Onsdag!

Idag var det ju en ledig dag för mig... välsigt skönt måste jag säga... för jag har varit så trött.. igår skulle jag ju jobba till 20 men fick gå hem kl 14(började12) för jag hade en sån himlans huvudvärk! vet inte hur längesen det var jag hade så ont men det var ett tag sen... när thomas kom hem från jobbet fick han och theo åka till apoteket och köpa Eeze åt mig! det behövdes verkligen... sen på kvällen blev jag människa igen, efter att ha fått vila och tagit det lugnt!

jaa åter till idag då.. vi åt frukost ihop hela familjen, jättemysigt:-).. sen åkte thomas ner till verkstaden för att byta däck på escorten.. jag och theo gjorde oss iorning.. skulle ju till ikano med mamma.. och handla födelsedagspresent till min bror.. och vi hittade en present:-) skönt att ha det klart!
när vi kom hem så sov theo.. han somnade i bilen som han alltid gör när vi har varit och shoppat ;-) så jag bar in honom och han fortsatte att sova.. så jag kollade runt lite på nätet och gick in på blocket.. och hittade utemöbler! sånär thomas slutat jobba och vi hade ätit midag åkte vi hem till mamma och pappa och lämnade theo och ozzy.. och thomas och jag åkte till motala och tittade på möblerna! och vi köpte dom! så nu ska vi nog bara finjustera dom lite;-) så blir det nog kalajs!! hihi blev jättenöjd iallafall! dynorna vi fick me var väl inte världens finaste men dom duger sålänge!

Ni glömmer väl inte bort att vara med och tävla! :-)

ska ta kort på det så ni får se... jag vet att jag har sagt tidigare att det ska komma bilder från thailand me.. och jag lovar det kommer! jag är bara lite slapp ;-)

Hihihi Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0