I korta drag!

Nu blir det ett kort och snabbt inlägg... här kommer våran dag i kort sammanfattning..
Theo vaknade som vanligt runt 7 hugget... efter frukosten begav vi oss hem till mamma och sollan... som skulle va barnvakt åt theo idag så vi kunde få lite uträttat... thomas och jag åkte vidare till ikea...  hittade endel grejjer men usch så dyrt det är..  man vill ju ha så mycket och vi behöver ha ganska mycket med..  åkte sedan till planagen.. köpte två blommor... så nu har vi fyra likadana i vardagsrummet.. och det var ju det jag var ute efter... emelie och denny ringde och sa att dom skulle komma ut till oss en sväng så vi åkte hemåt.... det var längesen vi träffades bara vi utan barn.. va väl två år sen! Dom har hjälp oss att packa och grejja=)... vi tog en grillning här på kvääen me... strax efter vi ätit kom mamma,pappa,sollan,theo,timmy och izabell..!trevligt=).. sen efter alla åkt hem fortsatte vi och röjja... sen kom rille och Anso förbi på en fika... jag gjorde välling till theo och gick upp i sängen för att ge honom den och söva honom... sövde nog lite för bra för jag somnade med hehhe... vaknade av att thomas kom upp och väckte mig efter en timma... då är man trött! hahha!

Sitter just nu och kollar lite efter tv,bredband och telefoni! imorrn är det dax för arbete igen...12-20

VILL TACKA ALLA SOM HAR STÄLLT UPP OCH HJÄÄLPT OSS MED ALLT UNDER FLYTTNINGEN!! VI UPPSKATTAR DET VERKLIGEN! NI ÄR GULD VÄRDA ALLIOP!!

Hallå!!

Nu sitter vi här i våran nya lya=)... hihihi så kuul! fast det är inte lika kul att packa upp... fyy tusan vilken tid det tar! och theo som är överallt och ingenstans me.. men det börjar se ut som ett hem.. iallafall på nedervåningen.. men det är ju hur många kartonger som helst kvar! det tar ju sån tid!
Igår när vi skulle koppla in tv inser vi att det inte finns nånstans där man kan koppla in antenn!! och inte hemtelefon heller... så jag gick över till våra nya grannar här förrut.. dom har bott en månad här redan.. och jag frågade dom varför det inte fanns nått.. men då säger han att det inte finns nått basutbud utan man måste ha en boxer eller nått.. så jävla dåligt!! och ingen information om det har vi fått heller! vi vill ju inte ha bredband här, för vi hade tänkt att köra med det mobila ett tag.. men så säger killen där att det bara funkar ed ip telefoni.. och med ip telefoni måste vi ju ha bredband! varför informeras man inte om sånt innan!!?? om dom på stångåstaden hade sagt nått så hade man ju kankse kunnat fixa det innan vi flytta nu.. så att det fanns så vi kunde se på tv och ha hemtelefon redan nu... nää men nu kommer det typ att ta 3-4 veckor innan vi kommer få nått utav det!! vara utan tv så länge?!! åhhhh va irriterande! och inte nog med det... när vi skulle sätta ihop soffan fattas det 9 skruva!! 9 stycken likom! så det var ju bara för mig att sätta mig i bilen och åka och hämta nya skruvar på nordik... fick man nån ersättning för man suttit och åkt ner dit då.. näää! jag frågade om dom kunde komma hem med skruvarna och det kunde dom, men inte förräns på tisdag! HA utan soffa tills tisdag nää skulle inte tro så! och inte nog med det heller! haha.. så när vi kom in här igår och tittar på våran fina kakel... som verkligen är superfint alltså.. men iallafall då ärd et fläckar på hela kaklet, typ som att nått skulle ha runnit... och jag provar torka bort det, men tror ni att det går bort?! näää! 
och inte är huset målat och inget gräs finns det!!!

Nu får det verkligen va nog med allt det här som går fel hela tiden!!

Men för att säga nått positivt så är det jättefint och jättemysigt... kommer att bli hur bra som helst sen när allt är klart!=).. men det är ju så dyrt att flytta... måste ha det,det och det! åhh!

nu ropar sängen och imorrn är det uppackning och ikea som gäller... kommer troligtvis en uppdatering imorrn!

godnatt!

12 ½ timma kvar!

nu ni är det bara (i skrivade stund) 12½ timma tills vi får nycklarna!! ojj ojj va kul det ska bli!!
Hela denna dag har bestått av packning! just för tillfället sitter vi på vårat överkast på golvet i vardagsrummet hehe, utan lampor men med tv:n på hiih! Så hela lägenheten är nu packad i stort sett! vi har lastat in båda bilarna med saker så imorrn är det bara att åka iväg! mamma och pappa va snälla och hade theo nu på kvällen så vi kunde röjja och lasta! det ringde även en kille som ville koma och kolla på tv bänken vi lagt ut på blocket! och han köpte den=) kuuul!

Va ju även och gjorde tymp-testet på theo... det gick inte att göra testen så bra eftersom han inte satt still och så.. så vi ska på vanlig kontroll när han är 15 månader och då ska vi prova att göra om tymp-testet!


Så nu mina kära läsare ska jag umgås med min sambo på våran sista kväll här i tallboda!
Adjö från gränsliden 40! och hej grönkålsvägen 37!!=)


Ojj va ljust det ser ut att va här inne, men det kan jag lova att det inte är=) hehe

Ny klippt!

MIN NYA FRILLA!! BLEV SUPER NÖJD!!!


Hahaha vilken min!


haha ja ja..! så här kort blev det iallafall!


Skit fot!

Thomas kom hem här strax efter tolv... han hade en tid 11 men kom in kvart i 12... tusan vilken tid det ska ta!.. men iallafall.. det såg inget lovande ut hos läkaren.. han sa till thomas att foten inte kommer bli bättre än så här... så han kommer att fortsätta ha ont i den och bortdomningar..=( inget roligt alls! så när han kom hem så ringde han försäkringsgubben, som skulle skicka ut lite papper... men inga pengar i världen kan ju göra att han får foten återställd... jättetråkigt!!=(.. thomas ville ju börja spela lite fotboll igen, så nu får vi se hur det blir med det!..
Iallafall efter han kom hem så åkte vi ut till ikea... hittade utebord och stolar till baksidan och även till framsidan! nu är det bara dynor som saknas.. vi tog en sväng förbi ekängen på vägen hem... trodde ju att dom skulle ha gjort nått men icke.. inget gräs och inget målat hus... jag menar nu har det ju varit fint väder så det kan dom ju inte skylla på tycker jag... men men.. jag har jobbat nu 16-21.. blev kassan hela dagen istället för att va på golvet... frågade cissi om hon ville byta och det gick så bra så... känner mig inte å van på golvet  men men... min röst är helt kapputt! jag har typ ingen röst kvar och jag är genom förkyld... theo lika så men det börjar släppa på honom.... skönt!
Så imorrn blir det klippning för min del kl 11.. sen är det vårdcentralen med theo som gäller.. ska ju göra det där tymp-testet.. får se vad det är för nått.. efter det ska vi till pappas verkstad och hämta hans bil som vi ska låna... sen hämta thomas arbetsbil.. ja sen är det bara att börja lasta in... nån som känner sig manad att hjälpa till att fylla två bilar?? hehe;)

Nää nu ska jag ta och njuta lite av min ledighet... nu är det näst sista natten vi sover här!!=) hihi

natti natti!

väntar..

Sitter här och väntar på att thomas ska komma hem efter läkarbesöket.. han skulle va där kl 11 så jag tycker ju att han borde komma snart... vi ska ju till ikea me så det känns som vi måste komma iväg snart eftersom jag ska jobba kl 16... sista jobbdagen nu! jippi!
min lilla fis ligger och sover.. ska snart väcka honom så han kan äta lite lunch och så vi är klara tills thomas kommer..! hoppas vi hittar några utemöbler på ikea!! håll alla era tummar!=)

Nää bäst att stänga va dumburken nu!

Hej svejs!

blandad dag..

Idag har det ju med varit underbart väder=)... man blir så glad av solen..=) =)... idag har vi packat som bara den.. mamma va här vid 9 imorse.. så nu är i stort sett hela lägenheten i kartonger... skönt! så imorrn blir det först läkaren för thomas kl 11.. sen blir det en sväng ut till ikea... ska kolla på utemöbler!... men iallafall.. jag åkte ju och jobba kl 16 idag.. fyy tusan det är världens tråkigaste tid att börja kl 16 på dagen... men lite bra vad det väl idag iallafall... det hade ju regnat i stort sett hela tiden jag va på jobbet... men när jag slutade så regnade det inte hahaha! hoppas det är fint väder imorrn me... ska ju jobba på kvällen imorrn igen... 16-21.. sen är jag ledig i fyra dagar*!!! jippppiii!

Theo står själv jättelänge nu! tills han kommer på att han inte håller i nått för då sätter han sig på rumpan... plutten då=)

haha jag va inne på världens roligaste sida igår.. man kunde testa sig själv i olika frisyrer!! haha fyy tusan va jag skratta! jag passar ju verkligen inte i nått! och jag som ska klippa mig på torsdag... undra hur det ska gå..=S.. hehe

orkar inte skriva nått mer nu... men ska bjuda på en liten bild av våran skönhet=)




Älskar dig min lilla fis!

SOL SOL SOL!!

Vilken härlig dag det har varit=) vädret har ju varit helt underbart!! älskar solen!  så när jag kom hem efter jobbet, va det baksidan och solen som gällde..! theo och thomas har varit ute hela tiden tills jag sluta... och efter jag kom hem har vi inte gjort annat än att sitta på baksidan! joo vi var ju hos optikern... jag har ett brytningsfel på mitt högra öga.. det är det ögat som jag har kännt att jag ser sämre på... men mitt vänstra öga va toppen bra... så jag behövde inte ha glasögon för att mitt vänstra öga uppvägde det högra! och så sa han att jag anstränger mina ögon mycket så musklerna i ögat får jobba en del.. det enda han tyckte var att jag skulle ha läsglasögon..  så musklerna i ögonen blir lite avslappnade... men jag beställde inga nu.. det får bli ett senare project!! guu så skönt att jag inte behövde ha glasögon!=)

Nu är det bara två dagar kvar att jobba! och båda dagarna kvällspass... så vi kommer nog få en hel del gjort på dagarna... imorrn ska mamma komma hit och hjälpa oss och packa... vi sa det thomas och jag att vi plockar ner HELA lägenheten i lådor imorrn... det enda som blir kvar är toalett artiklar, sängen och endel kläder.. och så ska vi planera vad vi ska äta dom dagarna vi har kvar här, så vi kan packa ner det vi inte behöver=) hihi va kuuul det kommer bli på fredag!

räkor och vitlökssås!

Blev inget inlägg igår... jag jobbade som vanligt..  hehe och det har jag gjort idag me... skulle varit ledig på onsdag, men jag ska jobba på golvet på kvällen.. 16-21.. och hoppa in i kassan om det behövs=) kuuul! men sen efter onsdag är jag ledig till måndag=) yeeehh!! innan jag åkte till jobbet idag bestämde vi att vi ska ta ullared på vägen efter vi har varit i göteborg=) haha va roligt! så nu blir det att vi tar skara på måndagen, sover över till tisdag.. åker till liseberg, sover över där.. tar universeum på ondagen och åker vidare till ullared... blir att sova där till torsdag.. och sen in på G-kås! sen hem! hehe det blev nästan en hel vecka vi kommer att va borta! rooooligt! Nu gäller det bara att spara lite pengar! vi har ju varit duktiga och sparat lite!! bra där!

cissi och rille har varit här idag... vi har grillat lite kyckling och ätit ris till..ssen blev det räkor med thomas vitlökssås! smaskigt.. jag har kommit fram till att jag inte lyckas gå ner dom där 10 kg till 1 juni!! jag måste verkligen skärpa till mej! kan inte gå och se ut såhär längre.. så imorrn är det dax igen och sätta fart på bantningen!

imorrn blir det jobb 7-13, sen kl 16 ska jag till optikern... jag har börjat se dåligt tycker jag.. det är som jag säger att jag ha blivit gammal!
fyyy tusan va vi måste packa i veckan! blää va tråkigt! Men på fredag är det ju dax att flytta! ni fattar inte hur vi längtar!

Theo är genom förkyld!! tycker så synd om honom.. helt täppt är han.. och så ser man i munnen att det har blivit bullar där tänderna ska upp.. man ser att dom är på g! stackars lilla plutt!

Just det theo gick tre steg själv idag.. och flera gånger desutom.. fast det blev bara tre steg åt gången=)


Äter själv... hihi!

Tråkig dag...

Jaa vad har hänt idag?! hmm.. thomas sammanfattar dagen som en skittråkig dag! hehe ja dåligt väder och så har ju inte jag varit hemma;) hihi kankse beror på det.. hehe vem vet=).. man kan ju hoppas på det iallafall! som sagt så jobbade jag ju 11-20 idag... dagen gick ganska fort ändå... hade massor att göra i charken... bara plocka varor... det är ju så tråkigt men det måste ju göras.. och det fick ju tiden att gå... sen blev det ju in till delin i fyra timmar... hade lite att göra där med när jag kom in vid 16... det var inte så mycket kunder men tiden gick iallafall..
blev att jag köpte pizza på vägen hem idag... thomas visste inte vad han skulle laga för mat..
Monika och linda va här inne en sväng med... dom har ju varit i ullared idag... fast inte alls mycket att köpa! va tråkigt det är att åka då! jag vill me till ullared!=)..

nu äntligen har theo somnat... vet inte vad det är med honom... han vill inte somna på kvällarna... tror det har lite med tänderna att göra.. för han är jättevarm och gnällig hela tiden.. och så är det nog lite med också hur han sover sin middagslur på dagen..!

Nu ska jag ta och klippa thomas sen är det sängen som gäller.! jobar imorrn med.. 8-14 charken... sen jobbar jag söndag, måndag, tisdag sen är jag ledig tills måndag!! ska bli såååå skönt! skulle ha jobbat tordag men bytte bort den tiden.. det är u så mycket med att packa och grejja nu!

näää dax för klippning!

Lång men snabb!

Den här dagen har varit jättelång men gått hur snabbt som helst... jobbade ju förrut... 8.45-14...  hade ganska mycket att göra... jag var ju själv den tiden så det kändes som man hade att göra hela tiden... men det är bara kuuul! som sagt slutade jag 14 och åkte hem och slängde av några banankartonger och sen hem till mamma o pappa! thomas och rille va där och målade klart huset... och snälla cissi har varit barnvakt åt min son medans jag jobbat och theo målat!tack snälla för hjälpen.! runt 17.30 tiden tog dom ett litet break i målningen.. så vi passade på att åka ut till ekängen och kolla läget! nu har vi fått vitvarorna!=)... men huset var inte målat och inget gräs än=(... hoppas det kommer tills vi flyttar nästa fredag!! jag vill ha det! sen släppte vi av thomas och rille igen så dom kunde fortsätta måla... cissi,jag och theo åkte hem hit en sväng... theo hade somnat så cissi och jag satte oss på balkongen och snackade lite skit! har ju varit jätteskönt väder! thomas och rille va väl här hemma igen vid tjugo i sju... vid sju åkte cissi och jag o hälsade på johanna och elin.. dom va i johanna´s mammas kollonistuga... så det var kul at se hur det såg ut me=)... vi va väl hemma igen vid 20... då blev det äpplepaj och fika med våra kära grannar!

Nu har jag nog sammatfattat denna långa men ändå snabba dag!! ibland får man ut mycket av dagarna!=)... blir jobb imorrn me! 11-20.. i charken från 11-16.. och sen delin från 16-20!




planterar om mormors blommor=)


och kastar ut stenarna!
men han är duktig som stoppar tillbaka dom(endel iallafall)


Sötast!=)


Thomas och rille


Skruvar ner numret..!


ska va på alla blommor=)


cissi och rille!


mitt lilla gullefjun=)





Bilder!

ORKAR INTE SKRIVA NÅTT MEN JAG LÄGGER UPP BILDERNA FRÅN VÅRAN EFTERMIDDAG MED TUWA OCH SOFIA=)
(Sofia, jag skickar över bilderna på din mail..;)..)










Så underbart sööööta! theo ville ge en puss, men den va inte lika uppskattad;) hehe..




Regn regn och åter regn!

Fyyy fan.. har min lediga dag på en vecka och va gör det inte ute?!  jooo regnar såklart!! fyy tusan... hade ju räknat med att va ute och leka med theo medans målar huset!! men icke!
Mamma och kom nyss hem efter en snabb sväng på ikano... handlade lite på willys och sen blev det en sväng in på H&M.. handlade lite smink=) åkte även och köpte rosor.. thomas ska på gravsättning idag kl13..=(...

Hade fått ett brev från landstinget idag till theo... den 28 maj kl 16.00 ska han på tymp-kontroll... jag visste ju inte va det var för nått och inte stod det i brevet va det var heller.. så det var ju bara att sätta sig och googla.. hehe.. så tymp-kontroll va alltså.. en efterkontroll för barn under 12år som har haft öroninflammation... va bra google kan va=) vilken tur att det inte var förräns kl 16 för då kan jag följa me=)... slutar kl 12 nämligen!

idag ska jag göra kycklinglasagnen som jag skulle ha gjort igår... men vi fick mat hos mamma o pappa då..  hoppas den kommer bli god... är så himla sugen på det=)

Målar!

Sitter hemma hos masmma och pappa för tillfället... vädret är ju jättefint så mamma och thomas håller på att måla huset..  har haft ganska mycket idag på jobbet... men ju mer det är detsto roligare är det ju... hatar att inte ha nått att göra!  såå nu är jag ledig tills på torsdag.. skönt ska det bli.... veckorna blir ju så långa när man jobbar hela helgen.. denna vecka har jag liksom jobbat sen förra onsdagen.. och det känns kan jag lova.. är ju inte riktigt van! hahha!
Theo och thomas sitter och leker på baksidan... han tycker det är såå himla roligt att kasta bollen så den ramlar ner på gräsmattan... men han har lärt sig att han ska gå ner med benen först ner för den lilla trappan!=)

ska ut och se vad dom styr med nu! hej!

vill nu!

slutade kl 12 idag... hade inte mycket att göra... lite tråkigt men jag fick ju tiden att gå iallafall... efter att jag kom hem åkte vi ut till ekängen!! bara 2 veckor kvar nu! och som vi längtar!!! dom ska lägga plattor på baksidan i veckan... såg att dom inte har ställt in vitvarorna än men det kommer nog snart!! vill flytta nuuuuu! men jag hatar det här packandet! det här är absolut sista gången jag flyttar! =) det första ozzy gjorde när vi kom till ekängen var att sätta sig och bajsa på våran tomt... så nu har han invigit den också!=) vi kom på när vi var därute att våran uteplats vi har nu i tallboda är minde än den uteplats vi kommer att ha på framsidan=) så vi kommer få ganska stor tomt... för baksidan är ganska stor med=)
Annars har vi inte gjort speciellt mycket här hemma... vart ute och lekt i sandlådan i typ 2 timmar... trodde theo va trött efter det men icke... så vi fortsatte att leka här inne=)... han verkligen älskar att ta sig runt själv och leka med allt han ser=) thomas bar ner alla kartonger till rummet därnere.. så nu är theos sovrum typ tomt...
 
Theo och jag somnade en stund sen på efetrmiddagen.. både han och jag i våran lilla tvåsittssoffa i vardagsummet.. hehe..
imorrn är det dax för jobb igen... 12-20... thomas och theo ska till mormor och morfar och måla huset om vädret tillåter=)hoppas det...



Ska slänga ut allt som finns i lådan=)


hehehe!


Roligt med gräsklipparen.. kommer nog att hjälpa pappa att klippa sen=)


Lilla ozzy... som har blivit badad,borstad och fönad av thomas idag... fönen gillade han inte!







Eurovision!

Sitter just nu för tillfället och tittar på eurovision... tycker det är lite jobbigt att sitta och titta på alla låtar.. känns inte som det är så många bra! kan ju hoppas på att sverige vinner!=)
Va ju på personalfest igår.. just därför vart det inget inlägg på kvällen... jag jobbade först 9-18... sen var det bara att göra sig iordning... va jättetrevligt måste jag säga! god mat och trevligt sällskap... det blev inte så sent för mig och wirre... vi åkte väl hem runt halv tolv... skulle ju upp och jobba idag kl 8! men det gick jättebra och jag mådde verkligen jättebra! wirre och jag blev så sugna på frukost när vi kom till jobbet så kl 9 stämpla vi ut för att äta... haha va åt en fralle med ost som vi värmde i micron och en cola till... hahaha vilken frulle! kände att vi ville ha en liten flottig frukost haha! plus att det blev några chips till! fyyy faan va onyttigt!
idag slutade kl 14.. thomas och theo kom och hämtade mig=)... ville ju inte köra bilen till jobbet imorse! så vi åkte genom stan för att kolla lite på sof festivalen... hade tänkt att stanna ett tag men vi åkte bara igenom.. fick se en hel del ändå!
När vi kom hem gcik vi ut till våra grannar på baksidan... deras stackars katt gick bort idag=(.. dom vaknade imorse och katten låg på golvet=(... den har troligtvis blivit påkörd av en bil för han hade varit lite dålig i nån dag.. men monika har ringt och pratat med veterinärer och dom tyckte att dom skulle avvakta... och se hur det blev liksom=( jättetråkigt!

I torsdags när jag kom hem från jobbet låg kökslampan i TUSEN bitar på kökgolvet...! gissa vem som har varit och dragit i sladden??! hmm kan det va våran lilla stjärna?=) thomas han precis att fånga lampan innan den hade kommit i hans huvud.. och riktig tur va det för det var en glaslampa! vill inte ens kunna tänka på vad som kunde ha hänt!

Nu är det dax att fortsätta titta på eurovision! HEJA SVERIGE!
Sen är det natti natti, ska jobba imorn!!

Bye!


Så här såg det ut på golvet när jag kom hem...


Linda och Theo( som konstigt nog inte ville va med på bild)

Torsdagskväll...

Då var det redan torsdagkväll.. guuu så fort veckorna går... och om två veckor flyttar vi!!! jippppi! längtar nått grymt!=) Har packat en hel del idag.. med hjälp av mamma! tack så jättemycket för hjälpen... jag slutade jobbet 12 idag men blev kvar ett tag... luchade på kina med wirre... vi blev bjudna på jobbet=) Tackar=)... sen har hela eftermiddagen bestått av packning..nu är allt i en enda röra! blää!

orkar inte blogga mer... ska lägga in saker på blocket vi ska sälja..

Imorrn jobbar jag 9-18 sen är det after work på jobbet som gäller... nice! som jag känner nu kommer jag inte följa med ut sen... ska ju börja jobba 8 på lördag me... men man ska aldrig säga aldrig=)

God natt och sov gott!

Då var det klart!

har precis kommit ur en varm och skön dusch! härligt det är alltså! så nu va det thomas tur att duscha=)... tänkte att jag skulle duschat imorrn bitti men jag börjar ju 7 så jag orkar inte gå upp tidigare än nödvändigt! så det fick bli nu istället... hatar att gå och lägga mej med blött hår.. men men..

Nu har vi även bokat en tripp till liseberg=).. hihi ska bli så kuul! vet inte hur längesen det var sen jag va där.. monika(grannen) kom in här förrut och då satte vi oss och bokade hotell=) så det blir monika,micke,liana,linda,jesper,thomas,jag och theo som åker!! himlans trevligt faktiskt... och så kommer vi nog att ta skara sommarland oxå.. så det blir nog en natt där med hihi! theo kanske inte får ut så mycket av det.. men vi vill ju ha  med honom på semestern, skulle aldrig lämna bort honom när vi har semester hela familjen! semestern är ju nått man ska ha ihop! men jag tror nog han kommer få kul ändå... han gillar ju att leka med grannbarnen så mycket! och vi kommer ju säkert att åka till liseberg och skara när han blir äldre me!

Annars idag har det inte blivit mycket gjort här... jag var med mamma och handlade på förmiddagen... mamma och jag tipsade personalen på willys i skägget om en tjuv... vi såg när han stoppade ner choklad innanför jackan!! hihi.. så vi var ju bara tvugna att stå och titta på när dom tog honom!! haha va duktiga vi är! när vi stog där i centrum för att vänta på att dom skulle ta tjuven  så tog stoppade mamma i pengar i en automat så theo fick en liten boll att leka me... och va tror ni att han gjorde.. jooo kastar iväg den så det rullar ner för rulltrappan!! haha och mamma efter den hahah!! guuu va jag skratta!! hahahaha!
Sen har vi packat lite fler lådor och varit ute och lekt o spelat kubb!! Najsigt!


Hittade den här bilden från cissis bilder som hon råkade skicka över till mig!! ser ni sån liten plutt han är min prins!!
från dopet då han är 4 månader!!=))



Barnomsorgen!!

Barnomsorgen ringde på dagen idag... hon sa att det inte blev tillräckligt med barn för att starta upp förskolan i augusti... hon sa även att hon hade ett annat förslag om vi inte ville ha nån plats nån annanstans i linköping.. och det vill vi ju inte... så förslaget var att det blir en grupp på 4-5 barn som kommer att ha 1-2 förskollärare som kommer att va på en förskola i ekängen tills dom kommer att bygga upp den nya i januari och då har han en garanterad plats på det nya stället.. och dom förskolelärarna kommer att följa me!!! toppen tycker jag!! jättebra! mycket bättre än att kanske få en plats i skägget eller nått sånt skitställe!

nu har thomas släckt ner så det är väl bäst att gå och lägga sig! natti natti!

GRRRRRRR!

Vaknade tjugo över sju imorse av att rille ringde och väckte oss!!! grrrr!!! åhh så arg jag blev... men enda sovmorgon fram tills på onsdag nästa vecka!!åhh! han hade försövit sig och ville låna bilen... jag börjar ju 16 idag så jag sa att bilen måste va hemma tills 15.. hoppas han fixar det... är det inte det värsta som finns att bli väckt av en telefon..?!! fint väder är det ju iallafall idag... nått positivt! ska nog ut till sandlådan en sväng med theo så han får leka lite! just nu sover han.. för han vaknade ju med imorse.

nu kom posten.. se om man får nått roligt..=) räkningar kan jag tänka mig=(

En bra dag!

Jobb idag har det ju varit... 7-13... inte så lång dag men det är skönt det med... hinner ju med lite här hemma då... har ju hela lägenheten att packa!! idag ringde dom till thomas från barnomsorgen.. och sa att dom ställen vi sökt plats på inte har nått ledigt=(... men sen sa hon även att det troligtvis kommer att byggas ett nytt dagis som kommer att starta den 17 augusti... precis det datumet vi vill att han ska börja=)... men hon sa att det kommer att starta om det finns tillräckligt med barn, så hon ringde till oss för att kolla om vi var intresserade... och det är vi ju såklart!! nu får vi hoppas och hoppas!! får reda på det nästa vecka om det kommer att bli så!!=) håll nu alla era tummar=)..Sen fick vi ett samtal till... från ann-louice på stångåstaden... hon sa att vi får nyklarna fredagen den 29:e maj kl 10.30!! hihi jippi!! guuu va vi längtar!! frågade även om allt kommer att va klart... jag menar gräsmatta och huset målat... hon sa attdom sattsar på det.. men att det har varit kalla ätter så dom har inte velat lägga gräset än... men hon trodde att det skulle både målas och läggas gräs i veckan=)... men annars så ska allt va klart SENAST midsommar! kuuuul va??!!

Så nu har vi kartonger överallt här!! tråkigt men ändå roligt!=) imorrn börjar jag inte förrän 16... så jag får nästan en hel dag med min familj... myyyysigt!!

Puss,bye, hej!

Huvudvärk såklart!

började ju lördagen med att jobba 8-12... när jag kom till jobbet hade kylarna i butiken pajjat... så det va uu bara att börja plocka ur dom och in med maten i kylarna på lagren.. skapligt jobbigt... vi hade liksom massor att göra men så är det... Efter att jag slutat va det bara hem och ge theo lite mat sen vidare ut till rystad på loppis hahaha... va ju inget folk alls hahah.. hem igen och börja göra sig iordning... så vid hakv sju åkte jag hemifrån och hämtade upp sofia och sen bar det iväg till johanna... kom på nu såhär i efterhand att vi började ju lite väl tidigt.. framåt halv tio,tio fick både jag och sofia ont i uvudet och blev hungriga hahahaha..! funderade där ett  tag om man skulle ätit innan vi gick in på harrys men så blev det inte... åkte limmo in till harrys... kändes lite lyx hahaha!... folk bara kollade när vi kom åkandes och när vi klev ut ahaha... men det var roligt.... gick in på harrys en sväng... kollade runt lite... tog några danssteg på dansgolvet hahaha jag som inte dansar.. usch alltså!men vid tolv gick sofia och jag och käkade... sen ringde vi våran skjuts... vet inte riktigt va det va men jag hade ont i huvudet och fick även ont i magen... det var ingen bra kväll för mig.. men hoppas ni andra hade det super bra! tycker inte att det är speciellt roligt att gå ut faktiskt... jag håller på hemmafester haha!

när jag vaknade idag hae jag fortfaranade världens huvudvärk!!! bläää! drack ju liksom bara 4 öl!!! haha är inte van... en gammal morsa som inte klarar mer... hmm!men iallafall.. vi skulle ju ut till ikano och handla present till mamma som fyller år idag!! stort GRATTIS!... det blev ett linne,en kofta ett halsband och lite lotter...  jag mådde verkligen botten när vi gick där... mötte även upp rille och annsofie... trevligt... tog en fika med dom..! sen bar det hemåt igen... theo somnade i bilen.. så vi åkte bara in på går´n och hämtade upp ozzy och sen hem till mamma och pappa!.. träffade även timmys nya tjej idag! trevligt!=)

nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mej... jobbar 7-13 imorrn.. sen ska vi hem till sofia och tuwa så barnen får leka lite=)

hej sålänge!

Trööööt!

Fy tusan så trött jag är... jag ska ta theo och gå in och lägga mig i sängen och sova... har ju jobbat 7-19 idag... och imorrn blir en kortdag...8-12... sen ska vi ut till loppis i rystad hahaha... mamma ska ha ett bord där... enbart därför åker vi dit... sen ska jag ju ut på kvällen... har faktiskt lite ångest över det... är ju knappt hemma nått och sn är jag väl är ledig så ska jag ut... men men det kommer nog att bli skoj...


Theo leker i tunneln.. trodde inte han vågade sig in där men joo visst!


med klubban i handen..


på väg ut igen=)


finast i världen!!!=)


En kassadag..

Har varit hur kul som helst att jobba.. hihi är jag konstig eller är det fler som tycker om att gå till jobbet??? men jag har saknat Theo grymt mycket idag=(.. har ju jobbat en ganska lång dag ju... och imorrn blir ännu längre. 7-19 är passet för mig.. 7-12 i delin och 13-19 i kassan! kuuuul!! haha!
Thomas och Theo har inte gjort speciellt mycket idag... grannbarnen har varit inne och lekt med theo typ hela dagen... så thomas har haft barnvakt haha... men theo tycker verkligen att det är jättekul att leka med dom.. han är glad hela tiden och vill göra så mycket på än gång=) när jag kom hem stod han på balkongen och när han såg mej bara log han med hela ansiktet.. och när jag kom upp skulle han komma till mig direkt... tror nog att han saknat mig med lite grann iallafall=).. KOrs i taket blev det idag när jag kom hem med... thomas hade LAGAT MAT!! spagetti och köttfärsås visserligen men det var gott!=) undra va jag får imorrn då när jag slutat.. hmm=)

nu ska jag göra iordning mej för sängen... ska ju upp vid kvart i sex imorrn bitti! Så godnatt!

Onsdag!

Va jättetrötta idag.. helt utslagna efter 1 årskalaset igår=) men det var ju världens bästa kalas!=)... så vi gick upp och åt frukost hela familjen.. jag va ju ledig idag=)... sen tog vi en sväng ut till tornby.. Efter det åkte vi hem till mamma och hämtade lite grejjer som blev kvar sen igår..  har även tvättat idag igen... tycker jag tvättar jämt... men jag har ju en liten plutt som älskar att kladda och grejja=).. på eftermiddag/kvällen rngde emelie.. snackade ett litet tag.. sen blev det att vi åkte dit på fika=)trevligt! men vi åkte hem så jag kunde hinna se grey´s anatomy... hihi missa dom tio första minuterna=(..

Imorrn är det jobb som gäller igen.. 8.45-19.00 kassan... ska bli riktigt roligt! har ju inte suttit i kassan på ett tag!


Theo´s bobbycar! en racerbil med gummidäck så det inte låter så mycket=)
Fin va?!!

1 årsdagen!

Theo har haft en superbra födelsedag! Tack alla för dom jättefina presenterna! Allt va verkligen jättebra! han har fått hur mycket som helst.. inte alls bortskämd.. hihi ;)... det är så det ska va=)


Pappa bygger ihop rutschkanan!


Jättekuuul!


Massor paket...


Fick en nalle puh kudde.. glad eller hihi=) älskar verkligen nalle puh..
"titta pooooh" hihi säger han=)


1 års tårtan..


äter tårta själv.. det ska man på sin 1 årsdag=)


Massor av paket.. plus att han fick två par skor, två piké tröjor, en tågräls med nallepuh, en bobbycar
och lite till=)


Hockey/bandy mål och klubbor!


Nu är vi alla jättetrötta.. theo ligger redan och sover och jag tänkte att jag bara skulle göra detta inlägg och sen sova... är ledig imorrn=)

TACK ÅTERIGEN TILL ALLA SOM VA MED OCH FIRADE THEO`S FÖRSTA FÖDELSEDAG!

Förlossningsberättelse!

Såg på sofias blogg (metrobloggen.se/lovechild)  att hon hade lagt ut en förlossnongsberättelse.. så nu tänker jag härmas och göra likadant=)
Men den kommer en dag för tidigt.. kommer nog inte att ha tid att blogga imorrn... Ni får tänka att det är den
5 maj 2008=)


V.39+0..
Jag vaknade runt kl.05 och kände att jag hade lite småont i magen... men försökte somna om men vaknade ganska snabbt igen.. tänkte inte ens på att det kunde va värkar för det gjorde inte så ont..men klockade dom iallafall... kom mellan 4-5 min och höll i sig 30-45 sek..så jag försökte bara somna om..klockan 7 så jag väckte till thomas och han sa bara: Gå och lägg dig och bada!..  så jag gjorde det.. det brukade bli bättre men inte denna gång.. låg väl kvar i badkaret i en timma.. mycket skönare att ligga där än i sängen.. gick till sist upp och gick o la mej bredvid thomas... kl 10 ringde jag upp till förlossningen för att höra lite vad jag skulle göra och så... eftersom mina värkar inte va så starka och så täta så tyckte dom att jag kunde vara hemma ett tag till.. och mig gjorde det inget för jag hade verkligen inte så ont.. sa till thomas flera gånger " att ska det inte göra ondare än såhär?"  ringde till mamma så hon kunde komma och hämta ozzy... vet inte hur snabbt hon va hemma hos oss men fort gick det=)... Det med att det inte gjorde så ont fick jag äta upp ungefär vid 12.. då ändrade sig värkarna nått enormt! det var mycket mer kraft i dom och dom kom var 2-3 minut.. så jag ringde till förlossningen igen och dom sa att jag var välkommen att komma upp... så klockan 13.30 blev vi inskrivna och som kopplade CTG kurva.. Tog blodtrycket på mig( Som hade varit för högt för mig den senaste veckan) och så hade jag protein i urinen så vi fick stanna kvar... var bara öppen 2 cm just då.. så jag fick lite varma riskuddar och en tablett att svälja ner.. gick och ställde mig i duschen ett tag.. va jätteskönt!
Klockan 17.40 får jag ryggmärgsbedövning... tyckte att det hjälpte till en början... men efter ett tag släppte den.. så dom tillkalla narkosläkaren igen så han sprutade in lite till men det hjälpte inte då heller..=( Klockan 18.20 tar dom hål på mina hinnor så vattet börjar rinna ut.. kändes verkligen som att man kissa på sig.. klockan 19.20 får jag lustgas och det var skönt=)  19.40 började krystvärkarna.. och barnmorskan sa att du kan ju inte börja krysta redan... joooo det kan jag!!! så hon kände och jag var ju helt öppen! 19.45 tillkallar dom barnläkaren för fosterljuden gick ner.. och då fick jag nästan panik! efter att ha krystat i 14 minuter va han äntligen ute våran lilla prins! 19.54 titta han ut=)
Fosterljuden gick ner pga att det gick så snabbt... barnmorskan trodde inte att theo skulle komma innan midnatt... hon sa även också att det var ganska ovanligt att hon fick vara me från början(när vi kom in) tills att barnet kommer ut under ett arbetspass=)
Vilken känsla det var att få upp honom på bröstet och höra honom skrika=).. härligt!

Så det var berättelsen i korta drag... och absolut vill jag föda barn igen... vilken upplevelse... nästa gång kommer jag inte att ta ryggmärgsbedövning, för den hjälpte ju inte nu eftersom dom satte in den försent.. så nästa gång ska jag vara utan.. klarade det ju bra denna gång=)


SÅ GRATTIS IMORGON MIN LILLA ÄLSKLING PÅ 1 ÅRSDAGEN!


Första jobbdagen av sju veckor

Ser just nu på ballar av stål! så jävla bra alltså! hahaha!... Har annars gått jättebra att jobba idag... va jättekul faktiskt... kände inte alls för det annan jag åkte men när jag väl kom dit så gick det jättebra... lite tråkigt att det inte var så mycket att göra men jag hittade allt på nått... började med att göra romsås och sen städade och torkade jag av hyllor och sånt... duktiga jag=).. hade världens energi!

Klockan 10 på förmiddagen kom anna från akelius och besiktigade våran lägenhet... gick jättebra! hon tyckte att vi rustat upp lägenheten jättefint... och fick godkänt på allt!! jätteskönt!

så imorrn blir ju våran lilla prins 1 år!!! det går så fort alltså! stora killen!

HÄR KOMMER BILDERNA PÅ DOM FINA PRESENTERNA THEO FICK IGÅR=)


Badleksaker=)


Tuffaste killen i sommar med dom här kläderna på sig!


Jättesöt panda body=)


Två båtar... opps ser visst att jag tog kort på fel sida så inte båtarna syns hehe.
men dom är jättefina!

Kalas=)

Har haft ett litet förkalas idag...theo fick jättefina presenter! TACK så jättemycket... tänkte jag skulle lägga upp bilder på det men gör det imorrn när jag kommer hem från jobbet... jaa för det är ju jobbtajm för mig imorrn och sju veckor framåt... vet inte hur jag känner för det faktiskt... just nu känns det bara " vill inte!" men när jag kommer dit imorrn kommer det nog kännas annorlunda..! hoppas jag..!

Säng dax!

Söndag...

Theo vaknade som vanligt tidigt... kl sju tror jag han slog upp sina fia små blå=)... men både jag och thomas va fortfarnade jättetrött så vi fick theo att somna om en liten stund iallafall... men sen vaknade ju han till igen.. så han klättrade över mig till nattduksbordet och tog fjärrkontrollen=).. så jag satte på tv åt honom en sväng och han låg och kllade ett litet tag.. men det blev att kliva upp ur sängen starx innan nio... så det blev som vanligt frukost till theo.. sen gick jag ut och gick en sväng isolen=)... annars idag har vi inte gjort så mycket.. varit ute i sandlådan.. hihi det är kuuul! sen ringde telefonen och så var det en tjej som ville komma och kolla på lägenheten!!=)... får se om dom tar den...

igår hade vi ju grillpartaj.. jätte jätte trevligt.. jag,thomas,johanna,cissi,rille och grannarna=) vi satt tilloch med ute och käkade... det är synd bara att maten blir så kall fort när man är ute... blev även några omgångarkubb innan vi drog oss inåt... theo la vi i sängen... tog ett tag innan han somna men till sist så.. så det blev att spela lite kort och ha allmänt trevligt!!

Ozzy började halta i går kväll.. men jag klämde och kände på honom.. men han verkade inte ha ont... micke sa att han kunde ha sträckt sig.. och det var nog så för idag är det inget fel på honom..

Thomas står just nu och förbereder tacopajen=)... kusin leia me familj ska komma hit idag.. ska fira theo, dom kan inte komma på tisdag.. så det blir ännu en trevlig dag!!


Underbart härligt väder=)

Första maj idag... vilken härlig solen dag det har varit.. tror nog vi har varit ute hela dagen... theo vaknade tidigt imorse men jag va såååå trött alltså.. fattar inte varför.. men iallafall så fick thomas honom att somna om..=).. så kl nio gick vi upp och gjorde frukost till lillprinsen.. sen fick jag med mig hela familjen Johansson/Karlsson på promenad.. härligt...
väl hemma igen satte vi oss på balkongen en sväng.. trodde att det skulle va varmare men det bkåste en hel del... både jag och thomas va jätterastlösa... så vi pratade lite med grannarna och det blev en omgång kubb=)... eller ett par omgångar... guu vad jag har bränt axlarna idag.. theo har också fått lite färg.. ska köpa solkräm åt honom imorrn.. Efter att ha spelat kubb ett tag så åkte vi ut till ekängen!! hihi igen för att kolla läget... och nu hade dom gjort en hel del... fått upp orginal dörren... kikade in genom fönstren och där hade dom satt upp kaklet nu!! gissa vad glad jag blev! skitfint verkligen... både thomas och jag är helnöjda!!=).. så hade dom även lagt ut plattorna och förberett för asfalt och gräset... äntligen har det börjat hända nått..=)... men inga vitvaror stod på plats än.. fast det är ju en månad kvar till vi flyttar... har även packat dom två första lådorna idag hehe.. måste börja ta tag i packningen nu..
åkte också till planatgen när vi ändå var ute och åkte.. köpte gräs så vi kan så lite på framsidan där vi drog upp buskarna när vi flyttade in här.. tänkte att det var bäst att fixa till det så inte akelius klagar på att vi tagit bort dom... dom kommer ju och besiktigar lägenheten på måndag=) så på eftermiddagen har thomas hållt på med gräset.. och klipp och trimmat gräset på baksidan... duktig han är... tycker ju att det är kul att hålla på i trädgården... vilken tur att vi får en stor tomt sen då..;).. jmedans thomas höll på med det så satt jag och theo i sandlådan och lekte... han ville även titta på vad pappa höll på med=)... och så tog vi ett parti kubb igen på kvällen här med grannarna... jättetrevliga!!=)..

Igår då så va emelie,denny och leia här... vi grillade och käkade lite gott.. sen spelade vi lite kubb med grannarna.. hih ovanligt?? ;).. och sen följde alla med oss upp till oss... mycket trevligt... snackade lite skit och hade allmänt trevligt.. emelie,denny och leia åkte hem senare  på kvällen.. emelie skulle upp och jobba... men våra grannar va kvar ett tag... vi åt lite ost och kex..=).. tror kvällen blev halv ett...=)

Så imorrn nu då ska jag jobba 8-14 i charken... efter det ska jag handla lite.. vi ska grilla igen=).. med grannarna,cissi,rille och johanna! mycket folk! men hur trevligt som helst kan jag tro att det blir.. så det blir bara för mig att handla lite snabbt imorrn och sen hem och börjar förbereda maten..

ojj det blev ett långt inlägg här idag.... vädret är ju så fint så jag har ju inte riktigt tid och lust att sitta framför datorn.. såå nu säger jag GOD NATT! för det är dax att hoppa i säng!

God natt och sov gott!


Går med stora bilen..


Liana och emelie.. och thomas ben hahahha


och kusinen såklart=)


snabbt går det undan nu när han väl sätter igång..


mixtrar lite med stereon.. är ju så kul att byta kanal.. men han sansar hela tiden musiken är på=)

RSS 2.0