.. och när han såg mej kom han springades och sa hej och kramade mej! vadå känna sig välkommen när man kommer hem=) KÄRLEK!

Känner att jag är väldigt seg i kroppen idag, näsan börjar bli täppt... inte sjuk bara hoppas jag!!! nej det vill jag inte!

Nähää nu ska jag mysa med min sambo!
godnatt på er!


Sötast!!


LHC!

LHC-LULEÅ är jag precis hemkommen ifrån=) satt i lougen med annika,jacob,stefan och leif från jobbet=) va även några andra hemköpare från en annan butik! mycket trevligt.. men tyvärr kom det värk i mitt huvud=( och jag blev jättetrött.. kanske för att det inte var någon vidare fart på matchen... men trevligt det hade jag ;)
Skulle ju jobbat ikväll men så blev det inte..:)..
Fick även vårat efterlängtade schema idag me.. ska kolla över det lite här snart=)... hoppas bara det inte blir allt för mycket krångel med det!..
Nu på kvällen har theo varit lite bångstyrig me pappa.. han har frågat hela kvällen vart mamma är:( usch vilket dåligt samvete jag får då när jag inte är hemma när han frågar efter mig=(.. och imorrn jobbar jag kväll och då är jag ju inte hemma med han heller=(..

Nää nu ska jag lägga mej och försöka få bort huvudvärken!
God natt allesammans!


Lite allt möjligt!

Theo är bättre i magen men han har lite feber och är genomförskyld!=(... så det blir inget dagis för honom imorrn heller...men imorrn ska theo vara hos mormor, så thomas och jag kan jobba båda två! jag har en långdag framför mig imorrn... 7-21.30... det ska nog gå bra! jobbar i kassan dom sista timmarna.. ska bli jättekul för det var ju hur längesen som helst jag var där!=)
Ååå jag hoppas vi får vårat nya schema imorrn=).. skulle få det senast den här veckan, så hoppas!!=) lite spännande och se vad jag har fått för tider faktiskt..=)

Igår så va vi på läkarhuset och tog sprutan till Thailand! Havrix blev det.. för oss gick det bra och även för theo, men han blev ledsen så fort vi gick in där=).. han kände väl på sig att det var sprutdax... och på måndag är det dax igen=(...

Idag har vi farit runt endel..
det är ju pengar på mitt konto som ett företag har tagit.. som dom verkligen inte skulle! Så först åkte jag till banken, för där ska man göra en reklammation.. men då behövde dom ha en polisanmälan så det var ju bara att åka up till polisen och göra en.. och det gick jättebra! men det skulle ta en vecka innan jag skulle få den på posten... så jag får vänta tills nästa vecka och göra reklammationen på banken... vilken process alltså! men men jag ska nog få ordning på det!

Och imorse när jag skulle ringa på hemtelefonen, tror ni den fungera! NEEEE!! inte internet heller... så det var ju bara att sätta sig att ringa till dom... men den personen jag pratade me visste ju inget som vanligt!! så VD skulle ringa upp mej.. men får se när det blir! haha aldrig eller?! =S

Va även inne på pippilotta.se ( som sofia rekomenderade på hennes blogg igår) och idag hade dom 75% på hela beställningen, så jag hittade en UV hatt till theo och ett solskydd till vagnen och lite till... men det var väldigt utsålt!


Leker i duschen:)

Dammsuger i sina nya sandaler som han ska ha till thailand:)
Han gick med dom på sig typ hela eftermiddagen:)

Stor och liten leker på golvet!

en som vet vart godisskåpet är eller??!=)
men det är ju inte lördag idag:)

Dom söta sandalerna från La redoute :)


Paradise hotel

Sitter och kollar på paradise hotel.. så roligt hahaha!
Nu på kvällen har det blivit träning för min del.. jätteskönt, men jag kände att jag var helt slapp i kroppen... men men..!
Idag har theo varit hemma från dagis.. han har varit jättelös i magen i flera dagar nu och inatt så kräktes han ett par gånger=( stackarn... så thomas fick va hemma med honom idag.. han har inte kräkts nått mer underdagen men han har varit väldigt dålig i magen.. kan det vara tänder igen?? han har ju bara sju=)... men han blir hemma imorrn me.. det är väl bäst ifall det skulle vara nått annat! så jag är hemma med han imorrn...
Så imorrn ska vi bara ta det lugnt och kurera lillpojken!=)

Nu ska jag sova! godnatt!


rubrik??

Igår kväll hade vi familjen rödin här på besök=) alltid lika trevligt som vanligt=)... barnen busade och stojjade som bara den=) hehe det är lite och städa när dom har varit i farten=) men dom har ju så himla roligt med varandra! det blev mycket prat igår om familj,hus,bebisar och allt möjligt=)

Nu ikväll har cissi varit här på besök.. vi har käkat lite och kollat på film... idag blev det Taken, va väldigt bra faktiskt! i veckan som kommer ska vi försöka få tid att åka och vaccinera oss blev det bestämt.. lika bra att ta det så fort som möjligt... theo ska ju ta sin 1,5 års spruta den 1 feb, så det är bäst att ta thailand sprutan nu!

Theo sover nu sen en stund tillbaka.. han har varit väldigt lös i magen hela dagen idag! undra varför det är så?? kan det vara mera tänder.. för han har haft lite feber me.. inte mycket men lite har det allt varit! får se hur han är i magen imorrn...
Imorrn är det jobb som gäller för mig.. thomas och theo ska åka hem till kinna och jemma/farmor och farfar på förmiddagen.. sen på eftermiddagen när jag slutat blir det att åka hem till mamma och pappa och äta lite mat me ;)

Nu ska jag se lite på en film som är på tv.. sen blir det en dusch och sängen! nybäddad me=) thomas har varit himlans huslig idag när jag jobbat.. bäddat rent, plckat iordning, vattnat blommorna, tvättat mm.. han kan om han bara vill!=) jag skulle iallafall vilja se mer av det♥

Nu är det slut för idag! tack och hej!


Etapp 4

Idag är det ju som alla vet torsdag.. fast jag tycker det känns som fredag.. det var för att jag var ledig i tisdag istället för igår... så kan det va=)..
idag va det jobb mellan 7-14 blev det, skulle slutat 16 men det var så lite att göra så jag gick hem.. tur va väl det för dom ringde och skulle komma och fixa fjärrvärmen.. så nu är den lagad med... nu är det bara ventilationen kvar=(...
nu ikväll kom cissi hit.. pannkakor och plättar blev det på menyn idag... theo åt hela 6 plättar=)

jag såg i corren på jobbet om etapp 4  som dom ska bygga i tallboda... tyckte det lät väldigt interessant! dom ska bygga 14 kedjehus och 4 utav dom är hyrköp, som vi har nu och dom andra är bostadsrätter! 4 rum och kök, som kan göras om till 5 rum och kök på 112 kvm.. tycker det låter jättebra! det kostar 1 695000 och hyran på 4600... så vi ska på möte med dom på onsdag=) det låter ju jättebra och allt, större än vad vi har nu och billigare.. men vi trivs ju så bra här ute! hmm vad ska vi göra??!

bye bye!


Det ser väl bra ut va??!=)


MIN dator är tillbaka

Nu sitter jag här med MIN dator igen=) efter en och en halv månad vart den äntligen klar... dom har bytt ut moderkortet! och dom som sa att det inte var nått fel på den! hmm!
Theo har varit hos mormor idag på dagen... han har ju ingen dagis tid på onsdagar eftersom det är min lediga dag.. men idag har jag ju varit på jobbet.. bytte ju tid med hanna...
men theo har haft det hur bra som helst! som vanligt ;)... dom har busat och myst! han va lite svår sövd ikväll.. för han ville inte riktigt sova middag hos mormor=).. så han hade somnat strax innan jag kom och jag lät honom sova i en halvtimma bara... tänkte ju att han kanske skulle komma i säng skapligt då.. men icke... vid 22 somnade han!.. buse då!

imorrn är det jobb och dagis igen...  sen vet jag inte riktigt vad som händer och sker ;)

bye!

Nu kommer det lite bilder från partyt i fredags=)


haha snyggt liksom..

Hanna och Annelie..

hahahhahhahahaha!

Molle och cissi =)


Sååååå några bilder blev det iallafall=)
orkade inte lägga upp fler =S


Studiedag..

Igår var det träning som gällde! Riktigt skönt men riktigt ont i kroppen idag vill jag lova!=).. men det är ju så det ska kännas=)

Idag är det ju studiedag på dagis, så jag är hemma med Theo=).. vi har hunint me mycket idag.. redan sett på två pippi filmer.. och när den sista vi såg va slut så ville han se mer.. han får aldrig nog av pippi=)
Va även ute en sväng nu efter lunchen.. åkte lite pulka och passade på att rasta ozzy... theo tycker det är jättekul att åka pilka.. speciellt när jag springer med han=).. provade även att åka i en liten backe.. han gillade inte så mycket när vi åkte upp i backen men när han åkte nerför var det roligare!.. när vi kom hem till dörren ville han inte iin... han ville hoppa ur pulkan och gå och dra den samtidigt som han höll i ozzy me.. men det gick riktigt bra! och kul tyckte han me...

Nu har vi kommit in och theo somnade som en stock=) hiih!

Bye!


Se hur bra det går=)


Sötnos=)


Hihi ta på sig pappas kläder är roligt=)


kort helg=(

Va fort helgen har gått då! jaa det har hunnits me en hel del.. varför ska helgerna gå så fort för?! hmm..
I fredags då efter jobbet, så blev det att hämta upp theo som vanligt på dagis=).. sen hem och packa theo´s sova över väska.. för han skulle till mormor och morfar på övernattning... vi åkte dit , fikade lite.. sen åkte thomas och jag hem.. det var ju party hos cissi=) mycket trevligt måste jag säga.. ingen utgång utan bara ett hemma party.. är lite trött på att gå ut varje gång, så det här var helt perfekt! mycket skratt och mycket utav det goda=) hehe.. åkte hemåt därifrån runt två snåret.. det var ganska lagom faktiskt.. vaknade på lördagen kvart i 10 av telefonen.. då var det mamma som ringde och sa att dom kommer med theo om en timma.. jaa så det var bara att kliva upp och känna av hur man mådde..=(... det var ju ganska okej men hade en sån konstigt huvudvärk.. hmm.. men theo kom hem glad och vi fikade lite... när mamma och pappa skulle åka blev theo jätteledsen.. han ville ha dom kvar.. och bara grät och grät stackarn=(... men han va lite trött me för han hade vaknat vid 07..=).. så vi gick upp till sängen oh la oss och somnade efter ett tag.. theo och ag sov i två timmar!=).. skönt och sen var huvudvärken borta!! hahah härligt!

vi åkte och handlade en sväng sen på eftermiddagen och körde mamma och pappa till kinna och Jemma.. nu var det deras tur för partajj=)... hämtade även upp cissi! hon va inte kapabel till att köra själv ;).. så det blev att handla lite och sen köpa bakis pizza! väl hemma sen då blev det bara lugnt.. kollade på tre filmer, sommaren med Göran, imagine that och Van Wilder Freshman year unrated... dom va bra!

Och idag vaknade vi runt 8... gick väl inte upp förräns vid 9 nån gång.. åt lite frulle och sen gjorde oss iordning.. för nu är vi nyss hemkommna från familjen rödin! kuuuul!
så nu sitter jag här framför, theo sover och thomas sitter och spelar fotboll.. va händer sen då?!

nää nu ska jag kika vidare.. kanske kommer lite bilder sen från partyt ;)
Bye!


hmm!

Idag har varit en lugn dag på jobbet... har hunit med endel faktiskt... har även hjälp till med prissänkningen=) kuuul!
Annika och jag har även varit på ikano idag efter jobbet och shoppat bebis kläder=) Jenny på jobbet har ju fått en liten Nils så vi skramlade ihop på jobbet och så åkte jag och annika och handla... va jättekul.. längesen man köpte så små storlekar=) hihi mysigt!

När jag kom hem hade thomas varit och hämtat theo... han har blivit busig säger dom på dagis=) hihi! fast thomas visste inte på vilket sett han va busig men vi får väl höra det snart ;)
dom hade börjat med maten när jag klev innanför dörren... skalat potatis och tagit fram fisken! dukriga dom är.. och inte ens behövde jag säga vad vi skulle äta=) då blir man glad=)
Sen på kvällen har vi bara myst och tagit det allmänt lugnt..
theo snackar om allt och inget,.. så fort han ser en helikopter eller ett flyplan på tv pekar han uppåt och säger ailand!=) hihi gullet!

När jag kom hem och hade parkerat bilen hörde jag gnäll från grannhuset.. och jag går ett extra varv och ser två hundar som är ute på sin "innegård på tomten.. dom sitter och snäller och ingen verkar bry sig och det var ju liksom -4 grader ute... jag minss att jag har hört dom förrut och undrat vad det är... det är faan i mej djurplågeri att ha hundarna sittandes ute i det kalla vädret...! ser jag det en gång till kommer jag att ringa nån..  vart man ska ringa vet jag inte men det går att tas redan på.. det är liksom två småhundar och dom har ju inte så mycket att värma sig me=( stackars dom!

nu är det natti snart!=)


storätare!

Idag är jag trööött! hehe.. nee inte överdrivet kaske men visst är man allt lite trötter... det är jag ofta efter att jag börjat 07... men det konstoga är att jag är aldrig trött när ja ska gå upp.. aldrig några problem att ta mej ur sängen... jag är nog en morgon människa=).. när jag hämtade theo på dagis idag ville han inte gå hem.. fick sitta och träla med han i tio minuter innan han gav sig! hihi det är kul att han triivs så bra.. dom säger att det inte är några problem alls me haan.. han leker, äter bra, sover som han ska.. jaa det är bra helt enkelt=) Ikväll har vi ätit wook.. theo verkligen älskar det.. åt massor... sen igår har han börjar äta hur mycket som helst.. han åt sju plättar till middag igår, 3 rostade mackor till fruksot imorse.. och så hade han ätit två portioner pyttipanna på dagis idag=) duktig kille!=) imorrn är min lediga dag och jag ska verkligen vara LEDIG! inget planerat.. eller joo det blir nog att ta fram damsugaren men det går ju snabbt=) snart börjar paradise hotell=) bye!

??????

Faan va konstigt förra inlägget blev!!!!



kalas!=)

Idag har det varit kalasdax här hemma... thomas fyller ju 29 gubbe imorrn;)... hela förmiddagen har vi städat och fixat iordning... kl 14 kom gästerna.. det bjöds på tacopaj och kycklingpaj, med sallad och bröd=) hade aldrig gjort den kycklingpajen innan och måste säga att det blev riktigt god=) till fika blev det schwartswaldtårta och kaffe!.. thomas fick jättefina presenter me=).. massor blommor.. thailändska baht... och av mig och theo fick han en upplevelse, hans ka få köra ferrari eller lamboghini=) han blev superglad! jättefina saker har han fått=)...
theo hade inte sovit någonting innan gästerna kom.. han va lite gnällig i början men sen när leia kom så blev han pigg igen! han vill ju leka hela tiden=) så han slockande efter 5 minuter när alla hade åkt... så han fick sova ett litet tag men han ville ju inte somna ikväll vill jag lova=(

Senare ikväll kom cissi hit... vi har sett på film... into the blue 2.. den va faktiskt bra=) och även planerat lite thailand som vanligt när vi ses=)

Nu är klockan 23.54.. sex minuter sen blir thomas 29år! grattis!!!


Fredagsmys=)

Idag var sista dagen Theo var på Soldane dagiset... på måndag börjar han ju på det nyöppnade dagiset här... granbacken=) kommer nog blir toppen=)..
när jag hämtade theo idag blev han jätteglad att se mej.. bara log med hela ansiktet och bara sprang fram till mig=) det är kärlek ni=)
Efter dagis har vi bara varit hemma.. så fort vi kom hem typ skulle pippi filmen på=) som vanligt! cissi kom förbi me förut=) vi käkade lite kycklingspett med klyftpotatis och vitlöksås! blev jättegott!=)
och nu på kvällen har vi haft fredagsmys, med chips,dipp,coca cola och casewnötter!=) theo provade chips och dipp idag me och han gillade det starkt=) även casewnötter provade han men jag tyckte det var lite otäkt att han skulle äta dom för dom är ju så stora att tugga på.. så han fick bara smaka två=)


chipsar och dippsar lite=)


onsdag..

Idag har varit hen hemma slappar dag=) lite skönt=) vi vaknade runt 9 hugget och gjorde lite frukost och bara myste.. sen var det dax för städning... går så fort när man hjälps åt... men hoppade visst över övervåningen =S.. den tar jag en annandag ;)
sen på eftermiddagen åkte vi hem till mamma och pappa på lite mat.. taco bjöds det på idag och det är ju alltid gott=)..
när vi kom hem så var det ju bara att ställa sig och skotta snö.. eller thomas och theo gjorde det... fyyy tusan vad det har snöat nu... jag får nog gå ut extra tidigt imorrn och skrapa och borsta av bilen tror jag..

jobb imorrn igen.. dagarna som man är ledig går så himlans fort... men det är ju bara två arbetsdagar för mig den här veckan sen är jag ju ledig i helgen=).. och då blir det kalas på söndag.. thomas fyller ju på måndag så vi firar honom på söndag istället.. kl 14.00.. så det blir trevligt... jag kanske ska till annika med på lördagkväll;)
Dagis dax för theo imorrn igen då.. han har ju inte varit där på 2½ vecka så vi får se hur det går.. men det ska nog gå bra!
Efter jobb och dagis imorrn ska vi åka och hämta bilen som är färdig... sen ska vi upp till farmor på sjukhuset och hälsa på...!

Nu ska jag fortsätta och kolla runt!=)
godnatt!


Thomas och Theo har byggt koja och busar lite ;)


ute och busar i snöyran!




20 månader..=)

Japp så sagt som det var sant... 20 månader är min lilla kille idag=) stooora killen!..
Idag har Theo och jag varit själva på dagen... pappa thomas har ju varit på jobbet.. theo har varit en gnällig liten kille idag.. inget som har varit bra idag.. men så är det väl ibland..=(... han ville inte ha nån lunch.. tog typ bara två tuggor.. så jag gick och la honom och han fick sova en timma... väckte honom sen, för dagarna innan har han fått sova tills han vaknat men då har han inte velat somna på kvällen... så idag blev det en timmas middagslur... när han vaknat tänkte jag att han skulle få i sig lite att äta... gjorde iordning en smörgås men han ville bara ha halva.. sen var det tvärstopp....! så nu ikväll gjorde vi iordning pyttipanna och det vet jag ju att han älskar och det åt han ganska mycket av=) sköönt!.. han va väl helt enkelt inte hungrig på dagen... men han har druckigt mycket som han brukar... man kan ju själv känna så ibland att man inte kan och vill äta.. inte hungrig helt enkelt!..
Sen när pappa thomas kom hem kom även cissi efter ett tag.. thomas skulle hjälpa henne med datorn..=)... sen lite senare kom även familjen rödin hit!
Barnen har busat som bara den som vanligt... sen fick dom ta sönder pepparkakshuset och det var ju roligt!! hihi!




Gullisarna!!!


bilen hel igen..

Så nu var bilen lagad.. det var ju BARA 2200 kr åt skogen.. eller bilen behövdes ju lagas men inget kul att betala så mycket för den=( men men...
Theo´s feber är mycket bättre... så det var sprutans fel att han fick den från första början...
imorse ringde dom från e-phone.. kors i taket! men inte hjälpt det för hon visste ju inget... men hon skulle återkomma.. och om hon inte har ringt innan fredag så kommer vi att gå vidare med det här=) så är det!

nu ska theo få lite lunch!

hejdå!


Feber=(

Jaahaa då var det dax för feber igen för lillkillen=(... men denna gång beror det på andra dosen av baconsprutan som han fick idag...  vi va ju på ikano med mamma på förmiddagen och då stod vaccineringsbussen där och då passade jag på att han skulle få  sputan... gick jättebra men han var ledsen, men det blir han jämt när han är på tex BVC.. hehe... men efter sprutan fick han ett litet klistermärke för att han hade varit så duktig=).. och av mormor fick han gå in på gottin och välja godis=) det gillade han.. och glömde genast bort att han hade tagit spruta..=)

har även pratat med dom j*larna på e-phone med... ringde imorse innan vi skulle åka och släppa av thomas på jobbet... satt 35 minuter i kö och när jag kommer fram ska dom koppla mig vidare och helt plötsligt avbryts samtalet!!!! ååååå! så jag ringde igen efter att vi kommit hem från ikano... ringde till ekonomi avdeliningen igen som jag brukar göra men nu svarade dom... och jag berätta som det var om allt och att jag ville ha ersättning för alla dagar vi har varit utan telefoni och bredband... men då säger hon att hon måste ha ett intyg från e-phone att jag ska få det! och dom idioterna på det företaget har inte skrivit in nått i sin dator!!! åååååå igen!! men hon skulle kolla upp allt och återkomma till mig.. men inte har hon gjort det under kvällen inte! hmmmmm!! det får bli ett samtal till imorgon kan jag lova!

nähää det var allt!
bye!


hoppar och hoppar!=)


Kommer ni ihåg den här??=)

Jag håller på att skratta ihjäl mej allstå!! hahahahhahahhahahaha vaa va roolig den är!!! hahahahahha


Resfeber?????

är det det jag har allaredan?? hihiihi.. vet inte... jag blir helt uppspelt av att bara tänka på thailand=) men det är ju liksom tre månader kvar!!  annars kanske jag är lite nervös eller nått.. inte för att jag ska åka utomlands själv(utan föräldrar) för det har jag ju gjort flera gånger.. det kanske är att jag ska åka med barn den här gången, det har jag ju aldrig gjort förrut... hmm jag vet inte... det är mycket som ska planeras och inhandlas...  jag brukar inte ha resfeber så nått konstigt är det...=).. hihi men spännande jag längtar så enormt mycket nu!! hoppas månaderna går fort!! jag vill nu!!

jahopp annars idag har jag varit på jobbet och jobbat lite... när jag slutade åkte jag bara hem och hämtade resten av familjen och så åkte vi och handlade mat för veckan som kommer....  vi har ju börjat skriva matlista nu igen för det är så jobbigt att komma på vad man ska äta varje dag.. och i slutändan är det alltid jag som väljer vad vi ska äta för thomas vet aldrig säger han... men nu är det sluta på det=)... nu blir det, det som står på menyn varesig man är sugen på det eller inte!
imorrn, tisdag och onsdag är jag ledig.. eller jag har semester mån.tis.. så imorrn ska vi åka och ta sista dosen vaccin på theo.. sen blir det ut till ikano en sväng med mamma=)

theo bara växer och växer=) han har börjat visa känslor liksom.. inte känslor som han är ledsen och så men såna känslor att han saknat en och så.. visst det har han visat väldigt länge för mig och thomas... men nu har han börjat springa fram till mormor och morfar och ge dom en kram och en puss så fort dom stiger in innanför dörren här eller om vi kommer till dom=) han tar en plastlåda han har här hemma med handtag och sätter på armen och går mot dörren och säger hej då... och vi frågar vart ska du... då säger han bara: moffa =) så då ska han hem till morfar=)

jag sa till honom nu på kvällen att vi skulle ha lite mys.. för vi köpte godis på maxi idag.. en påse till mig och thomas och en till theo.. så jag sa till honom kan du hämta godiset i lådan... och han går fram till "godisskåpet" och tar fram sin påse... jag frågar om han kan ta me våran me och det gör han... innan han kommer till oss stänger han skåpet!! haha såå sööt allstå.. sen kommer han och ger våran påse till thomas och sätter sig i soffan mellan oss med sin påse!! hihi... han förstår mer än vad man tror alltså!! såå stor!

nää det får va allt för idag! tyvärr har jag inga bilder för kameran glömde vi visst kvar hemma hos familjen rödin på nyårsafton... vi ringde till dom förrut och tänkte vi skulle ha hämtat den men dom va inte hemma=(.. så den får vi ta en annan dag!

god natt på er!


Nyårsafton!

Hade en jättetrevligt nyårsafton hemma hos familjen rödin=) god mat och trevligt sällskap=)
Men innan vi kom dit slutade året inget vidare...
vi packade in oss i bilen och sa till varandra: det är inget vi har glömt nu men ingen av oss kunde komma på något.. så vi åkte... kom ut på ekängsvägen så kom jag på... shiiit vi glömde klyftpotatisen vi skulle ha till maten, så thomas vände i rondellen hemåt... när vi kom upp på våran väg precis så pajja bilen!!  det gick inte att växla! jättekonstogt... så vi fick putta hem bilen!=(... men som tur är har ju jag me en bil så det var ju bara att köra fram den och installera theo´s stol och packa över allt i den! såå nu är det bara att lämna in bilen på service! lagom till thailand=(.. men men så är det ibland..vi kan ju inte sitta och åka i min bil tills april liksom.. men tur i oturen att vi glömde klyftpotatisen! tänk om vi hade varit inne i stan eller nån annanstans och bilen gått sönder... då skulle vi ju fått bogsera eller bärga bilen!
men åter till kvällen... som sagt väldigt trevligt... theo hade sovit en halvtimma på hela dagen, så jag hade ställt in mig på en tjurig kille framåt kvällen... men där hade jag visst fel... det var inga sura miner, inget gnäll eller nått.. och inte ville han sova heller... han skulle va vaken me oss.. så vid tolvslaget gick vi ut och tittade på fyrverkerierna... ååå han tyckte om det jättemycket... "titta siiin, meera, åååå" så höll han på... ville se mera hela tiden=)
Sen gick vi in igen och pratade lite... vi packade in oss alla ( i min lilla escort) jag,theo,thomas,kinna,Jemma,ozzy och zacco... haha men det gick och alla fick plats och jag körde inte olagligt=) vi åkte därifrån runt 01 hugget och theo var fortfarnade vaken... men när vi satt i bilen och kört ett litet tag slocknade han... och sov hela natten och morgonen fram till kl 10=)...
Så idag har det verkligen varit en slappardag här hemma..  och dagen har gått så fort...har inte gjort alls mycket... cissi kom hit en sväng på eftermiddagen och vi köpte bakis pizza till dom som drack alkohol igår och vanlig pizza till mig och theo=) hihi..

Imorrn är det jobb som gäller för mig.. 12-18... thomas ska bogsera ner bilen till verkstaden där dom ska serva den=)

Tack allesammans för det här året! ser fram imot ett bra och roligt 2010 med familj och kära vänner!

godnatt!





RSS 2.0