Theo!


KOMMER LITE SMASKIGA BILDER PÅ THEO!!
HAN FÅR EN ALLTID ATT SKRATTA! ÄLSKAR DIG MIN PLUTT=)

Här äter han våfflor hos morfar och mormor...






HiHi så här kan man ju me göra!





Det är ett skit...

Jaa pratade ju med babyprofssen nu idag på dagen.. och fick prata med butiksschefen, hon va jättetrevlig i telefonen och skulle ringa upp mig efetr hon pratat med sin personal och så... hon ringde väl tillbaka efter nån timma och sa att jag INTE får lämna tillbaka den!!! hallå!! hon säger att garantin inte gäller för just den skadan!! och att det är plas och då är det så!! idioti!! så ag ringde till konsumentverket och pratade med den snälla damen jag pratade med igår.. och hon sa att det är jättekonstigt det dom säger och att hon ska ringa dom!! hiihihi... hoppas att dom får lite vett i skallen nu! så hon på konsumentverket ska ringa upp mig imorrn!! hoppas på bra hoppas! så imorrn ska jag ta kort på gåstolen och skriva en anmälan till konsumentverket.. och om det inte hjälper så ska jag göra en anmälan till reklamationsverket! 

Skapligt irriterad jag varit under dagen! fyy faan.. irrterad på allt och inget... bara för att det finns idioter!

Så fortsättning följer imorrn! =)

Babyprofssen!

Vilken skitaffär babyprofssen är! Igår så när theo satt i sin gåstol så gick ena hjulet av! Det kunde ju ha gått jättefel.. han kunde ha fått stolen på foten eller tippat åt sidan... så idag åkte jag till babyprofssen för att lämna tillbaka eller byta ut stolen... men det fick jag inte!!!! kan ni tänka er.... dom sa att det inte ingick i garantin!! hallå idioter! så efetr mycket tjafs och så så gick vi därifrån med våran trasiga stol.. och den är bara 3 månader gammal!! så när jag kom hem ringde jag till konsumentverket.. och dom tyckte det var jättelustigt att dom inte hade tagit tillbaka stolen..så sa hon att jag skulle ringa till babyprofssen imorrn igen och prata med dom igen och säga att jag har pratat med konsumentverket.. och om inte det går då så ska jag prata med reklamationsnämnden!
ikanske corren..;) eller va tycker ni?? jag har ju haft promblem med vagnen som oxå va från babyprofssen, där ett av hjulen lossna me!

Nu ska vi se unga mödrar! BYE


Utekväll..

Det blev inget inlägg igår som ni kanske märkt ;)... Det var verkligen en heldag igår... PÅ förmiddagen åkte vi till norrköping... hade sett i en annons att dom hade en rutchkana som vi vill ha till theo... den fanns på babyland... och en sån köpte vi till honom... men han ska få den i födelsedagspresent=)... vi tog även media markt när vi ändå va där... jag har nog aldrig varit där förrut... Sen blev det hemåt... åkte och lämna theo till mormor och morfar.. och jag och thomas åkte och storhandla... och det var såååå himla mycket folk alltså... usch va tråkigt det är att handla då... väl klara där åkte vi och hämta theo och ozzy... och vi gjorde oss iordning här hemma.. för thomas,jag wirre och danne skulle ut och äta!! så vi lämnade theo och ozzy hos mormor och morfar igen vid 18.30.... rille skulle köra ner oss till stan så vi gick hem till honom innan och tog varsin öl=) sen bar det ner till stan... åt jättegod mat på afrodite! kan jag verkligen rekomendera! jag åt filé oscar... thomas tog sovlaki och wirre och danne åt meze... dom fick in mat hela tiden... hahaha... men supergott va det... satt och diskuterade om vad vi skulle göra efter så det blev en timmas bowling.. haha va roligt det var.. jag kom trea!! hihi... danne vann, thomas två och wirre kom fyra hihi.... efter det satt vi i valet om vi skulle åka hem eller gå nån annan stans... men ingen av oss kände riktigt att vi ville hem.. så vi gick ner till biljardhallen och spela lite... haha fyy så dålig jag är på biljard! hahaha... vi körde tjejerna mot killarna.. och killarna vann såklart! men jag tycker bara att det var kul att hitta på nått som man vanligtvis inte gör!! Så här trevlig kväll va längesen jag haft!! TACK så mycket för en rolig kväll..Hade med mej kameran hela kvällen men det blev bara tre kort tagna på hela kvällen... men men!

Mamma och pappa kom med theo och ozzy nu idag på förmiddagen... hade gått jättebra när theo sovit över där! men guuu vad jag saknat honom! Så nu är min lillafis hemma och vi busar och myser!

Snart ska vi gå bort till mamma och pappa... ska få lite mat=) gottt... är jättehungrig hehe... tror det är lite bakis mat som måste i magen.. fast jag är inte ett gugg bakis, och inte thomas heller.. så det är skönt..!


Så här åt theo mat igår innan vi skulle gå... så det blev ett bad=)


Biljardhallen... wirre på g..


Danne...


Wirre igen=)


En trött liten plutt idag...




Let´s dance!

Vem tycker ni ska vinna?? tycker ju att magnus har blivit jättebra, men jag tror nogatt Laila vinner... hon är ju sjukt duktig!

Har ju varit hos frissan idag! va inte hemma förrän 13.. och jag va där vi 9... så det tog ett tag=)... frissan började med wirre eftersom hon skulle börja jobba kl. 12... men när hon satt med slingor i håret så började hon med mig... va ju tvugnen att avfärga mitt hår eftersom jag skulle ha det ljusare... har ju köpt extentions klipps... och ville ju ha håret så likt som det skulle gå att få.... det skiljer lite på mitt hår och det.. löshåret är lite blankare och lite ljusare... men jag är nöjd ändå!=)
Tog en sväng ut till ikano sen när thomas sluta... han fick jobba till 17 istället för 16=(.. så det blev en snabb tripp! Köpte den där massagegrejen till thomas.. en orgasmatron.. låter snuskigt men det är det inte=) hittade en vårjacka till theo på H&M med...=)

Nu ska vi titta vidare på Let´s Dance!


Håret med löshåret i! är lite skillnad som ni ser..=)


Orgasmastronen... hihi


Mitt vanliga jag utan löshår=)

Ikano!

Blev en sväng till ikano idag... bara lillprinsen och jag=)... mysigt! Han är så söt när han sitter i vagnen... bara pratar och höjer upp handen mot alla han möter=)... jag vet inte hur många gånger jag har hört idag"guu så söööt", "titta vilken söt pojke" mm..! jättekul att höra! för mig är han världens finaste!
Men det är inte alltid lätt at gå med honom i klädaffärer..hehe... river ner allt!! så jag får ställa vagnen så att han inte når någor eller köra snabbt förbi sånt som han kan få tag på hehe!
Det blev inte så mycket shoppat idag... blev bara tre par strumpor åt theo! men det var bara mysigt att gå min lilla kille och jag=)
Åkte ner till verkstaden en sväng efteråt... hälsade på alla som va där och theo fick såklart fika! gammelfarmor hade bakat sockerkaka! han tyckte det var jättegott.. jag tog mej en liten bit med och sen va mumsig=)

Åkte hem sen och plockade ordning.. kan inte fatta att varje dag så behövs det plockas... jag tror nog att tre mornar i rad så har jag fått damsugit i köket... för när theo äter typ kex så är överallt... inte bara i hans mun utan ja överallt!!

Imorrn slutar thomas tidigt... ska ut till ikano då med=)... thomas har hittat en massagegrej som man har att massera huvudet med.. och såklart skulle han ha en sån... han tycker det ju är så skönt när man pillar och kliar honom i huvudet.. så det blir nog våran dag... Jooo just det jag ska till frissan med kl 9!! hihi va kuul det ska bli att bli fin! färgning och klippning står på schemat!

Hej då!

Våfflor!

Hade ju tänkt att ta stan eller ikano idag men blev inte så... theo,jag och mamma åkte ut till nya coop som har öppnat... tyckte det var en rörigt butik.. väldigt oorganiserat.... så det blir nog inte många gånger man åker ut dit..
Pratade med wirre imorse me... vi ska gå och klippa och färga vårat hår på fredag... hihi va kuuuuul!
Nu på kvällen har cissi och rille varit här en sväng... och även min lillebror... lagade varsin hamburgare m. bröd till thomas kom hem.... och även våfflor! det är ju så gott men såååå mättande! orkade bara en... theo fick oxå smaka.. men han slickade bara bort grädden och sylten och spottade ut våfflan hahaha...=)

Funderar på om vi ska ta ikano imorrn kanske... får se vad dagen utvisar..

Natti Natti!


Och såklart skulle theo slicka vispen=)


Grädde överallt!!=)


Huvudvärk!

Usch vilken dag.. har haft ont i huvudet hela dagen... kan inte fatta.. har typ haft huvudvärk i en vecka! as jobbigt!
Jobbade idag 7-12... gick bra trots huvudvärken...köpte med mej varsin räksmörgås till mig och mamma..=) så det mumsa vi på när jag hämtade min lilla kille=) Sen åkte vi hem och vilade lite.. trodde huvudvärken skulle gå över men icke.. theo va jättetrött.. han vaknade 6.15 imorse.. haha det är tidigt.!,.. fast jag va ju redan uppe så mej gjorde det u inget men thomas hade nog gärna legat kvar och sovit ett tag till=D... Så har vi haft besök av Emelie,Denny och Leia idag med... alltid trevligt att träffa dom=D..Planerade lite sommar...thomas ska försöka ta semester samtidigt som dom så vi kan hitta på nått tillsammans... Kålmården blir det iallafall.. och troligtvis ska vi fira midsommar ihop=) Kuuuuul! Theo tycker det är så roligt när Leia kommer... vill följa med henne överallt!.. men han får vänta tills han kan gå ordentligt... förhoppningsvis dröjer det inte alls för länge till=) han är ju så duktig när han är ute och går nu=)

Vi såg nyss på 27 dresses.. har inte sett den innan och den va ju jättebra!! Se den=)

Nu ska jag göra mej iordning för natten.. och hoppas jag vaknar upp utan nått dunkandes i huvudet imorrn..

Godnatt och dröm sött=)

Går och Går!

THEO UTE OCH GÅR MED SOLSTOLEN!! HAHAHA
HAN TAR SIG JU RUNT IALLAFALL!=)
HAN ÄR SÅ HIMLA DUKTIG!!!!










Lönespec!

Kom på att vi ska på kalas ikväll.. till min kusin andreas... trevligt.. thomas jobbar ju så han kan inte följa me...

Åhh blev så glad när posten kom!! min lönespec.. jippi! hade ju fått ut 5 semesterdagar som jag va tvugnen att ta ut som inte gick och spara... plus det jag jobbat... hihi så det blev en liten överraskning! lite mer än föräldra penningen är ju inte fel!  men pengarna är väl borta lika fort dom kommer in på kontot.. hehe..

Håller på att tvätta just nu.... thomas och jag fick ett litet ryck innan han åkte till jobbet... plocka in i diskmaskin, bädda rent i sängen damsuga, gick ut med skräp plus reklam och tidningar! duktiga vi é!

Jag är såååå dålig med min diet! fyy alltså! måste böja om från början igen och va lite hårdare mot mej själv...!! Startar nästan vecka.. då jävlar!


Så här somnade lillprinsen igår!.. total vägrar att sova när vi lägger honom i hans säng..
så han fick ligga på vardagsrumsmattan, då vaknar han ju inte iallafall!




Jahopp!

Va ju och jobbade idag då... fort som tusan gick det idag me... slutade tolv men hade skitont  i huvudet!! åkte hem.. theo och jag somnade en och en halv timma på eftermiddagen... skööönt! verkligen behövligt för mitt huvud!! hatar det verkligen!
Ska jobba på tisdag.. 7-12 bara... wirre ville va ledig=)...
Annars idag har det inte hänt så mycket... bara tagit det lugnt och umgåtts hela familjen...
skulle ju ha gått på kalas till tuwa.. men tyvärr blev det ju inte så... visste ju inte först hur länge jag skulle jobba... och jag slutade ju tolv som va bestämt men huvudvärken tar ju död på mig! men jag tror nog tuwa har haft världens bästa kalas=) får ta och träffas snart ändå?!!=)

Såg det här wipeout nyss... haha va kul det ser ut! skulle vilja testa hinderbanan själv... hihi...

Hej!

busfabriken!

Hade ganska mycket att göra idag på jobbet... inte i charken men i delin... fick gå in och hjälpa till där! riktigt roligt! fullt ös medvetslös=)...
när jag kom hem så sov min lilla kille... han och pappa hade varit på busfabriken idag... kuuuul! att göra nått bara pappa och theo... dom va där med emelie,denny och söta kusin leia!=D
Hade oxå velat följa me ju... men nån måste ju jobba och tjäna lite penagr hihi... ne vars!
Skulle ha åkt till kristian och ida nu på kvällen men det blev inte så... skulle ta det en annan kväll=)

Jag har varit jättetrött idag... theo vaknade inatt och la av världens spya! i min säng såklart.. så det blev inte mycket sömn inatt.. vaknade såfort han gjorde nått ljud ifrån sig.. trodde ju varje gång att han skulle kräkas igen... men så blev det inte... va rädd att han skulle åkt på magsjuka igen... men det var det inte som tur va!! vet inte varför kan kräktes.. kanske hade ätir lite mycket.. finns ju nästan inget stopp i den här grabben när det gäller mat=D... men det är ju bra att han äter=)

Kommer lite bilder från busfabriken=)


Bollhav!!=)


Söta kusinerna...


Farbror Denny och kusin busar!


Pappa och busen=)..!


Faster ute och cyklar..:=)


Och kusin hänger på...;)


Hemma och river ner allt...=)


Söta Ozzy!

Kexchoklad

Va nere i verkstan en sväng förrut... träffade gammelfarmor och gammelfarfar... det var kul=D trodde att mormor skulle va där men hon hade åkt iväg.. så theo fick lite mat och busade med gammelfarmor... sen kom båda mormor och farmor... dom hade varit och handlat=)

Theo, jag, och mormor åkte till priso för att handla lite mat... som verkligen egentligen behövs storhandling men så blev det inte idag.. handlade bara det viktigaste.. Och i affären fick theo en kexchoklad av mormor.. som han sen vägrade släppa.. fast han fick ju inte ha den i bilen så jag tog bort den förhonom och då blev han inte så glad..=(

Sen när vi kom hem så kom cissi förbi en sväng... trevligt trevligt! och theo fick tillbaka kexchokalden och blev jätteglad=)

Visst det kanske inte är såbra att han äter godis, fast jag kan säga att det inte är ofta han får det .. utan bara nån gång ibland... och så har han ju inga tänder han kan förstöra heller=)

Nu ska lillen och jag ta och busa lite... theo visade cissi förrut med att han kund gå med gåvagnen=)


så här trött blir man när man inte har sovit så mycket på dagen..(igårkväll)


Den heliga kexchokladen=D



TUWA 1 ÅR!

STORT GRATTIS TILL TUWA SOM BLIR 1 ÅR IDAG!!!!
Många grattis kramar från THEO!

Idiot unge!

Gick snabbt och smidigt att jobba igår... hade extrapris på kyckling för 29.90 grillad.. och det va världens ryck efter dom... när jag kom vid 16 så fanns det typ 10 kycklingar kvar! haha! hade sålt massor... så det skulle komma mer idag..! theo va ju hos mormor och morfar.. hade gått jättebra...!

Igår på dagen fick jag höra av grannen monika att när hennes barn hade varit ute med ozzy en dag så hade en pojke sparkat på honom!! fyy faan va finns det för idiot ungar egentligen!! får jag tag på den ungen då blir det inget roligt vill jag lova! Hur kan man vara dum och sparka ett djur?? dom kan ju inte göra nått tillbaka! jag frågade sedan linda på eftermiddagen va det var för unge och hon kände inte honom... om det skulle hända nån mer gång lovade hon att säga till mig direkt! och det är ju bra!  Linda och Liana är ju så snälla som vill gå ut med ozzy, så det ska ju inte drabba dom att dom inte får gå ut med honom bara för att det finns ungar som är helt puckade!!

Idag blir det en lång dag igen.. thomas skulle ju slutat 16 men dom behövde honom på schenker så han ska jobba lite extra ikväll... theo och jag ska åka och handla lite och ta en sväng ner till verkstaden.. hälsa på gammelfarmor och gammelfarfar... det var ju ett tag sen han träffade dom=)

nu ska jag göra mig klar.. theo ligger just nu och sover men han vaknar nog snart...
Han ville upp tidigt imorse.. vaknade redan vid 7... heheh!

Igår kom wirre hem från egypten! dom har säkert haft det jätteskönt och bra! vill höra allt imorrn på jobbet=)

Hej sålänge!

Dax för jobbet=)

Ska snart åka och jobba.. ja eller snart och snart jag börjar kl 16... theo och ozzy ska va hemma hos mormor och morfar..=)
Har dammsugit och plockat lite idag... Fick med thomas ut på promenad imorse med!=) hihi det var trevligt... det är ju sånt skönt väder me!

Vad snabbt det händer saker i theos utevckling.. nu säger han "titta" me!! Och imorde visade han att han kunde gå 12 steg med gåvagnen=)


I bilen med sina nya skor=)


Är det inte ozzy som river ut sina leksaker så är det theo!


Så fort vi plockat iordning på sakerna så är det nån av dom som slänger ut allt igen=)


Leker lite..=D hihi

1 år sen!

Just på nästan på den här dagen jobbade jag min sista arbetsdag innan jag skulle gå hem och få en sån underbar kille! guu va fort det har gått.. 1 år sen jag jobbade... eller ja jobbade på schema... fy tusan! och om en och en halv månad för ett år sen föddes våran lilla prins... konstigt!

Underbart väder är det idag me... va ute och gick en promenad imorse... jätteskönt... blir kanske en till i eftermiddag.. hoppas vädret håller i sig bara... theo visade thomas idag att han kunde gå med gåvagnen.. blev inte lika många steg som igår men han visade att han kunde iallafall..=)

Nu ska jag laga mej något att äta.. theo ligger och sover=)

6 steg!

Theo gick med sin gåvagn alldeles själv nyss! 6 STEG!

Duktig kille!
Toddler Wobbler

För söööt alltså!

Jaa han är ju för gullig=)
När han sitter i gåstolen och har bajsat frågar man honom.."Theo har du bajsat?" Och då bara springer han iväg och gapskrattar.. så man får jaga honom=)

Sötnos!


Kunde det inte fått vara sol??

Nu sitter man här framör datorn för att det är ett sånt skitväder ute..! usch man blir ju deprimerad alltså! varför kan det inte få vara varmt och soligt..? är det för mycket begärt??!
Och va ska man göra hemma då liksom.. ja det blir väl att vika ihop tvätten jag tvätta igår.. plockat ur diskmaskin har jag redan gjort.. jaa jag hittar nog på nått..
När thomas kommer hem ska vi åka och köpa en sittpuff/pall på ikea som vi hittat... såg den som visningexemplar uppe på¨ikano när vi va där.. och när vi gick in för att köpa den så fanns den inte i just det tyget som va där ute.. så vi frågade och så sa dom att den har utgått... men att dom skulle plocka in dom från ikano och att vi kunde få köpa en av dom! det var ju snällt... hoppas bara vi får nån rabatt på den..=)

Fick theo´s skor på lådan idag! jättefina! snabbt och enkelt gick det ju med.. toppen! =D

hej då för nu!

SKIT OXÅ!

Jaa då va hockey över nu då!! fyy fasiken! Tycker synd om LHC som gjorde en bra match!  Typiskt! Inget Sm-guld iår!

Adidas dressen=)



Sötast i världen!


Våren är här... (hoppas jag)

Hoppas att det är vår nu!! va glad man blev imorse när man vaknade och solen sken=)... solen gör livet såå mycket bättre! så jag tog på mej kläderna och ozzy fick koppel på sig så tog vi en morgon promenad i det sköna vädret! Älskar solen och sommar!

Håller på att tvätta nu me.. tråkigt men tvättmaskinen sköter ju sig själv..theo somnade här för en liten stund sen.. sover sin förmiddagslur=)

Cissi och jag ska på hockey ikväll... ska bli himla kuul faktiskt... vet inte när jag va på en match senast ;)

BECK

sitter just nu och kollar på beck-sista skriket... en bra film.. gillar alla beckfilmer..=)
Va på K-rauta och hittade en lampa!! äntligen... nu är allt det viktiga klart! såå skönt! bara hallmöbler och lite krimskrams kvar=) vi tog en sväng in på ikano med... theo fick en adidasdress.. jättefin!! han böev så söt i den... kommer en bildpå det imorrn..=)
Sen blev det hem till mamma o pappa på lite mat... potatismos och korv!! gott!
La ett bud på tradera igår..=) på ett par adidasskor till theo! och jag vann budgivningen idag! haha va kul! fick dom för 130:- vilket kap!! Kommer bild på dom nedan..=)
Sen kom emelie,deny och leia på besök.. sååå trevligt så! det var ett tag sen vi sågs!

Är så inne i beck nu.. måste se!!

hejdå!

Klicka för att visa Megabild! Adidas st 20 Blå/Vit Ny Kanon Söta Missa Inte Detta.........

Fina va??!

Melodifestival skandal!!!

Kan inte förstå hur svanska folket röstar!! hur kan hon vinna??!! och den där jäkla caroline af ugglas tvåa!! herregud alltså!! usch fattar det inte! Har iallafall haft en trevlig kväll om man bortser från den dåliga melodifestivalen... cissi  kom hit på eftermiddagen och kolla på hockeyn med oss... fyy faan LHC va håller ni på med??! Vi käkade lite med på kvällen till melodifestivalen.. gjorde en sallad, potatissallad,revbenspjäll, kyckling ben och bröd.... smaskigt blev det..=)

Annars idag jobbade jag ju till 12... hade inte så värst mycket att göra.. men tiden sprang iväg iallafall... åkte bara hem och bytte bil, så åkte vi ut till torby... hihi jag har kört min bil både fredag och lördag till jobbet.. funkar jättebra!!Glaad=).. va inne på ljusexperten.. hittade inget speciellt förrutom den lampan som vi skulle beställa från svenska hem.. men här kostade den 800:- mer=(.. så den blir det inte! ska åka runt på lite fler ställen och se om vi hittar nån... va inne på ikea med och köpte stolar till köksbordet.. kommer att bli super...
Jag hittade en lampa på ikeas hemsida och visade thomas den.. jag tycker verkligen den va jättefin.. men så sa thomas att det var en sån som emelie och denny köpt.. och då villjag ju inte köpta lika;) men jättefin är den iallafall...jag hittar nog nån annan..
Efter vi vart inne på själva ikea gick vi in på ikano... och det var proppat med folk... och just när vi såg allt folk kom vi ju på... Kevin Borg skulle ju va där och uppträda idag... så vi stannade och lyssnade på honom..=)

Imorrn vet vi nte riktigt vad som händer än.. kanske bara ska va hemma och mysa=) vem vet... jooo föresten måste tvätta och städa..=( blääää! men nått roligare kanske vi kan hinna med också!

Är jättetrött nu,, är ju inte an att jobba... hahaha!! just det fick ett sms av wirre mes... dom har det varmt och skönt och bor på ett jättefint hotell i Egypten... vill oxå utomlands=( så skapligt avis är jag ju kan jag ju säga..

Hejsvejs!


Äter banan helt själv=)
Utan tänder med.. haha!


Idol Kevin...


Jag och min älskling på ikano=)..




Försenad=(

Har ju jobbat idag... skulle ha börjat sju från första början men pratade med anette i början av veckan för att höra om jag kunde koma till 8... vi skulle ju lämna in bilen på service... så det gick ju jättebra att jag började senare.. men idag iallafall så åkte thomas iväg till servicen och klockan blev bara mer och mer.. vid tio i åtta ringde jag honom och undra vart han va.. för jag skulle ju liksom börja jobba 8.. men han va på väg hem... kom väl hem på pricken 8 tror jag.. men just innan han steg innanför dörren så bajsa theo ner sig! åhhh va det ända jag tänkte just då.. va ju lite stressad eftersom jag skulle va på jobet just då... men ringde till dom och sa att jag blev lite sen... så det var bara ställa theo i badkaret och duscha av honom... och det var ju inte lite heller =(... men iallafall så va jag på jobbet till halv 9....
gick väldigt fort idag... och kuuuul va det med... slutade ju redan vid 14 så det blev ingen långdag... och när jag kom hem va min lilla prins här med mormor =D... han hade varit jätteglad och snäll hela dagen! det är min kille det =).... så nu ikväll ska vi bara ta det lugnt och umgås lilla familjen... se på let´s dance med=)

Ska jobba imorrn 8-12.. sen blir det ikea och ljusglimten... sen hem till theos farmor och farfar och sen hem till hockeyn kl 16... så lite stressigt tror jag att det blir...


Ha en bra kväll!

klockan är natt!

Har visst inte gått och lagt mig än... ska bara upp 5.30.. haha kanske är dax att sova snart... cissi är här så thomas fixar hennes dator, men jag tror dom är klara nu..

Men god natt!


Ny frissad vovve!

Ozzy blen jättefin nu när han har varit hos frissan! blev som en liten valp=)
Mendans ozzy va där,åkte mamma,jag och theo till stan... det skulle ta 2 och en halv timma för ozzy så vi hade ju ett litet tag på stan iallafal..=) men hittade inte så värst mycket..

Åhh jag hade världens bästa dröm inatt... vi va utomland.. kommer tyvärr inte ihåg vart men det var palmer och vita stränder!! vill vill nu!! när slår drömmarna in? kommer som att göra det??.. vem vet.. men jag va hur lycklig som helst i min dröm iallafall=) och så hade vi sällskap av emelie,denny och leia :D


Ändrade vagnen idag med så han sitter framåt och ser allt spännande som händer..


Ozzy nyfrissad i bilen =D


En tuff body från mormor=)


Världens underbaraste kille!!!!


Sötaste vovven!

Hoppas på det bästa...

Gav theo vanlig mat nu på kvällen... stuvade grönsaker med köttbullar, och än så länge har han fått behålla det... hoppas hoppas! vill att han ska bli som vanligt igen..
Gjorde lite bakad potatis tills thomas kom hem idag.. hade dom i ugnen i 1 timma men dom va fortfarande inte helt klara.. men men vi åt dom ändå...
Imorrn som sagt blir det salong vovven... medans ozzy klipper sig så ska vi åka o handla lite... sen vet jag inte vad som sker under dagen... hockey på kvällen igen-... Jädrar att LHC förlora idag då! nya tag till imorrn!
Sen på fredags ska jag jobba... Wirre åker till egypten inatt så dom behövde mig på hennes pass på fredag=).. 7-14... men jag ska inte börja förrän 8 för vi ska lämna in bilen på service vid 7.30.. så jag måste va hemma med theo så thomas kan åka ner med bilen... så theo ska va hos mormor medans jag är och jobbar...Ska även jobba på lördag me... bara 8-12... efter det tror jag vi ska en sväng ut till ikea och till ljusglimten.. måste ju hitta en lampa...=)

Ska ta o va lite social nu!

Bye bye

trevlig tripp=)

Har kommit hem efter en trevlig dag med cissi på ikano... köpte inget speciellt men det fanns MASSOR som jag vill ha=)
Just nu har jag en gnällig liten kille som springer runt i sin gåstol... haha det är så kuul att se på honom när han springer omkring... han är inte ledsen utan asförbannad... haha jag vet inte riktigt på vad men så fort jag närmar mej honom blir han tyst och bara skrattar åt mej hahah=) sötnos=)
ska se om han vill sova ett litet tag, han är ju ganska trött... ska bara vänta tills grannbarnen kommer in med ozzy...
imorrn ska ozzy åka till salong vovven och bli klippt=)... det behövs verkligen...

nu kommer dom me ozzy!

hej!

Natti natti!

är inte jättetrött men lite iallafall.. eller joo jag är nog ganska trött... lillprinsen ligger här i soffan bredvid mig och sover förfullt!
Köpte ju matsalsbordet förut.. kommer att bli toppenfint tror jag=).. så nu är det bara en lampa,stolar till köksbordet och hallmöbler kvar... sen lite gott o blandat me såklart!
Theo har ätit ganska duktigt idag.. han har ju inte fått nån direkt mat utan ätit potatis med smör och sina puréer... vet inte hur länge jag ska fortsätta med det? är ju rädd att om jag ger honom vanlig mat att han ska kräkas upp det... Just det han har ätit ostbågar me... han älskar verkligen det=) och det är klart han ska få det om han vill ha det.. läkarna sa det i fredags me att om han vill ha saft så ska han få det... det finns ju barnsaft att köpa som inte är lika onyttig som vanlig saft... bara han får i sig vätska.. och läsk kunde han få med men då ska man späda ut det 1 del läsk och 3 delar vatten! men det får han inte utan vi håller oss till saften... och han tycker det är så gott! =)
Imorrn blir det en sväng till ikano med cissi.... som föresten va här förrut... hon hade problem med datorn så thomas allas vårat lilla datageni hjälpte henne=)

Haha pratade med rille me förrut.. nu har han åkt på maginfluensa.. tror att det kan va theo som smittat honom... fast han har ju kommit hit självmant, vi har ju inte tvingat honom...
Han skulle komma o kolla hockeyn här imorrn och på torsdag men det får han INTE!

Nu är det verkligen dax för sängen!

Damsugit och moppat..

Tänkt att det skulle blivit en sväng ut till ikano idag, men fick inte tag på cissi imorse..=(.. men när hon ringde upp sen hade hon varit och tränat.. duktig där!=).. så det hade blivit lite sent när hon va klar, så vi tar det imorrn istället=) och det går ju utmärkt! Så nu har jag tagit ett varv med damsugaren och ett varv efter med moppen... och nu sitter jag och väntar på att min pasta ska koka klart så jag kan ha det i min sallad..=) Theo ligger just nu och sover... Har kokat ett potatis han ska få när han vaknar sen... potatis och smör är vad som gäller för honom förnärvarande... Direkt  när thomas slutar ska vi åka och köpa bordet...=) sen skulle vi få lite mat hos mamma o pappa..=) kyckling och ris tror jag det skulle blir... goooottt!
Nu börjar snart Våra Bästa År... hahahaha fattar inte ens varför jag tittar på det för! det ä ju egentligen inte bra... haha men men!

hej så länge

Spyor igen...=(

trodde att det var över med spyat men icke! idag har det blivit två... va ju på BVC idag me och dom sa att det kan ta typ 2 veckor innan magen är helt återställd... så vi ska bara ha tålamod och ta det lugnt med maten till honom... fortsätta med vätska och puréer... tråkigt men han måste ju bli bra... känns bara som att han blir mindre och mindre...=(. fast nu har han ju inte maginfluensa, utan nu är det ju bara att magen ska komma igång ordentligt.. så han smittar inte nu iallafall=)
Han vägde idag iallafall.. 9230g gått upp 200 g sen senaste gången, men så har han ju varit magsjuk i en vecka med så dom sa att det inte var några som helst problem... skönt att höra! lång hade han blivit med.. 75 cm! stor pojke!
Annars har vi inte gjort så mycket... myst och myst=) det är såå mysigt... hihihi..! Joo hittade ett matsalsbord och stolar idag me.. ska köpa imorrn!! hihi kuuuul!
Hockey ikväll me då... LHC vinner! ( hoppas jag)... Ska sitta här hemma o kolla på matchen! Rille skulle nog komma me tror jag.,,  

Hejdå!


Äntligen hittat möbler=)

Yees! hittade en soffa idag... äntligen!! och på nordik också..så vi fick ett presentkort på 20 % av soffbeloppet... så då hittade vi ett soffbord=) ett exakt sånt som vi har hittat på mio... fast nu fick vi ju det gratis typ=) hihi kuuuul!
Så en soffa och ett soffbord blev det därifrån..=) åkte även till mio och där köpte vi tv bänken och köksbordet... hihi!  vi har köpt lite grann idag iallafall... det är roligt att vi börjar komma nån vart nu=)
Efter shoppingen fick vi mat ehmma hos mamma o pappa... potatis och köttbullar... theo fick en t-shirt och lite badleksaker av dom=) tack så mycket.. kommer bilder här nedanför..
Annars idag har vi inte gjort så mycket... plockat iordning,tvättat och allt som behövs...
Imorrn är det dags för ett BVC besök... tror ju inte att theo har gått upp så mycket.. snarare gått ner nu eftersom han har varit magsjuk i en veckas tid ungefär... men vi får se imorrn vad han väger=)


HIhi trötta=)


Mysigt ♥


T-shirten från mormor och mofar=)


Och badleksakerna=)
En prins och en prinsessa=)



Melodifestivalen..

hur kan den där caroline af ugglas gå vidare?? va??! hon är ju inte riktigt klok alltså! sjunga det kan hon ju inte heller... men det är ju som det är.. jag ska inte säga nått egentligen för jag har ju inte röstat själv.. men vad skulle min lilla röst hjälpa tro...
Thomas åkte på kalas idag till denny... theo och jag stannade hemma för säkerhetsskull... vill ju inte smitta ner någon om theo forfarande smittar... tog det säkra före det osäkra...=)... får åka och träffa dom nån annan dag=)
Annars idag har theo blivit MYCKET bättre... nu är våran lilla kille som vanligt igen... skönt det=) han har ätit jättebra och fått behålla allt...=) Så nu ligger han i sin säng och sover sen en halvtimma tillbaka ungefär... nu kanske han sover i sin säng inatt... vi har ju haft honom i våran säng nu när han har varit sjuk... och han rör ju sig så himla mycket... det är nästan så att han har våran säng för sig själv ;)..
Imorrn ska vi åka till mio och köpa köksbordet... weii! sen en sväng ut till nordik me tänkte vi.. såg i en annons att om man köper en soffa så får man 20% av summan på soffan i ett presentkort... det är ju inte helt fel... hoppas vi hittar nån=)
Inte nog med att jag har blvit av med magsjukan, nu håller jag på att bli förkyld med.. så typiskt!
Just det nått bra av magsjukan har jag fått ut med, gått ner två kilo! hehe men dom kommer jag väl gå upp lika fort antar jag.. men men..

Nu ska vi se på Wallander -Luftslottet på tv+...

Hej då!


barnkliniken..


Efter en lång dag med kräka och bajs så ringde jag till 1177 för att höra om theo´s magsjuka... för det är ju 4:e dygnet han är inne på nu... det tar ju så himla mycket på krafterna på honom... han åt lite gröt imorse men det kom upp lika fort... fast han har fått i sig bra med vätska iallafall, för när vi kom upp till barnkliniken ( som dom på 1177 tyckte vi skulle) så fick vi först sitta och vänta i ett litet väntrum.. dom höll på att bygga om så dom hade inte så många sittplatser så theo och jag fick sitta i en rullstol .. hahaha..  men iallafall.. dom tittade på honom och vägde... men det såg bra ut.. så vi fick gå ut till väntrummet igen  och theo fick vätskersättning och blåbärssylt tror jag det var.. det var nått med blåbär iallafall... Sen efter en lååång stund fick vi träffa en läkare som gjorde massor med tester.. men allt såg bra ut... han måste bara få i sig mer vätska... och vi ska strunta i att ge honom värskersättningen om han bara spottar ut den... det har han ju gjort hittills.. så vi ska bara ge honom sånt han tycker om.. som saft, vatten, fruktpuréer mm.. och sen börja med mat när han har börjat få hålla kvar det där.. dom sa det att om barnet är väldigt slött och att man tar på huden och den typ är torr och inte går tillbaka när man tar ett nyptag så måste man sätta dropp så dom får i sig tillräckligt med vätska och mat... och det var verkligen jätteskönt att vi slapp det! men nu känns det iallafall som att man fått det bekräftat att det man har gjort hittills har varit rätt iallafall, så det är skönt!
Hahaha när vi satt i väntrummet så la theo först av världens bajs!! sen när vi bytt blöjan så la han av världens längsta fiss!! hahaha va det lät!! haha folk omkring oss bara skratta! skönt för honom när allt släppte i magen, men det var lite pinsammt=) men men han är ju min lilla älskling för det=)
nu mår han iallafall mycket bättre.. har fått behålla det han fick uppe på barnkliniken och vällingen här hemma.. så nu sover han som den lilla prins han är!!
Ska på kalas till farbror denny imorrn, men vet inte om theo och jag kan följa med... vill ju inte riskera att smitta ner andra som inte har varit sjuka... ganska taskigt att göra så om jag får säga det själv! så vi får se.. det beror helt på theo hur vi gör=) .. men thomas åker i vilket fall till sin bror..


Bye bye


Sjuklingen!


Så trött..


Både mamma och theo sjuka..


Thomas är så larvig när han ska byta theos bajsblöja.. va tvugnen att ha en klämma för näsan!

Åt rätt håll iallafall.!

har äntligen kunnat bli människa igen... fyy faan vilken pärs det har varit! aldrig mer magsjuk säger jag.. det är det värsta jag har varit med om... önska inte ens min värsta fiende detta... fast har jag några fiender?? hmm tror inte det....
men iallafall.. theo har också blivit bättre.. han har druckit mycket vatten idag.. och pappa kom hit med vätskeersättning till honom..  han har även fått i sig ett kokat potatis med smör.. som dom sa på sjukvårdsrådgivningen att jag skulle ge honom.. och han har fått behålla det... sen har även fått behålla vällingen nu på kvällen.... skönt att det börjar gå ett rätt håll!
Chefen ringde idag med och skulle höra hur det var och om jag kunde jobba.. men det kan jag ju inte... jag sa ifrån mig om tiden på lördag me... man ska ju vara hemma en dag heltfrisk innan man går och jobbar... och jag som jobbar med livsmedel så är det ju extra noga att man är frisk... Lite tråkigt för jag tycker vekligen om att jobba!

Just det theo har fått sitt första kalaskort=) från tuwa som fyller 1 år... så det kalaset ska vi gå på.. måste bara kolla almanackan!

Nu är det Livräddarna på Bondi Beach... såå bra!

Hej!

Ombytta roller....

Jaha då blev det jag (thomas) som ska göra ett försök till inlägg...

Jennie ligger nerbäddad med magsjuka för tillfället, även lilla theo har kvar sin magsjuka! Jag o theo åkte ju på magsjukan i förrgår natt så nu var det alltså jennies tur att få den!
Annars började dagen ganska bra, jag kände mig frisk, theo såg ut att må bättre o jennie kände inget.
Så jennie o susanne tog en liten tur till maxi för att handla lite men när de hade kommit halvvägs genom affären orkade inte susanne mer så dem fick åka hem. Under tiden hade jag o theo vilat ut här hemma. Dagen gick vidare o jennie började som sagt att må sämre vartefter dagen gick. Jag åkte sen o hämtade en film hos susanne som vi tänkte se här hemma men så blev inte fallet. Jennie har sprungit till toan som en jojjo o inte nog med det så började theo spy igen... Luktar verkligen sjukdom...fy vad äckligt.. Så idag har jag fått försöka sköta allt här hemma men det har funkat bra! Nu ligger mina små änglar i sängen o försöker sova..hoppas att dem blir bättre till imorgon..
Nu orkar jag inte blogga mer så godnatt o sov sött
kramar Thomas

duscha och tvätta bort lukten...

tog mej en skön dusch här för ett tag sen.. såå himla skönt.. tyckte ju att hela jag lukta spya och bajs... bläää! nu har båda sjuklingarna somnat i våran säng.. så jag har passat på att tvätta lite kläder och tvättat sängkläderna..
Jag tycker att an känner sig sjuk fast jag inte är det.. men det luktar sjuk här hemma iallafall.! gav theo lite mat förrut.. han ville inte ha så mycket... och när jag vände bort huvudet så kom all mat upp igen=(  på hela matstolen och på golvet! stackarn! thomas ringde till sitt jobb förrut och sa att han inte kom på hela veckan.. tror nästan inte jag sett thomas såhär sjuk förrut=( det konstiga är ju att både thomas och theoär sjuka, mamma och timmy, leia är oxå sjuk och denny kände att det var nått på gång. och kinna är också sjuk! nån i varje familj har åkt på spysjukan!

vad ska man äta idag då? det är ju inget kul att laga mat till sig själv.. kan ju tänka mig att thomas inte vill ha nått... fast han har fått i sig lite blåbärssoppa och en liten skorpa...

Känner att jag börjar få ont i huvudet! men jag tror det beror på att jag sovit så dåligt!




spyor och bajs!

Fyyy faan säger jag bara.. det är en sjukstuga här hemma nuför tillfället!
Theo vaknade vid tolv inatt och spydde ner hela min säng... att en sån liten kan spy så mycket!! det är konstigt... och så har vi hållt på hela natten... theo har vaknat hur många gånger som helst och bara spytt fast han inte hare nått mer att spy upp.. och sen vid fyra inatt började thomas med! så nu är det bara bajs och kräks här hemma!=( bläää... jag hoppas verkligen att inte jag åker på det... jag skulle ju ha jobbat idag men det fick ju inte bli så.. mamma ringde vid sju imorse och sa att hon med va sjuk... spy och bajssjuka! usch.. jag undrar vad det kommer ifrån... det är säkert sen vi va på kals i söndags!

Nu vill theo komma upp till mig!

Hej från sjukhemmet=)

vart och jobbat idag!

Har varit och jobbat idag.. anette ringde på förmiddagen och fråga om jag kunde komma in och jobba  för en va sjuk... så jag ringde till mamma och kollade om hon kunde ha theo och det gick ju bra.  jag jobbade bara 12-18 för jag kunde inte längre... Hämtade theo och ozzy efter jobbet.. theo hade inte sovit på hela dagen! han ville verkligen inte sa mamma.. men det märktes på honom när jag kom att han va jättetrött! trodde han skulle somna i bilen hem, så jag satt och pratade med honom hela tiden så han inte skulle somna, så han höll sig vaken... va väl hemma kvart över sju och det är ju lite tidigt för honom att sova.. så vi gick in och lekte, gick runt och gick.. allt bara för att han skulle hålla sig vaken till 20.. och det funkade ju.. gav honom en flasa där vid åtta och han slockna direkt=) och sover fortfaranade och förhoppningsvis hela natten! men det trir jag nog..=)
Ska jobba imorrn me.. 8.45-16.... ska se om wirre o jag kanske kan ta en lunch tillsammans imorrn.. får se=) hoppas att vi har lunch samtidigt! sen efter jobbet ska jag bara hem och hämta upp thomas så ska vi till mio och köpa matbordet till köket!! hihi! kuuul! sen ska vi ner till verkstaden och hämta våran nya bil=)!! har ju fått timmys ford från pappa!!! jättebra! tack så jättemycket! behöver ju verkligen ha två bilar när vi flyttar till ekängen!=) Puss!=)

Jag tror thomas ar slagit i huvudet.. haha för när han kom hem och satt i soffan sa han att han har funderat på om vi ska åka utomlands.. att han skulle tyckta det vore skönt.. så nu har vi tit

Nää nu ropar sängen på mig! see you!


Sent igen!

Hela tiden blir det bara sena inlägg.. man kan ju inte tro annat än att vi är vakna hela nätterna hahha.. nee vars... nu på kvälle har vi precis sett på beck på 4:an... tyckte den va ganska bra faktiskt=)
Annars idag så har vi ju haft Lei här på morgonen... hon kom vid strax innan nio... så till kl 11 va vi på ikea/ikano... tittade på soffa men hittade ingen som vanligt... det här med soffa gör mig galen!! men iallafall... Leia skulle gå och köra theo i vagnen hela tiden=) vi åt lite inne på ikea... jag tog en räksmörgå och thomasen köttbullesmörgås och barnen fick köttbullar,potatis och lingon! åt jätteduktigt båda två! och båda hade ju finkläder på sig eftersom vi skulle på kalas direkt efter... och leia fick lingon på sin vita topp=(..hon som va så finklädd.. men men så fick det ju va!
Åkte sen på kalas till Liam... 3 år blir han idag! grattis grattis!
Annars ikväll har vi bara varit... skönt faktiskt... jag har suttit här ett litet tag och kollat på resor! vill såååååå himla gärna komma utomlands! kan intefatta att man han ett sånt sug som jag har efter det alltså! hitta en relativt billig resa till tunisien.. fast då ska man åka inom ett par dagar.. och varken theo eller jag har ju pass.... mitt gick ut förra året! har ju fasen inte varit utomlands sen 06 tror jag nog! fyyyy!

Nepp nu ska jag bära in lillprinsen i sin säng... han ligger just nu och sover här på soffan=)han verkar sova lite oroligt... för han har legat och sovit i sin säng nu på kvällen men vaknat flera gånger.. och så fort jag tar upp honom så somnar han på mig, men när jag lägger ner honom så vaknar han och gnäller.. men nu snarkar han så dant så=)

Natti!

Tröttis!


All kärlek till denna underbara kille!


Han fick de här bilen av grannarna=)... dom ska få en flicka i juli och ville inte behålla den... Theo tackar och bugar så mycket för den... för han gör inget annat än ska va vid bilen=)

RSS 2.0