Ledig dag och sjukdag!

Idag har varit en ledig dag=) men ändå fick man gå upp tidigt... vid sju,halv åtta ville lillfisen gå ner... så då var det ju bara att gå upp=).. trodde thomas skulle till jobbet idag, men han hade sms:at sin chef vid 04.00 inatt för han mådde inte bra.. föskyld,huvudvärk,hostig mm.. så han har varit hemma hela dagen me=).. efter att vi ätit frukost idag så tog vi det lite lugnt och satte oss framför tv:n... vid halv 10 somnae theo och strax därefter somnade thomas och ja me... alla vi tre låg i soffan och sov.. hehe.. familjen slapp.. haha men skönt va det... vi vaknade vid kvart över elva=).. så då var det ju dax att göra lunch..efter lunchen gjorde vi oss iordning för vi va ju tvugna att åka till ikano.. thomas följde me fast han va sjuk... men han sa att jag fick köra idag! hahaha då är han sjuk för jag brukar typ aldrig köra när vi åker nån stans hela familjen=) Så på ikano gick vi till lekia och handlade en åkpåse till vagnen.. en svart blev det..=) och det blev även några väggord.. hihi.. efter det blev det en sväng till h&m för mitt puder va slut.. sen va vi klara där och åkte mot skopunkten.. theo behövde ett par nya varma dagis skor.. och det hittade vi ett par... så nu är han varm om fötterna på dagis me=)..
Nu på kvällen har rille och cissi varit här en sväng.. vi käkade lite tacopaj.. det var faktiskt gott för det var sålänge sen vi åt det=)..
men det blev ingen långstund för dom här... cissi skulle iväg vid 20.. så när dom åkt så somnade theo... mellan idol har vi färgat håret på thomas... mörkbrunt och det blev jättefint!=) och sen började ju vårat efterlängtae Grey´s Anatomy!! åhh så jag har längtat! hihi äntligen har det börjat!


Det nya väggordet övet tv:n..


Amor vincit omnia- kärleken övervinner allt!


Väggordet i köket..
Post nubila phoebus-efter regn kommer solsken..


O här sitter thomas i sin nya hårfärg, visst blev han fiin?!=) och dom nya gardinerna=)
o även en trött kille i bakgrunden=)


Även jag har ny hårfärg..
Haha trött som tusan me!


Hockey

Nyss hemkommen från hockeyn.. tyvärr förlorade dom ju..0-6.. men men det var iallafall kuul att gå på hockey igen=) så det blir nog fler matcher i år skulle jag tro;)

Nu orkar jag inte skriva mer hahaha.. ska sova är ju ledig imorrn! yess!

Här kommer lite bilder från badturen när kusin Leia va här i lördags=)


Finaste brusfröna!


Busarna!


dåligt av mej!!

Har visst inte blivit så mycket bloggande av mig.. fyy skärpning! I lördags hade vi lillfisan här som natt gäst.. Leia alltså!=) Det går jättebra att ha henne här.. hon är ju så snäll! Theo och Leia är precis som syskon.. busar hela tiden och sen lite bråk me=) hihi gullfisar!

På söndagen vaknade Theo först.. kl 8.. nästan direkt efter att han vaknat gick han in i sitt rukm där Leia sov och väckte henne.. eller hon va lite halv vaken=) Efter det blev det lite frukost och massor bus och även ett bad!... vid 11 kom theos gammelfarmor och gammelfarfar och även morfar och mormor på fika..=)Vi fick en kratta och en sax till trädgården... superbra! tack så mycket farmor och farfar!... Efter fikan bar det iväg till torby... vi följde med mamma och pappa, för pappa skulle shoppa! Kors i taket! han som hatar att gå i affärer!.. så det blev ett snabbvarv inne på ikano.. sen in på ikea och kolla kök och även lunchade!..
Sen va det söndagkväll... och min lediga helg har gått så jädrans fort!! hh vill va ledig mer!
men imorrn jobbar jag bara halvdag... Vi ska ju gå och se LHC spela mot ett NHL lag imorrn.. Thomas,jag,Cissi och Rille=) trevligt! Och även på lördag har jag tagit semester... Vi ska ju på Ladies Night på fredagkvällen och sen på lördagen ska thomas bort... så det fick bli så! härligt!

Nu ska jag fortsätta att laga mat till min sambo! idag får han potatis och fiskbullar!! bläää va äckligt... så sånt snusk får han äta när inte vi ska äta!
Theo sover sen en timma tillbaka... han somnade tidigare idag för han hade inte sovit så länge på dagis idag och han var verkligen skittrött och nällig.. ag skulle ju varit och boxats idag, men kände det att jag ville va hemma med theo eftersom han inte sovit så mycket... och om han skulle till mormor och morfar som var bestämt så skulle han ju inte fått somnat förrän vi skulle hämta honom och då skulle dom få ett helvete där hemme.. hehe nee vars men det skulle blivit jobbigt både för dom och han..  så jag gjorde det bästa!

Hej svejs!


ikea idag..

Tänkte att vi skulle få lite sovmorgon imorse.. hmm men icke.. lillplutten ville att vi skulle upp kl 7... men vi drog oss ett tag i sängen, så vid 8 va vi nog uppe=)... Så det blev frukoststund och lite bus efter det, sn bar det iväg till ikea.. jag fick u gardinerna jag beställt från jotex igår.. så nu sitter dom uppe och har nya kuddar och filtar i soffan.. ble jättefint.. kommer bild på det ikväll..
just nu för tillfället ligger theo och sover i soffan, thomas sitter med datorn i knär bredvid och jag sitter här... snacka om tråkigt liv!  jag tänkte jag skulle ta ch dammsuga men det kan jag ju inte göra förrän theo vaknat, så jag får väl slappa lite till..
Men vet ni hur skönt det var att inte behöva gå upp för att åka till jobbet imorse=) härligt ska ni veta!

Nu ska jag skriva ut lite kort!=)
Bye!


Ingen bebis på g!

Fick en kommentar på förra inlägget och frågan var om jag var gravid igen för att jag hade varit på storken... och gravid är jag inte..! Jag var endast där för att fixa nytt preventivmedel och så gjorde jag ett sånt där cellprov(cytolog) tror jag det heter.. så här blir det ingen bebis=) Storken är som kvinnohälsan.. och som jag har sagt tidigare vill vi vänta med att skaffa ett syskon till Theo.. gärna ett par år till... och så gäller ju Thailand för oss i mars.. och då vill jag ju inte ha en stor kula på magen=)... nej nej som sagt så blir det inget syskon här inte.. men visst hade det varit mysigt med en bebis, men jag har ju en stor bebis här hemma som jag lägger all min energi på... så det får vänta!=)

På dagis idag hade det gått jättebra... verkligen hur skönt som helst!=)... hade inte varit mycket gnäll när thomas lämna honom, utan han gick upp i marcus famn direkt.. dom försöker göra så att han ska va med olika fröknar, men han hänger efter marcus som en igel=)... men det släpper det med snart tror jag=)..
Sen har rille och cissi varit här och vi har sett idol och käkat wook=) yummi!=)

Imorrn blir det jobb igen.. 7-14 sååå skönt! sen blir det ut till city gross eftersom thomas är ledig imorrnkväll=)

bye bye!


Pass!

Har inte kunnat komma in på msn på hela dagen, jättekonstigt! men thomas har kommit in på sin.. hmm..
Idag har det ju varit ledig dag för mej..=) men såklart vaknade theo kl 06..=(.. så vi 07 va vi uppe och städade lite och åt lite frulle.. Thomas kom inte ner förrän 09... hmm jaa när får jag sovmorgon tro ;)... Sen blev det en slapp förmiddag.. theo sov ingenting innan vi åkte till mamma/mormor vid 12.. hon ksulle ha honom en stund medans jag va på storken... cissi mötte upp mej efter det och vi åkte snabbt och hämta theo igen, som tyvärr låg och sov.. hade bara sovit en halvtimma.. men han va ju tvugnen att följa me för vi skulle ju åka och göra pass!!=) Vi va ganska stressade.. vi åkte från tallboda vid halv 2 och va tvugna att ha gjort passen och va inne i stan till halv 3... men som tur va var det inte så mycket folk hos polisen.. så det gick väldigt fort.. och theo va jätteduktig.. hihi så kul att han kommer att få ett eget pass liksom=)... sen släppte jag av cissi i stan som skulle jobba oh vi åkte hemåt.. thomas va hemma en snabbis från jobbet, men bara en kort stund.. men sen kom han ju hem för dagen.. då blev det taco´s=) sen har vi inte gjort ett dugg... sitter som två soffpotatisar med varsin dator i knät! roligt liksom!! blää..
Imorrn är det arbete igen.. dagarna man är ledig går ju så himla fort! men jag är glad att jag är ledig hela helgen iallafall.. på lördag blir det troligtvis att vi åker till stadium outlet i örebro!!=)

nu ska jag fortsätta att se på efterlyst! bye


Pappas älskling=)

PAPPA THOMAS VILLE UNNA SIN SON LITE NYA KLÄDER IDAG=)
Jättefint va alltihop! Theo ger många pussar till sin underbara pappa!


Två lite halvstickade tröjor=)

Tre mjukisbyxor! Superbra till dagis!

Tre långärmade t-shirts..=)

Två långärmade t-shirts till och en college tröja med dragkedja..

Ett par beiga chinos, två par vantar och sen en superfin skjort/tröja=)

Jaa allt detta fick Theo av sin pappa idag=).. efter shopping rundan bjöd han även på mat på Chili på ikano..=) Theo fick pannkakor och jag åt kycklingspett och thomas åt taco..även cissi var med på våran runda och hon åt kyckling med ris=)
Efter att vi kommit hem har vi inte gjort alls mycket... Theo har busat som vanligt, vilken buse han har blivit.. testar oss hela tiden! tjuvnyps och slår oss imellanåt..aja baja!!


Tuffingen på tomten efter att vi kommit hem från shoppingen=)

Är han inte underbart söt va?!!! så cool i den här outfiten!
Nike skor,svarta jeans,randig långärmad t-shirt,scarfs och skinnjacka!


Här är i bilen efter farmors 50 partaj! med sina svarta chinos och sin gråa kofta.. han hade även "backslick" när vi åkte dit, men efter allt bus så blev frillan förstörd=)

Det blev som ni ser mest bilder i det här inlägget... men det gör väl inget att titta på en sån underbar kille ;)...;P


Boxning!

Har varit och boxats lite idag! riktigt kuuul men väldigt tufft... haha så otränad man är alltså! men jag lovar jag ska gå nästa gång me... men min kropp är det ju inte ens värd att tala om... fyyy tusan så ont jag har överallt!! åhhh hur ska det här gå att jobb imorrn jag som knappt kan röra mig hehe.. men det ska nog gå=)..
Medans jag va och fightades lite så gick thomas på LHC matchen me rille.. Nu får i faan ta och komma igen LHC!! 
Theo fick va hemma hos mormor och morfar, det gör ju inte honom nått han tycker ju om dom så mycket!=)

Haha när jag hade hämtat Theo förrut så kom vi ju hem precis till Svenska Hemmafruarna.. haha det är lite rligt att se men hon Anna Anka kan ju inte ha många hästar hemma.. hahahaha!

Nu ska jag försöka pallra upp min onda kropp till sängen... jobb imorrn igen.. 7-14.. sen ska vi till Lindex på nån modedag som vi har fått en lapp om.. 25% på allt!=) lite till Theo kanske=)

God natt kära vänner!


Män som hatar kvinnor

Nu har vi precis sett Män som hatar kvinnor! riktigt bra måste jag säga... vilken tur att jag har beställt böckerna=)
Innan idag så har vi varit runt på ikea,ikano,siba,nordik och onoff.. och jag har varit ledig idag me måste jag ju tillägga=) jätteskönt ska ni veta..=) vi räknade ut förrut att jag vissst jobbar några timmar mer än heltid hehe.. men måste ju ha casch till Thailand så det är det värt=) efter att vi hade vart på lilla rundan idag så åkte vi hem och cissi kom hit.. så vi gjorde lite potatisgratäng med fläskfilé! ett väldigt gott betyg fick det... även av thomas=) och då måste det ju bra om han säger det..=)
Imorrn blir det jobb igen... skulle ha jobbat 12-20 i delin, men så pratade jag me jobbet idag på dagen och då var det en suk i charken så dom undrade om jag kunde jobba där istället... och visst.... så nu blev arbetsdagen 8-16.. hehe mycket bättre... sen på kvällen ska jag åka och boxas med wirre!=) ska ju börja mitt nya liv imorrn igen så då tänkte jag att följa med på en runda med boxning... tror det kommer bli skitskoj... bara det är nått för mej=) hoppas hoppas!=)
nää nu är visst klockan efter 00... så duschen och sängen kallar på mej!
 god natt!


Den här har blivit Theo´s idag=)
och även en skjorta=)


Ni som inte sett den, SE den=)



Orkar inte idag...

Orkar egentligen inte blogga idag, så det blir inget långt inlägg vill jag lova.. när jag slutade idag vid 14 så kom cissi hit och vi gick och hämtade theo på dagis.. hade gått jättebra idag.. när jag kom fick jag en låååång kram av honom=).. sen gick vi hem för att invänta thomas, som hade med sig rille.. sen packade vi in oss i bilen och begav oss till Norrköping.. Thomas ville till Media Markt.. där han inhandlade lite saker... han ville unna sig nått eftersom han har fått ut lite pengar på försäkringen.. han ville inte lägga allt på räkningar och så och det kan jag väl förstå med!=) nått kul måste han ju få... sen blir det ju att spara en del till Thailand! som nästa lördag är 6 månader kvar tills vi åker!! jippi!!!=)
Sen när vi kom hem provade vi nya Buzz som han har köpt.. Svenska Genier.. faktiskt ganska kul... men det är ju lite konstigt att dom kan göra ett helt spel om bara mig!! hihihi!=)

Så imorrn blir det först jobb... sen 50 årskalas! Grattis Kinna i förskott!!

Nu är det natti natti!


Bild av LG HT-33S


Kräknatt!

Det blev inget jobb för mig idag=(... vaknade vid halv två inatt av att theo ropade på mej... då låg han i sängen och kräktes=(  stackarn.. så thomas och jag gjorde iordning i sängen och theo fick fortsätta att sova inne hos oss... men tyvärr kom det ju ett par kräkningar till=(.. så vi bestämde det att det var nog bäst att va hemma med honom.... men idag underdagen har han inte kräkts nått och mått jättebra! konstigt alltså!
Så idag har jag passat på att städa överallt, grovstädning, behövligt!!
Snart åker vi till mamma och pappa.. ska få lite mat där ikväll=)

Hejsvejs!


Lite shopping..

Jag kunde visst förta ganska bra med thomas, eller det var väl inte bara jag theo flörta nog en heldel med=).. så han fick ett pra chinos,hade ju tänkt beiga men det blev ett pra svarta, och så  fick han koftan!! *love*! och även en scarves till, fast den tyckte inte theo så mycket om att ha på sig tyvärr... får testa en annan dag då kanske den funkar bättre=)..

Imorrse fick jag väcka grabbarna grus vid halv 9.. vi skulle ju va på fotografering vaid halv 10.. så det blev snabba bullar! hehe.. men vi hann.. theo va jätteduktig när dom skulle ta gruppfotot.. knappt nått gnäll alls, medans flera av dom nadra barnen va ledsna... men theo fick stå i marcus knä så det kanske hade med det att göra me... efter fotograferingen åkte vi och hämta mamma/mormor och begav oss ut till maxi.. mamma skulle handla lite, sen blev det ikano så vi kunde inhandla theo´s nya kläder=)... sen blev det hem igen för 13.40 var det dax för fotografering igen.. det gick inte lika bra.. han va lite ledsen så jag hoppas fotografen fick ut några bra bilder iallafall=).. Både theo och jag va trötta efter dagen så vi somnade på soffan båda två vid 14 och vaknade vid 15.30... härligt... thomas kom hem vid 16.15 och han bytte bara kläder sen åkte vi ut till tornby igen hahaha... det var faktiskt thomas som ville det.. kors i taket! jag tror nog nästan vi va över allt i tornby.. ställde bilen där vid siba och gick in där en sväng , sedan gick vi till el-giganten, sen ikano,sen gick vi bort till on-off och sen gick theo och jag till maxi och thomas gick och hämta bilen!=) ujj ujj va vi har gått idag... hehe men skönt är det=) bättre än att hoppa in och ut i bilen hela tiden.. det blev lite handling av mat på maxi.. inte alls mycket men 800:- kostade det... bläää.. sen va klockan redan 19.30!!! herrguud så fort tiden gick! och vi hade ju inte ätit än... theo fick som tur va en risifrutti hemma innnan vi åkte och så fick han en banan på maxi... men vi köpte med oss slaffsig mc.donald´s hem=( det är inget vidare tycker jag...

såå nu ska jag gå in i duschen.. theo sover och thomas sitter och kollar tv och äter snickers=)
Imorrn blir det inget dagis för theo... han och mormor ska till stan med pernilla...=) och för dagis gick det jättebra att han kunde va hos mormor=)

Sov så gott!


Sötfisen ska till dagis=)

Titta så stor han ser ut!!!!


Stulen Cykel...=(

klockan är bara 22 och jag är skittröttt... usch så tråkigt det är att va trött=(....  slutade jobbet för två timmar sen me.. gick väldigt seg idag... dagen kändes väldigt lång måste jag säga!! men dagen fick ju ett slut iallafall..=)..
när jag kom hem fick jag mat!!(kors i taket) eller han hade ju inte lagat nått åt mej.. utan theo och thomas kom till mitt jobb och köpte rebenspjäll och potatissallad! hehe han gör det lätt för sig!=) efter att vi hade ätit och så så har vi inte gjort någonting verkligen... bara suttit i soffan och slappat! härligt!

Timmy hade ringt när jag slutat.. så jag ringde upp honom.. och han sa att min cykel som han lånat har blivit stulen!! faan då, kan inte folk låta nått som inte är deras va eller??!! trött man blir.. så imorrn ska jag ringa försäkringsbolag och polisen...!!
sen vid halv 10 blir det gruppfotografering på dagis=) se hur det går då!... efter att vi varit där så ska vi hem igen.. theo ska ju inte va på dagis imorrn eftrsom jag är ledig.. så vi ska nog åka och handla lite med mamma tror jag.. men måste va hemma tills 14 igen för då är det fotodax på dagis igen... för enskilt foto! hoppas bara jag hittar några kläder att sätta på honom... vill ju att han ska ha ett par chinos men jag har inte hittat några.. sen har jag sett en ursnygg kofta på kappahl som skulle passa honom perfekt... får se m jag kan flörta lite med min underbara sambo, så theo kanske kan få kläderna=) hihi!=)

sovdax! bye bye!


Är den inte helt underbart fiiiin eller?!


1 år sen igen..

Idag är det 1 år sen Theo döptes=) och jag säger det igen.... guuu så fort tiden går!!!=)  för ett år sen så va han ju bara 4 månader och knappt sa ett ljud, nu är han en stor kille och vet vad han vill ;)...mmmm!

Idag har dagen varit jobb igen, tråkigt det måste va att läsa den här bloggen som bara handlar om jobb hehe.. men iallafall jag slutade tidigt kl 13=) och började 7.. det är en skön tid hihi... hämtade theo på dagis vid halv 2 och då låg han i vagnen och sov, så jag pratade lite med marcus om hur dagen hade gått.. han sa att det hade gått jättebra, bättre än vad han trodde det skulle gå eftersom han va sjuk hela förra veckan.. så det var ju bra.. men efter att vi hade pratat i typ 3 minuter så vaknar mitt lilla hjärta=) han måste ha kännt på sig att hans mamma skule hämta honom=) för han hade bara sovit i typ en timma.. men det gör ju inget=) så vi gick hem och tog en sväng med ozzy, hängde upp tvätten som thomas hade satt på innan han åkte till jobbet, men med fördröjning så den skulle va klar tills jag kom hem;).. sen gick vi ut i lekparken och lekte lite i sandlådan.. det märks så mycket han lär sig på dagis.. nu tar han spaden och fyller sandkakan med lite sand och vänder på den och bara ler när han ser att det blir en kaka=) såå söt så! thomas kom hem vid 16 idag... han har ju inte jobbat på schenker på ett tag nu så han var och pratade med dom, eftersom han inte fått några tider nu på sista tiden.. men det ska komma igång igen... tycker det är dåligt av dom att inte meddela det liksom men men.. så nu ikväll har vi bara haft mys hela kvällen... hehe just det.. vi kände förut hut det luktade lite bajs och frågade theo om han bajsat och han sprang till tvättstugan så vi kunde byta blöja.. så vi gjorde det och jag frågade om han skulle duscha och så klart skulle han det... så han fick ju springa naken ett tag där medans jag gjorde mig klar.. helt plötsligt ser jag hur han börjar ta i för att bajsa!! hehe så fort som tusan tänkte jag att sätta honom på pottan, men hann inte! så det kom en liten korv på golvet hihi! men jag satte honom på pottan sen iallafall, men då kom det ju inget mer=(.. så det kan gå ibland=)

har glömt att säga det att det har kommit fram två tänder till i theo´s mun=) dom övre framtänderna=) så nu är det hela fyra stycken i munnen hehe! man märker på honom att han tycker att det är lite konstigt att det komit upp små tänder för man hör ibland hur han typ kör nedertänderna mot dom övre så det gnislar lite.. aj aj det få man inte göra...

Jobb imorrn igen kvällen=( usch vad jag tycker det är tråkigt att jobba kväll, fast egentligen ska jag väl inte klaga, jag har ju bara en kväll i veckan=) det finns ju dom som har fler hihi!
Vi köpte Phuket guiden idag som man kunde köpa med aftonbladet... åhhh vad jag längtar ännu mer nu tills vi åker efter att ha läst lite ur den=)

Good night!=)


Internet funkar inte!

Skit internet funkar inte här hemma just nu! Så trött man blir ibland... Skriver mer sen när det funkar:) bäst att säga godnatt för det lär inte fungera mer ikväll:(

pappa och son dag..

jahopp.. fick gå upp vid halv 9 imorse... theo vaknade tidigare men gick och lekte lite, så då passade jag på att dra mig lite i sängen... väldigt skönt=) sen blev det frukosttajm för hela familjen och corren..;) hehe.. jag skulle ju jobba kl 12 så innan dess gjorde vi inte så värst mycket.. kollade på tv och lekte som vanligt=).. när jag skulle åka blev theo ledsen som vanligt=( jättejobbigt att åka hemifrrån när han blir så ju=( det bästa är att åka innan han vaknar... Theo och Thomas har varit hos farmor kinna och farfar jemma på dagen... thomas sa att theo va jätte mysig mot zacco deras hund.. hade kramat honom massor=) ibörjan va han lite smårädd för honom men nu verkar det ha släppt=) kuuul! sen har om även klippt gräset här hemma... duktiga dom är mina små killar=)
efter vi hade ätit mat ikväll och thomas bytt blöja på theo kommer han till mig och säger:uscha uscha.. jag frågar om han vill duscha... jaaa säger han med världens störta leende.. och då kunde jag ju inte motstå honom.. så han och jag tog oss en liten dusch=) hihi såååå söt han är då!! åhhh va jag är kääääär, i både han och hans pappa såklart=) hihi!

nu är det snart sängtajm, ska va lite social med min stora kille nu, den lilla ligger för längesen och sover=)
godnatt


egen dammsugare=)

Har varit på jobbet ida... 7-15 blev arbetsdagen, hade ju inte tänkt att jobba från första början men jag hade ju lovat hanna att ta hand om osten=)... men det gick faktiskt ganska så bra, fast jag var ju inget inne i delin utan det var ju att plocka och dona med osten... men dagen gick u superfort=)...
När jag kom hem va Theo och Cissi ute i lekparken.. han blev jätteglad när jag kom... ska liksom göra sig till lite... hihi=) sen efter att thomas kommit hem åkte vi en sväng till ikea.. eller ja föst blev det sagoland, theo fick en dammsugare! han tycker ju det är så homla roligt när jag dammsuger och ska ta den från mig hela tiden, så nu har han fått en egen... och den låter ju som en dammsugare fast inte lika högt som våran=) efter att vi hade ätit fick han ta upp den.. och det första han gör att att börja dammsuga... synd bara att det inte är så hårt sug i den så den suger upp allt.. hehe.. hade ju vart skönt om han kunde dammsuga allt=) hehe nee vars=)
sen har vi bara sett på idol och nu ser vi på kändisdjungeln, vet inte om det är nått att se måste jag säga... men men finns ju inte mycket annat att titta på... det blir ju läggdags ganska tidigt idag eftersom det är jobbardag imorrn..fast lite sovmorgon får jag ju allt, börjar inte förrän 12 och jobbar till 18... jippi 100% hela dagen=) yiiihaa!
Jag har gett bort en lördag nu så jag bara jobbar 3 av 4 helger=) skönt.. så nu är det:mån,tis,tors,fre,lör,sön...mån.tis,tors,fre,lör,sön...mån,tis,tors,fre,lör...mån,tis,tors,fre... härligt va=) hihi!

God natt och sussa sött!=)


mötet gick toppen=)

Är hemkommna efter möte på dagis... väldigt intressant, fast man visste ju redan en heldel.. men det värsta av allt va ju att vi va ju yngst av alla föräldrar! det fanns väl ett par till som va ganska unga typ i Thomas ålder, men ändå! det kändes lite konstigt att man va yngst för jag känner mig ju inte så ung.. hehe.. men jag är glad att jag blev mamma vid 22 års ålder! bästa som hänt i mitt liv och bara för att man är ung är man ju inte en sämre mamma=)
imorrn blir det jobba för både mig och Thomas... cissi ska ju va här hemma med theo.. jag ringde försäkringskassan förrut och då gick det bra att lämna över VAB dagen till cissi så hon får betalt, bara hon avstod från jobb/a-kassa... så det är ju jättebra.. hon skulle inte jobba imorrn så nu sparar hon ju en kassadag=) toppen för oss alla=) Theo mår mycket bättre nu.. ingen vidare feber, men han är fortfarande snorig och hostig, men det kommer nog att hålla i sig ett tag..

nu ska jag kolla vidare på tv:n... god natt på er=)



så här sov lillfisen på dagen idag=)


fick sitta i diskhon och leka med vattnet medans pappa steker pannkakor=)


Så roligt det kan va med vatten=)


Världens finaste!!=) *puss*


Föräldramöte

Sitter här och kollar på våra bästa år haha.. theo ligger och sover som vanligt på soffan=).. det blir att han sover nu på förmiddagen för han har vaknat så grymt tidigt dom senaste dagarna..=) jag har inte tagit nån temp på honom idag men han känns bättre, men utslagen är kvar=)
idag händer inte mycket här hemma.. cissi kommer hit ikväll och ska ta hand om Theo medans vi går på föräldramöte!=) ska bli lite spännande=)..

nu ska jag fortsätta se det är dåliga programmet haha=)


Zlatan och Sverige!

Heja Sverige!! Zlatan!!! haha här hemma är det fotboll som visas på tv:n... riktigt kul är det! själv tycker jag det är ganska roligt att titta på faktiskt.. även Theo tycker det är roligt, men det blev för mycket nyss för han så han somnade i famnen på pappa=)... Theo har blivit bättre känns det som.. tog tempen på honom förrut på eftermiddagen och då visade den 37,2=) men han har ju som sagt fullt med utslag.. men jag läsde nyss att om man har 3 dagars feber och när den höga febern försvinner så får man utslag.. och det stämmer ju faktiskt med theo.. så han har ingen scharlakansfeber hihi=)...


somnade hos pappa!

En trött mamma och en trött/sjuk son=(

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!


feberutslag..

Theo´s feber har gått ner lite nu. imorse hade han 38.0... jätteskönt! men idag har han fullt med röda utslag på kroppen, han hade det igår me men idag är det mycket mer! konstigt att dom säger att det är feber utslag, men nu börjar ju febern gå ner så det kanske inte är det... så nu blir jag ju orolig för det=(.. Han blir hemma från dagis hela veckan.. tycker det blir bäst så.. jag ska va hemma med honom imorrn och thomas på fredag..
Jag tänkte på dom där prickarna, tänk om det är scharlakansfeber.. läste lite om det på nätet och han har ju utslag överallt men han har ju inte ont i halsen för det kollade dom igår(det stod att man skulle ha det).. ehh jag vet inte..

nu ska jag krypa ner med lilla plutten i soffan och ta mej en liten tupplur me..
god förmiddag=) hehe!


Så här ser han ut med alla prickar!=(


feber=(

Har inte kunnat skrivit på ett par dagar nu.. mycket med jobbet och så har jag en kille här hemma som har feber.. han har haft det i 3 dagar nu.. mellan 39-40 grader! så idag fick jag nog och ringde vårdcentralen, så vi har fått en tid upp dit vid 15.30.. och vi får inte gå in direkt när vi kommer utan måste ringa på en klocka så en sköterska kommer och hämtar oss så vi får gå in i ett annat rum... eftersom han har haft sån hög feber, snorig hostig och diarre.. så vi får se vad läkaren säger sen.. hoppas bara inte det är nått allvarligt.. man blir ju så orolig när det har nått med theo att göra.. igår när vi tog tempen så hade han 39,9grader och han fick lite panodil.. jag tyckte inte det vart bättre så efter en timma tog jag tempen på honom igen och då hade han 39.6... och det är ju inte så bra att febern inte gick ner av febernedsättande=(.. så jag ringde sjukvårdsrådgivningen om lite råd... så då skulle vi badda honom med en handduk och fläckta honom kall.. men när jag gjorde det blev han ju bara arg..  så nu hoppas jag verkligen att vi får reda på vad det är.. det är ju lite läskigt att han har haft så hög feber i 3 dagar..=(.. så idag är jag hemma med honom.. skulle ha varit det igår med, men då jobbade jag 7-14 och cissi erbjöd sig att va hemma med honom=).. och imorrn är jag ledig.. så vi får se på torsdag om han kan gå.. men va jobbigt det var att anmäla vård av sjukt barn.. massor att fylla i och sen måste man ha intyg från dagis att han varit sjuk... usch.. bara för att folk håller på att fiffla med att va hemma fast barnen inte är sjuka liksom.. jaja..!

just nu ligger han här i soffan och sover.. jag fick nyss ett sms om att min mobil är klar på verkstaden, så när thomas kommer hem ska jag åka och hämta den.. och så ska jag lämna tillbaka dop presenten vi köpt.. vi ska ju inte gå på dopet!

Trött dag!

Va vääääldigt trött imorse när klockan ringde 06.40..... det blev inte alls sent igår... va hemma till halv tolv.. men det blev endel drinkar och några öl=) måste säga att det var jättrevligt! god mat var det med... har aldrig ätit Hallomi förrut, men jag smakade det igår och jag är helt frälst!! guuu så himla gott det var=) allt va gott, det var nån biff som va himlans god me=)... hade velat stanna längre men tyvärr va det ju jobbar dag idag=(...
kom väl inte i säng förräns runt halv1 hugget .. somnade och klockan 3 ringer thomas mobil två gånger!! snacka om att jag blev irriterad! men till slut somnade jag om och sen vaknar theo vid 5 nån gång och ropade på oss.. så thomas gick in och hämtade honom och kl 6 ville han inte sova mer... usch vilken natt alltså! så jag kan säga att det var väldigt skönt att komma hem efter arbetsdagen idag, som tur va så va theo lite trött me så båda vi somnade i soffan=) det var en välbehövlig lur... man är ju inte ung längre och orkar lika mycket ;) eller hur??! hihi!
Så på eftermiddagen idag har vi inte gjort mycket... rille kom hit förrut... thomas och han sitter med varsin dator i knät och spelar mafia wars! datanördar jaaaaaaaa!!! men men... det blev potatismos och hamburgare och snitzel för thomas och rilles del... va jättegott med hemmagjord potatismos! tycker ine om pulvermos för den delen, det blir inte så ofta vi äter potatismos, så det smakade bra idag... även Theo älskar det=)

Cissi sluta jobbet nu kvart över och kommer ut hit en sväng..
imorrn är det dax för jobb igen... men en kort dag 8-12 bara=) men 100% är det ju hela dagen... hihi!


Årets Butik!

idag har det varit jobbdax igen.. 7-14, men det blev så att jag blev kvar till 14.40... gjorde mig absolut ingenting=) vi har även bokat Ladies Night så det ska vi på jobbet gå på.. 13 perosner blev vi allt=)

Ska strax laga lite mat, tror det blir pasta med skinsås.. sen bär det iväg på mingel till Aftodite.. det kommer nog at bli en kulig kväll.. Dom har bestämt att vi ska va där eftersom Hemköp Ryd blev i Tisdags utsedd till Årets Butik.. så det måste ju firas!!=)

Just det idag på jobbet har vi blivit fotograferade typ hela tiden.. det var en tidning som va där och tog bilder på Butiken och personalen.. Årets Butik jipppi! så nått bra tillförman ju på jobbet iallafall=)


Min snygging=)


Matmässa i Göteborg=)

Jaa jag åkte och hämtade upp Wirre strax efter 8 imorse.. så vi åkte till tornby där bussen skulle plocka upp oss.. nätte även upp eva och andra personer från andra butiker här i stan... halv nio gick bussen... det är gansak jobbig och tråkig väg att åka till GÖteborg måste jag säga... men mne .. det blev några stopp på vägen för att plocka upp ytterliggare personer som skulle me.. det blev även ett fika stopp me..vid 12 va vi framme... äntligen... det ärä så tråkigt att åka buss... väl där inne va det provsmak överallt! parma,serano,magnifico,getost,möggelost,brie,appenzeller jaaa och MYCKET mer! det kändes inte som man gjorde annat än att gå och små äta... men väldigt trevligt va det iallafall.. gick även på en rundvandring inne på ridderheims produktionen... och sen blev det lite ostskola...=).. det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, trodde att det skulle vara mycket större och mer säljade, det var ju mest smak och visning av produkter... men jag är väldigt nöjd iallafall!! tycker det är jättekul att lära mig nya saker hela tiden=)

Här kommer lite bilder från våran mässdag=)



Hanna och Eva äter lite gott=)


massor av goda ostar=)

såå glad...

Fint!

och så blev det jul igen=)

Med skyddkläder under rundvandringen=) hihi så söta!

hahahaha en italienare stror jag han va, som bjöd på parma


Slappardag med mys=)

Den här dagen har verkligen varit myyyss! åhh så underbart.. vi har gått i slappar kläder hela dagen och bara brytt oss om varandra, jag och min prins... på förmiddagen somnade vi båda två i soffan och sov väl drygt två timmar;)... theo har vaknat ganska tidigt på mornarna nu, så den tuppluren behövdes verkligen... eftr vi vaknat blev det dax för lunch som bestod av spagetti med köttfärsås.. sen blev det en sväng med ozzy och sandlådan såklart.. vi satt och lekte ett bra tag!=).. nu när man går ut med ozzy så ska theo knappt sitta i vagnen, utan han ska gå hela tiden och utforska världen(hehe skogen).. han tycker verkligen det är jättekul.. det syns på hela honom=)

det blir ett snabb inlägg idag, ska sova nu för imorrn är det dagis dax och mässa för mig i Göteborg!! weeiii! ska bli himlans kul!

Natti!


jobbar=)

Har nu jobbat både igår och idag.. har inte riktigt hunnit med bloggen då..
jag va på jobbet vid halv 2 igår... så jag och wirre började med att gå och äta lite lunch på Kina Thai... jättegott.. vi skulle ju fira att jag va tillbaka=) och så fick vi även en sak till att fira.. Wirre har blivit ostansvarig!!=) skitkul.. du kommer att klara det här toppen det lovar jag, ska hjälpa dej så gott jag kan! det är du värd efter alla skittider du haft;)... så lunchen betsod av mycket prat och glada miner=)
Sen gick vi in och började inventeringen.. men allt rullade på väldigt snabbt och smidigt.. efter vi hade gjort klart delin så hjälpte vi till ute i butiken.. och redan klockan 20 va allt räknat så då var det bara att gå hem... det är väldigt tidigt måste jag säga.. har blivit jättesena kvällar som andra inventeringarna..
när jag kom hem igår va rille här.. även cissi kom sen på kvällskvisten.. så det blev ganska sent här igår.. tror klockan blev framåt halv 1.. det blev sent pga av att jag och cissi satt och pratade på msn med lite folk... äntligen har jag fått reda på all sanning angåendedet lilla tjafset som har varit.. och jag skulle litat på min första magkänsla.. men som vanligt gör man misstag och litar på fel folk!! men nu är det löst och vi får se vad som händer.. kan verkligen inte lita på den personen igen tyvärr..

så idag blev det jobb igen, men började inte förrän kl 12... thomas lämnade theo på dagis vid halv 11, men han va inte ledsen idag utan ropade bara på mamma.. sen ringde jag till dagis vid 13 och då låg han och sov... dom sa att det hade gått jättebra idag.. han va glad och sprallig på förmiddagen.. sprungit runt och lekt med barnen.. jätteskönt ska ni veta=).. för på torsdag blir det långdag för honom.. 6 timmar på dagis blir det då... thomas jobbar och jag ska ju på mässan i göteborg..
imorrn är jag ledig så då ska theo och jag mysa hela dagen och ta vara på tiden!!=)
Blev lite besviken när jag kom hem idag vid 20.20.. varje dag thomas slutar sent så har jag maten klar till honom... och imorse så sa jag till thomas att han kunde ju göra varma mackor tills jag kom hem... tänkte ju att det gick snabbt och smidigt för honom eftersom han inte brukar vilja laga mat.... jaa sa han då... men va tror ni när jag kom hem.. jag fick inget! fyy vad besviken jag blev.. här gör jag mat och grejjar till honom när han slutar sent 3-4 gånger i veckan.. och nu när jag slutar sent 1 dag i veckan så får jag inget... men men....=( kanske ska sluta skämma bort honom... hmm.. jag gör ju faktiskt frukost till honom varje morgon me.. så den står klar på bordet när han kommer ner och tidningen ligger framme.. hmm hmm!

Såg på kanal 5 förrut om en kvinna som hade 14 barn och 8 utav dom var åttlingar! herrgud alltså!!

Nää sov gott!

RSS 2.0